Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

2 ώρες πριν, lyk_an είπε

Έχουμε γνώση πόσο αργεί η ΦΑ να εκδόσει λογαριασμό;
Περιμένω τον πρώτο, με καταχώριση ένδειξης site δεδδηε τέλη του μήνα.

Σε μένα ο πρώτος βγήκε σε 43 μέρες. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

1 ώρα πριν, kacey είπε

Μπορείς να μου στείλεις εσύ (ή κάποιος άλλος που έχει myheron.gr) ένα print screen που φαίνεται που γράφεις τον αριθμό της πιστωτικής? Προφανώς μην δείξεις και τον αριθμό, σβήστον με κάτι.

Εγώ ξαναλώ, στο portal myheron.gr, είχε μόνο κουτάκι για τσεκάρισμα που έλεγε "ενεργοποίηση πάγιας εντολής?" αλλά δεν είχε πουθενά κάποιο πεδίο που να μπορείς να γράψεις τον αριθμό πιστωτικής/λογαριασμού.

H ενεργοποίηση πάγιας εντολής μέσω πιστωτικής κάρτας μπορεί να γίνει εύκολα και γρήγορα μέσα από το myΗΡΩΝ. Την επιλογή ενεργοποίησης θα την βρεις στην ανάλυση του λογαριασμού σου, όπου θα σου ζητηθεί να συμπληρώσεις τα στοιχεία της κάρτας σου και θα πραγματοποιηθεί μία μηδενική συναλλαγή από την τράπεζα για επιβεβαίωση των στοιχείων αυτών.

8 λεπτά πριν, favou2000 είπε

H ενεργοποίηση πάγιας εντολής μέσω πιστωτικής κάρτας μπορεί να γίνει εύκολα και γρήγορα μέσα από το myΗΡΩΝ. Την επιλογή ενεργοποίησης θα την βρεις στην ανάλυση του λογαριασμού σου, όπου θα σου ζητηθεί να συμπληρώσεις τα στοιχεία της κάρτας σου και θα πραγματοποιηθεί μία μηδενική συναλλαγή από την τράπεζα για επιβεβαίωση των στοιχείων αυτών.

Το πρόβλημα με την περίπτωσή μου είναι ότι σε μένα έβγαλαν έναν, μόνο, αρχικό και τελικό εκκαθαριστικό λογαριασμό γιατί έκατσα σε αυτους 21 μέρες συνολικά. Εγώ πουθενά δεν έδωσα αριθμό, και έκαναν και τη μηδενική χρέωση που αναφέρει(ς) και υποτίθεται επιβεβαιώνει τον αριθμό, και μετά χρέωσαν και τον λογαριασμό.

4 hours ago, JOJONAKIS said:

Υπάρχουν και άλλοι πού δεν μπορούν να μπουν στη σελίδα της https://energy.elin.gr ;

Ούτε από chrome, Mozilla, Android 

O συμφορουμήτης εδώ ⬇️

On 12/03/2024 at 21:00, iliata2410 said:

επι ευκαιριας ξεχασα να σας πω,εδω και 2 ημερες στο σαιτ της ελιν δεν μπαινω ουτε απο mozila, ουτε απο chroom,παρα μονο απο brave.Απενεργοποιησα το kaspersky μηπως και επηρεαζει αλλα τιποτα.τα ιδια .εχετε καποιο θεμα εσεις;δειχνη ότι φορτώνει την σελίδα,αλλά γιόκ.Εκανα και καθαρισμο cookies τιποτα πάλι.

Ίσως θα ήταν καλύτερα να ανοίξετε καινούργιο topic καθώς είναι τεχνικής φύσεως. Υποψιάζομαι πρόβλημα στο dns του παρόχου σας (αν έχετε τον ίδιο).

1 hour ago, kacey said:

Μπορείς να μου στείλεις εσύ (ή κάποιος άλλος που έχει myheron.gr) ένα print screen που φαίνεται που γράφεις τον αριθμό της πιστωτικής? Προφανώς μην δείξεις και τον αριθμό, σβήστον με κάτι.

Εγώ ξαναλώ, στο portal myheron.gr, είχε μόνο κουτάκι για τσεκάρισμα που έλεγε "ενεργοποίηση πάγιας εντολής?" αλλά δεν είχε πουθενά κάποιο πεδίο που να μπορείς να γράψεις τον αριθμό πιστωτικής/λογαριασμού.

11 minutes ago, kacey said:

Το πρόβλημα με την περίπτωσή μου είναι ότι σε μένα έβγαλαν έναν, μόνο, αρχικό και τελικό εκκαθαριστικό λογαριασμό γιατί έκατσα σε αυτους 21 μέρες συνολικά. Εγώ πουθενά δεν έδωσα αριθμό, και έκαναν και τη μηδενική χρέωση που αναφέρει(ς) και υποτίθεται επιβεβαιώνει τον αριθμό, και μετά χρέωσαν και τον λογαριασμό.

Δεν έχω ενεργή πάγια εντολή πλέον / ούτε ενεργές παροχές. Αλλά και να είχα, σιγά μη πατούσα ξανά το κουμπάκι μετά από αυτά που έχουν δει τα μάτια μας. 😆

Θυμάμαι πάντως ότι είχε επιλογή "ενεργοποίησης πάγιας εντολής", και μετά καταχωρούσες όλα τα στοιχεία της κάρτας (αριθμό, όνομα, λήξη, CV).

Mήπως το πάτησες από κινητό κι έχεις καμιά επιλογή auto-fill (με αποθηκευμένη τη κάρτα σου στο google για παράδειγμα) ; Δε μπορώ να φανταστώ κάτι άλλο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
24 λεπτά πριν, kacey είπε

Μήπως είχες πάει και παλιότερα και το είχες κάνει τότε,?Γιατί την κρατάνε όσες φορές και να πηγαινοερθεις την κρατανε την πάγια .Αλλιώς μήπως έγινε αυτό με το  auto fill που λέει πιο πάνω o ekrepali και έγινε στα γρήγορα από το κινητό και δεν το κατάλαβες?

Επεξ/σία από favou2000

4 hours ago, katsios2010 said:

Παντως και βολτον δεν αξιζει, γλυτωνεις περί το μισο λογαριασμο, αφου δτ, ρυθμιζομενες, κτλ πληρωνεις κανονικα

Μάρτιος: 0.10Ε/Κwh

Kέρδος: 50+ΦΠΑ για το οικιακό, ή 100+ΦΠΑ για το επαγγελματικό.

Φεβρουάριος: 0.125Ε/kwh

Κέρδος: 62.5+ΦΠΑ για το οικιακό ή 125+ΦΠΑ για το επαγγελματικό.

Ιανουάριος: 0.14Ε/Κwh

Kέρδος: 70+ΦΠΑ για το οικιακό ή 140+ΦΠΑ για το επαγγελματικό.

Μια χαρά είναι και για τουρίστες, αλλά και γι'αυτούς που μένουν παραπάνω καθώς η τιμή είναι ανταγωνιστική. Αρκεί βέβαια ή κατανάλωση να είναι 500+ κατά μέσο όρο για οικιακά και 1000+ κατά μέσο όρο για επαγγελματικά.

• Like 1

4 ώρες πριν, panosena είπε

Αν διαβάσεις προηγούμενα ποστ θα δεις συνέχεια παράπονα για απατεωνιές του Ήρων(α).
Έκανες καλή επιλογή!🤣

Ειναι η δεκατη φορα που πηγαινω ηρωνα και φυσικα θα κατσω εως 15 μερες. Καλη συνεχεια

16 λεπτά πριν, katsios2010 είπε

Ειναι η δεκατη φορα που πηγαινω ηρωνα και φυσικα θα κατσω εως 15 μερες

Και δεν σου πρόεκυψε κανένα θέμα με τον ακατανόμαστο; (για μένα ο Ηρων είναι ο ακατανόμαστος)
Ζηλεύω το φλεξ.

58 λεπτά πριν, katsios2010 είπε

Ειναι η δεκατη φορα που πηγαινω ηρωνα και φυσικα θα κατσω εως 15 μερες. Καλη συνεχεια

Τις τελευταίες 2 φορές που πήγα Ήρωνα το συμβόλαιο έγινε χωρίς καν να με πάρουν τηλέφωνο. Μόνο email με "συναινώ και αποδέχομαι" και σε 1 εβδομάδα μήνυμα στο βαιμπερ ότι εκπροσωπούμαι από τον Ήρων.

Αν δεν έπαιρναν τηλέφωνα να σου ζητήσουν το λόγο που έφυγες σε άλλο πάροχο θα ήταν τέλειο.

14 λεπτά πριν, gpapas640 είπε

Τις τελευταίες 2 φορές που πήγα Ήρωνα το συμβόλαιο έγινε χωρίς καν να με πάρουν τηλέφωνο. Μόνο email με "συναινώ και αποδέχομαι" και σε 1 εβδομάδα μήνυμα στο βαιμπερ ότι εκπροσωπούμαι από τον Ήρων.

Αν δεν έπαιρναν τηλέφωνα να σου ζητήσουν το λόγο που έφυγες σε άλλο πάροχο θα ήταν τέλειο.

Να υποθέσω είχες πιστωτικά υπόλοιπα από τις προηγούμενες φορές; Περνούσαν στην επόμενη φορά εκπροσώπησης αυτόματα;

1 λεπτό πριν, Demetroula είπε

Να υποθέσω είχες πιστωτικά υπόλοιπα από τις προηγούμενες φορές; Περνούσαν στην επόμενη φορά εκπροσώπησης αυτόματα;

Όχι αυτόματα. Το ζητάς μέσω του τσατ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα, σήμερα μεσημέρι είχα τηλεφώνημα από ελπε. Μου είπαν 50ε δώρο και μια δωροεπιταγη σκλαβενιτη.  Τους λέω πριν ενάμιση μήνα εφυγα απο εσάς (σκεφτόμουν να πει 5*20) ,και με ρωτάει αν είχα κάποιο πρόβλημα ή αν με κάνανε καλύτερη προσφορά και απαντάω το 2ο. Η προσφορά μας για εσάς είναι 50ε και 5*20 και 20σκλαβενιτη. Της είπα οκ αλλά της είπα τα θέλω όλα αυτά γραπτος και λέει ασφαλώς. Μετά από 10 λεπτά ήρθε το μαιλ όπου αναγράφονται όλα. Μάλλον αύριο θα το αποστείλω και θα ξαναγυρίσω σε αυτούς.

Ρώτησα αν μπορώ να συστήσω και άλλους με την παραπάνω προσφορά και μου απάντησε θετικά. Οπότε στείλτε pm όσοι ενδιαφέρονται. 

Screenshot_20240314_232948_Microsoft 365 (Office).jpg

Επεξ/σία από lazarnik
  • Like 5
  • Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
27 λεπτά πριν, lazarnik είπε

Καλησπέρα, σήμερα μεσημέρι είχα τηλεφώνημα από ελπε. Μου είπαν 50ε δώρο και μια δωροεπιταγη σκλαβενιτη.  Τους λέω πριν ενάμιση μήνα εφυγα απο εσάς (σκεφτόμουν να πει 5*20) ,και με ρωτάει αν είχα κάποιο πρόβλημα ή αν με κάνανε καλύτερη προσφορά και απαντάω το 2ο. Η προσφορά μας για εσάς είναι 50ε και 5*20 και 20σκλαβενιτη. Της είπα οκ αλλά της είπα τα θέλω όλα αυτά γραπτος και λέει ασφαλώς. Μετά από 10 λεπτά ήρθε το μαιλ όπου αναγράφονται όλα. Μάλλον αύριο θα το αποστείλω και θα ξαναγυρίσω σε αυτούς.

Ρώτησα αν μπορώ να συστήσω και άλλους με την παραπάνω προσφορά και μου απάντησε θετικά. Οπότε στείλτε pm όσοι ενδιαφέρονται. 

Screenshot_20240314_232948_Microsoft 365 (Office).jpg

Είσαι ωραίος! Άρα για να καταλάβω, όσοι είμαστε πρώην πελάτες elpedison και ξαναγυρίσουμε παίρνουμε:

50€ στον 1ο λογαριασμό

5 x 20€ τμηματικά

Μια 20ευρη δώροεπιταγή Σκλαβενίτη.

Σωστά;

Επεξ/σία από gpapas640

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...