Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

18 minutes ago, DAIDALUS0084 said:

καλημερα σε ολους ηθελα να ρωτησω το εξης τωρα που τελειωνουν τα δωρακια της elpedison (80 ευρω) υπαρχει κατι αλλο αξιολογο απο πλευρας δωρου για να μεταφερθω σε αλλη εταιρεια?ευχαριστω εκ των προτερων.

Volton ακόμα το κρατάει τις 500KWh + πάγιο δώρο. Και ο Ήρων με τα 50€ αλλά ο Ήρων είναι κλέφτης.

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

12 ώρες πριν, fotis1997 είπε

Τον Ιανουάριο τον χρεωθηκες με το πράσινο το οποίο έχει μεγάλη έκπτωση συνέπειας.

Πλήρωσε τον λογαριασμό εμπροθεσμα και στην συνέχεια καταγγελία στη ΡΑΕ για απόδοση της έκπτωσης συνέπειας σε έκτακτο.

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! 

Μήπως θα ήταν εύκολο να μου πεις εν ταχυ πως γίνεται η καταγγελία στη ΡΑΕ; Τι διαδικασία εχει; 

Αν και το ταξίδι του ενεργειακού τουρισμού ήταν σύντομο,  μόλις 3 μήνες, υπήρχαν κάποιες καλές αλλά και κακές στιγμές αυτό το διάστημα.

Και εφόσον τα καλά δώρα φαίνεται ότι τελειώνουν, ίσως να επιστρέψω στον γνωστό μεγάλο πάροχο. 

• Like 1
  • Haha 1

Καλημέρα σας,

Να ενημερώσω ότι επικοινώνησα με το κονέ μου στην Ελπεντισον και μου εξασφάλισε το 50 ευρώ 💶 με άμεση πίστωση στο πρώτο λογαριασμό για περιορισμένες παροχές όμως και αυτό έως και την Δευτέρα 18/3 

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να μου στείλουν πμ.

• Like 5

Στις 6/3 επικοινώνησα με την elpedison για αλλαγή παρόχου (από volton με δώρο 500kWh) για να πάρω την προσφορά με τα 50€, στέλνοντας τα σχετικά έγγραφα κλπ.

Μόλις προχτές 11/3, ένας ευγενέστατος κύριος της volton με ενημέρωσε ότι αν θέλω μπορώ να παραμείνω στην volton με την προσφορά για άλλον έναν μήνα. (Σε αυτό το σημείο να πω ότι μου είπε ότι τα 50€ της elpe δεν ισχύουν σε περίπτωση διακοπής)

Εν τέλει δέχτηκα την προσφορά και έκανα ξανά τη διαδικασία στην volton (email, έγγραφα κλπ).

Πριν λίγο (13/3) έλαβα sms ότι η παροχή εκπροσωπείται από την elpe..

Υπάρχει περίπτωση μετά από λίγες μέρες να λάβω αντίστοιχη ειδοποίηση από volton; Έχει νόημα να αρχίσω τα τηλέφωνα στις εταιρείες ή να το αφήσω ως έχει και να δω στην πορεία τι θα γίνει με την παροχή; Έχει κάποιος αντίστοιχη εμπειρία;

• Sad 1

2 λεπτά πριν, alexispapanikolaou είπε

Στις 6/3 επικοινώνησα με την elpedison για αλλαγή παρόχου (από volton με δώρο 500kWh) για να πάρω την προσφορά με τα 50€, στέλνοντας τα σχετικά έγγραφα κλπ.

Μόλις προχτές 11/3, ένας ευγενέστατος κύριος της volton με ενημέρωσε ότι αν θέλω μπορώ να παραμείνω στην volton με την προσφορά για άλλον έναν μήνα. (Σε αυτό το σημείο να πω ότι μου είπε ότι τα 50€ της elpe δεν ισχύουν σε περίπτωση διακοπής)

Εν τέλει δέχτηκα την προσφορά και έκανα ξανά τη διαδικασία στην volton (email, έγγραφα κλπ).

Υπάρχει περίπτωση μετά από λίγες μέρες να λάβω αντίστοιχη ειδοποίηση από volton; Έχει νόημα να αρχίσω τα τηλέφωνα στις εταιρείες ή να το αφήσω ως έχει και να δω στην πορεία τι θα γίνει με την παροχή; Έχει κάποιος αντίστοιχη εμπειρία;

μην κάνετε τέτοια πράγματα , δεν υπάρχει υπαναχώρηση στο ρεύμα , θα πάρεις το 50ρικο για 3-4 μέρες που θα κάτσεις (ελπίζω να μη το βάλουν) και θα ξανααλλάξει η παροχή σου στη volton ...

• Like 6

1 ώρα πριν, alexispapanikolaou είπε

Καλύτερα.. Να πάρεις τηλέφωνο να δεις που είσαι.. Και από πότε έγινε η μεταφορά σου.. Στον νέο πάροχο.. 

• Like 1

με κάλεσαν μόλις απο ηρων ,και ζητουσαν να τους κανω ανακριση γιατι θελω να φυγω.μου προτειναν και 50 Ευρω δωρο μαλιστα,για να μεινω .Γιοκ τους ειπα , και η τυπισα με εντονο υφος με ειπε ψεματα οτι αυτον τον μηνα δεν θα βρειτε φθηνοτερα αλλου στα πρασινα.Δεν της ειπα που θελω να παω βεβαια. Αυτο το πράγμα με  εκνευρίζει βέβαια ,να δινω λογαριασμο σε καθε εταιρια γιατι φευγω απο εκει.

• Haha 1

Κλασικος Ηρων εβγαλε εναντι λογαριασμο για 2 ολοκληρες μερες ενω εκατσα συνολικα 35.Πλεον οτι κανει το κανει εσκεμμενα για να τρωει το 50 στον τελικο λογαριασμο με τις πονηριες στις πραξεις.Πρωτη φορα βλεπω εναντι 2 μερες.Μαυρο και αναμονη καταγγελίας!

• Like 3

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Spoiler
Spoiler

Spoiler

_1.jpg.bdbf3f2cd35b71a719a0e802c4488523.jpg

Spoiler

_2.jpg.7cc637cbcb0108101f1734e2bbc12080.jpg

Σαν πολλά να μαζεύτηκαν βρε σεις και δε σκαμπάζω από δαύτα, αν ευκαιρεί κάποιος να μου πει, λόγω ηρων, αν είναι οκ.

Επεξ/σία από kostassam

1 hour ago, iliata2410 said:

με κάλεσαν μόλις απο ηρων ,και ζητουσαν να τους κανω ανακριση γιατι θελω να φυγω.μου προτειναν και 50 Ευρω δωρο μαλιστα,για να μεινω .Γιοκ τους ειπα , και η τυπισα με εντονο υφος με ειπε ψεματα οτι αυτον τον μηνα δεν θα βρειτε φθηνοτερα αλλου στα πρασινα.Δεν της ειπα που θελω να παω βεβαια. Αυτο το πράγμα με  εκνευρίζει βέβαια ,να δινω λογαριασμο σε καθε εταιρια γιατι φευγω απο εκει.

μπλοκαρε το νουμερο τους.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και εμένα με πήραν απο ΗΡΩΝ ως παλιός πελάτης με σκεπτικό να ξαναπάω σε αυτούς. Μπλα μπλα μπλα φθηνο ρευμα κλπ πλήν όμως όχι κάποιο δώρο. Οχι 50 αρικο. Σε περίπτωση που παω 2 παροχές κάνουν δώρο 2 διανυκτερεύσεις σε καποια hotel. Έχει ακουσει κανεις γι αυτο ?

Επεξ/σία από nebtios
  • Haha 1

53 λεπτά πριν, kostassam είπε
  Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

_1.jpg.bdbf3f2cd35b71a719a0e802c4488523.jpg

Απόκρυψη περιεχομένων

_2.jpg.7cc637cbcb0108101f1734e2bbc12080.jpg

Σαν πολλά να μαζεύτηκαν βρε σεις και δε σκαμπάζω από δαύτα, αν ευκαιρεί κάποιος να μου πει, λόγω ηρων, αν είναι οκ.

Σου έχουν κάνει το κλασικό "λάθος" με το ελληνικό δίκτυο διανομής (έπρεπε να είναι 3,50€ αλλά σου έλαβαν 7€-λάθος πράξη).

Το simply δυστυχώς ήταν ένα ακριβό πρόγραμμα για τον Δεκέμβριο. Έπρεπε να είχες μπει στο guarantee το οποίο ήταν αρκετά φθηνότερο.

• Thanks 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...