Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

48 λεπτά πριν, hamer είπε

Χ5 μηνες τι σημαίνει? Το 20ρικο είναι  Σκλαβενίτη?

Το 50ρικο ειναι στο λογαριασμό ή καρτα endered ?

Τα 50 είναι στο λογαριασμό. Τα 5x20 είναι και αυτά στο λογαριασμό. 20 € το μήνα.

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

2 hours ago, Georgebek2 said:

Volton μουστειλε sms για λογαριασμο, θα στειλει και κανα μειλ με λογαριασμο αναλυτικα ή πρεπει αναγκαστικα να κανω εγγραφη για να τον δω;

Πρέπει να κάνεις εγγραφή για να βλέπεις το λογαριασμό online.

Για αποστολή μέσω email, πρέπει επίσης να καταχωρήσεις το email αποστολής στο myvolton.

1 hour ago, geopro said:

Νέος πελάτης ενεργειακού τουρισμού στην volton energy free με δώρο τις 500 kWh για ένα μήνα με ημερομηνία εκπροσώπησης από 21 Φεβρουαρίου 2024.

Ποιο είναι το βέλτιστο σενάριο για να επωφεληθώ τα μέγιστα ;

Ή κάνεις αίτημα στην Elpedison σε κατάστημα στις 19/3... δίνοντας φώτο με 500kw απόκλιση.

Ή ρωτάς τον ΔΕΔΔΗΕ (211-2110770) πότε πέφτει το παράθυρο καταχώρησης διμήνου και δίνεις ένδειξη εκεί για να βγει εκκαθαριστικός, αν είσαι τυχερός και βολεύουν οι ημερομηνίες.

• Like 2

19 λεπτά πριν, @pnea1973 είπε

Πάντως και εγώ που έχω μεγάλες καταναλώσεις βλέπω τα σταθερά και το σκέφτομαι!!!!!!!!!!

Εγώ θα έλεγα να πορευθείς με κυμαινόμενα λίγο ακόμα. Όταν σταματήσει να πέφτει η ΤΕΑ το ξανασκέφτεσαι.

3 λεπτά πριν, Trustworthy είπε

Ρώτησα σε Elpedison (και στα κεντρικά και σε συνεργάτη) και δεν δίνουν το €20Χ5 για πελάτη που επανέρχεται στην Elpedison.

Είναι ανάλογα σε ποιον συνεργάτη θα πέσεις. Δεν δίνουν όλοι.

• Like 3

8 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Για αποστολή μέσω email, πρέπει επίσης να καταχωρήσεις το email αποστολής στο myvolton.

που αν πας να το κανεις σου στελνει ενα email με ενα λινκ στο οποιο αν πατησεις βγαινει error στη σελιδα τους

Απο συνεργάτη της Elpedison σημερα μου δωσανε για το κιτρινο της Ελπε, τα 50 ευρω και άλλα 20 δωροεπιταγη για Σκλαβενιτη

• Like 2

15 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Ή κάνεις αίτημα στην Elpedison σε κατάστημα στις 19/3... δίνοντας φώτο με 500kw απόκλιση.

Ή ρωτάς τον ΔΕΔΔΗΕ (211-2110770) πότε πέφτει το παράθυρο καταχώρησης διμήνου και δίνεις ένδειξη εκεί για να βγει εκκαθαριστικός, αν είσαι τυχερός και βολεύουν οι ημερομηνίες.

Η καταμέτρηση του δεδδηε είναι στις 11 Μαρτίου. Η εκπροσώπηση στην volton ξεκίνησε 21 Φεβρουαρίου.

Σε φυσικό κατάστημα ελπε πηγαίνοντας στις 19 Μαρτίου με φωτογραφία μετρητή θα με δεχτούν χωρίς λογαριασμό volton? Δίνει η volton βεβαίωση εκπροσώπησης ;

Πριν πάω volton ήμουν ελπε smart για τα 100€ δώρο εγγραφής.

Μάλλον έχω εθιστεί στον ενεργειακό τουρισμό....

1 minute ago, geopro said:

Η καταμέτρηση του δεδδηε είναι στις 11 Μαρτίου.

Η προγραμματισμένη καταμέτρηση είναι περίπου 11 Μαρτίου; Ή το παράθυρο καταχώρησης δικής σου ένδειξης στον ΔΕΔΔΗΕ (από πότε ως πότε) ;

Μόλις τώρα, ekrepali είπε

Η προγραμματισμένη καταμέτρηση είναι περίπου 11 Μαρτίου; Ή το παράθυρο καταχώρησης δικής σου ένδειξης στον ΔΕΔΔΗΕ (από πότε ως πότε) ;

Η προγραμματισμένη καταμέτρηση από δεδδηε είναι στις 11 Μαρτίου. Όχι το χρονικό παράθυρο δικής μου ένδειξης στο δεδδηε.

Just now, geopro said:

Η προγραμματισμένη καταμέτρηση από δεδδηε είναι στις 11 Μαρτίου.

Σ'αυτή τη περίπτωση θα έχεις εκκαθαριστικό 20 ημερών με πραγματική κατανάλωση. Για να τσεκάρεις ακριβή ημερομηνία και ένδειξη που έλαβαν, να τσεκάρεις στην εφαρμογή mydeddie-μετρήσεις-στατιστικά καταναλώσεων-ενδείξεις παροχής.

Για τις υπόλοιπες 10 μέρες (τελικός λογαριασμός αν φύγεις) θα δικαιούσαι 10* 16.6 = 166kw δώρο (δηλαδή 166 παραπάνω απ'τη μέτρηση του ΔΕΔΔΗΕ).

Στο κατάστημα elpedison που είναι ο κατάλληλος τρόπος για γρήγορη μετάβαση, το παίζουν πολύ δύσκολοι αν δεν έχεις λογαριασμού προηγούμενου παρόχου. Ενώ τηλεφωνικά το δέχονται αλλά μπορει να σε καθυστερήσουν καμιά 10αριά μέρες με δικαιολογητικά, τηλεφωνική επιβεβαίωση κλπ.

Θα'λεγα να πας σε κατάστημα, να επιμείνεις να προχωρήσουν την αλλαγή και το πολύ πολύ να φας άκυρο απ'τα κεντρικά. Ζήτα απ'τη volton βεβαίωση εκπροσώπησης και τηλεφωνικά και στα καπάκια μέσω mail... τώρα το πότε θα τη στείλουν είναι άλλο θέμα. Μπορείς επίσης να κάνεις αναζήτηση τον αριθμό παροχής στο ΥΔΕ,  οπου το αποτέλεσμα είναι εκτυπώσιμο σε PDF. Γράφει τον αριθμό παροχής αλλά όχι τον πάροχο που σε εκπροσωπεί.

• Like 2

3 ώρες πριν, epir21 είπε

Ω ρε δεν έλεγα τίποτα άλλο; Σήμερα το πρωί ήρθε η δωροεπιταγή Σκλαβενίτη με ACS. Δεν είχα πρόλάβει να πάρω τηλ.

πόσες μέρες έκανε δηλαδή;

Καλησπερααα! Κι εγω μολις σημερα παρελαβα τις διατακτικες σκλαβενιτη απο Elpedison, ακριβως 1 μηνα μετα την αιτηση!

Παρολα αυτα SOS ερωτηση: δε μου στειλαν μαζι την 60€ edenred που δικαιουμαι βασει συμβολαιου. Και σε εσας ετσι είχε γίνει; σας τα στειλαν μαζί ή ξεχωριστα, και αν ναι, πότε;

(αγχωθηκα τώρα, γιατι ειχε προηγηθει και επικοινωνία για την αποστολη γενικώς)

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, epir21 είπε

Ω ρε δεν έλεγα τίποτα άλλο; Σήμερα το πρωί ήρθε η δωροεπιταγή Σκλαβενίτη με ACS. Δεν είχα πρόλάβει να πάρω τηλ.

40 λεπτά πριν, sosias είπε

πόσες μέρες έκανε δηλαδή;

Ενημερώνω πως και κι εγώ έλαβα σήμερα τις δωροεπιταγές Σκλαβενίτη με ACS.

Ημερομηνία εκπροσώπησης 06/02, οπότε γύρω στον μήνα κάνουν, όπως είχαν πει και προηγούμενοι.

---

Υ.Γ. Shout-out φυσικά στον @doomnx για την προσφορά Φεβρουαρίου ΜΟΝΟ για το insomnia!

Επεξ/σία από kkaragki
  • Like 2
  • Thanks 1

4 ώρες πριν, favou2000 είπε

Τι εννοείς έχει γίνει διαγραφή?Σε έχει πετάξει έξω μήπως λόγω ασφαλείας ή είναι προσωρινό bug?Μπαίνεις και απλά δεν φαίνονται οι λογαριασμοί?συμβαίνει συχνά και επανέρχεται.Μπες αργότερα ή από browser με τους κωδικούς να δεις 

Σορρυ ξέχασα να γράψω οτι εχω αλλάξει πάροχο απο τον Δεκέμβριο. 

εγω βαρεθηκα με τον Heron αυτο το πραγμα ειμαι 6 μηνες και εχω αλλαξει 3 φορες προγραμμα μια κοροιδια. 

Τωρα ειμαι στο Guarantee και βλεπω οτι συμφερει το Basic Home βαρεθηκα δεν σεβονται τους πελατες τους.

• Thanks 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...