Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

57 λεπτά πριν, paranoid_android είπε

Επισης αλλοοο sooos

Με καλεσε μια πωλητρια της ελπε, αν συστησω αλλον κ παει εκει για σημερα θα χω μια 20€ σκλαβενιτη (+αυτος θα χει μια εκπτωση στο λογαριασμο). Και παιζει οντως να παει!

Το θεμα ποιο ειναι: οτι εγω μολις σημερα εκανα αιτηση να παω στη Βολτον, οποτε και θα ενεργοποιηθω αμεσα! Αρα, παιζει να μη μου στειλουν την 20€ εφοσον αλλαξω κατευθειαν παροχο, και δε θεωρουμαι πια πελτης της ελπε;;

Εξαρτάται αν ξανάκοιτάξει η υπάλληλος όταν είναι να κόψει την επιταγή αν είσαι τότε πελάτης ή όχι.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Στις 17/2/2024 στις 11:43 ΠΜ, Merenda7 είπε

Έχει εκδοθεί λογαριασμός ζενίθ σε κάποιον?

Είμαι από το τέλος Νοεμβρίου στην ζενίθ και δεν έχω λάβει ακόμα λογαριασμό. Σήμερα επικοινώνησα τηλεφωνικώς και η απάντηση τους είναι πως οφείλετε σε συστημικό θέμα και δεν μπορούν να κάνουν κάτι για αυτό.

Να κάνω αίτημα σε ΡΑΕ? Ή τζάμπα κόπος?

Άνοιξε αίτημα στο myrae και θα δεις πως λύνονται μαγικά όλα τα συστημικα προβλήματα. Και αν κάνουν τους δύσκολους απορρίπτεις την απάντηση και το ξαναζητας.

• Like 4

8 minutes ago, gpapas640 said:

Άνοιξε αίτημα στο myrae και θα δεις πως λύνονται μαγικά όλα τα συστημικα προβλήματα. Και αν κάνουν τους δύσκολους απορρίπτεις την απάντηση και το ξαναζητας.

Στη ΡΑΕ δε κάνουν τους δύσκολους, αλλά παριστάνουν τους εύκολους. Πετάνε μια απάντηση του στυλ "τις επόμενες μέρες θα εκδωθεί λογαριασμός", προσπαθώντας να ξεγελάσουν τον καταναλωτή να πατήσει το πράσινο.  Σ'αυτή τη περίπτωση πατάμε κόκκινο γράφουμε "δε θα κλείσω το αίτημα εάν πρώτα δεν εκδοθεί λογαριασμός".

• Like 7

1 ώρα πριν, gpapas640 είπε

Έκανα αίτημα σε ΡΑΕ. Πήρα και απάντηση την συγνώμη της ζενίθ και καλά είχαν θέμα με αλλαγή χρεώσεων της δεδδηε. Αύριο θα ανοίξω πάλι αίτημα γιατί έγινε χθές έκδοση εκκαθαριστικό λογαριασμό ενώ έπρεπε να είναι ο τελικός εφόσον σε από 26-2-24 σύμφωνα με δεδδηε έχω αλλάξει πάροχο.

Γενικά ένα μπαχαλο η ζενίθ. 

1 ώρα πριν, ekrepali είπε

Στη ΡΑΕ δε κάνουν τους δύσκολους, αλλά παριστάνουν τους εύκολους. Πετάνε μια απάντηση του στυλ "τις επόμενες μέρες θα εκδωθεί λογαριασμός", προσπαθώντας να ξεγελάσουν τον καταναλωτή να πατήσει το πράσινο.  Σ'αυτή τη περίπτωση πατάμε κόκκινο γράφουμε "δε θα κλείσω το αίτημα εάν πρώτα δεν εκδοθεί λογαριασμός".

Ακριβώς αυτό που λες έκανα. Πάτησα κόκκινο και έγραψα αυτό που αναφέρεις 

5 λεπτά πριν, DarK_HumOuR είπε

παιδια,

για επαγγελματικο Γ21 ποιον ενημερωμενο οδηγο μπορω να δω;

Για τα πράσινα και τα μπλε, μπορείς να δεις το εργαλείο της άχρηστης ΡΑΕ.

Τιμολόγια Προμήθειας Ηλεκτρικής Ενέργειας – Επαγγελματικό – ΡΑΑΕΥ :: Τιμολόγια παρόχων ενέργειας (rae.gr)

Για  τον Μάρτιο, θα σου πρότεινα το πράσινο γιατί έχουν ένα μικρό πλεονέκτημα τον Μάρτιο έναντι των κίτρινων. Η elpedison έχει καλή τιμή και δώρο 50€.

• Like 1
  • Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
47 λεπτά πριν, DarK_HumOuR είπε

παιδια,

Καλησπέρα,

Κανέναν έγκυρο. Δυστυχώς συνταξιοδοτήθηκε πρόσφατα ο κύριος από την υπηρεσία που ασχολείτο με το θέμα και περιμένουμε τον αντικαταστάτη του, έτσι ώστε να υπάρξει μέριμνα και για τον κλάδο των επαγγελματιών.😁

Επεξ/σία από Basketikos_
  • Haha 4

52 λεπτά πριν, DarK_HumOuR είπε

παιδια,

5 λεπτά πριν, Basketikos_ είπε

Καλησπέρα,

Κανέναν έγκυρο. Δυστυχώς συνταξιοδοτήθηκε πρόσφατα ο κύριος από την υπηρεσία που ασχολείτο με το θέμα και περιμένουμε τον αντικαταστάτη του, έτσι ώστε να υπάρξει μέριμνα και για τον κλάδο των επαγγελματιών.😁

Η απάντηση παραμένει we blue της weenergy για Γ21/Γ22 , δε χρειάζεται οδηγός :)

• Like 5

1 λεπτό πριν, korakios είπε

Η απάντηση παραμένει we blue της weenergy για Γ21/Γ22 , δε χρειάζεται οδηγός :)

Eunice Power πλέον παρακαλώ. Φαίνεται έχετε πάει στις εξοχικές σας βίλες για να φάτε τα έσοδα από τα δώρα και έχετε ήδη χάσει επαφή με τις εξελίξεις.😝

Από 2024-03-05 (γιατί το γράφουν με τον αμερικάνικο τρόπο;; άσχετοι, άρα από 05-03-2024) η σύνδεσή μου εκπροσωπείται από ελπεδισον!!!
Πλέον όλα τα φώτα αναμμένα όλη μέρα, αρκουδίσια, ηλεχτρικές σόμπες όλα στο φουλ!
Τώρα..σχετικά με την πάγια εντολή (εκεί που θα μου στέλνουν τα λεφτά ντε)...την κάνω στην τράπεζα (προτιμάται, κάπου είχα διαβάσει, αντί της εντολής στην ελπεδισο, σωστά) και γράφω κάποιο κωδικό στον online λογαριασμό μου στην ελπεδισον;

• Haha 2

Λοιπόν, έκανα την αίτηση για ελιν και φωτό με ένδειξη.Αυτο που θέλω να ρωτήσω είναι όταν ήταν ανοιχτό το μέτρα μόνο σου στον ηρων από 23 εως 28 του μήνα, η ένδειξη που έδωσα ήταν για κατανάλωση από 31 Ιανουαρίου έως 23 Φεβρουαρίου.τωρα θα βγάλουν λογικά λογαριασμό για αυτές τις ημερομηνίες,και θα βγει ξεχωριστά ένας τελικός από 23 Φεβρουαρίου μέχρι σήμερα; Η μία και καλή έναν τελικό μέχρι σήμερα;Το μέτρα μόνο σου στον ηρων είναι κλειστό αυτήν την στιγμή, αλήθεια αν έδινα την ένδειξη στο σάιτ του ΔΕΔΔΗΕ θα βοηθήσει η κατάσταση να βγει γρήγορα ο τελικός η όχι;θα μου πείτε τώρα αν είναι και το μέτρα μόνο σου του ΔΕΔΔΗΕ ανοιχτό.Ενας γρίφος είναι.

1 hour ago, panosena said:

Από 2024-03-05 (γιατί το γράφουν με τον αμερικάνικο τρόπο;;

Για λόγους ταξινόμησης... κι εγώ έτσι τα αποθηκεύω, αλλιώς χάνεται η μπάλα.

Spoiler

4.jpg.10ce9c884a0822710d9ace2f5439d6b1.jpg

• Like 3
  • Thanks 1

Καλησπέρα, είμαι στο elpedison smart (κίτρινο) από αρχές Φεβρουαρίου και χωρίς να έχω λάβει ακόμα την edenred μου προτείνουν να πάω στο elpedison ειδικό (πράσινο) με χαμηλότερη τιμή κιλοβατώρας.

Να πάω στο πράσινο?

Επίσης για σύσταση νέου ατόμου δίνουν μου είπαν 50€ πιστωτικό και 40€ δωροεπιταγές στο άτομο αυτό και άλλα 40€ δωροεπιταγές σε μένα που το σύστησα.

Ισχύει?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 hours ago, Basketikos_ said:

Δυστυχώς συνταξιοδοτήθηκε πρόσφατα ο κύριος από την υπηρεσία που ασχολείτο με το θέμα και περιμένουμε τον αντικαταστάτη του, έτσι ώστε να υπάρξει μέριμνα και για τον κλάδο των επαγγελματιών.😁

Όσο είναι εδώ και κρυφοκοιτάει τα comments και πατάει smileys, νομίζω θα τον ξαναψήσουμε. 😆

2 hours ago, iliata2410 said:

Λοιπόν, έκανα την αίτηση για ελιν και φωτό με ένδειξη.Αυτο που θέλω να ρωτήσω είναι όταν ήταν ανοιχτό το μέτρα μόνο σου στον ηρων από 23 εως 28 του μήνα, η ένδειξη που έδωσα ήταν για κατανάλωση από 31 Ιανουαρίου έως 23 Φεβρουαρίου.τωρα θα βγάλουν λογικά λογαριασμό για αυτές τις ημερομηνίες,και θα βγει ξεχωριστά ένας τελικός από 23 Φεβρουαρίου μέχρι σήμερα; Η μία και καλή έναν τελικό μέχρι σήμερα;

Πάμε άλλη μία. Ο ΗΡΩΝ βγάζει λογαριασμούς πολλές φορές και με 2 μήνες καθυστέρηση. Μπορεί δηλαδή η έναντι ένδειξη που έδωσες στο μέτρα μόνος σου, να τιμολογηθεί τέλη Απριλίου... και ο τελικός να βγει τέλη Μαϊου. Δε μπορείς να ξέρεις πότε θα βγούνε λογαριασμοί (και πότε επίσης θα είναι το pdf διαθέσιμο), εξαρτάται απ'τον ανάδρομο ερμή, το  άστρο του Δαυίδ και πολλές άλλες παραμέτρους.

2 hours ago, iliata2410 said:

αν έδινα την ένδειξη στο σάιτ του ΔΕΔΔΗΕ θα βοηθήσει η κατάσταση να βγει γρήγορα ο τελικός η όχι;θα μου πείτε τώρα αν είναι και το μέτρα μόνο σου του ΔΕΔΔΗΕ ανοιχτό.Ενας γρίφος είναι.

Αν δώσεις ένδειξη στο site του ΔΕΔΔΗΕ πριν γίνει η αλλαγή στην Ελίν... θα μπλοκάρει το αίτημα στην Ελίν γιατί οι ενδείξεις θα είναι εκτός ορίων. Με τη πλατφόρμα του ΔΕΔΔΗΕ, μη παίζετε αν δε ξέρετε τι κάνετε.

Επεξ/σία από ekrepali
  • Haha 3

2 ώρες πριν, iliata2410 είπε

Λοιπόν, έκανα την αίτηση για ελιν και φωτό με ένδειξη.Αυτο που θέλω να ρωτήσω είναι όταν ήταν ανοιχτό το μέτρα μόνο σου στον ηρων από 23 εως 28 του μήνα, η ένδειξη που έδωσα ήταν για κατανάλωση από 31 Ιανουαρίου έως 23 Φεβρουαρίου.τωρα θα βγάλουν λογικά λογαριασμό για αυτές τις ημερομηνίες,και θα βγει ξεχωριστά ένας τελικός από 23 Φεβρουαρίου μέχρι σήμερα; Η μία και καλή έναν τελικό μέχρι σήμερα;Το μέτρα μόνο σου στον ηρων είναι κλειστό αυτήν την στιγμή, αλήθεια αν έδινα την ένδειξη στο σάιτ του ΔΕΔΔΗΕ θα βοηθήσει η κατάσταση να βγει γρήγορα ο τελικός η όχι;θα μου πείτε τώρα αν είναι και το μέτρα μόνο σου του ΔΕΔΔΗΕ ανοιχτό.Ενας γρίφος είναι.

Θα παρεις τηλεφωνο στον Δεδδηε να δεις ποτε  ανοιγει η πλατφορμα  για να δωσεις εσυ την ενδειξη..

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...