Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημέρα,

προχτες έστειλα αίτηση εκπροσώπησης στην elpedison και στο site δεν έγραφε ότι τα 50 ευρώ αποδίδονται τμηματικά. Σήμερα μπαίνω στο site και βλέπω την υποσημείωση.... Αξίξει να μείνω ένα 10ημερο και εν συνεχεία να πάω σε επαναδιαπραγμάτευση των όρων καθώς δεν έχω πάρει και το 5χ20 για παλιούς πελάτες.  

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

12 ώρες πριν, messinia3 είπε

...Ευελπιστω σε ρελανς με πρόσθετες δωροεπιταγες τουλάχιστον,αλλιώς 10 το μήνα δίνει και η ζενιθ και είναι αμελητέο πόσο κατά τη γνώμη μου. 

Το δώρο των 60€ πλέον αποδίδεται σε όλη τη διάρκεια της σύμβασης, δηλ. 12 μήνες Χ 5€ το μήνα. Ουσιαστικά μηδενίζει το πάγιο των 5€

• Like 2

20 λεπτά πριν, Beetroot92 είπε

Καλημέρα,

προχτες έστειλα αίτηση εκπροσώπησης στην elpedison και στο site δεν έγραφε ότι τα 50 ευρώ αποδίδονται τμηματικά. Σήμερα μπαίνω στο site και βλέπω την υποσημείωση.... Αξίξει να μείνω ένα 10ημερο και εν συνεχεία να πάω σε επαναδιαπραγμάτευση των όρων καθώς δεν έχω πάρει και το 5χ20 για παλιούς πελάτες.  

Στο συμβόλαιο που σου έστειλαν δες μήπως πρόλαβες τα50 ευρώ δώρο στο 1ο λογαριασμό αν σου έστειλαν δλδ το pdf που αναφέρει στο 1ο λογαριασμό 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βγήκε και η Μεσοσταθμική Τιμή Αγοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας για τον Φεβρουάριο.

88,526€/MWh από 108,068€/MWh που ήταν τον Ιανουάριο. 

ΜΤΑ (admie.gr)

1 ώρα πριν, thermaikos4 είπε

οι εταιρειες δε θα ξοδευουν εργατοωρες για να εχουν καθε μηνα το πανε-ελα των πελατων. Το εζησαν καλα ΔΕΚ/ΙΑΝ. Την αρχη ειχε κανει η Ζενιθ που ειχε το 6επι10. Θελουν να κρατανε και πελατες για μεγαλο χρονικο διαστημα. Οχι μονο να τους προσελκυουν.

Θα φτασουμε σε μια κατασταση οπως οι εταιρειες τηλεφωνιας/ιντερνετ: ιδιες/ανουσιες προσφορες και μηδεν ανταγωνισμος.

Συμφωνώ απόλυτα. Και εγώ αυτό που εννοούσα ήταν πως είναι απολύτως αναμενόμενο από την πλευρά της elpedison να δίνει το δώρο τμηματικά από το να το δίνει στον πρώτο λογαριασμό (που νομίζω αυτό έκανε και παλαιότερα). Ήταν μια λογική απόφαση.

Και ο λόγος που ο Ήρωνας δίνει τα 50€ είναι γιατί γλυτώνει εργατοώρες. Αντί να πληρώνει ώρες έναν εργαζόμενο ή έναν συνεργάτη να πείσει τον πελάτη, με την πολύ γρήγορη διαδικασία του econtract τα χρήματα που εξοικονομούνται τα δίνει απευθείας στον πελάτη. Αυτό που θα ήταν αναμενόμενο από τον Ήρωνα θα ήταν να βάλει ένα πλαφόν στο πόσες φορές μπορείς να πάρεις το δώρο (ελπίζω βέβαια να μη γίνει). Αλλά και αυτό είναι έξτρα εργατοώρες γιατί θα πρέπει να γίνεται έξτρα έλεγχος που ίσως και πάλι δεν συμφέρει τον πάροχο εάν το δούμε μακροσκοπικά.

Από την άλλη η elpedison έδινε τα δώρα σε όλα τα κανάλια κάτι το οποίο είναι σίγουρα πολύ ακριβό και όταν έφτασαν οι τουρίστες σε μεγάλο αριθμό έπρεπε να πάρει μέτρα. Σε μικρό αριθμό ο τουρισμός πιστεύω δεν τους ένοιαζε και τόσο. 

Ότι χειρότερο βέβαια ο τουρίστας να ζητάει να πιστωθεί το δώρο σε τράπεζα καθώς έτσι η εταιρεία χάνει και ρευστότητα που εκεί αρχίζουν να βαράνε ακόμα περισσότερα κόκκινα λαμπάκια.

Πάντως ο ανταγωνισμός πέρα από τα δώρα είναι σε πολύ χαμηλά επίπεδα με ελάχιστες διαφορές ήδη. Κάποιος που δεν θέλει να μπει στην διαδικασία του τουρισμού, επί της ουσίας η μόνη του ουσιαστική επιλογή είναι η ΔΕΗ.

Επεξ/σία από fotis1997
  • Like 3
  • Haha 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και σε μένα ο ΗΡΩΝ έβγαλε 4 ημερών έναντι(11/2-16/2) και μου άλλαξαν την ισχύ από 8 σε 12. Σήμερα θα δώσω ΔΕΔΔΗΕ τις μετρήσεις. Να κάνω άμεσα στον ΔΕΔΔΗΕ αμφισβήτηση για την αλλαγή της ισχύος ή να περιμένω τον τελικό μήπως έχει και κάποιο άλλο λάθος. Το 50αρικο το έχουν βάλει κανονικά και για τις 6 ημέρες είναι 66 KWh. Επίσης την πάγια πληρωμή την έλαβαν υπόψιν τους εγγύηση 0. Συνολικά -36,34 € ο λογαριασμός.

HRON1osENANTI.pdf.png

Επεξ/σία από peragialos

2 λεπτά πριν, peragialos είπε

Και σε μένα ο ΗΡΩΝ έβγαλε 4 ημερών έναντι(11/2-16/2) και μου άλλαξαν την ισχύ από 8 σε 12. Σήμερα θα δώσω ΔΕΔΔΗΕ τις μετρήσεις. Να κάνω άμεσα στον ΔΕΔΔΗΕ αμφισβήτηση για την αλλαγή της ισχύος ή να περιμένω τον τελικό μήπως έχει και κάποιο άλλο λάθος. Το 50αρικο το έχουν βάλει κανονικά και για τις 6 ημέρες είναι 66 KWh. Επίσης την πάγια πληρωμή την έλαβαν υπόψιν τους εγγύηση 0. Συνολικά -36,34 € ο λογαριασμός.

Είναι ανεκδιήγητοι και κατσαπλιάδες...τέλος. Κάνε αίτημα σε ΡΑΕ για διόρθωση του λογαριασμού. Και όλοι όσοι έχετε θέμα με τον ΗΡΩΝ. Σε άλλο κράτος η αντίστοιχη ΡΑΕ θα τους είχε αφαιρέσει την άδεια εμπορίας.

• Like 2

5 λεπτά πριν, peragialos είπε

HRON1osENANTI.pdf.png

Αν είσαι στο generous guarantee μπορείς να μας πεις τι τιμή κιλοβατώρας χρέωσαν ?

16 λεπτά πριν, iliata2410 είπε

Η ΤΕΑ για το πρώτο δεκαήμερο του Μαρτίου πήγε στο 74.01 .Με προβληματίζει αυτό, εφόσον υποτίθεται ότι θα υπάρξει ύφεση στις τιμες

Εντάξει, η μείωση τον προηγούμενο μήνα ήταν εντυπωσιακή από 0,093 σε 0,073, δεν γίνονται αυτά κάθε μήνα...

Θα υπάρχει μείωση εκτός απροόπτου, αλλά όχι σε τέτοιο βαθμό. Ίσως να υπάρξει και κάποια σταθεροποίηση πρώτα...

4 λεπτά πριν, peragialos είπε

HRON1osENANTI.pdf.png

Τι φάση και αυτή με την αλλαγή της συμφωνημένης ισχύς! Πολύ θα ήθελα να ήξερα αν υπάρχει κάποιος παμπόνηρος εμπνευστής όλων αυτών των κλοπών στην ΗΡΩΝ ή είναι απλά θέμα ανικανότητας ή άθλιας μηχανοργάνωσης!

Μην περιμένεις. Επικοινώνησε με τον ΔΕΔΔΗΕ άμεσα και ρώτησε για αυτή την αλλαγή, επικοινώνησε με ΗΡΩΝ και μετά καταγγελία στο myrae. 

• Like 2

η ελπεδισον παει για διοικητικες αλλαγες πολυ συντομα.

ισως να παιζει κι αυτο το ρολο του στο 5*10 (αντι για 50 μαζεμενα).

• Like 2

15 hours ago, panosena said:

Τώρα που αποφάσισα να γίνω εγώ τουρίστας μας έκατσε...κλιματική αλλαγή;;  ☹️

Ήταν αναμενόμενο να μπει η Elpedison στη κλιμακτήριο, τώρα θα πληρώνουμε ρεύμα κανονικά και με το νόμο... θα γίνουμε νομότρυποι.

hqdefault(1).jpg.fb99fa3a345a7ef1ddcd1e36132769ef.jpg

• Haha 7

Μια ερώτηση στον @doomnx.

Ωραίο το excel, απλα μια ερώτηση επειδή ψάχνω λίγο τις ρυθμιζόμενες χρεώσεις λόγω ΗΡΩΝ.

Στον τύπο για τις ρυθμιζόμενες πολλαπλασιαζεις τις κιλοβατώρες με *(0,00844+0,00348+0,017)+$B19*5,955*30/365.....

Στα bold απο που παίρνεις αυτές τις τιμές? Δεν θα έπρεπε να είναι 0,01415 και 4,43400 αντίστοιχα? Ξέρω δεν παίζει μεγάλο ρόλο, απλά ήθελα να μάθω. Καλό κουράγιο, ελπίζω να συνεχίσεις την παρακαταθήκη του @korakios επάξια.

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...