Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Προσοχή σε αιτήσεις Ηρων , το email (σε gmail) μπήκε σε ανεπιθύμητα , άρα αν καθυστερεί κοιτάξτε το.

Μπήκα στο myheron και έγραφε οτι στάλθηκε στο email που δήλωσα και σκέφτηκα ή μπαρούφες λέει ή έκανα λάθος διεύθυνση , μετά το έκαψα και κοίταξα τα spam

(την επόμενη εργάσιμη απο την αίτηση μου στείλανε)

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

2 ώρες πριν, tselassos είπε

Καλησπέρα, είμαι στο elpedison smart (κίτρινο) από αρχές Φεβρουαρίου και χωρίς να έχω λάβει ακόμα την edenred μου προτείνουν να πάω στο elpedison ειδικό (πράσινο) με χαμηλότερη τιμή κιλοβατώρας.

Να πάω στο πράσινο?

Επίσης για σύσταση νέου ατόμου δίνουν μου είπαν 50€ πιστωτικό και 40€ δωροεπιταγές στο άτομο αυτό και άλλα 40€ δωροεπιταγές σε μένα που το σύστησα.

Ισχύει?

Δεν ξέρω αν ισχύει, αλλά αν ναι, είναι καλή φάση - στο είπαν από elpedison, befon ή teleraise;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα σε ολους.Ειμαι στην Ελιν στο πρασινο τιμολογιο και εχω να σας κανω μια ερωτηση .Αν δεν ειμαι στο καταλληλο θεμα ας μεταφερθει.

Στις 9 Φεβρουαριου μου ηρθε ενας λογαριασμος 308 ευρω Εναντι τον οποιον ΔΕΝ πληρωσα γιατι εφετος ειχε περισσοτερη ζεστη συν το οτι δεν ανοιξα πολυ  την αντλια θερμοτητας.Στο τελος του μηνα εστειλα τις μετρησεις στην Ελιν αλλα και στην ΔΕΔΔΗΕ  και ετσι τωρα 07 Μαρτιου μου ηρθε εκκαθαριστικος για την περιοδο 28/11/2023 εως  27/02/2024   =2334kwh  .Με το νουμερο αυτο συμφωνω γιατι τοσο εγραψε και ο μετρητης μου.

Ο λογαρισμος γραφει οτι πρεπει για τον εκκαθαριστικο να πληρωσω 337,78 ευρω  πραγμα με το οποιο συμφωνω μιας και 2334kwh χ 0.095 που ειναι η τιμη μοναδας στο πρασινο τιμολογιο =222ευρω συν τις υπολοιπες χρεωσεις =  337 ευρω, προσθετει ομως και τον προηγουμενο εναντι 308ευρω αρα στο συνολο 646ευρω.

Ο εναντι λογαριασμος των 308 ευρω ειναι ο πρωτος που δεν εχω πληρωσει στην ωρα του και ετσι περιμενα στον εκκαθαριστικο να ερθει το τελικο νουμερο(2334kwh) και οχι το άθροισμα  των δυο .

Εχω καταλαβει κατι λαθος?

Πρεπει να τους πληρωσω και τους δυο?

Επεξ/σία από IKARIWTHS

Η Volton μετα απο σχεδον 2 μηνες εκπροσωπησης και εγγραφης στο my account, εχοντας προλαβει να κανω και αιτηση για αλλαγη παροχου σε Ελπε, σημερα ειπε να με καλωσορισει στην εταιρια μέσω email! Μιλαμε για ταχυτητα φωτος, οχι αστεια...

• Haha 4

Καλησπερα, ηρθαν σημερα απο δεδηε και μου περασν ηλεκτρονικο μετρητη γιατι υπηρχε προβλημα με τον μετρητη μου και δεν κατεγραφε την νυχτερινη καταναλωση. Ηθελα να ρωτησω το πορτοκαλι τιμολογιο υπαρχει και αν ναι ποιες ειναι οι τιμες. Δεν μπορω να το βρω σε κανεναν παροχο. Ευχαριστω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, IKARIWTHS είπε

το τελικο νουμερο και οχι το άθροισμα  των δυο .

Μα το άθροισμα των δύο δεν είναι το τελικό νούμερο που σου ζητάνε να πληρώσεις στον τελευταίο;

Confused Puzzle GIF

Επεξ/σία από Basketikos_

3 minutes ago, Basketikos_ said:

Μα το άθροισμα των δύο δεν είναι το τελικό νούμερο;

Confused Puzzle GIF

Το τελικο νουμερο που με την λογικη μου καταλαβαινω οτι πρεπει να πληρωσω  ειναι οι 2334kwh.Ομως καπου πρεπει να εχει προβλημα ο συλλογισμος μου γιαυτο το ανεβασα εδω.

6 λεπτά πριν, IKARIWTHS είπε

Το τελικο νουμερο που με την λογικη μου καταλαβαινω οτι πρεπει να πληρωσω  ειναι οι 2334kwh.Ομως καπου πρεπει να εχει προβλημα ο συλλογισμος μου γιαυτο το ανεβασα εδω.

Ανεβασε τους λογαριασμούς χωρίς προσωπικά στοιχεία και θα σου απαντήσει κάποιος αναλυτικά.
Το σίγουρο είναι ότι δεν εχεις χρέωση όσο νομίζεις, διότι η περίοδος καλύπτει 3 μήνες με διαφορετική τιμή κιλοβατώρας ανα μήνα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, nvoros said:

Ανεβασε τους λογαριασμούς χωρίς προσωπικά στοιχεία και θα σου απαντήσει κάποιος αναλυτικά.
Το σίγουρο είναι ότι δεν εχεις χρέωση όσο νομίζεις, διότι η περίοδος καλύπτει 3 μήνες με διαφορετική τιμή κιλοβατώρας ανα μήνα.

Εχεις δικιο .

Spoiler

logariasmos.png.7a81bbc06a3e0d3ce0c770e37483994b.png

Spoiler

logariasmos2.png.bfb51d30deee0bf262da4e8755106a8d.png

Επεξ/σία από IKARIWTHS

8 λεπτά πριν, IKARIWTHS είπε

Εχεις δικιο .logariasmos.png.7a81bbc06a3e0d3ce0c770e37483994b.png

logariasmos2.png.bfb51d30deee0bf262da4e8755106a8d.png

βάλτα μέσα σε spoiler

γράψε μέρες που αναφέρει για χρεώσεις δήμου (αν είναι 91 ή λιγότερο)

ανέβασε και τον έναντι (σε σποιλερ)

50 minutes ago, IKARIWTHS said:

2334kwh χ 0.095 που ειναι η τιμη μοναδας στο πρασινο τιμολογιο

Το 0,095 είναι τιμή για τον μήνα Μάρτιο. Οι τιμές κιλοβατώρας των προηγούμενων μηνών και οι οποιές αφορούν το λογαριασμό σου ήταν ποιο ακριβές.

9 minutes ago, korakios said:

βάλτα μέσα σε spoiler

γράψε μέρες που αναφέρει για χρεώσεις δήμου (αν είναι 91 ή λιγότερο)

ανέβασε και τον έναντι (σε σποιλερ)

Συντ. Ημερών
27/365  

Δεν βρήκα πως μπαινει σε spoiler ,μπορεις να με βοηθησεις πριν ανεβασω και τον εναντι?

4 λεπτά πριν, IKARIWTHS είπε

Συντ. Ημερών
27/365  

Δεν βρήκα πως μπαινει σε spoiler ,μπορεις να με βοηθησεις πριν ανεβασω και τον εναντι?

πατάς 3 τελίτσες επεξεργασία , πατάς τη φωτό και μετά το ματάκι 3 απο δεξιά

στο επόμενο ποστ απλά πατάς το ματάκι ,σιγουρεύεσαι οτι ο δρομέας είναι μέσα στο σποιλερ και πατάς να ανεβάσεις τις φωτό

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, korakios είπε

Προσοχή σε αιτήσεις Ηρων , το email (σε gmail) μπήκε σε ανεπιθύμητα , άρα αν καθυστερεί κοιτάξτε το.

Μπήκα στο myheron και έγραφε οτι στάλθηκε στο email που δήλωσα και σκέφτηκα ή μπαρούφες λέει ή έκανα λάθος διεύθυνση , μετά το έκαψα και κοίταξα τα spam

(την επόμενη εργάσιμη απο την αίτηση μου στείλανε)

Μου συνέβη το ίδιο αλλά υπέθεσα ότι έκαναν αυτοί λάθος στο email μου (το χα διπλοτσεκάρει ότι εγώ το είχα γράψει σωστά). Την επόμενη πήρα τηλέφωνο, μου ξανάστειλαν επιτόπου mail και φάνηκε κατευθείαν. Τώρα που το ανέφερες κοίταξα τα ανεπιθύμητα και βρισκόταν εκεί το πρώτο που έστειλαν.

Επεξ/σία από alexmpl
  • Like 1

7 ώρες πριν, korakios είπε

Η απάντηση παραμένει we blue της weenergy για Γ21/Γ22 , δε χρειάζεται οδηγός :)

Δεν συμφωνώ απόλυτα. Πρώτον δεν κάνει για τον τουρίστα, καθότι δε δίνει δωράκι και ούτε έδωσε ποτέ. Δεύτερον δεν είναι η φθηνότερη (πάντα). Και τρίτον και σημαντικό, δεν δίνει δυνατότητα να βάλεις πάγια εκτός τραπέζης, με αποτέλεσμα ή να πρέπει να πληρώσεις εγγύηση ή να βάλεις την πάγια μέσω των κλεφτοτραπεζών και να πληρώνεις για να...πληρώνεις. Εγώ το τελευταίο όχι μόνο δεν πρόκειται να το δεχτώ ΠΟΤΕ αλλά προτιμώ να δίνω παραπάνω στο ρεύμα παρά να το κάνω.

Για αυτό προς το παρόν για τον τουρίστα και για Γ21 προτείνω πήγαιν-έλα ελπέ-Ήρων μέχρι (και αν) σταματήσουν τα δωράκια.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...