Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τώρα που αποφάσισα να γίνω εγώ τουρίστας μας έκατσε...κλιματική αλλαγή;;  ☹️
Τώρα που έγινε όλη η θάλασσα γιαούρτι, δεν έχουμε κουτάλια...☹️..οκ δεν πολυκολλάει αλλά γιου γκετ δε πόιντ...

Επεξ/σία από panosena
  • Haha 7
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Προφανώς στην ΕΛΠΕ έγινε αυτό που όλοι φοβόμαστε.Πηγαινε κόσμος για 5, 10 μέρες και έφευγε και ζητούσε μετά πίσω το πιστωτικό.Τα λέγανε κάποιοι εδώ μεσα και έγινε πραγματικότητα.

• Like 15
  • Thanks 1

37 λεπτά πριν, desiro είπε

Καλησπέρα παιδιά!! Πριν λιγο εκανα αιτημα να παω στον Ηρων μιας κ φαγώθηκε το 100ρικο απ το Δεκεμβριο της Ελπεντισον!!

Επειδη σιγουρα θα με παρουν για αντιπροταση θα ηθελα να ρωτησω τι περιπου σας προτειναν για να μεινει (καποιος που ζητησε να φυγει) για να ξερω περιπου θα κινηθω κ τι με παιρνει να ζητησω!!

Τον Φεβρουαριο για μια αλλη παροχη μου ειχαν προτεινει 3 20ευρες σκλαβενιτη κ 1 60αρα edenred και υπαναχωρησα!!! Για Μαρτιο δεν ξερω τι παιζει!!

Μου κάνει εντύπωση ότι σε πήραν για αντιπρόταση από elpe...εγώ έχω κάνει τρεις φορές πέρα δώθε 4 παροχές και δε με πήραν καμία φορά όταν πήγα Ήρωνα.μάλλον ήξεραν ότι θα επιστρέψω τάχιστα😂😂 

25 λεπτά πριν, fotis1997 είπε

Άσχημα νέα για εμάς τους τουρίστες.

Οι επιλογές δυστυχώς λιγοστεύουν.

Ας ελπίσουμε σε κανένα promo όπως τα 35€ ανά διαστήματα.

Τα λέγαμε καιρό δυστυχώς...ελπίζω να το δώσουν αύριο σε μια φίλη που δεν πρόλαβε να το ολοκληρώσει σήμερα. 

• Like 3

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ευχαριστούμε άπειρα τον συνταξιοδοτημενο κοράκιο αλλα και τα άλλα παιδιά του νήματος που πραγματικά ανιδιοτελώς, για χρόνια , καθημερινά και ακατάπαυστα, καινε τα μυαλά τους για να γλιτώνουν συνολικά απο τον κοσμάκη χιλιάδες ευρω και ώρες εργασίας απο τους κλέφτες!!!!! Πραγματικά ο αντίκτυπός σας είναι ουσιαστικός και θετικός για την κοινωνία και άπειρα respect απο όλους μας!!!!!!!!!!

Επεξ/σία από Cmg__
  • Like 24
  • Thanks 1

49 λεπτά πριν, Sayonaras είπε

Προτείνω όσοι επιστρέψουν elpedison να προσπαθήσουν να διεκδικήσουν εκτός από τα 10 ευρώ χ 5 μήνες και τα 20 χ 5 μήνες για επιστροφή παλιού πελάτη. Έτσι θα είναι 30 ευρώ χ 5 μήνες.

Αν το δεχτούν βέβαια.

Και πάλι σαφώς λιγότερα από ότι δίνονταν μέχρι σήμερα...κακή εξέλιξη. 

• Like 3

3 λεπτά πριν, messinia3 είπε

Και πάλι σαφώς λιγότερα από ότι δίνονταν μέχρι σήμερα...κακή εξέλιξη. 

Κακη εξέλιξη αλλά αναμενόμενη. Υπήρξε κόσμος που έβλεπε την προσφορά σαν ευκαιρία για να βγάλει εισόδημα και όχι για να περάσει 1-2 μήνες με δωρεάν ρεύμα και αυτά είναι τα αποτελέσματα. Επίσης υποθέτω ότι αυξήθηκαν και οι τουρίστες πράγμα που έκανε πλέον την προσφορά ασύμφορη για την εταιρεία. 

• Like 4

6 λεπτά πριν, Giannis_Io είπε

Κακη εξέλιξη αλλά αναμενόμενη. Υπήρξε κόσμος που έβλεπε την προσφορά σαν ευκαιρία για να βγάλει εισόδημα και όχι για να περάσει 1-2 μήνες με δωρεάν ρεύμα και αυτά είναι τα αποτελέσματα. Επίσης υποθέτω ότι αυξήθηκαν και οι τουρίστες πράγμα που έκανε πλέον την προσφορά ασύμφορη για την εταιρεία. 

Προσωπικά αν και ανήκω σε αυτούς που δεν αφήνουν πιστωτικά υπόλοιπα δεν το περίμενα τόσο σύντομα.πλέον οι επιλογές τουρισμού ελαχιστοποιουνται.Ευελπιστω σε ρελανς με πρόσθετες δωροεπιταγες τουλάχιστον,αλλιώς 10 το μήνα δίνει και η ζενιθ και είναι αμελητέο πόσο κατά τη γνώμη μου. 

• Like 3

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, paranoid_android είπε

Θα ηθελα SOS τη βοηθεια σας οσοι γνωριζετε - αφορα τον πατερα μου και το σπιτι του που εχει φωτοβολταικα εδω κ ενα χρονο!!

Ειναι στο πρασινο στο Φυσικο αεριο κ γενικα δεν ειχε κανενα θεμα μεχρι τομ δεκεμβρη! Και εξηγω: αρχικα εχει μια "αποθηκη" γυρω στις 9000kwh ηδη, οποτε δεν υπαρχει θεμα περι καταναλωσης ρευματος. Μεχρι και τοτε του ερχονταν εκκαθαριστικοι, στους οποιους κ λογω αποθηκης ενεργειας πληρωνε μονο δημο, ερτ κλπ.

Ξαφνικα αρχισαν να του ερχονται εναντι, στους οποιους του χρεωναν ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ, πραγμα παρολογο αφου δεν εχει να πληρωσει κατι. Ετσι πληρωνε το ποσο του λογαριασμου μείον το ποσο που αναλογουσε στις kwh που του ειχαν βαλει 

Ξαναρχεται λοιπον κ αλλος εναντι, στον οποιο παλι του βαζουν ασχετη καταναλωση, και ταυτοχρονα λογω αυτου που σας ειπα που δεν ειχε πληρωσει το ποσο των kwh του αφαιρουσαν την εκπτωση συνεπειας! Οποτε το χρεωνεται κ αυτο.

Κ καπως ετσι κυλαει η φαση μεχρι σημερα 3 μηνες, ενω προηγουμενως δεν ειχε καποιο θεμα με την Φ.Α.

Και ρωταω τωρα εγω:

1) τι μπορει να κανει γι αυτο? Ειναι εντελως παρολογο να βγαινουν ξαφνικα εναντι και μου λεει οτι φταιει κ ο ΔΕΔΔΗΕ σε αυτο, γτ βασει του ειδικου ρολογιου που εχει θα πρεπε να πηγαινουν οπως πριν οι μετρησεις αυτοματα.

Να ανοιξει αιτημα Myrae? Και αν ναι, τι να αναφερει?

2) λογω φωτοβολταικων κ εφοσον δεν τον νοιαζει καθοκου η τιμη της kwh σκεφτεται να λαει σε σταθερο(τον προετρεψα εγω γιατι μου φαινεται λογικο). Εχει δει οτι στην protergia στο σταθερο της εχει το μικροτερο παγιο + δεν εχει την εκπτωση συνεπειας μεσα!

Τι λετε γι αυτο το προγραμμα; εχετε να προτεινετε καποιο αλλο σταθερο??

Μήπως να το ρωτήσεις σε κάποιο θρεντ για φωτοβολταϊκά; Επίσης πρέπει να ρωτήσετε και τη Φ.Α και τον ΔΕΔΔΗΕ, υποθέτω (δεν έχω ιδέα για το θέμα) αλλά χάθηκε η ερώτησή σου στα υπόλοιπα και είπα να συμβάλω όπως μπορώ)

Επεξ/σία από marinna

33 λεπτά πριν, favou2000 είπε

Προφανώς στην ΕΛΠΕ έγινε αυτό που όλοι φοβόμαστε.Πηγαινε κόσμος για 5, 10 μέρες και έφευγε και ζητούσε μετά πίσω το πιστωτικό.Τα λέγανε κάποιοι εδώ μεσα και έγινε πραγματικότητα.

θα φυγουν αρκετοι σιγα σιγα και θα ξαναβαλει δωρο. ισως το κανει μονο σε "εορταστικες" περιοδους αλλα στην ελλαδα εχουμε καθε 2 μηνες μια τέτοια περιοδο. το μεγαλο παρτυ μετακινησεων με την εισαγωγη του πρασινου τελειωσε οποτε και το μεγαλο δωρο δεν εχει τοσο νοημα πλεον. πασχα ερχεται, κατι θα βγαλουν. 

• Like 8

2 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε

θα φυγουν αρκετοι σιγα σιγα και θα ξαναβαλει δωρο. ισως το κανει μονο σε "εορταστικες" περιοδους αλλα στην ελλαδα εχουμε καθε 2 μηνες μια τέτοια περιοδο. το μεγαλο παρτυ μετακινησεων με την εισαγωγη του πρασινου τελειωσε οποτε και το μεγαλο δωρο δεν εχει τοσο νοημα πλεον. πασχα ερχεται, κατι θα βγαλουν. 

Αργεί όμως ο Μάιος και είχαμε συνηθίσει σε λογαριασμούς μέχρι 30 ευρώ 😂.Elpe ήταν σε γενικές γραμμές και οκ με τους λογαριασμούς, με Ηρωνα ακόμα περιμένω λογαριασμό Ιανουαρίου. @doomnx μάθε τα περιθώρια στις δωροεπιταγες 😂.ευτυχώς πρόλαβα το promo 50+35 ,συν 5×20 (συν μια ταπεινή 20αρα Σκλαβενίτη) οποτε θα τη βγαλω μεχρι Απρίλιο..μετα ελπιζω να ισχυουν τα 50 ηρωνα, ωστε να φτασει το Πάσχα 😅

• Like 2
  • Haha 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μια πενηντάρα edenred θέλουμε ρε elpedison την Καθαρά Δευτέρα να πάρουμε έναν καλό χαρταετό.

Πάντως η elpedison είχε δώσει απίστευτα δώρα τον τελευταίο καιρό. 100€ τα Χριστούγεννα, πιο πριν 50€ στον λογαριασμό και 50€ σε κάρτες εθνικής, δωροκαρτες Σκλαβενίτης και 5Χ20€ ταυτόχρονα σε κάποιες περιπτώσεις. 

Σίγουρα ο αριθμός των τουριστών θα έπαιξε ρόλο. Με όλα αυτά τράβηξε πολύ κόσμο πάνω της. Και εγώ εάν ήμουν στον σχεδιασμό της elpedison αυτό θα έκανα.

Επεξ/σία από fotis1997
  • Like 1
  • Haha 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 ώρες πριν, ekrepali είπε

Δεν κατάλαβα για ποια επόμενη απάντηση μιλάτε. 

Εγώ έχω σβήσει όλη την αλληλογραφία στην ΡΑΕ και έχω κλείσει τι αίτημα. Δεν έχω κρατήσει κάτι εφόσον μου έβαλαν τα χρήματα. 

Επεξ/σία από revmatopliktos

13 ώρες πριν, HAthinaia είπε

@GREGORYMO έχει συμβεί και σε εμένα το ίδιο ακριβώς λάθος στη μονοφασική παροχή μου (8 kVA)

Επίσημο τέλος στο 50άρικο στον πρώτο λογαριασμό που έδινε η Elpedison. Πλέον το δίνει τμηματικά σε 5 δόσεις (μήνες), δηλαδή 10 ευρώ/μήνα έκπτωση για 5 μήνες, το οποίο προφανώς καθόλου βολικό ΔΕΝ είναι για τους τουρίστες. 

image.png

@alexander098 @paranoid_android δεν υπάρχει δυστυχώς στην Elpedison ούτε το 50άρικο δώρο στον πρώτο λογαριασμό πλέον, δίνεται τμηματικά σε 5 μήνες, δηλαδή έκπτωση 10 ευρώ/μήνα. 

@paranoid_android Η elpedison το έκοψε το 50άρικο δώρο στον πρώτο λογαριασμό και δίνεται πλέον τμηματικά σε 5 δόσεις (μήνες), δηλ. έκπτωση 10 ευρώ/μήνα (το γράφει και στην ιστοσελίδα τους). Η 20ευρη δωροεπιταγή Σκλαβενίτη για 2η δική σου παροχή ή για να προτείνεις κάποιον άλλον να γίνει πελάτης στην Ελπέ ισχύει ακόμη. Επίσης, ισχύει ακόμη και το 5x20 για παλιούς πελάτες που ξαναεπιστρέφουν (δηλαδή 20 ευρώ έκπτωση κάθε μήνα για 5 μήνες). Η δωροκάρτα Edenred 60 ευρώ δεν ισχύει ούτε αυτή πλέον. 

Υπάρχει και η έκπτωση για όσους είναι πελάτες EUROBANK που προστίθεται στην υπάρχουσα προσφορά

MY ADVANTAGE BANKING_οικιακοι.pdf

9 ώρες πριν, fotis1997 είπε

Σίγουρα ο αριθμός των τουριστών θα έπαιξε ρόλο. Με όλα αυτά τράβηξε πολύ κόσμο πάνω της. Και εγώ εάν ήμουν στον σχεδιασμό της elpedison αυτό θα έκανα.

οι εταιρειες δε θα ξοδευουν εργατοωρες για να εχουν καθε μηνα το πανε-ελα των πελατων. Το εζησαν καλα ΔΕΚ/ΙΑΝ. Την αρχη ειχε κανει η Ζενιθ που ειχε το 6επι10. Θελουν να κρατανε και πελατες για μεγαλο χρονικο διαστημα. Οχι μονο να τους προσελκυουν.

Θα φτασουμε σε μια κατασταση οπως οι εταιρειες τηλεφωνιας/ιντερνετ: ιδιες/ανουσιες προσφορες και μηδεν ανταγωνισμος.

• Like 3

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...