Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

10 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Aν δεν έχει μπει το 50ρικο σε εκκαθαριστικό λογαριασμό (ή τελικό αν έφυγες) στη στήλη Α, τότε το έφαγαν. Κάνεις αμφισβήτηση στο myrae.

Το δώρο εγγραφής αναφέρεται στην στήλη Α και στις δύο περιπτώσεις.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

15 minutes ago, Nate said:

Το δώρο εγγραφής αναφέρεται στην στήλη Α και στις δύο περιπτώσεις.

Αν υπάρχει το δώρο σε εκκαθαριστικό, τότε δε καταλαβαίνω γιατί ψάχνεις το 50αρικο. Ανέβασε όλους τους λογαριασμούς αλλιώς δε βγαίνει άκρη.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Αν υπάρχει το δώρο σε εκκαθαριστικό, τότε δε καταλαβαίνω γιατί ψάχνεις το 50αρικο. Ανέβασε όλους τους λογαριασμούς αλλιώς δε βγαίνει άκρη.

Spoiler

spacer.png

spacer.png

spacer.png

spacer.png

Αυτοί είναι οι λογαριασμοί της μίας παροχής, αλλά αν βρω τι έγινε λάθος (ή αν είναι τελικά σωστοί) με αυτούς, θα τα εφαρμόσω και στην άλλη παροχή.

Επεξ/σία από Nate

24 λεπτά πριν, Nate είπε

Αυτοί είναι οι λογαριασμοί της μίας παροχής, αλλά αν βρω τι έγινε λάθος (ή αν είναι τελικά σωστοί) με αυτούς, θα τα εφαρμόσω και στην άλλη παροχή.

Έχω την εντύπωση ότι την "αξία ρεύματος έναντι"  (Στήλη Γ) στον εκκαθαριστικό πρέπει να την αφαιρέσουν και όχι να την προσθέσουν ξανά. ;)

• Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, kkatzos said:

Έχω την εντύπωση ότι την "αξία ρεύματος έναντι"  (Στήλη Γ) στον εκκαθαριστικό πρέπει να την αφαιρέσουν και όχι να την προσθέσουν ξανά. ;)

Σωστό είναι αυτό... στη στήλη Γ στην αξία ρεύματος έναντι συμπεριλαμβάνεται και το δώρο του έναντι οπότε -(-50) γίνεται +50, γι'αυτό βγαίνει +19.84

Και μετά ορθώς ξαναβάζουν το δώρο στην στήλη Α... όμως δεν το υπολογίζουν στη πρόσθεση της στήλης Α!!! Θα έπρεπε να είναι -50.94 και όχι -0.94.

Spoiler

1.jpg.e9c18fd6c095c5912bdef9dce2693a3d.jpg

@NateΚάνε αίτημα αμφισβήτησης στο myrae.

@korakios @doomnx Καινούργιο φρούτο αυτό... Οι άνθρωποι είναι είτε εντελώς άχρηστοι είτε κλέβουν το κόσμο ασύστολα επίτηδες.

edit: @Nate υπάρχει λάθος και στον πολλαπλασιασμό στο δίκτυο διανομής. 8*4,43*32/365= 3.11... όχι 6.22.

Spoiler

2.jpg.7918c876823a274bfc241bccb19a16af.jpg

Επεξ/σία από ekrepali
  • Like 1
  • Thanks 1

56 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Και μετά ορθώς ξαναβάζουν το δώρο στην στήλη Α... όμως δεν το υπολογίζουν στη πρόσθεση της στήλης Α!!! Θα έπρεπε να είναι -50.94 και όχι -0.94.

edit: @Nate υπάρχει λάθος και στον πολλαπλασιασμό στο δίκτυο διανομής. 8*4,43*32/365= 3.11... όχι 6.22.

Στην στήλη Α είναι σωστό το άθροισμα. Το συνολικό κόστος ενέργειας (μαζί με μηχανισμό διακύμανσης) θα ήταν 50+ χωρίς το δώρο. 
Στο δίκτυο διανομής καλώς επισήμανες ότι έχουν το γνωστό λάθος (διπλοχρέωση).

• Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
59 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Σωστό είναι αυτό... στη στήλη Γ στην αξία ρεύματος έναντι συμπεριλαμβάνεται και το δώρο του έναντι οπότε -(-50) γίνεται +50, γι'αυτό βγαίνει +19.84

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

1.jpg.e9c18fd6c095c5912bdef9dce2693a3d.jpg

@NateΚάνε αίτημα αμφισβήτησης στο myrae.

@korakios @doomnx Καινούργιο φρούτο αυτό... Οι άνθρωποι είναι είτε εντελώς άχρηστοι είτε κλέβουν το κόσμο ασύστολα επίτηδες.

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

2.jpg.7918c876823a274bfc241bccb19a16af.jpg

Πήρα τηλέφωνο ξανά στην Ήρων και μου είπαν ότι το πεντηντάευρω το αφαίρεσαν από τις χρεώσεις ενέργειας και ουσιαστικά πληρώνω τις ρυθμιζόμενες και λοιπές χρεώσεις. Είπα μήπως το πενηντάευρω θα έπρεπε να έχει αφαιρεθεί από τον τελικό λογαριασμό, αλλά μου είπαν ότι έχει αφαιρεθεί ήδη. Δεν ξέρω, έχω μπερδευτεί. Τις άλλες φορές κανονικά είχα δωρεάν ρεύμα, δεν ξέρω τι άλλαξε τώρα.

1 λεπτό πριν, nvoros είπε

Στην στήλη Α είναι σωστό το άθροισμα. Το συνολικό κόστος ενέργειας (μαζί με μηχανισμό διακύμανσης) θα ήταν 50+ χωρίς το δώρο. 

Άρα με εξαίρεση το δίκτυο διανομής, ο λογαριασμός είναι σωστός;

Επεξ/σία από Nate

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 minutes ago, nvoros said:

A καλά... στραβομάρα. Έχω χαζέψει εντελώς μ'αυτούς τους λογαριασμούς του ΗΡΩΝ, δε τη παλεύω.

@Nate σωστό είναι το δώρο, sorry. Μόνο στο δίκτυο διανομής έχουν το κλασικό λάθος στο πολλαπλασιασμό.

Επεξ/σία από ekrepali

1 λεπτό πριν, ekrepali είπε

A καλά... στραβομάρα. Έχω χαζέψει εντελώς μ'αυτούς τους λογαριασμούς του ΗΡΩΝ, δε τη παλεύω.

@Nate σωστό είναι το δώρο, sorry. Μόνο στο δίκτυο διανομής έχουν το κλασικό λάθος στο πολλαπλασιασμό.

Άρα θα πληρώσω την λυπητερή. Ευχαριστώ όλους σας για την βοήθεια!

5 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Ποτέ ξανά ήρωνα και ξεμπερδεύουμε με τα παιδίστικα λάθη.., 1000 φορές να πληρώσω το 50αρικο, παρά να ασχοληθώ αν το έβαλαν, αν είναι σωστή η χρέωση κλπ, πράγματα που έπρεπε να είναι ΔΕΔΟΜΕΝΑ.., ευτυχώς που δεν βάζω ποτέ πάγια, όταν διορθώσουν και τα δικά μου, τότε θα πληρώσω.., ήδη οι λογαριασμοί έχουν λήξει, αίτημα για διόρθωση έχω κάνει, δεν έχω ασχοληθεί άλλο.., έχουμε και άλλα να κάνουμε παρά να περιμένουμε το κάθε λογιστήριο

• Like 3

Εκδόθηκε ο 2' λογαριασμός στον ηρων που είναι και εκαθαριστικος.

Πέρα από το στάνταρ λάθος στο δίκτυο διανομής, μου άλλαξε και την συμφωνημένη ισχύ!!!!

Από 8 σε 12 !!!

Μάλιστα στον 1' λογαριασμό είχε καταχωρηθεί σωστά 8, οπότε δεν έγινε το λάθος κατά την εγγραφή!!

Πέρα από το λάθος 'στέκει' μονοφασικη παροχή να έχει συμφωνημένη ισχύ 12 ?

άν κάποιος με ρωτούσε ποιά η διαφορά ,πράσινου και κτρινου τιμολογίουκαι Σταθερού,θα του έλεγα με απλά λόγια,στο πράσινο ο μηχανισμός διακύμανσης είναι ενσωματωμένος στην τελική τιμή,ενώ στο κίτρινο θα πρέπει να τον υπολογίσεις εσύ.το κάθε ένα έχει τα υπέρ και τα κατά.βέβαια και στο πράσινο παρόλο που ο Μ.Δ ειναι ανακοινώσημος,θα πρέπει κάποιος να βρει πως πρέκυψε πάλι.Στα μπλέ ειναι μεν σταθερη η τμη ,ομως στα εξάμηνα θα βρεις παγιο 9,90 το μηνα που σημαινει στο τετραμηνιαίο εκκαθαριστικό 39,6

22 minutes ago, GREGORYMO said:

Εκδόθηκε ο 2' λογαριασμός στον ηρων που είναι και εκαθαριστικος.

Πέρα από το στάνταρ λάθος στο δίκτυο διανομής, μου άλλαξε και την συμφωνημένη ισχύ!!!!

Από 8 σε 12 !!!

Μάλιστα στον 1' λογαριασμό είχε καταχωρηθεί σωστά 8, οπότε δεν έγινε το λάθος κατά την εγγραφή!!

Πέρα από το λάθος 'στέκει' μονοφασικη παροχή να έχει συμφωνημένη ισχύ 12 ?

Δες εδώ, και πάρε τον ΔΕΔΔΗΕ να μάθεις λεπτομέρεις αν ενημέρωσαν τον ΗΡΩΝ για 12kva αντί για 8kva ή αν έβαλε ο ΗΡΩΝ αυθαίρετα 12kva.

7 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Δες εδώ, και πάρε τον ΔΕΔΔΗΕ να μάθεις λεπτομέρεις αν ενημέρωσαν τον ΗΡΩΝ για 12kva αντί για 8kva ή αν έβαλε ο ΗΡΩΝ αυθαίρετα 12kva.

Η σύμβαση γράφει 8.

Μάλιστα εκδόθηκε ο 1' λογαριασμός με 8.

Πήρα Ήρων και λέει ότι μας ενημέρωσε ο δεδδηε.

Το 8 έγινε 12 και στις 2 παροχές που έχω!!! Η μία είναι του 1955 !!

• Confused 1

8 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Μάλλον αυθαίρετα θα πω εγώ...το έκαναν και σε μένα σε έναντι χωρίς κάποιο εμφανή λόγο...myrae και έβγαλαν σωστό έκτακτο. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...