Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

https://www.heron.gr/energy/electricity/gia-to-spiti/home-genius-fix/

λεω να παω για αυτο. Τωρα ειμαι στο GENEROUS GUARANTEE HOME. 

Στο excel λεει τελικη τιμη ημερας 0.09920, ενω στον ηρων λεει 0.1240. Τι ισχυει;

Επεξ/σία από kazantzidis
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

7 λεπτά πριν, touristas1985 είπε

εγω βαρεθηκα με τον Heron αυτο το πραγμα ειμαι 6 μηνες και εχω αλλαξει 3 φορες προγραμμα μια κοροιδια. 

Τωρα ειμαι στο Guarantee και βλεπω οτι συμφερει το Basic Home βαρεθηκα δεν σεβονται τους πελατες τους.

Ναι αυτός είναι ο λεγόμενος εσωτερικός τουρισμός, που δεν έχει πλάκα. Είσαι "touristas", γιατί δεν κάνεις κανονικό τουρισμό να γλιτώσεις και τίποτα; ☺️

• Like 1
  • Haha 3

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, adi32 είπε

H βολτον ειναι ενα καφενειο και μισο
.
.

Σε αυτους ειναι να πηγαινεις μεχρι να συμπληρωσεις 500 kw και να φευγεις την αλλη μερα 

Αυτό έχουμε σκοπό να κάνουμε!!

Επεξ/σία από armenistis1980

5 λεπτά πριν, korakios είπε

Βγήκε και ο λογαριασμός απο ελπε , βάλανε την 1η δόση απο τα 5*20 αλλά "ξεχάσανε" τα 100€ ....

Απόκρυψη περιεχομένων

image.png.85e1a76e02a5d64ae336130b88fd69cb.png

Πόσο σου είχε λείψει η myrae;

• Haha 2

3 λεπτά πριν, marinna είπε

Πόσο σου είχε λείψει η myrae;

ειλικρινά καθόλου , αλλά έτσι και αλλιώς πρέπει να γράψω και για Ήρων για τη διπλοχρέωση διανομής

Spoiler

και να κάνω φυσικά αίτηση στον Ήρων μιας και τα έφαγα τα 120 😛

@doomnx που μπερδεύτηκες ?

• Like 1

15 λεπτά πριν, korakios είπε

@doomnx που μπερδεύτηκες ?

Δεν μπερδεύτηκα, κουφάθηκα! Για κάθε 1 σωστό λογαριασμό, βλέπουμε 9 κουκουρούκου!

• Haha 4

2 λεπτά πριν, doomnx είπε

Δεν μπερδεύτηκα, κουφάθηκα! Για κάθε 1 σωστό λογαριασμό, βλέπουμε 9 κουκουρούκου!

για μένα αναμενόμενα τα περιστατικά  , απο το καλοκαίρι έχω πληρώσει λιγότερα απο 100€ στο σύνολο των λογαριασμών , οπότε δε με χαλά και τόσο

• Like 1
  • Thanks 1

Καλησπέρα. Προσπαθώ να υπολογίσω στις πόσες kWh κατανάλωσης συμφέρει ο ΗΡΩΝ με τα 50€ δώρο σε σχέση με τη Volton με τις 500kwh δωρεάν. Με ενδιαφέρει το σύνολο του λογαριασμού που θα κληθω να πληρώσω. Χρησιμοποιώ την εξατομίκευση στο excel του @doomnx. Μου βγαίνει κάπου στις 170kwh λογαριασμός περίπου τα ίδια χρήματα (20-25€). Μπορείτε να πείτε αν υπολογίζω σωστά κατά προσέγγιση ή κάνω μαλακίες; 😊

2 λεπτά πριν, stavros_ace είπε

Καλησπέρα. Προσπαθώ να υπολογίσω στις πόσες kWh κατανάλωσης συμφέρει ο ΗΡΩΝ με τα 50€ δώρο σε σχέση με τη Volton με τις 500kwh δωρεάν. Με ενδιαφέρει το σύνολο του λογαριασμού που θα κληθω να πληρώσω. Χρησιμοποιώ την εξατομίκευση στο excel του @doomnx. Μου βγαίνει κάπου στις 170kwh λογαριασμός περίπου τα ίδια χρήματα (20-25€). Μπορείτε να πείτε αν υπολογίζω σωστά κατά προσέγγιση ή κάνω μαλακίες; 😊

170 επι τιμή volton στο περίπου VS  (170 επι τιμή Ηρων μείον 50)

δε νομίζω να βγαίνει στα ίδια ....

2 λεπτά πριν, korakios είπε

170 επι τιμή volton στο περίπου VS  (170 επι τιμή Ηρων μείον 50)

δε νομίζω να βγαίνει στα ίδια ....

Δεν πρέπει να υπολογίσω 0€ κατανάλωση VOLTON + ρυθμιζόμενες vs 170 x τιμή ΗΡΩΝ + ρυθμιζόμενες - 50€?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, stavros_ace είπε

Για την τρέχουσα ΤΕΑ, στις 340 kWh πληρώνεις το ίδιο στα δυο προγράμματα. Από κει και πάνω συμφέρει η Volton. Έχω αφαιρέσει την έκπτωση συνέπειας.

Επεξ/σία από doomnx
  • Like 2
  • Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, stavros_ace είπε

Δεν πρέπει να υπολογίσω 0€ κατανάλωση VOLTON + ρυθμιζόμενες vs 170 x τιμή ΗΡΩΝ + ρυθμιζόμενες - 50€?

Σίγουρα πάντως πρέπει να βάλεις στο παιχνίδι και τις πάγιες χρεώσεις. Ο ΗΡΩΝ θα στις πληρώσει από το 50ρικο. Στη Volton θα τις πληρώσεις εσύ.

Χωρίς να κάτσω να υπολογίσω, αν κάψεις τις 500 σε 30 ημέρες, μάλλον η Volton συμφέρει λίγο περισσότερο. Αν έχεις μικρές καταναλώσεις ΗΡΩΝ.

Edit
Με πρόλαβε ο ειδικός @doomnx.

Επεξ/σία από Basketikos_
  • Like 1
  • Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ σήμερα τηλεφωνικά στην ελπεντισον πήρα  για το ειδικό τιμολόγιο, το 50αρικο και 20 ευρώ το μήνα για πέντε μήνες πίστωση. Οπότε ο πρώτος λογαριασμός θα έχει 50 +20 ευρώ πίστωση. Ήμουν πριν στην ελπεντισον και τώρα ήμουν volton και ειχε εκδοθεί ο πρώτος τους λογαριασμός. Τελικά τρέχουν και προσφορές που δεν αναγράφονται στο site τους :)

Επεξ/σία από akismei
  • Like 3
  • Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
24 λεπτά πριν, stavros_ace είπε

τις ρυθμιζόμενες τις αφήνεις εκτός

Με 100kw

αν 0,10 και 0,12 η κιλοβατώρα σε Volton και Ηρων αντίστοιχα έχεις

12€ δώρο στη volton , ενώ Ήρων χάνεις 0,02*100 λόγω μεγαλύτερης τιμής αλλά παίρνεις 50ρικο

Τα ίδια αποκλείεται να βγαίνουν αν κάνεις τις πράξεις

Με την πτώση των τιμών , μόνο κάποιος που καίει 500kw / μήνα θα έχει κάποιο όφελος απο το δώρο κατανάλωσης της volton

Επεξ/σία από korakios
  • Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...