Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

8 ώρες πριν, korakios είπε

σε αυτό που έκανα αίτηση , GENEROUS GUARANTEE HOME BONUS

ποιο ειναι αυτο παλι;

γιατι βλεπω μονο το απλο GENEROUS GUARANTEE HOME (χωρις BONUS);;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

7 λεπτά πριν, atpanos είπε

ποιο ειναι αυτο παλι;

γιατι βλεπω μονο το απλο GENEROUS GUARANTEE HOME (χωρις BONUS);;

Το ίδιο είναι απλά  η προσθήκη της λέξης Bonus υπογραμμίζει τα +50 ευρώ μπόνους-δωρο 

• Like 2

1 ώρα πριν, tselassos είπε

teleraise

Ρώτησα το κονέ που είναι στην αναφερθησα εταιρεία και η απάντηση ήταν αρνητική στο αν ισχύει η παραπάνω προσφορά.

Αν υπάρξει τπτ διαφορετικό θα με ενημερώσει άμεσα.

• Like 1

28 λεπτά πριν, ANTONIOS67 είπε

Ρώτησα το κονέ που είναι στην αναφερθησα εταιρεία και η απάντηση ήταν αρνητική στο αν ισχύει η παραπάνω προσφορά.

Αν υπάρξει τπτ διαφορετικό θα με ενημερώσει άμεσα.

Οκ τους ζήτησα να μου την στείλουν γραπτώς. Ακόμα τίποτα.

• Like 1
  • Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα σε όλους.
Έχει κάποιος τηλέφωνο επικοινωνίας της VOLTON γιατί το 11300 χρεώνεται λογικά ως 5ψήφιο...

Επεξ/σία από armenistis1980

1 λεπτό πριν, armenistis1980 είπε

Καλημέρα σε όλους.
Έχει κάποιος τηλέφωνο επικοινωνίας της VOLTON γιατί το 11300 χρεώνεται λογικά ως 5ψήφιο...

216 3001000, 210 4187070

• Like 3

Καλημέρα παιδιά.  Είμαι Zenith στο power home start και μιας και και αρκετές kwh (500 σιγουρα λόγω κλιματιστικων,ενυδρείου κτλπ.)σκεφτόμουν για τα σταθερά. Μια και βλέπω όμως πτώση στα πράσινα-κίτρινα και σε συνάρτηση με τα σταθερά που είναι 6μηνου-8μηνου,είπα να το καθυστέρησω λίγο μπας και πιάσουμε και χειμώνα μετά. Σκέφτομαι τον τουρισμό και ξέρω τις εταιρίες που μπορείς να κινηθείς. Απλά επειδή δεν γνωρίζω πολλά μιας και πάντα με σταθερά ήμουν θα ήθελα να ρωτήσω το εξής. Ποιο είναι το πιο <<ασφαλες>> σε περίπτωση που πάω σε μια εταιρία και για τον Α.β λόγω δεν αλλάξω στον μήνα μέσα σε άλλον πάροχο. Της Elpe? 

Με τις 500 kw που λες εγώ θα έλεγα πας μια βόλτα από Volton που δίνει 500 δωρεάν για τον πρώτο μήνα και μετά βλέπεις ανάλογα και κρίνεις.

• Like 1

48 λεπτά πριν, Sdask92 είπε

Καλημέρα παιδιά.  Είμαι Zenith στο power home start και μιας και και αρκετές kwh (500 σιγουρα λόγω κλιματιστικων,ενυδρείου κτλπ.)σκεφτόμουν για τα σταθερά. Μια και βλέπω όμως πτώση στα πράσινα-κίτρινα και σε συνάρτηση με τα σταθερά που είναι 6μηνου-8μηνου,είπα να το καθυστέρησω λίγο μπας και πιάσουμε και χειμώνα μετά. Σκέφτομαι τον τουρισμό και ξέρω τις εταιρίες που μπορείς να κινηθείς. Απλά επειδή δεν γνωρίζω πολλά μιας και πάντα με σταθερά ήμουν θα ήθελα να ρωτήσω το εξής. Ποιο είναι το πιο <<ασφαλες>> σε περίπτωση που πάω σε μια εταιρία και για τον Α.β λόγω δεν αλλάξω στον μήνα μέσα σε άλλον πάροχο. Της Elpe? 

Δεν υπάρχει "ασφαλές" για μετά στα κυμαινόμενα. Κανείς δεν μπορεί να προβλέψει τι θα κάνει ένας πάροχος στο μέλλον στα κυμαινόμενα του. 

Καλό είναι να παρακολουθείς τις εξελίξεις σε κάθε περίπτωση.

Καλησπέρα παιδιά, κουβαλάω στο όνομά μου 4 οικιακές παροχές και 2 επαγγελματικές. 

Μέσο όρο καίω 200 kw το μήνα στις 4 από αυτές και μηδενική κατανάλωση στις άλλες δύο.

Έχετε κάτι να προτείνετε, γιατί θεωρώ πως πληρώνω υπέρογκους λογαριασμούς.

π.χ. ελπε για 4 μήνες με 750 kw σύνολο έχω πληρώσει 304 ευρώ (μαζί με τα πάγια). Λογικά είμαι στο πράσινο γιατί δεν έχω κάνει τίποτα...

27 λεπτά πριν, fotis1997 είπε

Δεν υπάρχει "ασφαλές" για μετά στα κυμαινόμενα. Κανείς δεν μπορεί να προβλέψει τι θα κάνει ένας πάροχος στο μέλλον στα κυμαινόμενα του. 

Καλό είναι να παρακολουθείς τις εξελίξεις σε κάθε περίπτωση.

Εννοείται ότι τίποτα δεν μπορεί να είναι σίγουρο και κοιτάω κάθε μήνα τιμές και προγράμματα.  Αυτό που ήθελα να πω είναι από την άποψη εξυπηρέτηση μήπως κρυφές χρεώσεις ή οτιδήποτε που πρέπει να προσέξω.  Για αυτό είπα ελπε

1 hour ago, Sdask92 said:

Σίγουρα όχι ο Ήρων που "κλέβει" τα 50€ σε αρκετούς λογαριασμούς. Επίσης αν βαριέσαι τις πολλές μεταφορές πήγαινε στο choice της Ζενίθ μέχρι το καλοκαίρι.

Στις 6/3/2024 στις 9:26 ΠΜ, fotis1997 είπε

Ναι, ή ενναλακτικά ΗΡΩΝ για 50€ μέσα από το econtract (αναγκαστικά κίτρινο καθώς το econtract δεν έχει το πράσινο).

Η elpedison τι έχει τώρα; 50€ έκπτωση στον πρώτο λογαριασμό;

54 λεπτά πριν, Vassilis_24 είπε

Η elpedison τι έχει τώρα; 50€ έκπτωση στον πρώτο λογαριασμό;

Καποιος ανεφερε οτι αν σε κανουν συσταση παιρνεις αλλα 40€ ή σε λογαριασμο ή σε δωροεπιταγη σκλαβενιτη. 

• Thanks 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...