Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, iliata2410 είπε

μελετωντας το excel θελω να ρωτησω το εξης¨;ό πινακας ειναι προγραμματισμενος για 30 ημερολογιακες ημερες.Αν εγω θελω πχ να υπολογισω εστω για 27 ημερες η ας πουμε 121 ημερες εκκαθαριστικος,κατεβαζοντας το excel ειναι ευκολο να αλλαξω καποια δεδομενα εγω;η καλυτερα μου λετε αστο καλυτερα μην το πειραζεις.Δεν γνωριζω την διαδικασια για να ειμαι ειλικρινης.

😀😀😀😀😀

Μετά την Ισχύ πρόσθεσα το "Ημέρες κατανάλωσης".
Βάζεις πόσες μέρες θες.
Απ' ότι είδα επηρεάζει μόνο τις ρυθμιζόμενες χρεώσεις.
Δεν ξέρω αν είναι σωστό.

EDIT: τώρα που το σκέφτομαι, θα έπρεπε να επανυπολογίζεται και το πάγιο ανάλογα με τις μέρες...

Επεξ/σία από panosena
  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

12 λεπτά πριν, katsios2010 είπε

Δυστυχώς ειναι στο κουριερ κρατημενη σε αλλον νομο

Εάν είναι κρατημένη σε κουριερ μπορείς να ζητήσεις από την εταιρεία κουριερ να στην φέρει σε όποιο κατάστημα θες της περιοχής σου. 

1 λεπτό πριν, 7tasos7 είπε

Εάν είναι κρατημένη σε κουριερ μπορείς να ζητήσεις από την εταιρεία κουριερ να στην φέρει σε όποιο κατάστημα θες της περιοχής σου. 

Ελτα κουριερ, κανουν επαναπροωθηση σε αλλο νομο, μονο μετα απο εντολη του αποστολεα (ποτε) και χρεωση πρωτα της εξτρα υπηρεσιας . Πιάσε το αυγο και κουρευτω (ελτακουρευτω).

35 λεπτά πριν, katsios2010 είπε

Ελτα κουριερ, κανουν επαναπροωθηση σε αλλο νομο, μονο μετα απο εντολη του αποστολεα (ποτε) και χρεωση πρωτα της εξτρα υπηρεσιας . Πιάσε το αυγο και κουρευτω (ελτακουρευτω).

Το θεμα ειναι οτι οι ασχετοι στελνουν χωρις να τηλεφωνησουν πρωτα

36 λεπτά πριν, katsios2010 είπε

Το θεμα ειναι οτι οι ασχετοι στελνουν χωρις να τηλεφωνησουν πρωτα

Βλεπω να την χανω αδοξα την 60αρα

6 ώρες πριν, kazantzidis είπε

https://www.heron.gr/energy/electricity/gia-to-spiti/home-genius-fix/

λεω να παω για αυτο. Τωρα ειμαι στο GENEROUS GUARANTEE HOME. 

Στο excel λεει τελικη τιμη ημερας 0.09920, ενω στον ηρων λεει 0.1240. Τι ισχυει;

Στο site της ΗΡΩΝ λέει αρχική 0,1240 με έκπτωση συνέπειας 0,0992

Αν σε ενδιαφέρει μπορεί να πάει και στο 0,093

9 ώρες πριν, hamer είπε

Χ5 μηνες τι σημαίνει? Το 20ρικο είναι  Σκλαβενίτη?

Το 50ρικο ειναι στο λογαριασμό ή καρτα endered ?

Και το 50άρικο και τα  5 Χ 20€ (ένα για κάθε μήνα για 5 μήνες) είναι κανονικά σαν πιστωτικά στον λογαριασμό 

1 hour ago, katsios2010 said:

Δυστυχώς ειναι στο κουριερ κρατημενη σε αλλον νομο

Δεν έχεις κανένα γνωστό εκεί πέρα, να του κάνεις μια εξουσιοδότηση μεσω gov να την παραλάβει;

11 ώρες πριν, EchiDNA είπε

Είμαι περίεργος να δω αν θα εκκαθαρίζουν σωστά τα ex-post.

Για παράδειγμα η ελπέ με χρέωσε για 15 ημέρες τον Φεβρουάριο με 0,13109 στο smart.

Όταν με το καλό κλείσουν οι τιμές ας δούμε αν θα κάνουν σωστή διόρθωση χρέωσης και φυσικά πίστωση της διαφοράς.

image.png.4b606c44de7330d00232f7354f2c801c.png

Εμένα για 8 ημέρες 12-20 0,12066..

1 λεπτό πριν, Dogtor21 είπε

Εμένα για 8 ημέρες 12-20 0,12066..

Επομένως δεν έχει εφαρμοστεί η έκπτωση άρα και η τελική τιμή όπως αναφέρθηκε σε προηγούμενο ποστ

1 ώρα πριν, panosena είπε

Μετά την Ισχύ πρόσθεσα το "Ημέρες κατανάλωσης".
Βάζεις πόσες μέρες θες.
Απ' ότι είδα επηρεάζει μόνο τις ρυθμιζόμενες χρεώσεις.
Δεν ξέρω αν είναι σωστό.

Μια διευκρίνιση,όταν βαζω τις κιλοβατώρες να βάζω χωρια ημέρας,και χώρια νύχτας,η συνολικά;και κατά δεύτερον,όταν έχουμε έναν λογαριασμό μέσα στην ανάλυση του στις χρεώσεις ρεύματος,η κατανάλωση σπάει στα 2 αν είναι για 2 μήνες.Αυτο να φανταστώ ότι δεν επηρεάζει το excel στον υπολογισμό;

Στις 3/3/2024 στις 12:46 ΠΜ, korakios είπε

δοκίμασε χωρίς adblockers ή άλλον browser , κολλά συχνά πυκνά

Να ενημερώσω για όσους τυχόν αντιμετωπίσουν το ίδιο θέμα στην πλατφόρμα της ΡΑΕ, ότι η υποβολή της αίτησης δεν προχωρούσε, γιατί πρέπει να γραφτεί κάτι στο πεδίο σχόλια (έστω και ένας χαρακτήρας π.χ. τελεία, παύλα κ.ο.κ)...

• Like 3

10 ώρες πριν, ANTONIOS67 είπε

Καλημέρα σας.

Μέχρι και αύριο αυστηρά ισχύει το πιστωτικό 50€+35€ για μεταφορά σε ΕΛΠΕ μέσω τηλεφώνου.

Όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να μου στείλει πμ.

Αντώνιε, πέραν των 50+35 δίνουν και τα 5x20;;;; 

Ή μόνο το 50+35;;;

1 λεπτό πριν, marinna είπε

επειδή το είδα μόλις στο άλλο νήμα, κάποιοι λένε ότι από μπλε ΔΕΗ σε κίτρινο δεν έχει ρήτρα - ενώ σε πράσινο έχει. Αν και μου φαίνεται περίεργορ, προσπάθησε να επιβεβαιώσεις από ΔΕΗ και μήπως να κάνεις πρώτα αυτό και μετά να πας όπου θέλεις

στο άλλο νήμα για ΔΕΗ . Μπορείς να κάνεις παράθεση , αποκοπή κειμένου και να την ποστάρεις στο άλλο . Στο άλλο μέλος θα έρθει ειδοποίηση και θα συνεχίσει στο άλλο νήμα

• Like 1

Επειδή τελείωσε το δώρο των 100 € της ELPEDISON θα ξαναγυρίσω ΗΡΩΝ στον οποίο ήμουν μέχρι και 10 Ιανουαρίου. Στο e-contract μόνο στο simply generous πηγαίνουμε σωστά; Έχει τύχει να αρνηθούν το δώρο των 50 €, γιατί ήμουν πριν λίγο καιρό σε αυτούς; Εάν θυμάμαι καλά όχι, αλλά ρωτάω μήπως μου ξέφυγε κάτι...

6 ώρες πριν, Sayonaras είπε

Έχω μπλέξει. Θέλω να συνεχίσω τουρισμό να πάω Ήρων και με τόσα δώρα που μου έχει κάνει η ΕΛΠΕ νιώθω τύψεις να το κάνω. 

Την προηγούμενη εβδομάδα ήρθε και η 60ευρη endered. Έχω -150 ευρώ πιστωτικό και 20 ευρώ δώρο κάθε μήνα. Με έχουν σκλαβώσει.

Με συμφέρει να φύγω έχοντας 100+ πιστωτικό, να πάρω 50 ευρώ Ήρων και να ξαναγυρίσω τον επόμενο μήνα ΕΛΠΕ για αλλά 50 ευρώ. Σύνολο 100 ευρώ κέρδος για δύο μήνες αντί για 40 ευρώ αν κάτσω ΕΛΠΕ.

Ουφ αυτός ο τουρισμός μας έχει κάνει καρχαρίες κερδοσκόπους.

Από τα καλύτερα που έχουν γραφτεί!

Το κρίσιμο είναι τί θα γίνει με το 5Χ20 σε τέτοια περίπτωση. Θα σε περιμένει στην επιστροφή σου; Ξέρει κανείς;

Επί τη ευκαιρία, τί κι αν το έχω ξαναγράψει 2-3 φορές, να ξαναευχαριστήσω τα ιερά τέρατα του ενεργειακού τουρισμού, Korakio, doomnx και ekrepali για όσα έχουν προσφέρει στο νήμα. Παίδες να είσθε πάντα κάλα!

Ως προς τους φίλους που αρέσκονται να ζητάνε τα πιστωτικά σε καταθέση, εφ`όσον σας είναι δύσκολο να καταλάβετε ότι παίζετε με την φωτιά (εις βάρος όλων μας) σκεφτείτε απλώς τις παραινέσεις-παρακλήσεις των προαναφερθέντων χάρις στους οποίους μπήκατε σε όλη αυτην την διαδικασία και έχετε επωφεληθεί τα μάλα. Ως ελάχιστο ευχαριστώ προς αυτούς. Και αν δεν έχετε σκοπό να επιστρέψετε, όπως ισχυρίζεσθε και αρα αναγκαστικά ζητάτε κατάθεση, φροντίστε να φεύγετε σε φάση που το δώρο θα έχει εξαντληθεί.

• Like 11
  • Thanks 1
  • Confused 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...