Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Στην Ελπε απο οτι καταλαβα περα του δωρου, συμφέρει το ειδικο προγραμμα και οχι το smart? Οποτε αν επιστρεψουμε διαλεγουμε το ειδικο?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

8 ώρες πριν, doomnx είπε

Εσείς που κάνατε πρόσφατα e-contract στον Ήρωνα, πόσες μέρες κάνει να έρθει το email για την υπογραφή; Παίρνουν και τηλέφωνο; Πηγαίνει σχετικά σύντομα η αίτηση στο ΔΕΔΔΗΕ;

Σε μια εργασιμή κάλεσαν και ήρθε και το mail. η μετάβαση έγινε κανονικά (3-5 εργάσιμες νομίζω, δεν θυμάμαι ακριβώς)

• Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, ΑΠΟΛΛΩΝ83 είπε

Από τα καλύτερα που έχουν γραφτεί!

Το κρίσιμο είναι τί θα γίνει με το 5Χ20 σε τέτοια περίπτωση. Θα σε περιμένει στην επιστροφή σου; Ξέρει κανείς;

Επί τη ευκαιρία, τί κι αν το έχω ξαναγράψει 2-3 φορές, να ξαναευχαριστήσω τα ιερά τέρατα του ενεργειακού τουρισμού, Korakio, doomnx και ekrepali για όσα έχουν προσφέρει στο νήμα. Παίδες να είσθε πάντα κάλα!

Ως προς τους φίλους που αρέσκονται να ζητάνε τα πιστωτικά σε καταθέση, εφ`όσον σας είναι δύσκολο να καταλάβετε ότι παίζετε με την φωτιά (εις βάρος όλων μας) σκεφτείτε απλώς τις παραινέσεις-παρακλήσεις των προαναφερθέντων χάρις στους οποίους μπήκατε σε όλη αυτην την διαδικασία και έχετε επωφεληθεί τα μάλα. Ως ελάχιστο ευχαριστώ προς αυτούς. Και αν δεν έχετε σκοπό να επιστρέψετε, όπως ισχυρίζεσθε και αρα αναγκαστικά ζητάτε κατάθεση, φροντίστε να φεύγετε σε φάση που το δώρο θα έχει εξαντληθεί.

Φίλε εννοείτε τεράστια ευγνωμοσύνη σε αυτά τα τρία παιδιά που ανέφερες και ένα ευχαριστώ είναι το ελάχιστο που μπορώ και εγώ να πω.

Φαντάσου πριν μπω σε αυτήν την φάση παρόλο που έχω χαμηλή κατανάλωση στην Γνωστή εταιρεία ρεύματος που αρχίζει από Δ με τρία γράμματα έδινα 40 ευρώ σταθερά κάθε μήνα πάνω κάτω.

Και τώρα όχι μόνο δεν πληρώνω ρεύμα έχω πληρωθεί κιόλας σε μορφή go4more και δωροεπιταγης. 

Τα παιδιά μοίρασαν γνώση που μπορείς όντως να βγάλεις λεφτά αφιλοκερδώς, πραγματικά ευχαριστώ.

Εννοείτε ότι δεν πρέπει να ζητάμε μας κάνουν κατάθεση τα πιστωτικά. Μαζεύονται και μεγάλα ποσά όπως 100+ ευρώ και είναι προκλητικό να ζητάμε κατάθεση. Να είμαστε διακριτικοί να κρατήσει όσο γίνεται περισσότερο όλο αυτό.

Επεξ/σία από Sayonaras
  • Like 3

8 ώρες πριν, Basketikos_ είπε

Εμένα ήρθε αυθημερόν mail και εκπροσώπηση εντός 2-3 ημερών αν θυμάμαι καλά.

Αλλά νομίζω δε σε εξασφαλίζει σε τίποτα η εμπειρία των άλλων. Είναι θέμα timing και τι θα σου τύχει. Μπορεί ας πούμε αν πέσεις αρχές του μήνα να αργούν πιο πολύ λόγω περισσότερων μετακινήσεων.

Τελικά με πήραν κι εμένα αυθημερόν για να συμφωνήσω μέσω email και μου είπε πως την επόμενη μέρα θα στείλουν την αίτηση στο ΔΕΔΔΗΕ. Οπότε μιλάμε για ημερομηνία εκπροσώπησης μιας μέρας μετά. Για να το δούμε και στην πράξη...

Επίσης έμαθα πως για κάθε σύσταση που δίνεις κερδίζεις 20 € στον επόμενο λογαριασμό. Να οργανωθούμε, μην πάει καθένας μόνος του και χάνονται τα 20αρικα. Εγώ δεν είχα κάποιον να του τα δώσω.

Ακόμη, μου είπε πως για αλλαγή από σταθερό σε σταθερό δεν χρεώνουν τέλος πρόωρης διακοπής. Οπότε θεωρητικά αν βγουν καλύτερα προγράμματα μπορεί κάποιος να τα εκμεταλλευτεί.

Ζήτησα μπας και μας κάνει καμία προσφορά σαν ομάδα που είμαστε αλλά κρατάω μικρό καλάθι.

• Like 3

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, doomnx είπε

Οπότε μιλάμε για ημερομηνία εκπροσώπησης μιας μέρας μετά.

Η το πολύ τη μεθεπόμενη. Εμένα νομίζω έκαναν την αίτηση στον ΔΕΔΔΗΕ την επόμενη, αλλά για κάποιο λόγο μέτρησε η μεθεπόμενη ως εκπροσώπησης.

Επεξ/σία από Basketikos_
  • Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα παιδιά!

Να ρωτήσω, πότε θα υπάρξει ενημέρωση για το αν η έκπτωση στο ΕΛΠΕ smart θα ισχύσει ΚΑΙ για τον Μάρτιο?

Γιατί αν παίζει δυνατά το ενδεχόμενο να την αφαιρέσουν και να το μάθουμε τέλος του μήνα, χρεώνοντας μας min 0.12584 (αν κυλήσει όπως ο Φλεβάρης), ή ακόμη και 0,135 (πχ αν ανέβει η ΤΕΑ στα 0,08), μλκια να μην μεταβούμε άμεσα στο πράσινο, σωστά?

Μέχρι τουλάχιστον να γίνει καπνός το 100άρι, ώστε να πάμε σε άλλο δωράκι ή να αράξουμε κάποιους μήνες στο power home choice.

Επίσης, από περιέργεια,

16 ώρες πριν, doomnx είπε

Δεν περιλαμβάνουν την έκπτωση των 15 €/MWh στο πρώτο μισό του μήνα στο λογαριασμό.

Θα έρθει εκκαθαριστικός/διορθωτικός.

Ακόμη και σε περίπτωση που ο εκκαθ. ήταν τελικός και την έκαναν για αλλού?

Επεξ/σία από simba88

7 ώρες πριν, ekrepali είπε

Δεν έχεις κανένα γνωστό εκεί πέρα, να του κάνεις μια εξουσιοδότηση μεσω gov να την παραλάβει;

Οχι γτ ειναι στι πρακτορείο το κεντρικο (μακρια), καθοτι το μικρο χωριό δεν διαθετει δικό του.

Εμπλεξα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 hours ago, doomnx said:

Εσείς που κάνατε πρόσφατα e-contract στον Ήρωνα, πόσες μέρες κάνει να έρθει το email για την υπογραφή; Παίρνουν και τηλέφωνο; Πηγαίνει σχετικά σύντομα η αίτηση στο ΔΕΔΔΗΕ;

23 Φλεβάρη πρωί έκανα την αίτηση, το μεσημέρι είχαν στείλει με e-mail το συμβόλαιο.

Σήμερα έλαβα μήνυμα ότι από τις 27 Φλεβάρη εκπροσωπούμαι από τον ΗΡΩΝ.

Τηλέφωνο για το συμβόλαιο δεν με πήρανε, μόνο ένας τύπος αρκετά αργότερα, με ενημερωτικό σκοπό.

Επεξ/σία από christakos07
  • Like 1
  • Thanks 1

56 λεπτά πριν, adi32 είπε

Τελικά εμφανιστηκε ο λογαριασμος της βολτον στο site εκκαθαριστικος λεει 

100ε με 500kw free πολύ μου φαίνεται 

image.png.60d19f9d48f6a2ddbc74184c502d769f.png

Κανονικά σε χρέωσαν. Για 29 ημέρες δικαιούσαι 483kw δωρεάν. Χρεωθηκες τις 179kw. Απλά είχες πολύ κατανάλωση στο ημερήσιο ρεύμα και ανέβηκαν οι ΥΚΩ.

• Like 2
  • Thanks 1

10 ώρες πριν, gpapas640 είπε

Επομένως δεν έχει εφαρμοστεί η έκπτωση άρα και η τελική τιμή όπως αναφέρθηκε σε προηγούμενο ποστ

Ίσως γιατί είναι πρώτος λογαριασμός... έναντι..και πιστωτικός λόγω αλλαγής παρόχου και δώρων 

7 ώρες πριν, doomnx είπε

Επίσης έμαθα πως για κάθε σύσταση που δίνεις κερδίζεις 20 € στον επόμενο λογαριασμό. Να οργανωθούμε, μην πάει καθένας μόνος του και χάνονται τα 20αρικα.

Ναι παιδιά, αν κάποιος σκοπεύει να πάει Elpedison παρακαλώ να μου στείλει μήνυμα ώστε να πάει συστημένος από μένα.

Ξέρετε εαν η Ελπεντισον παίρνει τηλ για αντιπροσφορά μιας και βαριέμαι να αλλάξω πάροχο οπότε θέλω απλά να κερδίσω κάτι εδώ που είμαι;
Κλείνω μήνα και τα 50 ευρώ πάνω κάτω ειναι στο τέλος τους, οπότε σκεφτόμουν μήπως την έκανα για αλλού (Ηρων μάλλον) - μου αρέσει που έλεγα ότι θα κάτσω Ελπεντισον για 2-3 μήνες, αλλα δεν μπορώ βλέπω τα δώρα και με τρώει χαχα

Έχω σύντομο ιστορικό τουρισμού:

08/23 Ήρων 50 ευρώ (Simply Generous και μετά Guarantee)
01/24 Volton 500kwh (Πράσινο)
02/24 Ελπέντισον 50+20 (Πράσινο)

Παρακολουθούσα το thread αλλα όχι πολύ έντονα και δεν έκανα πολλές αλλαγές και έχασα κάτι κουλά που έδινε η Ελπεντισον (όπως έχασα για λίγο τώρα και το 50+35+20 κλπ κλπ)

Παιδες εχει υπολογισει κανεις στο πολυ περιπου τα 50ε ελπεντισον σε ποσες kwh αντιστοιχουν με τις τωρινες τιμες;

Κανα 250khw ή πεφτω πολυ εξω;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...