Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εσείς που κάνατε πρόσφατα e-contract στον Ήρωνα, πόσες μέρες κάνει να έρθει το email για την υπογραφή; Παίρνουν και τηλέφωνο; Πηγαίνει σχετικά σύντομα η αίτηση στο ΔΕΔΔΗΕ;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

1 λεπτό πριν, doomnx είπε

Εσείς που κάνατε πρόσφατα e-contract στον Ήρωνα, πόσες μέρες κάνει να έρθει το email για την υπογραφή; Παίρνουν και τηλέφωνο; Πηγαίνει σχετικά σύντομα η αίτηση στο ΔΕΔΔΗΕ;

απο 1-3 εργάσιμες η υπογραφή και 2-3 η αίτηση

Μόλις τώρα, paranoid_android είπε

Εχουμε βραβεια μαρτιου για τα πρασινα;;

Τι δώρα παιζουν αυτον τον μηνα;

τα ίδια , εξαίρεση η ελπε που μέχρι σήμερα προλαβαίνει κάποιος τα έξτρα 35 απο μέλος εδώ (ψάξε πίσω)

• Like 1
  • Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, doomnx είπε

Εμένα ήρθε αυθημερόν mail και εκπροσώπηση εντός 2-3 ημερών αν θυμάμαι καλά.

Αλλά νομίζω δε σε εξασφαλίζει σε τίποτα η εμπειρία των άλλων. Είναι θέμα timing και τι θα σου τύχει. Μπορεί ας πούμε αν πέσεις αρχές του μήνα να αργούν πιο πολύ λόγω περισσότερων μετακινήσεων.

Επεξ/σία από Basketikos_

1 λεπτό πριν, paranoid_android είπε

Εχουμε βραβεια μαρτιου για τα πρασινα;;

Τι δώρα παιζουν αυτον τον μηνα;

Για τα πράσινα η ελίν είναι η φθηνότερη και η ELPEDISON με τη Volton στους καινούργιους πελάτες.

Δώρα: 50 ΗΡΩΝ, 50+35 μέχρι αύριο ΕΛΠΕ και ο πρώτος μήνας στη Volton.

• Like 1

7 λεπτά πριν, doomnx είπε

Για τα πράσινα η ελίν είναι η φθηνότερη και η ELPEDISON με τη Volton στους καινούργιους πελάτες.

Δώρα: 50 ΗΡΩΝ, 50+35 μέχρι αύριο ΕΛΠΕ και ο πρώτος μήνας στη Volton.

Το 50+35 στην ΕΛΠΕ ισχύει μέχρι αύριο μέσω καταστημάτων;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω μπλέξει. Θέλω να συνεχίσω τουρισμό να πάω Ήρων και με τόσα δώρα που μου έχει κάνει η ΕΛΠΕ νιώθω τύψεις να το κάνω. 

Την προηγούμενη εβδομάδα ήρθε και η 60ευρη endered. Έχω -150 ευρώ πιστωτικό και 20 ευρώ δώρο κάθε μήνα. Με έχουν σκλαβώσει.

Με συμφέρει να φύγω έχοντας 100+ πιστωτικό, να πάρω 50 ευρώ Ήρων και να ξαναγυρίσω τον επόμενο μήνα ΕΛΠΕ για αλλά 50 ευρώ. Σύνολο 100 ευρώ κέρδος για δύο μήνες αντί για 40 ευρώ αν κάτσω ΕΛΠΕ.

Ουφ αυτός ο τουρισμός μας έχει κάνει καρχαρίες κερδοσκόπους.

Επεξ/σία από Sayonaras
  • Haha 5

3 minutes ago, Sayonaras said:

Έχω μπλέξει. Θέλω να συνεχίσω τουρισμό να πάω Ήρων και με τόσα δώρα που μου έχει κάνει η ΕΛΠΕ νιώθω τύψεις να το κάνω. 

Την προηγούμενη εβδομάδα ήρθε και η 60ευρη endered. Έχω -150 ευρώ πιστωτικό και 20 ευρώ δώρο κάθε μήνα. Με έχουν σκλαβώσει.

Με συμφέρει να φύγω έχοντας 100+ πιστωτικό, να πάρω 50 ευρώ Ήρων και να ξαναγυρίσω τον επόμενο μήνα ΕΛΠΕ για αλλά 50 ευρώ. Σύνολο 100 ευρώ κέρδος για δύο μήνες αντί για 40 ευρώ αν κάτσω ΕΛΠΕ.

Ουφ αυτός ο τουρισμός μας έχει κάνει καρχαρίες κερδοσκόπους.

Η 60 ευρη Endered μετά από ποσο καιρό σου ήρθε ?

Μόλις τώρα, nebtios είπε

Η 60 ευρη Endered μετά από ποσο καιρό σου ήρθε ?

Έκανε έναν μήνα περίπου από την στιγμή που με πήρε τηλέφωνο η εταιρεία courrier να με ρωτήσει ποιες ώρες και ημέρες με βολεύει να παραλάβω.

Just now, Sayonaras said:

Έκανε έναν μήνα περίπου από την στιγμή που με πήρε τηλέφωνο η εταιρεία courrier να με ρωτήσει ποιες ώρες και ημέρες με βολεύει να παραλάβω.

Ποσο καιρό έκανε να σε παρει τηλ η εταιρεία ? Εχει παει γνωστός μου εδώ και 1.5 μηνα και ακομα τπτ.

Σε ερωτηση που έκανε, θα σε παρουμε ...

4 ώρες πριν, Andreas_thess είπε

Δεν το βλέπω διαθέσιμο πλέον νομίζω εκτός άμα μπορεί να γίνει τηλεφωνικά μόνο γιατί online δεν το βγάζει σαν επιλογή. Άμα ισχύει αυτό που λέω, ποιο να επιλέξω μετά? Με βάση ότι αυτά είχα γράψει:

Καλησπέρα σας μία ανακεφαλαίωση και μία συμβουλή, προτίμηση άμα μπορείτε να μου δώσετε.

Εγώ αυτήν την στιγμή έχω ΔΕΗ Γ1 πράσινο ρεύμα και ελιν Gas on! Home αέριο. Και τα δύο χωρίς συμβόλαιο γιατί θέλω να φύγω σε ένα χρόνο από το σπίτι. Στην ελιν αέριο μου δίνει κάποιους πόντους για βενζίνη που είναι κάτι χρήσιμο αλλά όχι κάτι σπουδαίο σε ποσότητα και έχω πάγια εντολή. Στο ρεύμα δεν έχω νυχτερινό και η μηνιαία μου χρήση είναι περίπου 250kwh τον χειμώνα και κάτω από 200 τους υπόλοιπους μήνες. Ποιο πρόγραμμα θα με συμφέρει τώρα με βάση τα παραπάνω( δηλαδή με βάση την κατανάλωση και το χωρίς συμβόλαιο ή συμβόλαιο εξάμηνο). Από τα Excel που διάβασα κτλ καταλαβαίνω ότι είναι το elin power on home Green? Ή το elpedison ειδικό και ας είναι 12μηνο? Και επίσης γνωρίζουμε που θα κινηθεί η τιμή του ρεύματος? Πχ η ελιν τον Ιανουάριο ήταν πιο πάνω από ΔΕΗ και τώρα έχει πέσει. Παίζει τον επόμενο μήνα να ανέβει πάλι πολύ? 

Ειλικρινά δεν έχω τις γνώσεις και την εμπειρία να προβλέψω και να απαντήσω. Εγώ προσωπικά ψάχνω στο φόρουμ περισσότερο στοιχεία εξυπηρέτησης των εταιρειών και παγίδες όπως πρόσφατα στον ΗΡΩΝ. Αν τύχει καμία καλή προσφορά μπορεί να κάνω την κίνηση, για αυτό και τώρα δοκιμάζω την ΖΕΝΙΘ αν και δεν έχει και καμία τρανταχτή προσφορά..  Εχουν όμως  πολύ χαλλλλλλλαρή και περίεργη λειτουργία όπως διακρίνω και πραγματικά έχω μπερδευτεί, θα δείξει πιστεύω σε λίγο καιρό. Για το διάστημα πάντως που θέλετε εσείς, δεν θα άλλαζα τίποτα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, nebtios είπε

Ποσο καιρό έκανε να σε παρει τηλ η εταιρεία ? Εχει παει γνωστός μου εδώ και 1.5 μηνα και ακομα τπτ.

Σε ερωτηση που έκανε, θα σε παρουμε ...

Πρέπει να ήταν 15 ημέρες περίπου μετά την υπογραφή του συμβολαίου. Είναι και θέμα τύχης αυτά. Αναλύουμε τα βήματα που πρέπει να κάνουμε εδώ μέσα για την κάθε προσφορά και καλά κάνουμε αλλά είναι και θέμα τύχης.

Ίσως παίζει ρόλο και η περιοχή. Αν είναι μεγάλη πόλη και σε κεντρικό σημείο η παραλαβή ή σε απομακρυσμένο κάπως σημείο.

Επεξ/σία από Sayonaras
  • Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, akismei είπε

Εγώ σήμερα τηλεφωνικά στην ελπεντισον πήρα  για το ειδικό τιμολόγιο, το 50αρικο και 20 ευρώ το μήνα για πέντε μήνες πίστωση. Οπότε ο πρώτος λογαριασμός θα έχει 50 +20 ευρώ πίστωση. Ήμουν πριν στην ελπεντισον και τώρα ήμουν volton και ειχε εκδοθεί ο πρώτος τους λογαριασμός. Τελικά τρέχουν και προσφορές που δεν αναγράφονται στο site τους :)

Εμένα, τηλεφωνικά, μου είπανε ότι παίρνω 50 ευρώ δώρο(συν 20 ευρώ επιταγή Σκλαβενίτη αν φέρω και κάποιον άλλο στην ελπέδισον...συν ένα "δώρο" αξίας 400ευρώ, ασφάλιση για κάποιες τεχνικές εργασίες).

2 ώρες πριν, korakios είπε

Βγήκε και ο λογαριασμός απο ελπε , βάλανε την 1η δόση απο τα 5*20 αλλά "ξεχάσανε" τα 100€ ....

Θα στα δώσουν σε επόμενο λογαριασμό; ενώ κανονικά έπρεπε σε αυτόν;

Επεξ/σία από panosena

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...