Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

20 ώρες πριν, juanjk είπε

Όχι δεν έχει δυνατότητα ενεργοποίησης πάγιας εντολής στη σελίδα της. Δίνει δυνατότητα πάγιας εντολής μόνο με λογαριασμό τραπέζης που την κάνεις στο ebanking σου και την διαχειρίζεσαι από εκεί, χρησιμοποιώντας ως κωδικό ανάθεσης το RF του λογαριασμού.

Ευχαριστώ. Μήπως ξέρεις για την Ελίν; Λίγο που έψαξα δεν βρίσκω κάτι.

Γενικά εκτός από Ήρων, Ελπέ, έχει άλλος δυνατότητα να βάζεις μέσω αυτού πάγια; Και όχι μέσω τραπέζης.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

14 minutes ago, alexispapanikolaou said:

Ερώτηση για δυνατούς λύτες:

Έστω ότι τον πρώτο μήνα είμαι στον πάροχο Χ, τον επόμενο μήνα γίνεται αλλαγή στον πάροχο Ψ. Πώς θα γίνει η επιστροφή στον πάροχο Χ τον τρίτο μήνα, καθώς δεν έχει εκδοθεί λογαριασμός από τον δεύτερο πάροχο;

Υγ: στην περίπτωση που αρκεί βεβαίωση εκπροσώπησης:

Α. Ποια η διαδικασία έκδοσης της;

Β. Πόσο καιρό χρειάζεται να εκδοθεί;

καλα κανεις και ρωτας αλλα στην πραξη ειναι πιο απλα.

την πιο γρηγορη βεβαίωση εκπροσώπησης την βγαζει ο ηρων μεσα απο το myheron.

ακομα και λογαριασμο παλιοτερο απο 2 μηνες να ανεβασεις (απο τον παροχο πριν τον Χ), σχεδον ολοι τον δεχονται.

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 ώρες πριν, korakios είπε

και σε μένα είναι μπλέξιμο αλλά με καίει το 100ρικο περισσότερο

Όπως έγραψα πριν, στο εξοχικό και μένα μου «εφαγαν» το κατοσταρικο. Αλλά βλέπω και διαφορά στις χρεώσεις. Εμένα με χρέωσαν σε εκκαθαριστικό (κίτρινο - smart) το παρακάτω:

Spoiler

71DFE2CE-A1BC-4167-A4B8-80E34190C731.jpeg

Επεξ/σία από atom7
το εβαλα σε σπόιλερ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, doomnx είπε

Όπως τα λέει ο favou2000. Πριν τρομοκρατήσετε τη Μαρίνα κ άλλα μέλη με εικασίες, θα έπρεπε να έχετε διαβάσει όλα τα post που αφορούν την κάρτα. Ναι, στο χάρτη δεν δείχνει supermarket, αλλά περνάει κανονικά.

Και αντί για viva wallet έχει αναφερθεί ότι μπορείτε να την περάσετε στο Google Pay.

Πριν "τρομοκρατήσω" τον οποιοδήποτε έκανα αναζήτηση σε ολόκληρο το forum την λέξη ticket compliment και η συζήτηση που μου βγήκε λέει ότι δεν περνάει σε σουπερμάρκετ και ότι μπαίνει σε viva.

Συγγνώμη Doom αλλά με την αναζήτηση της λέξης ticket compliment αν μου είχε βγάλει τα μυνήματα εδώ στο εναλλακτικοί  πάροχοι και είχα ενημερωθεί δεν θα έγραφα κάτι άλλο. Δεν έχω τον χρόνο να ψάχνω χειροκίνητα ένα νήμα τόσων σελίδων να δω που έχετε μιλήσει για την κάρτα ticket compliment.

Αν έκανα αναζήτηση σκέτο endered η δώροεπιταγη θα μου έβγαζε και ένα σωρό αλλά μυνήματα άσχετα που θα αφορούσαν άλλες δωροεπιταγες ή την endered που έδινε παλιά δώρο η ελπεντισον και δεν έχω χρόνο να διαβάζω δεκάδες μυνήματα.

Όπως και να έχει ευχαριστώ τον Favou και εσένα εκ των υστέρων που ξεκαθαρίσατε τι ισχύει.

Όσο για εμένα δεν μου έφτανε να μπορώ να κάνω αγορές στην Ελλάδα μόνο. Με ωφέλησε να τα περάσω viva γιατί θέλω να τα χρησιμοποίησω εξωτερικό.

Επεξ/σία από Sayonaras

16 λεπτά πριν, Sayonaras είπε

Πριν "τρομοκρατήσω" τον οποιοδήποτε έκανα αναζήτηση σε ολόκληρο το forum την λέξη ticket compliment και η συζήτηση που μου βγήκε λέει ότι δεν περνάει σε σουπερμάρκετ και ότι μπαίνει σε viva.

Συγγνώμη Doom αλλά με την αναζήτηση της λέξης ticket compliment αν μου είχε βγάλει τα μυνήματα εδώ στο εναλλακτικοί  πάροχοι και είχα ενημερωθεί δεν θα έγραφα κάτι άλλο. Δεν έχω τον χρόνο να ψάχνω χειροκίνητα ένα νήμα τόσων σελίδων να δω που έχετε μιλήσει για την κάρτα ticket compliment.

Αν έκανα αναζήτηση σκέτο endered η δώροεπιταγη θα μου έβγαζε και ένα σωρό αλλά μυνήματα άσχετα που θα αφορούσαν άλλες δωροεπιταγες ή την endered που έδινε παλιά δώρο η ελπεντισον και δεν έχω χρόνο να διαβάζω δεκάδες μυνήματα.

Όπως και να έχει ευχαριστώ τον Favou και εσένα εκ των υστέρων που ξεκαθαρίσατε τι ισχύει.

Όσο για εμένα δεν μου έφτανε να μπορώ να κάνω αγορές στην Ελλάδα μόνο. Με ωφέλησε να τα περάσω viva γιατί θέλω να τα χρησιμοποίησω εξωτερικό.

9o μήνυμα στο thread που παρέθεσες 2 φορές.

• Haha 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
25 λεπτά πριν, doomnx είπε

9o μήνυμα στο thread που παρέθεσες 2 φορές.

Αυτό το μύνημα που λες και άλλο ένα λένε πως περνάει σε σούπερ μάρκετ.

Ακριβώς από κάτω απο αυτό το μύνημα που λες λέει πάλι άλλο μέλος ότι δεν περνάει σε σουπερμάρκετ και μετά άλλο μέλος ότι περνάει σε pos της εθνικής μάλλον μόνο.

Πριν το μύνημα που λες υπάρχουν 3-4 μυνήματα που λένε δεν περνάει σε σουπερμάρκετ. Εγώ έπρεπε να υποθέσω ότι ο ένας έλεγε το σωστό και όχι οι πολλοί.

Doom δεν καταλαβαίνω αλήθεια που είναι το πρόβλημα που ανέφερα κάτι που διάβασα στο forum για την ticket compliments. Το ανέφερα δημόσια και ευτυχώς που το έκανα και μπράβο μου. Και ο favou και εσύ μπράβο σας που απαντήσατε και σας ευχαριστώ.

Γιατί από εδώ και πέρα οποίος αναζητήσει την λέξη ticket compliment δεν θα βρει ένα νήμα που δίνει λάθος πληροφορίες να πάθει ότι έπαθα εγώ.

Θα βρει στα πρώτα αποτελέσματα την συζήτηση μας και θα μάθει ότι σίγουρα μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε σουπερμάρκετ όπως και ότι μπαίνει σε google play. 

Επεξ/σία από Sayonaras

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα!

Είμαι πελάτης nrg στο ειδικό τιμολόγιο nrg οικιακό (πράσινο τιμολόγιο).

Βλέπω στο αρχείο του doomnx ότι για το συγκεκριμένο πρόγραμμα οι τιμές κιλοβατώρας τώρα το Μάρτιο είναι 0,115 €/kwh ενώ τον Ιανουάριο ήταν 0,14120 και το Φεβρουάριο 0,12453.

Στη φωτογραφία που σας παραθέτω από τον τελευταίο εκκαθαριστικό όμως βλέπω στην αναλυτική χρέωση πολύ υψηλότερες τιμές για τον Ιανουάριο ---> 0, 21600!

Και σε πιο πρόσφατο έναντι λογαριασμό πάλι η ίδια χρέωση για Ιανουάριο και 0,19453 για Φεβρουάριο...

Κάνω κάποιο λάθος;

Αν μπορώ να επικοινωνήσω μαζί τους και να σιγουρέψω ότι θα χρεωνομαι με τα 0,115 του συγκεκριμένου πράσινου τιμολογίου δε θέλω να αλλάξω πάροχο.

Ειδάλλως να φύγω άμεσα για κάποια άλλη εταιρεία.

IMG_20240306_143357 (1).pdf

Επεξ/σία από efkola

3 λεπτά πριν, efkola είπε

Στη φωτογραφία που σας παραθέτω από τον τελευταίο εκκαθαριστικό όμως βλέπω στην αναλυτική χρέωση πολύ υψηλότερες τιμές για τον Ιανουάριο ---> 0, 21600!

είναι σε μαύρη λίστα μιας και η αρχική τιμή είναι πανάκριβη όπως είδες

θα πάρεις την έκπτωση στον επόμενο

του τελικού θα την πάρεις μετά απο myrae με το ζόρι

φεύγεις εννοείται

4 ώρες πριν, perlepes είπε

Παιδιά καλημέρα σε όλους. Από εδώ και πέρα για να μην αλλάζω συνέχεια πάροχο για 2 επαγγελματικές παροχές Γ21 με κατανάλωση κάπου 800 κwh το μήνα η καθεμία, που προτείνεται να τις πάω? weenergy?

αν δεν έχεις σκοπό να εκμεταλλεύεσαι τα 1000kw volton , ναι ,

Γ21/Γ22 weenergy

υπόψιν κατανάλωση θα δίνεις μέσω τηλ

• Like 2

1 ώρα πριν, alexispapanikolaou είπε

Ερώτηση για δυνατούς λύτες:

Έστω ότι τον πρώτο μήνα είμαι στον πάροχο Χ, τον επόμενο μήνα γίνεται αλλαγή στον πάροχο Ψ. Πώς θα γίνει η επιστροφή στον πάροχο Χ τον τρίτο μήνα, καθώς δεν έχει εκδοθεί λογαριασμός από τον δεύτερο πάροχο;

Υγ: στην περίπτωση που αρκεί βεβαίωση εκπροσώπησης:

Α. Ποια η διαδικασία έκδοσης της;

Β. Πόσο καιρό χρειάζεται να εκδοθεί;

Πολύ σωστά αναφέρει ο @razkal ότι χρειάζεται ένας πρόσφατος σχετικά λογαριασμός.

Οι περισσότεροι πάροχοι συνήθως ζητάνε λογαριασμό εντός τριμήνου. Ο λογαριασμός μπορεί να είναι και παρόχου από τον οποίο έχεις φύγει.

Λάβε υπόψιν όμως ότι ο κάθε πάροχος έχει τον δικό του οδηγό. Κάποιος μπορεί να μην δέχεται τριμήνου αλλά κάτι άλλο, άλλος μπορεί να μην δέχεται βεβαίωση εκπροσώπησης, άλλος μπορεί να θέλει ένα Ε9 και τελείωσες. Για αυτό δεν μπορεί να απαντηθεί με ακρίβεια η ερώτηση για έναν πάροχο Χ και Ψ.

Το καλύτερο που μπορούμε να κάνουμε είναι να ρωτήσουμε τον πάροχο που θέλουμε να μπούμε. Οι πωλητές πάντα προσπαθούν να πάρουν την πώληση και δίνουν απαντήσεις σε τέτοια ζητήματα. 

• Like 1

1 ώρα πριν, nvoros είπε

H Zenith έχει βγάλει καινούρια κίτρινα...Power Home More, My Pet My HomePower Home Go Electric και ένα επιπλέον μπλε Power Home Fixed SE.

Από αυτά μόνο το More είναι καινούργιο και είναι ακριβότερο από το Choice, οπότε αδιάφορο.

• Like 1

Mε την αιτηση για φυγη απο Volton προς Elpedison, με καλεσαν απο Volton για "εξηγησεις", ευγενικοτατα οχι οπως Ηρων τσαμπουκα!

Επρεπε κατι να πω ως αιτια, ειπα το οτι δεν βγηκε λογαριασμος ακομη κ ειμαι εξουσιοδοτημενος κ δεν αντεχω την πιεση απο τους ανθρωπους που εξυπηρετω(της οικογενειας κυριως).

Φυσικα μου ειπαν συγγνωμη για την μηχανογραφηση που ειχε θεμα κ θα διορθωθει αμεσα κ βεβαια αν δεν εφευγα θα επαιρνα κι αλλες 500kw ανα συνδεση δωρο.

Ευχαριστησα κ ειπα ντρεπομαι να κανω πισωγυρισμα αλλα αμεσως μολις εκδοθουν οι λογαριασμοι της Volton , θα σας φερω δυο νεες συνδεσεις (απο Elpedison, να ξαποστασουν ενα μηνα) κλπ

Θα τους παρακαλεσω παντως  να φαινονται στον λογαριασμο αναλυτικα οι πρωτες 500kwh που ειναι δωρεαν, γιατι

1. Θα ησυχασουν οι master εδω μεσα , (απο ερωτησεις-απαιτησεις που ειναι οι 500 κ γιατι δεν φαινονται, μας κλεβουν κ κατι τετοια ) μιας κ μας τα προτεινουν μεν αλλα δινουν κ εγγυηση υποστηριξης...και αυτα εφαγαν τον Κορακιο κ συνταξιοδοτηθηκε προωρα, εστω κι αν τωρα "ξαναδουλευει" εν μερει αλλα του κοβουν μεριδιο απο την συνταξη

2. Βγαζει απολαυση μονο αν το δεις γραμμενο...500kwh δωρεαν ειναι ηδονικο κειμενο λενε!

• Haha 2

Υπαρχει καποιο ποστ με οδηγιες σχετικα  με το πως να προχωρησω σε καταγγελια σε Ηρων; Δε μου επιστρεφει πιστωτικο απο τελικο λογαριασμο εδω και 2,5 μηνες και εχω επικοινωνησει μαζι τους με καθε τροπο.

• Sad 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, doomnx είπε

Επίσης δεν βλέπω αναφορά στη σελίδα σου στο εξέλ μου.

Στην υπογραφή μου.

Επεξ/σία από panosena

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ερώτηση… πρώην πελάτης Volton είχα πάρει δώρο 500 kwh αλλά λογαριασμός δεν εκδόθηκε ποτέ μέχρι που πήγα ΕΛΠΕ. τώρα όπου να ναι θα εκδοθεί λογαριασμός από ΕΛΠΕ και ψάχνω τα επόμενα βήματα… που λέτε να πάω; αν πάω ξανά Volton θα μου ξαναδώσουν το δώρο του πρώτου μήνα με τις 500 kwh δεδομενου ότι το πήρα σαν πρώην πελάτης; λένε για νέες αιτήσεις που ουσιαστικά είναι νέα αίτηση αφού εδώ και ένα μήνα ανήκω στην ΕΛΠΕ…

Επεξ/σία από pananton

51 λεπτά πριν, korakios είπε

είναι σε μαύρη λίστα μιας και η αρχική τιμή είναι πανάκριβη όπως είδες

θα πάρεις την έκπτωση στον επόμενο

του τελικού θα την πάρεις μετά απο myrae με το ζόρι

φεύγεις εννοείται

Σ'ευχαριστώ!

Σκέφτομαι volton, elpedison ή ΔΕΗ.

Από αυτές μόνο η volton δε ζητάει εγγύηση.

Αυτή τη στιγμή ο μετρητής μου γράφει 53.350kwh περίπου και η επόμενη καταμέτρηση είναι 10/5/2024.

Είναι λάθος η σκέψη να δηλώσω ως ένδειξη μετρητή τις 53.100kwh στη νέα εταιρεία (ζητούν να τους δώσω μέτρηση πριν γίνω πελάτης) ούτως ώστε να χρεωθώ με πολύ χαμηλότερη χρέωση σε σχέση με την υπέρογκη χρέωση της nrg;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...