Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

2 hours ago, MICHAILKON said:

Ισχύει πολύ καιρό τώρα, το έχω ξανά αναφέρει στο forum. Προφανώς η προσφορά ισχύει μέχρι να τα σπάσουν μεταξύ τους οι επιχειρήσεις και να θεωρήσουν ότι η προσφορά δεν συμφέρει. Οποιος πρόλαβε..

Βασικα εννοουσα ποσο καιρο πρεπει να μεινω. Αν φυγω σε 1 μηνα το παιρνω;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Τι γίνεται εκεί στην ελίν;  Έστειλα δικαιολογητικά την Τετάρτη και ακόμα να μου στείλουν την αίτηση για υπογραφή. Πήρα χθες τηλ και μου λένε θα σε καλέσουν. Ε ακόμα με καλούν.

2 λεπτά πριν, Con_stant1ne είπε

Τι γίνεται εκεί στην ελίν;  Έστειλα δικαιολογητικά την Τετάρτη και ακόμα να μου στείλουν την αίτηση για υπογραφή. Πήρα χθες τηλ και μου λένε θα σε καλέσουν. Ε ακόμα με καλούν.

με τα στειλανε εμενα σημερα με εμαιλ,τα εστειλα με ψηφιακη βεβαιωση εγγραφου απο το gov

1 λεπτό πριν, iliata2410 είπε

με τα στειλανε εμενα σημερα με εμαιλ,τα εστειλα με ψηφιακη βεβαιωση εγγραφου απο το gov

Πριν πόσες μέρες έστειλες δικαιολογητικά;

29 λεπτά πριν, Marthenil είπε

Έχει κανείς το Basic Home του Ήρωνα; Πόσο χρεώνουν πάγιο; Στον έναν έναντι (15/12/2023 - 18/01/2024) με χρεώνουν 3€ και στον άλλο (19/01/2024 - 16/02/2024) 9.68€
Το πάγιο υποτίθεται ότι είναι 5€. Ouija πίνακα κοιτάνε και βάζουν τα ποσά;

Από 15/12 έως 31/12 λογικά χρεώνεσαι με το πάγιο του προηγούμενου προγράμματος που ήσουνα.Το basic βγήκε μετά την 1/1/24.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα στο φορουμ

Απο 29/12/2023 είμαι στον Ηρων στο GENEROUS GUARANTEE HOME BONUS.

Μου βγηκε στις 29/2/2024 ο πρώτος λογαριασμός και αφορά 12 μέρες κατανάλωσης στα 233 ευρώ με 869 kWh!!!

Το ψαχνω λίγο και βρίσκω οτι ο προηγούμενος πάροχος (elpedison) απο 5/10/23 εως και 29/12/23 στον εκκαθαριστικό με εχει χρεώσει μονο 6 kwh.... Οπότε λόγικα τον Γενάρη που ήρθε ο ΔΕΔΔΗΕ μετρησαν κ ο Ηρων εβγαλε την διαφορά με αυτες που εσφαλμένα ειχε στείλει η elpedison.

Οπότε τι κάνω εδω? Πληρώνω το σύνολο στον Ηρων? Απο τον Ηρων αυτο μου είπαν.

Κοιτώντας ομως και τις χρεώσεις ΥΚΩ βλεπω οτι ο Ηρων με εχει χρεώσει στα ΥΚΩ: 160kWhX0,00690€/kWh + 40kWhX0,05000€/kWh + 669kWhX0,08500€/kWh 

Ενω στο σαιτ της ΡΑΕ δινει τις χρεώσεις ως

Οικιακής χρήσης (χαμηλής τάσης)

Καταναλώσεις Ημέρας

Μοναδιαία χρέωση σε €/kWh

0-1600 kWh/τετραμηνία

0,0069

1601-2000 kWh/τετραμηνία

0,0500

2001-ΑΝΩ kWh/τετραμηνία

0,0850

Κάνω εγω κάποιο λάθος στους υπολογισμούς μου ή τα έχουν κάνει σκ@τ@ και οι 2 τελευταίοι μου πάροχοι, ο ενας με τις μετρήσεις ο αλλος με τις χρεώσεις?

Spoiler

Heron1.jpg

Spoiler

Heron2.jpg

Spoiler

Heron3.jpg

Επεξ/σία από Stathis85

μολις ελαβα απαντηση απο ελιν στο σποιλερ που θα δειτε.την προηγουμενη παρασκευη εκδηλωσα την φορμα ενδιαφερον που λεει,σημερα τα εστειλα υπογεγραμενα.και λεει στο εμαιλ αυτο.

Spoiler

2024-03-12150935.png.2d1e714f86ff7e0ea0deec6ed3f2f68c.png

23 λεπτά πριν, favou2000 είπε

Από 15/12 έως 31/12 λογικά χρεώνεσαι με το πάγιο του προηγούμενου προγράμματος που ήσουνα.Το basic βγήκε μετά την 1/1/24.

Ναι το έχουν χρεώσει ξεχωριστά αυτό, είναι ok.

20 λεπτά πριν, Stathis85 είπε

Καλησπέρα στο φορουμ

Μου βγηκε στις 29/2/2024 ο πρώτος λογαριασμός και αφορά 12 μέρες κατανάλωσης στα 233 ευρώ με 869 kWh!!!

Το ψαχνω λίγο και βρίσκω οτι ο προηγούμενος πάροχος (elpedison) απο 5/10/23 εως και 29/12/23 στον εκκαθαριστικό με εχει χρεώσει μονο 6 kwh.... Οπότε λόγικα τον Γενάρη που ήρθε ο ΔΕΔΔΗΕ μετρησαν κ ο Ηρων εβγαλε την διαφορά με αυτες που εσφαλμένα ειχε στείλει η elpedison.

Κοιτώντας ομως και τις χρεώσεις ΥΚΩ βλεπω οτι ο Ηρων με εχει χρεώσει στα ΥΚΩ: 160kWhX0,00690€/kWh + 40kWhX0,05000€/kWh + 669kWhX0,08500€/kWh 

Καταναλώσεις Ημέρας

0-1600 kWh/τετραμηνία

0,0069

1601-2000 kWh/τετραμηνία

0,0500

2001-ΑΝΩ kWh/τετραμηνία

0,0850

Κάνω εγω κάποιο λάθος στους υπολογισμούς μου ή τα έχουν κάνει σκ@τ@ και οι 2 τελευταίοι μου πάροχοι, ο ενας με τις μετρήσεις ο αλλος με τις χρεώσεις?

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

Heron1.jpg

Heron2.jpg

Heron3.jpg

Είναι ο 1ος έναντι που λαμβάνεις; κουτουρού έχουν χρεώσει πολλές kWh, μην τον πληρώσεις και μην ενεργοποιήσεις πάγια εντολή, κατέβα να δεις τι γράφει το ρολόι σου και μπες στον ΔΕΔΔΗΕ να το δηλώσεις..

Σιγά μην πληρώσεις "μπροστά" τόσα λεφτά για ρεύμα που δεν έχεις κάψει.., περίμενε να βγει εκκαθαριστικός

10 λεπτά πριν, Kozanitis1 είπε

Είναι ο 1ος έναντι που λαμβάνεις; κουτουρού έχουν χρεώσει πολλές kWh, μην τον πληρώσεις και μην ενεργοποιήσεις πάγια εντολή, κατέβα να δεις τι γράφει το ρολόι σου και μπες στον ΔΕΔΔΗΕ να το δηλώσεις..

Σιγά μην πληρώσεις "μπροστά" τόσα λεφτά για ρεύμα που δεν έχεις κάψει.., περίμενε να βγει εκκαθαριστικός

ο πρωτος λογαριασμός απο Ηρων ειναι. 2 μηνες απο την μερα που πήγα. 

Αλλα ειναι εκκαθαριστικός και αφορά τις 12 πρώτες μέρες. Το θέμα ειναι οτι ο προηγουμενος πάροχος εκανε λάθος και απο τον οκτώμβριο μέχρι τελη δεκέμβρη με ειχε χρεώσει μονο 6 kwh. Τωρα που μέτρησε ο ΔΕΔΔΗΕ βγηκε η διαφορά

4 ώρες πριν, peragialos είπε

Και σε μένα ο ΗΡΩΝ έβγαλε 4 ημερών έναντι(11/2-16/2) και μου άλλαξαν την ισχύ από 8 σε 12. Σήμερα θα δώσω ΔΕΔΔΗΕ τις μετρήσεις. Να κάνω άμεσα στον ΔΕΔΔΗΕ αμφισβήτηση για την αλλαγή της ισχύος ή να περιμένω τον τελικό μήπως έχει και κάποιο άλλο λάθος. Το 50αρικο το έχουν βάλει κανονικά και για τις 6 ημέρες είναι 66 KWh. Επίσης την πάγια πληρωμή την έλαβαν υπόψιν τους εγγύηση 0. Συνολικά -36,34 € ο λογαριασμός.

HRON1osENANTI.pdf.png

Μίλησα με τον δεδδηε: δεν υπάρχει 12 !!!

4 ώρες πριν, bilham είπε

Εντάξει, η μείωση τον προηγούμενο μήνα ήταν εντυπωσιακή από 0,093 σε 0,073, δεν γίνονται αυτά κάθε μήνα...

Θα υπάρχει μείωση εκτός απροόπτου, αλλά όχι σε τέτοιο βαθμό. Ίσως να υπάρξει και κάποια σταθεροποίηση πρώτα...

Τι φάση και αυτή με την αλλαγή της συμφωνημένης ισχύς! Πολύ θα ήθελα να ήξερα αν υπάρχει κάποιος παμπόνηρος εμπνευστής όλων αυτών των κλοπών στην ΗΡΩΝ ή είναι απλά θέμα ανικανότητας ή άθλιας μηχανοργάνωσης!

Μην περιμένεις. Επικοινώνησε με τον ΔΕΔΔΗΕ άμεσα και ρώτησε για αυτή την αλλαγή, επικοινώνησε με ΗΡΩΝ και μετά καταγγελία στο myrae. 

Δεν υπάρχει 12 !!

Μίλησα με δεδδηε 

• Like 1

Στις 9/3/2024 στις 3:37 ΜΜ, GREGORYMO είπε

Πήρα δεδδηε και έκανα αίτημα.

Μου είπαν ότι θα ενημερωσουν και τούς 2: εμένα και Ήρων 

Καλησπέρα.. Σου απάντησαν; Από τον ΗΡΩΝ... Από τον Δεδδηε;ς

50 λεπτά πριν, Stathis85 είπε

Καλησπέρα στο φορουμ

Καταναλώσεις Ημέρας

0-1600 kWh/τετραμηνία

0,0069

1601-2000 kWh/τετραμηνία

0,0500

2001-ΑΝΩ kWh/τετραμηνία

0,0850

Απόκρυψη περιεχομένων

Heron1.jpg

Απόκρυψη περιεχομένων

Heron2.jpg

Απόκρυψη περιεχομένων

Heron3.jpg

Όταν πηγές Ήρων, δεν έδωσες ένδειξη?

12 λεπτά πριν, takoulou είπε

Καλησπέρα.. Σου απάντησαν; Από τον ΗΡΩΝ... Από τον Δεδδηε;ς

Από τον ΔΕΔΔΗΕ:

Δεν υπάρχει καν δυνατότητα για 12 !

18 λεπτά πριν, Stathis85 είπε

ο πρωτος λογαριασμός απο Ηρων ειναι. 2 μηνες απο την μερα που πήγα. 

Αλλα ειναι εκκαθαριστικός και αφορά τις 12 πρώτες μέρες. Το θέμα ειναι οτι ο προηγουμενος πάροχος εκανε λάθος και απο τον οκτώμβριο μέχρι τελη δεκέμβρη με ειχε χρεώσει μονο 6 kwh. Τωρα που μέτρησε ο ΔΕΔΔΗΕ βγηκε η διαφορά

Στην αλλαγή 29 Δεκεμβρίου τι έγινε?

Έδωσες ένδειξη λάθος?

Πέρασε ο δεδδηε?

2 ώρες πριν, Marthenil είπε

Έχει κανείς το Basic Home του Ήρωνα; Πόσο χρεώνουν πάγιο; Στον έναν έναντι (15/12/2023 - 18/01/2024) με χρεώνουν 3€ και στον άλλο (19/01/2024 - 16/02/2024) 9.68€
Το πάγιο υποτίθεται ότι είναι 5€. Ouija πίνακα κοιτάνε και βάζουν τα ποσά;

Το πρώτο είναι σωστό, τώρα για το δεύτερο... τι να πω, μοιάζει σαν να σου το χρέωσαν διπλό. Δεν βλέπουμε και το λογαριασμό...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...