Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 ώρες πριν, couliswd είπε

Κάπου είχε γράψει πιο πανω οτι αποσύρεται από τα τα εξελ.

Να τσεκάρεις αυτά του doomnx. 

Κοράκιε, άσε τά αστεία και γυρνά πίσω !!!

2 ώρες πριν, ekrepali είπε

Πήρε πρόωρη σύνταξη. 

Το αίτημα αυτό απορρίπτεται !

• Like 2
  • Haha 3
  • Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα. Σε αίτημα στο myRae έφτασα στα κουμπιά να έχω τις επιλογές που φαίνονται παρακάτω χωρίς να έχει ικανοποιηθεί το αίτημα μου. Το κρατάω ανοιχτο έως ότου μου καταθέσουν στην τράπεζα πιστωτικό υπόλοιπο από διαφορά έναντι και εκκαθαριστικού - τελικού λογαριασμού. Αν το αφήσω ως έχει, θα κλείσει μόνο του το αίτημα; Τι κάνω σε αυτή την περίπτωση;

Spoiler

Screenshot_2024-03-11-12-24-20-262_com_mi.globalbrowser.jpg.c55210e7afaa9761b989677ce6d28430.jpg

Επεξ/σία από stavros_ace
Δημοσ.
23 minutes ago, stavros_ace said:

Καλησπέρα. Σε αίτημα στο myRae έφτασα στο κουμπιά να έχω τις επιλογές που φαίνονται παρακάτω χωρίς να έχει ικανοποιηθεί το αίτημα μου. Το κρατάω ανοιχτο έως ότου μου καταθέσουν στην τράπεζα πιστωτικό υπόλοιπο από διαφορά έναντι και εκκαθαριστικού - τελικού λογαριασμού. Αν το αφήσω ως έχει, θα κλείσει μόνο του το αίτημα; Τι κάνω σε αυτή την περίπτωση;

Hide contents

Screenshot_2024-03-11-12-24-20-262_com_mi.globalbrowser.jpg.c55210e7afaa9761b989677ce6d28430.jpg

Δε γνωρίζω μετά από πόσες μέρες χωρίς απάντηση, κλείνει το αίτημα από μόνο του. Εγώ πάνω από 1 βδομάδα δεν το έχω αφήσει. Μπορείς την 6η μέρα να πατήσεις κόκκινο και να γράψεις πχ "Ευχαριστώ για την απάντηση σας, αλλά θα κρατήσω το αίτημα ανοιχτό μέχρι να ολοκληρωθεί η πίστωση". Κι όταν μπουν τα λεφτά, πατάς μετά πράσινο και ολοκληρώνεται.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, paranoid_android είπε

Καλημερεεες!

Μπορει καποιος να μου πει τι δωρα παιζουν αυτη τη στιγμη elpedison?

Σκεφτεται να παει ο πατερας μου εκει κ σιγουρα θα τον συστησω για να παρουμε κ δωροεπιταγη σκλαβενιτη, αλλα θα ηθελα να μ πειτε αν ξερετε να παιζουν δωρα, γτ βλεπω καθε φορα παιζουν διαφορετικα! Edenred 60€ δίνουν ακομα;

50€ στον πρωτο λογαριασμο εχει βασικα και μετα οτι δωρο απο συσταση

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στις 25/1 έκανα αίτηση να πάω στην ΔΕΗ μέχρι τις 15/2 δεν είχε γίνει κάτι και πήγα τελικά στην ΕΛΠΕ στις 17/2 και σήμερα 11/3 μου έρχεται sms από την ΔΕΗ που λέει το εξής:

ΣAΣ ENHMEPΩNOYME ΠΩΣ TO AITHMA THΣ ΣYMBAΣHΣ ΣAΣ OΛOKΛHPΩΘHKE. EYXAPIΣTOYME ΠOY EΠIΛEΞATE TH ΔEH ΩΣ ΠPOMHΘEYTH ENEPΓEIAΣ. ΠAPAMENOYME ΣTH ΔIAΘEΣH ΣAΣ

μπορώ να δω κάπως αν άλλαξα πάροχο η μόνο με τηλεφώνημα

Επεξ/σία από GreekGames
Δημοσ.
38 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Δε γνωρίζω μετά από πόσες μέρες χωρίς απάντηση, κλείνει το αίτημα από μόνο του. Εγώ πάνω από 1 βδομάδα δεν το έχω αφήσει. Μπορείς την 6η μέρα να πατήσεις κόκκινο και να γράψεις πχ "Ευχαριστώ για την απάντηση σας, αλλά θα κρατήσω το αίτημα ανοιχτό μέχρι να ολοκληρωθεί η πίστωση". Κι όταν μπουν τα λεφτά, πατάς μετά πράσινο και ολοκληρώνεται.

Το έκανα μέχρι σήμερα έτσι. Αλλά αν προσέξεις, στο κόκκινο κουμπί έχει αλλάξει τώρα το μπλα μπλα. Γράφει απόρριψη απάντησης και κλείσιμο αιτήματος. Δεν έχω επιλογή για επιπλέον υποβολή σχολίου. Μέχρι τώρα ήταν απόρριψη απάντησης και υποβολή σχολίου.

Δημοσ.
2 minutes ago, stavros_ace said:

Το έκανα μέχρι σήμερα έτσι. Αλλά αν προσέξεις, στο κόκκινο κουμπί έχει αλλάξει τώρα το μπλα μπλα. Γράφει απόρριψη απάντησης και κλείσιμο αιτήματος. Δεν έχω επιλογή για επιπλέον υποβολή σχολίου. Μέχρι τώρα ήταν απόρριψη απάντησης και υποβολή σχολίου.

Ααα οκ. Στη 3η φορά αν πατήσεις κόκκινο κλείνει το αίτημα ως μη επιλυθέν και μετά σου βγάζει επιλογή για τον ενεργειακό διαμεσολαβητή.

Άφησε το σε εκκρεμότητα μέχρι να μπουν τα λεφτά, ή μέχρι να κλείσει μόνο του. Αν κλείσει μόνο του, πες μας πόσες μέρες πέρασαν.

• Like 2
Δημοσ.
41 λεπτά πριν, GreekGames είπε

Στις 25/1 έκανα αίτηση να πάω στην ΔΕΗ μέχρι τις 15/2 δεν είχε γίνει κάτι και πήγα τελικά στην ΕΛΠΕ στις 17/2 και σήμερα 11/3 μου έρχεται sms από την ΔΕΗ που λέει το εξής:

ΣAΣ ENHMEPΩNOYME ΠΩΣ TO AITHMA THΣ ΣYMBAΣHΣ ΣAΣ OΛOKΛHPΩΘHKE. EYXAPIΣTOYME ΠOY EΠIΛEΞATE TH ΔEH ΩΣ ΠPOMHΘEYTH ENEPΓEIAΣ. ΠAPAMENOYME ΣTH ΔIAΘEΣH ΣAΣ

Μπορείς να τηλεφωνησεις στο Δεδδηε.. Να δεις τι έχει γίνει.. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ξέρουμε τι ισχύει για τους βιαστικούς ενεργειακούς τουρίστες όσον αφορά την μετάβαση σε άλλο παροχο ενώ δεν έχουμε λάβει ακόμα λογαριασμό από τον τωρινό πάροχο;

Η Ελπε νομίζω ότι απαιτεί να εχρι εκδοθεί λογαριασμός από τον τωρινό παρπχο για να μεταβείς σε αυτούς. 

Γνωρίζουμε τι ισχύει για τους υπόλοιπους παροχους;

Έχει εκδοθεί πρόσφατα κάποια σχετική οδηγία ή κάθε εταιρεία έχει διαφορετική πολιτική για μετάβαση σε αυτούς;

Επεξ/σία από madboy
Δημοσ.
40 minutes ago, GreekGames said:

Tηλεφώνημα στο 2111900500.

Εναλλακτικά μπαίνεις στο mydeddieapp-μετρήσεις-στατιστικά κατανάλωσεων-ενδείξεις παροχής όπου φαίνονται οι καταμετρήσεις (επιτόπιες και αλλαγής παρόχου).

Σε περίπτωση που έχει γίνει αλλαγή παρόχου, αν πατήσεις δεξιά στο ⓘ, σου βγάζει το όνομα του προηγούμενου παρόχου. Δηλαδή στο παράδειγμα παρακάτω η ένδειξη στις 21/2/24... είναι η τελική ένδειξη της Elpedison. Από 22/2 είμαι Volton.

Spoiler

Screens.jpg.ef11b09110def1258b2d9f284e77aa6e.jpg

1 minute ago, madboy said:

Η Ελπε νομίζω ότι απαιτεί να εχρι εκδοθεί λογαριασμός από τον τωρινό παρπχο για να μεταβείς σε αυτούς. 

Μέσω τηλεφώνουμε (εμπορικό τμήμα befon / το νο2 στο μενού) έχουν καταφέρει αρκετοί συμφορουμήτες να ξαναγυρίσουν χωρίς να έχουν λογαριασμό. Στα καταστήμα το παίζουν πολύ δύσκολοι, δε δέχονται ούτε βεβαίωση εκπροσώπησης. Το πρόβλημα όμως με τις τηλεφωνικες αιτήσεις είναι ότι καθυστερούν να τις στείλουν στο δεδδηε (σε παίρνουν τηλ και για ηχογραφημένη επιβεβαίωση). Οπότε αν προηγουμένως είσαι volton κι έχεις υπολογίσει μέρες/kw για το δώρο, πολύ πιθανό η elpedison να σε πετάξει εκτός υπολογισμών αν καθυστερήσει.

• Like 2
Δημοσ.

Καλησπέρα στην κοινότητα,

επισυνάπτω δυο (2) φωτογραφίες που αφορούν ειδικό τιμολόγιο της Volton. Παράκληση αν μπορεί κάποιος σχετικός να μου παρέχει διευκρινίσεις στα κάτωθι ζητήματα:

1ον: Γνωρίζει κάποιος αν η προωθητική ενέργεια του ειδικού τιμολογίου της Volton αφορά το χρονικό διάστημα 30 ημερών για τις 500kwh ή το χρονικό διάστημα μετράει από την έναρξη της εκπροσώπησης εως το τέλος του 1ου μήνα εκπροσώπησης; (π.χ. για έναν πελάτη με έναρξη εκπροσώπησης 23-01-2024 , οι free κιλοβατώρες είναι μέχρι 31-01-2024 ή συνεχίζει μέχρι και 23-02-2024).

2ον: Στις συνημμένες φωτογραφίες φαίνεται ότι για χρονικό διάστημα 10 ημερών υπάρχει στην στήλη ανταγωνιστικές χρεώσεις μια χρέωση 6,06 ευρώ. Γνωρίζει κανείς από που προκύπτει αυτή η χρέωση;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων και συγχαρητήρια στα μέλη της κοινότητας που συνεχίζουν αυτή την προσπάθεια.

ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ_VOLTON-1.png

ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ_VOLTON-2.png

Δημοσ.
3 minutes ago, Beetroot92 said:

Καλησπέρα στην κοινότητα,

επισυνάπτω δυο (2) φωτογραφίες που αφορούν ειδικό τιμολόγιο της Volton. Παράκληση αν μπορεί κάποιος σχετικός να μου παρέχει διευκρινίσεις στα κάτωθι ζητήματα:

1ον: Γνωρίζει κάποιος αν η προωθητική ενέργεια του ειδικού τιμολογίου της Volton αφορά το χρονικό διάστημα 30 ημερών για τις 500kwh ή το χρονικό διάστημα μετράει από την έναρξη της εκπροσώπησης εως το τέλος του 1ου μήνα εκπροσώπησης; (π.χ. για έναν πελάτη με έναρξη εκπροσώπησης 23-01-2024 , οι free κιλοβατώρες είναι μέχρι 31-01-2024 ή συνεχίζει μέχρι και 23-02-2024).

2ον: Στις συνημμένες φωτογραφίες φαίνεται ότι για χρονικό διάστημα 10 ημερών υπάρχει στην στήλη ανταγωνιστικές χρεώσεις μια χρέωση 6,06 ευρώ. Γνωρίζει κανείς από που προκύπτει αυτή η χρέωση;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων και συγχαρητήρια στα μέλη της κοινότητας που συνεχίζουν αυτή την προσπάθεια.

1) για έναν πελάτη με έναρξη εκπροσώπησης 23/1 , οι free κιλοβατώρες είναι μέχρι 22/2. Από 24/1-31/1 είναι 8 μέρες, συν 22 τον φεβρουάριο = 30. Μερικές φορές οι πάροχοι αναγράφουν λάθος τη τελευταία μέρα της περιόδου κατανάλωσης, είναι τυπογραφικό. Οι πράξεις είναι σωστές.

2) Στις 30 μέρες δικαιούσαι 500kw. Στις 10 μέρες που είναι η περίοδος κατανάλωσης σου, δικαούσαι 500*10/30= 167kw

Eσύ έκαψες 209kw στο 10ήμερο... οπότε παίρνεις δώρο τις 167 και πληρώνεις τις υπόλοιπες 42. Δηλαδή 31+11kw (τις αναγράφει 0.031+0.011mwh).

Στον επόμενο εκκαθαριστικό θα πάρεις δώρο τις υπόλοιπες 333, αν ο μέσος όρος κατανάλωσης σου είναι 16.66kw ανά μέρα. Αν είναι παραπάνω, θα πληρώσεις πάλι μερικές κιλοβατώρες. Αν είναι παρακάτω, θα πάρεις δώρο λιγότερες από όσες δικαιούσαι.

• Like 3
Δημοσ.
26 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Tηλεφώνημα στο 2111900500.

Εναλλακτικά μπαίνεις στο mydeddieapp-μετρήσεις-στατιστικά κατανάλωσεων-ενδείξεις παροχής όπου φαίνονται οι καταμετρήσεις (επιτόπιες και αλλαγής παρόχου).

Σε περίπτωση που έχει γίνει αλλαγή παρόχου, αν πατήσεις δεξιά στο ⓘ, σου βγάζει το όνομα του προηγούμενου παρόχου. Δηλαδή στο παράδειγμα παρακάτω η ένδειξη στις 21/2/24... είναι η τελική ένδειξη της Elpedison. Από 22/2 είμαι Volton.

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

Screens.jpg.ef11b09110def1258b2d9f284e77aa6e.jpg

Μέσω τηλεφώνουμε (εμπορικό τμήμα befon / το νο2 στο μενού) έχουν καταφέρει αρκετοί συμφορουμήτες να ξαναγυρίσουν χωρίς να έχουν λογαριασμό. Στα καταστήμα το παίζουν πολύ δύσκολοι, δε δέχονται ούτε βεβαίωση εκπροσώπησης. Το πρόβλημα όμως με τις τηλεφωνικες αιτήσεις είναι ότι καθυστερούν να τις στείλουν στο δεδδηε (σε παίρνουν τηλ και για ηχογραφημένη επιβεβαίωση). Οπότε αν προηγουμένως είσαι volton κι έχεις υπολογίσει μέρες/kw για το δώρο, πολύ πιθανό η elpedison να σε πετάξει εκτός υπολογισμών αν καθυστερήσει.

Αυτό λέει σε εμένα,όποτε έγινε αλλαγή;

IMG_2459.jpeg

Δημοσ.

Κατά τα άλλα, νέα σταθερά business 12μηνα ανακοίνωσε η nrg:

Tα nrg fixed 4UBUSINESS1 και 4UBUSINESS3 με τιμή 0,159 €/kWh χωρίς προϋποθέσεις με αρχικό πάγιο 5€ που κατεβαίνει στα 3,5€ με e-bill και πάγια εντολή. Ρήτρα πρόωρης αποχώρησης 100€ το πρώτο εξάμηνο και 50€ από τον 7ο ως τον 12ο μήνα.

Επίσης ειδικές προνομιακές τιμές στα 12μηνα σταθερά fixed οικιακά και επαγγελματικά προγράμματα μέσα από το δίκτυό μας. Τελική τιμή, με 25% συνέπεια, 0,12675 €/kWh και 7,90€ πάγιο στα οικιακά και 9,90€ στα επαγγελματικά, με έκπτωση παγίου 30% με e-bill και πάγια εντολή.

Τέλος, ειδικό 12μηνο σταθερό στο Γ22 χωρίς πάγιο και τιμή 0,1399 €/kWh χωρίς προϋποθέσεις.

• Like 2
Δημοσ.

καλησπέρα,

υπάρχει κάποιο 'καλό' πρόγραμμα  Ρεύματος για σπίτι 60τμ που ΔΕΝ χρησιμοποιείται ?

Αν αιτηθώ να γίνει διακοπή του ρεύματος , τι μειονεκτήματα υπάρχουν ? πχ πως πληρωνεις ΤΑΠ κλπ του ΔΗΜΟΥ ,  τηλεόραση !!! ???

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...