Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

2 λεπτά πριν, tryfos είπε

Δεν συμφωνώ απόλυτα. Πρώτον δεν κάνει για τον τουρίστα,

δεν ανέφερε τουρισμό

3 λεπτά πριν, tryfos είπε

Για αυτό προς το παρόν για τον τουρίστα και για Γ21 προτείνω πήγαιν-έλα ελπέ-Ήρων μέχρι (και αν) σταματήσουν τα δωράκια.

και volton 1000kw δώρου

• Like 1
  • Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, korakios είπε

δεν ανέφερε τουρισμό

Ακόμα και για μη τουρισμό, γιατί όχι πχ. Solar energy S21 (ή Ελίν πράσινο), βλέπω 0 πάγιο και νορμάλ σχετική τιμή, ανταγωνιστική με το weblue. Θεωρητικά το ρωτάτω, δεν έχω πάει ποτέ προς τα εκεί.

Επεξ/σία από tryfos

Μόλις τώρα, tryfos είπε

Ακόμα και για μη τουρισμό, γιατί όχι πχ. Solar energy S21, βλέπω 0 πάγιο και νορμάλ σχετική τιμή, ανταγωνιστική με το weblue. Θεωρητικά το ρωτάτω, δεν έχω πάει ποτέ προς τα εκεί.

γιατί η we έχει αρκετά χρόνια ανταγωνιστικές τιμές στα επαγγελματικά (εξαίρεση το 18μηνο με τη μόδα νέων προγραμμάτων)

6 λεπτά πριν, korakios είπε

γιατί η we έχει αρκετά χρόνια ανταγωνιστικές τιμές στα επαγγελματικά (εξαίρεση το 18μηνο με τη μόδα νέων προγραμμάτων)

Εγώ πάντως ένα πέρασμα που έκανα, είχα πρώτα το θέμα με την πάγια και στο τέλος μου βγάλανε την ψυχή να μου εκδώσουν πιστωτικό για την επιστροφή της τελευταίας συνέπειας (αν και έστω την έδωσαν). Γενικά πάντως είναι μια μαζεμένη κατάσταση, ψιλοσυνοικιακό μαγαζί μοιάζει και δεν είνα χάλια, αν και δεν θυμάμαι αν μπορούσα να δώσω καν ενδείξεις.

Για αυτό σκέφτομαι και την solar να δοκίμαζα αλλά δεν ξέρω τι λέει. Έχω πολύ χαμηλές καταναλώσεις και με ενδιαφέρει το 0 πάγιο.

Προς το παρόν είμαι στη μετάβαση για Ήρωνα για τα 50 και βλέπουμε... 😀 Θα κάτσω ελάχιστα γιατί τα κίτρινα Γ21 του είναι επιεικώς ΑΘΛΙΑ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τα επισυναπτω ολα μαζι ετσι ωστε να μου πει καποιος που γνωριζει αν πρεπει να πληρωσω ολο το ποσο.

Spoiler

logariasmos.jpg.e7ac83c89c9a64772e1b073524b920e4.jpg

Spoiler

logariasmos 2.png

Spoiler

logariasmos enanti 2.png

Spoiler

logariasmos enanti.png

Επεξ/σία από IKARIWTHS

5 λεπτά πριν, IKARIWTHS είπε

Τα επισυναπτω ολα μαζι ετσι ωστε να μου πει καποιος που γνωριζει αν πρεπει να πληρωσω ολο το ποσο.

Απόκρυψη περιεχομένων

logariasmos.jpg.e7ac83c89c9a64772e1b073524b920e4.jpg

Απόκρυψη περιεχομένων

logariasmos 2.png

Απόκρυψη περιεχομένων

logariasmos enanti 2.png

Απόκρυψη περιεχομένων

logariasmos enanti.png

στον εκκαθαριστικό σου επιστρέφει σύνολο ρεύματος του έναντι 212,33 (μπαίνει ΦΠΑ 6%) το οποίο είναι σωστό

μένουν τα δημοτικά τέλη του έναντι 308,59-212,33*1,06=83,52

άρα σωστό

• Like 1

2 ώρες πριν, korakios είπε

Προσοχή σε αιτήσεις Ηρων , το email (σε gmail) μπήκε σε ανεπιθύμητα , άρα αν καθυστερεί κοιτάξτε το.

Μπήκα στο myheron και έγραφε οτι στάλθηκε στο email που δήλωσα και σκέφτηκα ή μπαρούφες λέει ή έκανα λάθος διεύθυνση , μετά το έκαψα και κοίταξα τα spam

(την επόμενη εργάσιμη απο την αίτηση μου στείλανε)

Σε ποιο πρόγραμμα σε βάλανε; εμένα ένα SIMPLY GNRS HOME B. Το κίτρινο που βγαίνει μετά ή τιμή δεν είναι αυτό; 

1 λεπτό πριν, 7tasos7 είπε

Σε ποιο πρόγραμμα σε βάλανε;

σε αυτό που έκανα αίτηση , GENEROUS GUARANTEE HOME BONUS

2 λεπτά πριν, 7tasos7 είπε

εμένα ένα SIMPLY GNRS HOME B

αυτό έκανες αίτηση ???

3 λεπτά πριν, 7tasos7 είπε

Το κίτρινο που βγαίνει μετά ή τιμή δεν είναι αυτό; 

όλα τα κίτρινα του Ηρών έχουν τιμή που βγαίνει μετά (στην περίοδο κατανάλωσης λογαριασμού)

5 λεπτά πριν, korakios είπε

σε αυτό που έκανα αίτηση , GENEROUS GUARANTEE HOME BONUS

αυτό έκανες αίτηση ???

όλα τα κίτρινα του Ηρών έχουν τιμή που βγαίνει μετά (στην περίοδο κατανάλωσης λογαριασμού)

Ναι σε αυτό έκανα αλλά μάλλον λάθος πρέπει να επέλεξα Ε; πρέπει να ναι πιο φθηνό το guarantee. 

4 ώρες πριν, zakinet είπε

Καλησπερα, ηρθαν σημερα απο δεδηε και μου περασν ηλεκτρονικο μετρητη γιατι υπηρχε προβλημα με τον μετρητη μου και δεν κατεγραφε την νυχτερινη καταναλωση. Ηθελα να ρωτησω το πορτοκαλι τιμολογιο υπαρχει και αν ναι ποιες ειναι οι τιμες. Δεν μπορω να το βρω σε κανεναν παροχο. Ευχαριστω.

Δεν υπάρχουν πορτοκάλι τιμολόγια... Δεν έχουν βγει.. Στο μέλλον θα γίνει.. 

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 ώρες πριν, tryfos είπε

. Εξάλλου ο γνήσιος τουρίστας δεν βλέπει καν τιμή, πάει για 20 μέρες για τα 50 και φεύγει.

Μήπως ήρθε ο καιρός να γράψει κάποιος τον κώδικα δεοντολογίας του γνήσιου τουρίστα; Μην κάνει ο καθείς του κεφαλιού του ... Έχουμε κι ένα όνομα στην κενωνία...:-D

Επεξ/σία από panosena
  • Haha 3

2 ώρες πριν, Swimmer21 είπε

Βγήκε πρώτος λογαριασμός Volton, πουθενά οι 500kw δώρο

Δεν αναφέρεται κάπου το "Δωρεάν" απλά δες πόσες kw έγραψες και πόσες χρεώθηκαν στο λογαριασμό σου.

• Like 2

9 hours ago, korakios said:

Προσοχή σε αιτήσεις Ηρων , το email (σε gmail) μπήκε σε ανεπιθύμητα , άρα αν καθυστερεί κοιτάξτε το.

Μπήκα στο myheron και έγραφε οτι στάλθηκε στο email που δήλωσα και σκέφτηκα ή μπαρούφες λέει ή έκανα λάθος διεύθυνση , μετά το έκαψα και κοίταξα τα spam

(την επόμενη εργάσιμη απο την αίτηση μου στείλανε)

Για κοίτα μήπως είχε έρθει απάντηση και στην αίτηση που έκανες πριν 3 χρόνια. 🤣

9 hours ago, IKARIWTHS said:

Πρεπει να τους πληρωσω και τους δυο?

Εννοείται.

Πες ότι σου κόβω μια απόδειξη 10 ευρώ για το μήνα Ιανουάριο. Με αφήνεις απλήρωτο.

Τον άλλο μήνα σου κόβω μια απόδειξη 20 ευρώ για το μήνα Ιανουάριο-Φεβρουάριο.

Αν είχες προπληρώσει τα 10, μου χρωστάς άλλα 10.

Εφόσον δεν είχες κάνει προπληρωμή, μου χρωστάς όλο το ποσό δηλαδή 20.

9 hours ago, jasonas21 said:

Η Volton μετα απο σχεδον 2 μηνες εκπροσωπησης και εγγραφης στο my account, εχοντας προλαβει να κανω και αιτηση για αλλαγη παροχου σε Ελπε, σημερα ειπε να με καλωσορισει στην εταιρια μέσω email! Μιλαμε για ταχυτητα φωτος, οχι αστεια...

😅

• Like 2
  • Thanks 1
  • Haha 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...