Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

παιδια με καταναλωση 100-150 μαχ το μηνα που αξιζει να παω ειμαι ζενιθ power home start/gas home easy αυτην την στιγμη και ρευμα και αεριο

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Νομίζω ότι σε φοιτητικό σπίτι με 70-80 kWh το χειμώνα και πολύ λιγότερες από εδώ και πέρα (μέχρι Σεπ - Οκτ) το zenith choice είναι μονόδρομος, σωστά το σκέφτομαι;

• Like 1

2 hours ago, vasilhsstr said:

Νομίζω ότι σε φοιτητικό σπίτι με 70-80 kWh το χειμώνα και πολύ λιγότερες από εδώ και πέρα (μέχρι Σεπ - Οκτ) το zenith choice είναι μονόδρομος, σωστά το σκέφτομαι;

Το χαμηλότερο δυνατό πάγιο με τα υψηλότερα δώρα σε αξία λογαριασμού -οχι καταναλωσης- σε ένα κίτρινο/πρασινο. 

• Like 2

6 hours ago, vasilhsstr said:

Δες και ΕΛΠΕ για πράσινο+δώρα....

12 ώρες πριν, takoulou είπε

Καλημέρα... Πως το γνωρίζεις το συγκεκριμένο θέμα; Ότι έχει γίνει κάτι τέτοιο;

Ας υποθέσουμε ότι το επισήμανα σε κάποιον γνωστό μου. Όσοι έχουν έννομο συμφέρον ας κάνουν καταγγελίες στην πλατφόρμα. Όσο περισσότερα στοιχεία υπάρχουν τόσο καλύτερα. Και δεν μπορούν εσαεί να επικαλούνται "συστημικό" λάθος, από πέρσυ μέχρι φέτος.

37 λεπτά πριν, nvoros είπε

Ας υποθέσουμε ότι το επισήμανα σε κάποιον γνωστό μου. Όσοι έχουν έννομο συμφέρον ας κάνουν καταγγελίες στην πλατφόρμα. Όσο περισσότερα στοιχεία υπάρχουν τόσο καλύτερα. Και δεν μπορούν εσαεί να επικαλούνται "συστημικό" λάθος, από πέρσυ μέχρι φέτος.

Θα πρέπει να γίνει συνολικά καταγγελία.. Από παρα πολλά άτομα.. 

1 hour ago, takoulou said:

Θα πρέπει να γίνει συνολικά καταγγελία.. Από παρα πολλά άτομα.. 

2 hours ago, nvoros said:

Mε ΡΑΕ που είχα μιλήσει παλαιότερα μου είχανε πει ότι δεν ασχολούνται με μεμονομένες καταγγελίες. Αυτό που κάνουν είναι ομαδοποίηση των αιτημάτων απ'τη πλατφόρμα myrae. Αν λοιπόν τους τελευταίους μήνες έχουν δεκάδες, ίσως και εκατοντάδες αιτήματα κατά του ΗΡΩΝ για αμφισβήτηση λογαριασμού (κλεμένα δώρα 50ευρώ, διπλοχρεώσεις στο δίκτυο διανομής, αυξημένη χρέωση ισχύος, καταχρηστική παρακράτηση συνέπειας τελικού λογαριασμού)... λογικό είναι ότι κάποια στιγμή θα πρέπει η ΡΑΕ να κάνει τη δουλειά της. Θα έπρεπε να το είχαν πράξει ήδη, δε ξέρω τι περιμένουν...

• Like 4

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
33 λεπτά πριν, geopro είπε

Το διάσημο εξελ του κοράκιου δεν είναι ενημερωμένο; Δείχνει τιμές Φεβρουαρίου ;

Κάπου είχε γράψει πιο πανω οτι αποσύρεται από τα τα εξελ.

Να τσεκάρεις αυτά του doomnx. 

Επεξ/σία από couliswd

Ο ηρων σε συγγενη μου ειχε κανει λαθος στον τελικο και ειχε χρεωσει 80 αντι για 30 

Τον διορθωσαν αλλα με την παγια εντολη τραβηξαν τα 80 πολυ νωριτερα

Θα τα επιστρεψουν ?

• Thanks 1

56 minutes ago, adi32 said:

Ο ηρων σε συγγενη μου ειχε κανει λαθος στον τελικο και ειχε χρεωσει 80 αντι για 30 

Τον διορθωσαν αλλα με την παγια εντολη τραβηξαν τα 80 πολυ νωριτερα

Θα τα επιστρεψουν ?

Ναι αλλά κάντε αίτημα στο myrae να βγει διορθωτικός, και μετά δώστε IBAN να μπούνε τα λεφτά. Μη κλείσετε το αίτημα αν δε πάρετε πίσω τα λεφτά... θα πατάτε κόκκινο στις απαντήσεις, όχι πράσινο. Μέχρι να ξεμπερδέψετε.

2 hours ago, geopro said:

Το διάσημο εξελ του κοράκιου δεν είναι ενημερωμένο; Δείχνει τιμές Φεβρουαρίου ;

Πήρε πρόωρη σύνταξη. 😛

• Like 2
  • Thanks 1

Στις 8/3/2024 στις 12:46 ΜΜ, betion είπε

Καλησπέρα παιδιά, κουβαλάω στο όνομά μου 4 οικιακές παροχές και 2 επαγγελματικές. 

Μέσο όρο καίω 200 kw το μήνα στις 4 από αυτές και μηδενική κατανάλωση στις άλλες δύο.

Έχετε κάτι να προτείνετε, γιατί θεωρώ πως πληρώνω υπέρογκους λογαριασμούς.

π.χ. ελπε για 4 μήνες με 750 kw σύνολο έχω πληρώσει 304 ευρώ (μαζί με τα πάγια). Λογικά είμαι στο πράσινο γιατί δεν έχω κάνει τίποτα...

Θα πρέπει να γίνεις πιο συγκεκριμένος

Εκ πρώτης όψεως φαίνεται να πληρώνεις αρκετά αλλά παίζουν και άλλα πράγματα ρόλο

Στις 9/3/2024 στις 1:49 ΠΜ, petrox21 είπε

Μια γρηγορη ερωτηση ομως, για την ολοκληρωση της αλλαγης παροχου πρεπει να περασει ο ΔΕΔΔΗΕ για να δωσει τις τελικες μετρησεις και στους 2 (πρωην και επομενο)? 

Όχι, δεν είναι απαραίτητο. Γίνεται και με απλή αναφορά των kWh του μετρητή στην καινούρια εταιρεία (κάποιοι πάροχοι ζητούν και φωτο)

ο ΗΡΩΝ εβγαλε νεο εναντι σε συγγενη μου οπου εχει παλι το δωρο εγγραφης :huh:

επισης, στον προηγουμενο λογαριασμο δεν τραβηξε απο την παγια ενα εικοσαευρω :huh:

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημερεεες!

Μπορει καποιος να μου πει τι δωρα παιζουν αυτη τη στιγμη elpedison?

Σκεφτεται να παει ο πατερας μου εκει κ σιγουρα θα τον συστησω για να παρουμε κ δωροεπιταγη σκλαβενιτη, αλλα θα ηθελα να μ πειτε αν ξερετε να παιζουν δωρα, γτ βλεπω καθε φορα παιζουν διαφορετικα! Edenred 60€ δίνουν ακομα;

Επεξ/σία από paranoid_android

50 minutes ago, thermaikos4 said:

ο ΗΡΩΝ εβγαλε νεο εναντι σε συγγενη μου οπου εχει παλι το δωρο εγγραφης :huh:

επισης, στον προηγουμενο λογαριασμο δεν τραβηξε απο την παγια ενα εικοσαευρω :huh:

Αγνοεις τα 50αρια στους έναντι... Το θέμα είναι αν μπαίνουν στη στήλη Α του εκκαθαριστικού 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...