Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

3 ώρες πριν, Basketikos_ είπε

Γράφεσαι στο ebill τους (θέλει λίγες ημέρες για να σε "δει") και ενεργοποιείς από εκεί πάγια εντολή. Αλλιώς μέσω web banking για πιο γρήγορα και ελεγχόμενα.

Σωστό, επιπλέον βάζεις ένα χαμηλό όριο στην πάγια (π.χ. 5 ευρώ) και πληρώνεις όποτε θες...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

11 λεπτά πριν, Apostolis276 είπε

Σωστό, επιπλέον βάζεις ένα χαμηλό όριο στην πάγια (π.χ. 5 ευρώ) και πληρώνεις όποτε θες...

Ώπα, δηλαδή ενώ έχεις ενεργοποιημένη την πάγια εντολή, στην ουσία δεν τους πληρώνεις αυτόματα (παρά μόνο το πεντάευρο) αλλά όταν θες. Χωρίς να θεωρηθεί ότι καθυστέρησες την πληρωμή;

Εχει ερθει σε κανεναν λογαριασμος απο την volton? Εχω κανει μεταβαση εκει απο 22 Ιανουαριου και ακομα δεν μου εχει ερθει κανενας λογαριασμος

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Poll για Δυνατούς Λύτες αλλά και απλό λαουτζίκο :

Με δεδομένο ότι έχω σταθερά μεγάλη κατανάλωση 550 ημέρας και 150 νύχτας και το πρόγραμμα που εχω από τον Ιανουάριο ειναι το ΔΕΗ MyHome Online με 17.5 ημερα και 16,5 νύχτα

α) συμφέρει να πάω Elpedison με 50άρι ή Ελίν με φθηνή τιμή 8.2 λεπτά με δεδομένο ότι θα δώσω 100 ευρώ ρήτρα και τις τιμές για Απρίλιο δε μπορούμε να τις μαντέψουμε ? 

β) συμφέρει να κλείσω 6μηνο protergia σταθερο με 0.975 έτσι ώστε στα μισά να έχω κάνει απόσβεση της ρήτρας αλλά τους τελευταίους μήνες αν εχει ανεβει η τιμη να φαμε φολα?

γ) να καθίσω στα αυγά μου μή χάσω τη σταθερή τιμή , βαρέσουν ταβάνι οι τιμές και μετά δε θα πληρώνω 300άρια ?

Επεξ/σία από trobinhood

2 hours ago, wasd said:

Hide contents

Μη δίνεις σημασία στον έναντι. Το δώρο μετράει στην εκκαθάριση αναλογικά βάσει ημερών και κατανάλωσης. Αν σε 2μηνο εκκαθαριστικό έχεις 1000kw, θα πάρεις 500 δωρεάν. Αν σε 2μηνο εκκαθαριστικό έχεις πχ 700kw, θα πάρεις μόνο 350kw δωρεάν

Χαιρετώ την παρέα!

Δόθηκε κατ`εκτιμησιν ένδειξη για αλλαγή παροχου (χωρίς φωτό δηλ) λόγω αδυναμίας έγκαιρης προσβάσεως στον μετρητη, Λίγες μέρες αργότερα αποδείχθηκε ότι ήταν λανθασμενη η εκτίμηση, συγκεκριμένα δηλώθηκαν περίπου 60-70 κιλοβατωρες λιγότερες. Μπορεί να προκύψει κάποιο πρόβλημα; Αν ναι, σωζεται τώρα;

Σημειωτέον ότι η μηνιαία καταναλωση παίζει να είναι 150-200 το πολύ. Επισης επίκειται άμεσα καταμέτρηση του δεδδηε (19 μέρες μετά την λανθασμενη ένδειξη). Ευχαριστώ πολύ!

1 ώρα πριν, trobinhood είπε

Poll για Δυνατούς Λύτες αλλά και απλό λαουτζίκο :

Με δεδομένο ότι έχω σταθερά μεγάλη κατανάλωση 550 ημέρας και 150 νύχτας και το πρόγραμμα που εχω από τον Ιανουάριο ειναι το ΔΕΗ MyHome Online με 17.5 ημερα και 16,5 νύχτα

α) συμφέρει να πάω Elpedison με 50άρι ή Ελίν με φθηνή τιμή 8.2 λεπτά με δεδομένο ότι θα δώσω 100 ευρώ ρήτρα και τις τιμές για Απρίλιο δε μπορούμε να τις μαντέψουμε ? 

β) συμφέρει να κλείσω 6μηνο protergia σταθερο με 0.975 έτσι ώστε στα μισά να έχω κάνει απόσβεση της ρήτρας αλλά τους τελευταίους μήνες αν εχει ανεβει η τιμη να φαμε φολα?

γ) να καθίσω στα αυγά μου μή χάσω τη σταθερή τιμή , βαρέσουν ταβάνι οι τιμές και μετά δε θα πληρώνω 300άρια ?

Αν συνεχίσεις να έχεις αυτές τις καταναλώσεις (σίγουρα;) τότε δίνεις 120 ευρώ τον μήνα για τις χρεώσεις ρεύματος στη ΔΕΗ. Αν πας ΕΛΠΕ με το πράσινο θα είναι γύρω στα 75. Μείον το 50ρικο, 25 ευρώ. Άρα ισοφαρίζεις σχεδόν το 100ρικο στον μήνα. Μετά πήγαινε όπου θες... 

1 ώρα πριν, ΑΠΟΛΛΩΝ83 είπε

Χαιρετώ την παρέα!

Δόθηκε κατ`εκτιμησιν ένδειξη για αλλαγή παροχου (χωρίς φωτό δηλ) λόγω αδυναμίας έγκαιρης προσβάσεως στον μετρητη, Λίγες μέρες αργότερα αποδείχθηκε ότι ήταν λανθασμενη η εκτίμηση, συγκεκριμένα δηλώθηκαν περίπου 60-70 κιλοβατωρες λιγότερες. Μπορεί να προκύψει κάποιο πρόβλημα; Αν ναι, σωζεται τώρα;

Σημειωτέον ότι η μηνιαία καταναλωση παίζει να είναι 150-200 το πολύ. Επισης επίκειται άμεσα καταμέτρηση του δεδδηε (19 μέρες μετά την λανθασμενη ένδειξη). Ευχαριστώ πολύ!

Δεν υπάρχει πρόβλημα

• Like 1
  • Thanks 1

2 ώρες πριν, Strategos είπε

Οσοι βάλαμε μπλε ΕΛΙΝ με 15/14 μάλλον φάγαμε φόλα. Τελικά σε αυτά κερδίζει πάντα ο τζόγος.

Πέρασαν 12 μήνες;

• Like 1

8 ώρες πριν, doll είπε

Αύριο θα κάνω αίτηση ΕΛΠΕ. Για να μην χρεώσει εγγύηση (+50) στο πρώτο λογαριασμό, τι μπορώ να κάνω? Να δώσω κάρτα και πότε μπορώ για να την υπολογίσει?

επειδη το κανα προσφατα
βαζεις καρτα και συντομα βγαινει νεος λογαριασμος που την αφαιρουν
ή αν τους προλαβεις βαζεις απευθειας καρτα και ο πρωτος λογαριασμος δεν την εχει

3 ώρες πριν, doomnx είπε

Πέρασαν 12 μήνες;

όχι αλλά όσο απομακρυνόμαστε από το 15αρι, τόσο λιγότερες πιθανότητες να βγει κερδισμένος.
Βασικά αν δεν είχε κάνει κάτι και έκλεινε τωρα το φθηνότερο μπλε 12μηνο θα ήταν πολύ καλύτερα

10 ώρες πριν, takoulou είπε

Καλησπερα... Δεν μπορεις το εργοταξιακο να το εχεις για πολυ καιρο... Καποια στιγμη θα  πρεπει γυρισει σε οικιακο... Οποτε θα πρεπει  να βγει η αδεια  συντομα γιατι θα το κοψουν,..

Η άδεια έχει βγει κανονικά και ισχύει για 5 χρόνια οπότε δεν μπορούν να το κόψουν όσο δεν ολοκληρώνονται οι εργασίες. 

50 λεπτά πριν, galanta είπε

Η άδεια έχει βγει κανονικά και ισχύει για 5 χρόνια οπότε δεν μπορούν να το κόψουν όσο δεν ολοκληρώνονται οι εργασίες. 

Καλημέρα... Οκ.. Θα έχει κατατεθεί στον Δεδδηε.. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...