Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

7 λεπτά πριν, revmatopliktos είπε

Στον εκκαθαριστικό του τετραμήνου στην volton οι δωρεάν κιλοβατώρες πάνε αναλογικά, δηλ.δια του 4;

Γνωρίζει κανείς;

Νομίζω πως ναι, δηλαδή αν κάτσεις 2 μήνες και κάψεις 500kwh, θα πάρεις δώρο τις 250 πρώτες κ.ο.κ

• Sad 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

12 λεπτά πριν, touristas13 είπε

Συμφορουμιτες εγω που εκανα αιτημα μεταφορας απο Ηρων σε ΔΕΗ πριν 5 ημερες και μου ηρθε για να δωσω μετρηση Ηρων να την δωσω λετε η δεν εχει νοημα? 

Οχι φυσικά.. Αφού θα γίνει η αλλαγή.. 

• Thanks 1

15 ώρες πριν, _Biohazard_ είπε

Να δω ποιος και πώς θα μου εξηγήσει/δικαιολογήσει πως στις 04/01/2024 οι ενδείξεις ήταν 200+ κιλοβατώρες περισσότερες από εκείνες που έχουν χρεώσει από τις 12/01/2024 που ξεκίνησε η εκπροσώπηση της Volton.

Και μιλάμε για ηλεκτρονικό μετρητή, με τηλεμετρηση κιόλας. Όχι κανά παλιό να διάβασα είτε εγώ είτε η Volton ότι να ναι από τις φωτογραφίες. Απλά και ξεκάθαρα νούμερα φαίνονται στις φωτογραφίες.

Εγώ δεν παίζει να πληρώσω αυτόν τον λογαριασμό, ας βγάλουν άκρη.

Λοιπόν, επικοινωνία σήμερα με ΔΕΔΔΗΕ:

Εμείς στείλαμε στη Volton για την περίοδο εκπροσώπησης τους 12/01 έως 18/02:

Ημερήσιο: τελικό 2840 - αρχικό 2425 (!)

Νυχτερινό: τελικό 1652 - αρχικό 1384 (!)

Λογικά νούμερα μιας και οι φωτογραφίες κατά την αίτηση στις 04/01 ήταν 2395 και 1359 αντίστοιχα.

Αυτά κάνουν μια σούμα 683 κιλοβατώρες (ξέφυγα από το 500 γιατί έμεινα πάνω από μήνα που υπολόγιζα, άργησα να αλλάξω). Όχι σούμα 1156 κιλοβατώρες που έχουν υπολογίσει τώρα.

Επικοινώνησα και πάλι με τη Volton και αυτή τη φορά παραδέχτηκαν πως όντως ο ΔΕΔΔΗΕ τους έχει στείλει αυτές τις ενδείξεις για την περίοδο εκπροσώπησης τους και τις έχουν στην καρτέλα, ΑΛΛΑ (!) στις 12/01 τους είχε στείλει αυτές που έχουν στο λογαριασμό και για αυτό βγήκε έτσι ο λογαριασμός και επέμενε ότι είναι οκ αυτή η διαδικασία.

Δεν ξέρω τι μπορεί να έστειλε ο ΔΕΔΔΗΕ στις 12/01, όλοι ξέρουμε ότι δεν περνούν να μετρήσουν σε κάθε αλλαγή παρόχου, αλλά δεν ξέρω αν η μη ενημέρωση του λογαριασμού με τις σωστές ενδείξεις είναι κατά λάθος ή ηθελημένα τις αφήνουν έτσι κι όποιον δαγκώσουν! 

Δεν μπορούν να αφήσουν έτσι το λογαριασμό, σίγουρα θα τον διορθώσουν, αλλα εγώ λέω να κάνω και μια καταγγελία στη ΡΑΕ μπας και στρώσουν λιγάκι. Ίσως όχι μόνο για τη Volton αλλά και για τον ΔΕΔΔΗΕ για να κάνουν κι αυτοί σωστά τη δουλειά τους.

• Like 1

58 λεπτά πριν, epir21 είπε

Έχουμε ιδέα αν έχει ξεκινήσει Πάτρα η καταμέτρηση ΔΕΔΔΗΕ ανα μήνα;

Μπήκα τώρα να βάλω μετρήσεις στην Ελπεντισον (παράθυρο 11/3-20/3) και βλέπω ότι στις 10/3 είχε πάρει μέτρηση ο ΔΕΔΔΗΕ ενώ είχε ξαναπάρει 9/3 όταν είχα πάει στην ελπεντισον (προγραμματισμένη επόμενη ηταν 12/4).

Εγω να βάλω τώρα μετρήσεις ή θα βγάλουν εκκαθαριστικό με του ΔΕΔΔΗΕ ούτως ή άλλως (ήταν πριν το παράθυρο η μέτρηση του)?

Θα βγάλουν με την μέτρηση του Δεδδηε.. 

Μπορεί να έχει  ήδη ξεκινήσει η μηνιαία καταμέτρηση.. Ρίξε ένα τηλέφωνο στον Δεδδηε να ρωτήσεις πότε θα γίνει αυτό;

• Like 1

Λοιπόν καλησπέρα, μετά τις αλητείες που παίχτηκαν απο ελπεντισον την εκανα με ελαφρα προς Ηρων.

Ας προσεχουν να ξαναβαλουν τα 50 απαξ, ακου εκει 5 επι 10 και μαλιστα αναλογικα. Δηλαδη ουσιαστικά 0,30 την ημερα.

Καλό ταξίδι

• Like 1

9 minutes ago, katsios2010 said:

Λοιπόν καλησπέρα, μετά τις αλητείες που παίχτηκαν απο ελπεντισον την εκανα με ελαφρα προς Ηρων.

Ας προσεχουν να ξαναβαλουν τα 50 απαξ, ακου εκει 5 επι 10 και μαλιστα αναλογικα. Δηλαδη ουσιαστικά 0,30 την ημερα.

Καλό ταξίδι

Αν θες εξήγησε λίγο τι εννοείς. Έκανες νέα αίτηση με το προμο 5 μηνιαία 10αρικα ή ήσουν στο προηγούμενο με τα 50 ευρώ στον πρώτο λογαριασμό και σου έβγαλαν λογαριασμό με το νέο προμο;

1 ώρα πριν, katsios2010 είπε

Καλό ταξίδι

Ενω ο Ηρων που τα τρώει στη πορεία είναι εγγύηση.

• Like 5
  • Haha 5

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, _Biohazard_ είπε

Λοιπόν, επικοινωνία σήμερα με ΔΕΔΔΗΕ:

Εμείς στείλαμε στη Volton για την περίοδο εκπροσώπησης τους 12/01 έως 18/02:

Ημερήσιο: τελικό 2840 - αρχικό 2425 (!)

Νυχτερινό: τελικό 1652 - αρχικό 1384 (!)

Λογικά νούμερα μιας και οι φωτογραφίες κατά την αίτηση στις 04/01 ήταν 2395 και 1359 αντίστοιχα.

Αυτά κάνουν μια σούμα 683 κιλοβατώρες (ξέφυγα από το 500 γιατί έμεινα πάνω από μήνα που υπολόγιζα, άργησα να αλλάξω). Όχι σούμα 1156 κιλοβατώρες που έχουν υπολογίσει τώρα.

Επικοινώνησα και πάλι με τη Volton και αυτή τη φορά παραδέχτηκαν πως όντως ο ΔΕΔΔΗΕ τους έχει στείλει αυτές τις ενδείξεις για την περίοδο εκπροσώπησης τους και τις έχουν στην καρτέλα, ΑΛΛΑ (!) στις 12/01 τους είχε στείλει αυτές που έχουν στο λογαριασμό και για αυτό βγήκε έτσι ο λογαριασμός και επέμενε ότι είναι οκ αυτή η διαδικασία.

Δεν ξέρω τι μπορεί να έστειλε ο ΔΕΔΔΗΕ στις 12/01, όλοι ξέρουμε ότι δεν περνούν να μετρήσουν σε κάθε αλλαγή παρόχου, αλλά δεν ξέρω αν η μη ενημέρωση του λογαριασμού με τις σωστές ενδείξεις είναι κατά λάθος ή ηθελημένα τις αφήνουν έτσι κι όποιον δαγκώσουν! 

Δεν μπορούν να αφήσουν έτσι το λογαριασμό, σίγουρα θα τον διορθώσουν, αλλα εγώ λέω να κάνω και μια καταγγελία στη ΡΑΕ μπας και στρώσουν λιγάκι. Ίσως όχι μόνο για τη Volton αλλά και για τον ΔΕΔΔΗΕ για να κάνουν κι αυτοί σωστά τη δουλειά τους.

Νομίζω θα πρέπει να ρωτήσεις αναλυτικά τον Δεδδηε ποιες ενδείξεις έχουν περάσει... Από όλες τις αλλαγές... Έχουν την εικόνα... Και  με ποιες  ενδείξεις έχουν στείλει στους διαφόρους παρόχους με τις αλλαγές που έχουν γίνει.. 

Επεξ/σία από takoulou
  • Like 1

6 λεπτά πριν, takoulou είπε

Νομίζω θα πρέπει να ρωτήσεις αναλυτικά τον Δεδδηε ποιες ενδείξεις έχουν περάσει... Από όλες τις αλλαγές... Έχουν την εικόνα... Και  με ποιες  ενδείξεις έχουν στείλει στους διαφόρους παρόχους με τις αλλαγές που έχουν γίνει.. 

Νομίζω αυτό πρέπει να το κάνουν αυτοί που πληρώνονται για αυτό κι όχι εγώ που τους πληρώνω για να κάνουν σωστά τη δουλειά τους.

Εγώ θα κάνω μια καταγγελία στη ΡΑΕ κι αυτοί ας κάτσουν να δουν τι έχουν κάνει.

Μου φαίνεται τελειώνει ο τουρισμός... Τι βλέπω, 5Χ10 η ελπέ. Σιγά μη κάτσω 5 μήνες! Ο Ήρων από την άλλη κάνει ό,τι μπορεί για να κλέβει τα δικά του. Οπότε μάλλον πρέπει να υπάρξει απομάκρυνση και από τους 2 για κάτι πιο σοβαρό/σταθερό.

• Like 1

11 λεπτά πριν, _Biohazard_ είπε

Νομίζω αυτό πρέπει να το κάνουν αυτοί που πληρώνονται για αυτό κι όχι εγώ που τους πληρώνω για να κάνουν σωστά τη δουλειά τους.

Εγώ θα κάνω μια καταγγελία στη ΡΑΕ κι αυτοί ας κάτσουν να δουν τι έχουν κάνει.

Εγώ δεν είπα κάτι.. Απλά για να μπορέσεις εσύ  να βρεις κάποια άκρη.. 

4 ώρες πριν, ANTONIOS67 είπε

Λογικά είναι το προηγούμενο promo δλδ 50€ στον πρώτο λογαριασμό και 35€ επίσης πίστωση.

Στείλε τους mail με το 50ρι που υπήρχε σαν ολόκληρη πίστωση για διόρθωση.

Ναι αυτο ειναι 50€ στον πρώτο λογαριασμό και 35€ επίσης πίστωση.LOVE STORE

Εχει αλλαξει πλεον η προσφορα και παει τμηματικα το 50€?

52 λεπτά πριν, takoulou είπε

Εγώ δεν είπα κάτι.. Απλά για να μπορέσεις εσύ  να βρεις κάποια άκρη.. 

Δεν το είπα για αντιπαράθεση σε εσένα εννοείται! Απλά αυτό είναι το σκεπτικό μου. Εγώ και που διπλοτσεκαρω τη δουλειά τους (λογαριασμό), πολύ είναι, η "δουλειά" μου τελειώνει εκεί, ειδικά όταν κάνω και την επικοινωνία και επιβεβαιώνω ότι είχαν και τη σωστή πληροφόρηση τελικά.

Από εκεί και πέρα ας κάτσουν να βγάλουν άκρη. Εγώ έχω την καταγγελία στη ΡΑΕ και το Συνήγορο του Καταναλωτή αν χρειαστεί, ένα απλό copy paste θα κάνω τα email που τους έχω ήδη στείλει...5 λεπτά δουλειά από μέρους μου και παπαλα, σιγά μην κάτσω να χάνω χρόνο αδιέξοδα σε τηλέφωνα και λοιπές περαιτέρω επικοινωνίες.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...