Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Spoiler

2024-03-0907_34_03.png.d1fbc0269d28162959386a378fb29649.png

Kαλημερα σε όλους! Μια ερώτηση ; Για διάστημα από 24/01-12/02 είναι τελικός λογαριασμός, είναι φυσιολογικές οι χρεώσεις ΥΚΩ αλλά και η διακύμανση που είναι ίδια ενώ είναι λογαριασμός που πιάνει Ιανουάριο και Φεβρουάριο; 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Καλημέρα παιδιά. Τελικός Λογαριασμός από Ηρων. 593 κιλοβατώρες. Πέρασα 1/2 στην Ζενιθ. Μου φαίνεται υπερβολικός. Μπορεί κάποιος να τον δει και να μου πει αν είναι ΟΚ? Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά.

Hron telikos_Compress.pdf

1 hour ago, Greg29M said:
  Hide contents

2024-03-0907_34_03.png.d1fbc0269d28162959386a378fb29649.png

Kαλημερα σε όλους! Μια ερώτηση ; Για διάστημα από 24/01-12/02 είναι τελικός λογαριασμός, είναι φυσιολογικές οι χρεώσεις ΥΚΩ αλλά και η διακύμανση που είναι ίδια ενώ είναι λογαριασμός που πιάνει Ιανουάριο και Φεβρουάριο; 

Eίχες μεγάλη κατανάλωση σε μικρή χρονική περίοδο και η κατανάλωση έσπασε αναλογικά σε 3 κλίμακες ΥΚΩ. Σωστό είναι.

• Like 2

1 λεπτό πριν, ekrepali είπε

Eίχες μεγάλη κατανάλωση σε μικρή χρονική περίοδο και η κατανάλωση έσπασε αναλογικά σε 3 κλίμακες ΥΚΩ. Σωστό είναι.

Η διακύμανση όμως;

32 minutes ago, geovision_gr said:

Καλημέρα παιδιά. Τελικός Λογαριασμός από Ηρων. 593 κιλοβατώρες. Πέρασα 1/2 στην Ζενιθ. Μου φαίνεται υπερβολικός. Μπορεί κάποιος να τον δει και να μου πει αν είναι ΟΚ? Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά.

Hron telikos_Compress.pdf 1010.85 kB · 0 downloads

Δε βλεπω κάτι περίεργο. Το 50άρικο το πήρες σε προηγούμενο εκκαθαριστικό λογαριασμό ή όχι;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Δε βλεπω κάτι περίεργο. Το 50άρικο το πήρες σε προηγούμενο εκκαθαριστικό λογαριασμό ή όχι;

άκυρο 

Επεξ/σία από Greg29M

Μόλις τώρα, ekrepali είπε

το είχα πάρει στην αρχή. δεν είμαι τουρίστας. απλή χρήση κάνω. Πάντως παιδιά σας ευχαριστώ πολύ!

• Like 2

2 minutes ago, Greg29M said:

Η διακύμανση όμως;

Ίσως τη πέταξαν με μέσο όρο, δε ξέρω.

Άμα κάνεις 36+27 = 63 ευρώ / 439kw = 0.14E/Κwh τελική τιμή κατά μέσο όρο.

Πρέπει να τσεκάρεις ΤΕΑ και τον μαθηματικό τύπογια να δεις αν είναι σωστό, αλλιώς ζήτα απ'τον ΗΡΩΝ ανάλυση.

• Like 1

Έχω ένα πρόβλημα/ερώτηση σχετικά με τον Ήρωνα. Τον Δεκέμβρη ήμουν elpedison. 9/1 πήγα στην ήρων. 10/2 ξαναπήγα elpedison. Το θέμα είναι όμως ότι ο ένας λογαριασμός του Ήρωνα (έχω δύο ρολόγια) για το διάστημα 9/1-9/2 βγήκε στα 33,88 ευρώ και ο άλλος που είναι κι αυτός για το ίδιο διάστημα βγήκε στα 46,01. Πού είναι η έκπτωση των 50 ευρώ; Ο υπάλληλος που μίλησα προηγουμένως στο τηλέφωνο μου είπε ότι το δώρο των 50 ευρώ με την εγγραφή το πήρα τον πρώτο μήνα. Είχα κάνει όμως την αίτηση κανονικά μέσω e-contract. Και από όσο είδα μετά την συνομιλία με τον υπάλληλο, ο λογαριασμός αναφέρεται μόνο στον πρώτο μήνα. Να σημειώσω πως το Σύνολο Τρέχοντος Λογαριασμού και στους δύο λογαριασμούς είναι κάτω από 50 ευρώ.

Καλημέρα σε όλους, μόλις ανέβηκε ο λογαριασμός στο app του Ήρων....

Το τερμάτισε στις ρυθμιζόμενες (πράξεις), αντί για 12€ χρέωσε 30€...

Πλέον πρέπει να γίνει κάτι περισσότερο από ΡΑΕ (φανταστείτε πόσος κόσμος δεν το παίρνει χαμπάρι... ) τραγικοί...

• Like 3

1 ώρα πριν, Greg29M είπε

Η διακύμανση όμως;

1,26×0,09302+0,018−0,06=0,0752

Σωστή είναι.

Όσον αφορά την πάγια κάντε ρε παιδιά μια εικονική στη Revolut  για αυτό τον σκοπό με όριο 2€ και βάλτε παντού αυτή. Δεν χρειάζεται να τους δίνουμε τα στοιχεία των κανονικών μας καρτών.

• Like 2
  • Thanks 1

36 λεπτά πριν, vasilhsstr είπε

Το τερμάτισε στις ρυθμιζόμενες (πράξεις), αντί για 12€ χρέωσε 30€...

Kαλημέρα . Ξέρετε που θα βρω πως υπολογίζονται οι ρυθμιζόμενες ; Ίσως έχει αναφερθεί ξανά στο νήμα αλλά δεν μπόρεσα να το βρω .

6 λεπτά πριν, alekout είπε

Kαλημέρα . Ξέρετε που θα βρω πως υπολογίζονται οι ρυθμιζόμενες ; Ίσως έχει αναφερθεί ξανά στο νήμα αλλά δεν μπόρεσα να το βρω .

Απλά επαλήθευσε τις πράξεις που φαίνονται στο λογαριασμό 

• Like 2

Εμενα ο Ηρων στο Guarantee με χρεωσε 0,1664 (οι καταναλωσεις ειναι σχετικα μικρες 160 με 230kwh).

Με κουρασαν τωρα πρεπει να παω Basic Home 6 μηνες και εχω αλλαξει 3 φορες προγραμμα κοροιδια δεν ειναι?

Θα παω μου φαινεται πισω στους ακατανομαστους

1 hour ago, Nate said:

Έχω ένα πρόβλημα/ερώτηση σχετικά με τον Ήρωνα. Τον Δεκέμβρη ήμουν elpedison. 9/1 πήγα στην ήρων. 10/2 ξαναπήγα elpedison. Το θέμα είναι όμως ότι ο ένας λογαριασμός του Ήρωνα (έχω δύο ρολόγια) για το διάστημα 9/1-9/2 βγήκε στα 33,88 ευρώ και ο άλλος που είναι κι αυτός για το ίδιο διάστημα βγήκε στα 46,01. Πού είναι η έκπτωση των 50 ευρώ; Ο υπάλληλος που μίλησα προηγουμένως στο τηλέφωνο μου είπε ότι το δώρο των 50 ευρώ με την εγγραφή το πήρα τον πρώτο μήνα. Είχα κάνει όμως την αίτηση κανονικά μέσω e-contract. Και από όσο είδα μετά την συνομιλία με τον υπάλληλο, ο λογαριασμός αναφέρεται μόνο στον πρώτο μήνα. Να σημειώσω πως το Σύνολο Τρέχοντος Λογαριασμού και στους δύο λογαριασμούς είναι κάτω από 50 ευρώ.

Aν δεν έχει μπει το 50ρικο σε εκκαθαριστικό λογαριασμό (ή τελικό αν έφυγες) στη στήλη Α, τότε το έφαγαν. Κάνεις αμφισβήτηση στο myrae.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...