Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

10 ώρες πριν, Giorgis4 είπε

Αντώνιε, πέραν των 50+35 δίνουν και τα 5x20;;;; 

Ή μόνο το 50+35;;;

Καλημέρα, σου έχω προωθήσει τα στοιχεία της πωλήτριας σε πμ ώστε να συνεννοηθείτε μεταξύ σας.

Τα 50+35€ ισχύουν ακόμα μέχρι και σήμερα για όσους στείλουν.

Επίσης επειδή σε ένα βαθμό νιώθω υπόλογος/υπεύθυνος απέναντι στα μέλη θα ήθελα να παρακαλέσω να ελέγξετε ότι στα συμβόλαια που σας στέλνουν αναφέρει και τα δύο δώρα προμο και των 50 και των 35 ευρώ.

• Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

7 λεπτά πριν, Georgebek2 είπε

Παιδες εχει υπολογισει κανεις στο πολυ περιπου τα 50ε ελπεντισον σε ποσες kwh αντιστοιχουν με τις τωρινες τιμες;

Κανα 250khw ή πεφτω πολυ εξω;

Η τιμή Φεβρουαρίου στο smart ήταν 0,11. Με αυτή την τιμή τα 50 ευρώ βγάζουν 454 kw. Μετά φυσικά μπαίνουν τα γνωστά:  Ρυθμιζόμενες, ΕΡΤ, δημοτικά τέλη. 

• Like 5
  • Thanks 1

6 minutes ago, Giannis_Io said:

Η τιμή Φεβρουαρίου στο smart ήταν 0,11. Με αυτή την τιμή τα 50 ευρώ βγάζουν 454 kw. Μετά φυσικά μπαίνουν τα γνωστά:  Ρυθμιζόμενες, ΕΡΤ, δημοτικά τέλη. 

Αυτο που θελω να υπολογισω ειναι το τελικο, με ολα μεσα, γιαυτο ειπα 250. Και σαφως γιαυτο ειπα και στο πολυ περιπου γιατι υπαρχουν αποκλισεις προφανως, αρα μου ειναι οκ και μια αποκλιση μεχρι 50kwh... για να επιλεξουμε νησι το λεω εεε παροχο...

συντομη ερωτηση

γραφτηκα ΕΛΠΕ για το 100ρικο τελη δεκεμβρη.

το πηρα.

με εβαλαν στο κιτρινο Smart

να παω τωρα στο πρασινο τους ή μενω οπως ειμαι;

23 λεπτά πριν, Georgebek2 είπε

Αυτο που θελω να υπολογισω ειναι το τελικο, με ολα μεσα, γιαυτο ειπα 250. Και σαφως γιαυτο ειπα και στο πολυ περιπου γιατι υπαρχουν αποκλισεις προφανως, αρα μου ειναι οκ και μια αποκλιση μεχρι 50kwh... για να επιλεξουμε νησι το λεω εεε παροχο...

Εντελως μπακαλιστικα. Με κατανάλωση 250kw έχεις ρυθμιζόμενες γύρω στα 12 ευρώ. Έχεις για ρεύμα (με τιμή 0,11) 27 ευρώ. 27+12=39 ευρώ . Βάλε +3 ευρώ ΕΡΤ έφτασες τα 42. Μετά πρόσθεσε και τα δημοτικά σου τέλη και δες στο περίπου που πηγαίνεις.

• Like 1

8 ώρες πριν, doomnx είπε

Επίσης έμαθα πως για κάθε σύσταση που δίνεις κερδίζεις 20 € στον επόμενο λογαριασμό. Να οργανωθούμε, μην πάει καθένας μόνος του και χάνονται τα 20αρικα. Εγώ δεν είχα κάποιον να του τα δώσω.

Γνωρίζεις τη διαδικασία σύστασης μέσω e contract? 
Πω γίνεται; Το δηλώνεις στο τηλέφωνο; Γιατί υπάρχει περίπτωση και να μη σε πάρουν τηλέφωνο και απλά να σου στείλουν το email με την αίτηση.

33 λεπτά πριν, dimtech είπε

Γνωρίζεις τη διαδικασία σύστασης μέσω e contract? 
Πω γίνεται; Το δηλώνεις στο τηλέφωνο; Γιατί υπάρχει περίπτωση και να μη σε πάρουν τηλέφωνο και απλά να σου στείλουν το email με την αίτηση.

Απο οσο θυμαμαι, πρεπει να δωσεις ονοματεπωνυμο και αφμ σε αυτον που θα σε συστησει, τα οποια αναφερει τηκεφωνικως στην ελπε

Οποιος θελει συσταση pm!

• Like 1

16 λεπτά πριν, alexander098 είπε

Απο οσο θυμαμαι, πρεπει να δωσεις ονοματεπωνυμο και αφμ σε αυτον που θα σε συστησει, τα οποια αναφερει τηκεφωνικως στην ελπε

Οποιος θελει συσταση pm!

Νομίζω ότι ο @doomnx αναφέρεται στην Ηρων. Θα μας απαντήσει όταν έρθει η ώρα και θα το διευκρινίσουμε.

• Thanks 1

Ερώτηση...το pdf του λογαριασμού της Βολτον σε πόσες ημέρες γίνεται διαθέσιμο από την αρχική ανάρτηση του στο portal;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πάντως ο τρόπος αλλαγής παρόχου παραμένει εξαιρετικά πρωτόγονος,  email, αποστολή ταυτότητας, τηλέφωνα κλπ.
Από τη στιγμή που είμαστε πιστοποιημένοι μέσω του taxis, θα μπορούσαν να φτιάξουν μια εφαρμογή όπου με ένα απλό κλικ θα άλλαζες πάροχο...
Πώς οι τράπεζες δίνουν κάτι πολύ ακριβό (πχ ένα δάνειο) με ένα κλικ;

Επεξ/σία από panosena
  • Like 5

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...