Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

5 λεπτά πριν, panosena είπε

Θα στα δώσουν σε επόμενο λογαριασμό; ενώ κανονικά έπρεπε σε αυτόν;

ναι κανονικά έπρεπε να τα βάλουν στον 1ο, υποθέτω θα βγάλουν έκτακτο μετά απο το αίτημα στην (άχρηστη) ΡΑΕ

6 λεπτά πριν, panosena είπε

Εμένα, τηλεφωνικά, μου είπανε ότι παίρνω 50 ευρώ δώρο(συν 20 ευρώ επιταγή Σκλαβενίτη αν φέρω και κάποιον άλλο στην ελπέδισον...συν ένα "δώρο" αξίας 400ευρώ, ασφάλιση για κάποιες τεχνικές εργασίες).

αυτά είναι τα "κλασσικά¨, δώρα , στείλε pm στο μέλος εδώ να πάρεις και τα +35€

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

....

7 λεπτά πριν, korakios είπε

αυτά είναι τα "κλασσικά¨, δώρα , στείλε pm στο μέλος εδώ να πάρεις και τα +35€

Ποιο μέλος;

Επεξ/σία από panosena
  • Confused 1

Στις 2/3/2024 στις 12:33 ΜΜ, fotis1997 είπε
  Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

Σου έχουν χρεώσει την αρχική τιμή Ιανουαρίου του BASIC. 100%

Εάν σε είχαν χρεώσει σωστά θα είχες την αρχική τιμή του SOLAR και σε άλλη γραμμή την διακύμανση αγοράς. 

Δεν χρειάζεται καν να υπολογίσεις την τιμή για αυτό τον λόγο. Είναι ξεκάθαρο το λάθος. Το έκαναν και σε δικό μου λογαριασμό ακριβώς το ίδιο και μου το είπαν. Μου είπαν σας χρεώσαμε από λάθος με την τιμή του BASIC.

Το πάγιο είναι σε δύο γραμμές. Στην μία γραμμή σου χρεώνουν το πάγιο που αντιστοιχεί στον Δεκέμβριο (σωστό) και στην άλλη γραμμή το πάγιο που αντιστοιχεί στον Ιανουάριο για το BASIC (σχεδόν σωστό καθώς το SOLAR κανονικά έχει λίγο υψηλότερο πάγιο).

τελικα μετα απο 3-4 τηλεφωνα που μιλαγα με ανευθυνοηπευθυνους του ΗΡΩΝ μιλησα με μια προισταμενη και αναγνωρισαν το λαθος τους και θα το διορθωσουν

• Like 1

Στις 1/3/2024 στις 10:51 ΜΜ, fotis1997 είπε

Φίλε έγινε και σε εσένα το λάθος που έγραψα πιο πίσω.

Ενώ γράφουν ότι έχεις κίτρινο, σε έχουν τιμολογίσει με το πράσινο.

Η μηχανογράφηση της ΗΡΩΝ...

τελικα μετα απο 3-4 τηλεφωνα που μιλαγα με ανευθυνοηπευθυνους του ΗΡΩΝ μιλησα με μια προισταμενη και αναγνωρισαν το λαθος τους και θα το διορθωσουν

3 ώρες πριν, korakios είπε

Βγήκε και ο λογαριασμός απο ελπε , βάλανε την 1η δόση απο τα 5*20 αλλά "ξεχάσανε" τα 100€ ....

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

image.png.85e1a76e02a5d64ae336130b88fd69cb.png

Το ίδιο και εμένα στο εξοχικό, ξέχασαν τα 100€. Στο τηλ μου είπαν ότι όταν έκανα την αίτηση δεν υπήρχε η προσφορά 100€ δωρο αλλά 60€ Edenred. Όταν τους είπα ότι στο email που μου έστειλαν με το συμβόλαιο είχε και το pdf Christmas promo 100€, μου απάντησαν ότι το σύστημα έχει κρεμάσει και δεν μπορούν να δουν ολόκληρη την αίτηση μου. Καλό ε;

Τώρα κατάλαβα γιατί δεν μπλέκεις με τηλέφωνα και πας απευθείας ΡΑΕ. 😉

• Like 1
  • Haha 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 hours ago, doomnx said:

Εσείς που κάνατε πρόσφατα e-contract στον Ήρωνα, πόσες μέρες κάνει να έρθει το email για την υπογραφή; Παίρνουν και τηλέφωνο; Πηγαίνει σχετικά σύντομα η αίτηση στο ΔΕΔΔΗΕ;

Δε το λες και πρόσφατα... το καλοκαίρι που είχα κάνει dual, μου έστειλαν τα έγγραφα σε 2-3 μέρες. Δε παίρνουν τηλέφωνο για επιβεβαίωση, έχει οδηγίες στο mail τι να κάνεις... είτε υπογραφή στο PDF, είτε κάνεις copy paste ένα κείμενο 'Αποδέχομαι κλπ'...

Ένα κολπάκι που έπιασε 2 φορές για γρήγορο έλεγχο και αποστολή της αίτησης... αμέσως μόλις έκανα την υποβολή, πήρα τηλ στο 216 0019740 (τμημα econtract). Είπα δήθεν ότι κόλλησε η πλατφόρμα στο τέλος και δεν ήμουν 100% αν αποστάλθηκε, οπότε τσέκαρε ο υπάλληλος επιτόπου τα δικαιολογητικά και μου έστειλε την αίτηση προς υπογραφή άμεσα. Μάλιστα μια φορά κράτησα τον υπάλληλο στη γραμμή, του είπα κάτσε περίμενε να πατήσω τις υπογραφές και τα ξαναστέλνω πίσω. 😆 Τα προώθηκε στον ΔΕΔΔΗΕ κι έγινε η αλλαγή παρόχου την ίδια μέρα.

Αν όμως η διεκπεραίωση της αίτησης ανατεθεί σε κάποιον υπάλληλο κατά προτεραιότητα και μετά πάρεις τηλέφωνο, τότε κανείς δε μπορεί να την επισπεύσει.

2 minutes ago, atom7 said:

. Όταν τους είπα ότι στο email που μου έστειλαν με το συμβόλαιο είχε και το pdf Christmas promo 100€, μου απάντησαν ότι το σύστημα έχει κρεμάσει και δεν μπορούν να δουν ολόκληρη την αίτηση μου. Καλό ε;

Φαντάζομαι πως έχεις κρατήσει το PDF, έτσι; Κάνε και το email εκτύπωση σε PDF, και επισύναψε τα στο myrae... άνοιξε αίτημα αμφισβήτησης. Μην ασχολείσαι με τηλέφωνα και mail.

edit: Κάνε εκτύπωση σε PDF και το απεσταλμένο mail της αποδοχής.

Επεξ/σία από ekrepali
  • Like 2
  • Thanks 2

μελετωντας το excel θελω να ρωτησω το εξης¨;ό πινακας ειναι προγραμματισμενος για 30 ημερολογιακες ημερες.Αν εγω θελω πχ να υπολογισω εστω για 27 ημερες η ας πουμε 121 ημερες εκκαθαριστικος,κατεβαζοντας το excel ειναι ευκολο να αλλαξω καποια δεδομενα εγω;η καλυτερα μου λετε αστο καλυτερα μην το πειραζεις.Δεν γνωριζω την διαδικασια για να ειμαι ειλικρινης.

😀😀😀😀😀

5 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Φαντάζομαι πως έχεις κρατήσει το PDF, έτσι; Κάνε και το email εκτύπωση σε PDF, και επισύναψε τα στο myrae... άνοιξε αίτημα αμφισβήτησης. Μην ασχολείσαι με τηλέφωνα και mail.

Υπάρχει το mail που μου έστειλαν και έπρεπε να απαντήσω το περίφημο «συναινώ και αποδέχομαι», όπως και η απάντηση μου. Ευτυχώς που γίνονται μέσω email και δεν χάνεται τίποτα έτσι.

Στο εξοχικό έβαλα 1/1/23 το πακέτο Elpedison ElectricityHome Night χωρίς πάγιο (δεν μένω εκεί οποτε η κατανάλωση είναι πολύ μικρή). Έιχε κάτι δωράκια που τα πήρα. 

Στους 3 εκκεθαριστικούς που έλαβα μέσα στο 2023 η καθαρή τιμή της KWh (προ ΦΠΑ & Τέλους και με την επιδότηση ΤΕΜ) ήταν:

Λογαριασμός 28/04/2023: 0,16103 €/KWh 

Λογαριασμός 29/08/2023: 0,18510 €/KWh 

Λογαριασμός 22/12/2023: 0,18700 €/KWh 

(Στο συμβόλαιο έλεγε 0,08860 ημέρα και 0,06661 νύχτα!!!)

Τέλος πάντων, ο πρώτος και ο δεύτερος λογαριασμός του 2024 λένε "ειδικό τιμολόγιο" με πάγιο που στον λογ. 30/1/2024 είναι €3,17 και στον λογ. 29/2/2024 είναι €5,17.

Η έκπτωση των 50€/24 = 2,08/μήνα ισχύει για 10 μήνες ακόμη αλλά μάλλον πρέπει να αλλάξω τιμολόγιο ή και πάροχο. Τι προτείνετε;

6 ώρες πριν, sosias είπε

πόσες μέρες έκανε δηλαδή;

Εκπροσώπηση 9/2 και ήρθε σήμερα 4/3. Η ετικέτα της ACS έχει εκτυπωθεί 1/3 βλέπω. 

Παιδιά τα φώτα σας. Μετά από 1,5 περίπου μήνα αξιώθηκαν να μου στείλουνε την έντερντ. Δυστυχώς δεν επικοινώνησαν πριν την στείλουν με αποτέλεσμα να τις στείλουν στον στη διεύθυνση της παροχής όπου είναι ένα εξοχικό κλειστό. Έτσι ιδωρο κάτι τώρα βρίσκεται στο τοπικό ταχυδρομείο και φυσικά δεν πρόκειται κανένας να την παραλάβει και δεν μπορούνε να μου την επαναπροωθήσουν.

• Sad 2
  • Haha 1

5 λεπτά πριν, katsios2010 είπε

Παιδιά τα φώτα σας. Μετά από 1,5 περίπου μήνα αξιώθηκαν να μου στείλουνε την έντερντ. Δυστυχώς δεν επικοινώνησαν πριν την στείλουν με αποτέλεσμα να τις στείλουν στον στη διεύθυνση της παροχής όπου είναι ένα εξοχικό κλειστό. Έτσι ιδωρο κάτι τώρα βρίσκεται στο τοπικό ταχυδρομείο και φυσικά δεν πρόκειται κανένας να την παραλάβει και δεν μπορούνε να μου την επαναπροωθήσουν.

Να ζητήσεις να στη στείλουν στο κατάστημα (Elpedison) της περιοχής σου;

4 ώρες πριν, doomnx είπε

Για τα πράσινα η ελίν είναι η φθηνότερη και η ELPEDISON με τη Volton στους καινούργιους πελάτες.

Δώρα: 50 ΗΡΩΝ, 50+35 μέχρι αύριο ΕΛΠΕ και ο πρώτος μήνας στη Volton.

Καλύτερα πράσινο από κίτρινο;

Έχει τελειώσει ο μήνας στη volton, δεν έχει βγει λογαριασμός βεβαια αλλά καλύτερα να επιστρέψω στην ελπεντισον.

12 λεπτά πριν, nvoros είπε

Να ζητήσεις να στη στείλουν στο κατάστημα (Elpedison) της περιοχής σου;

Δυστυχώς ειναι στο κουριερ κρατημενη σε αλλον νομο

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...