Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εδώ γράφει "Επιστροφή της εγγύησης αν η πληρωμή γίνεται με πάγια τραπεζική εντολή".
Άρα μάλλον τη δίνεις και στην επιστρέφουν αν πληρώνεις με πάγια τραπεζική εντολή (???).

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

3 λεπτά πριν, doll είπε

Αύριο θα κάνω αίτηση ΕΛΠΕ. Για να μην χρεώσει εγγύηση (+50) στο πρώτο λογαριασμό, τι μπορώ να κάνω? Να δώσω κάρτα και πότε μπορώ για να την υπολογίσει?

Γράφεσαι στο ebill τους (θέλει λίγες ημέρες για να σε "δει") και ενεργοποιείς από εκεί πάγια εντολή. Αλλιώς μέσω web banking για πιο γρήγορα και ελεγχόμενα.

• Like 1

Καλησπέρα, για το τιμολόγιο Γ21, δηλαδή εργοταξιακό ρεύμα, ποια εταιρία προτείνετε; Αυτή τη στιγμή έχω ΔΕΗ αλλά είναι από τις ακριβές. Με πήραν από την Ηρων και μου έκαναν μια προσφορά με 0,124 για έξι μήνες και το ψάχνω λιγάκι. Να σημειώσω ότι πρόκειται για οικιακή χρήση αλλά δεν έχω επιλογή εκτός του γ21 γιατί ακόμη εκκρεμεί το κλείσιμο της άδειας. 

3 λεπτά πριν, galanta είπε

Καλησπέρα, για το τιμολόγιο Γ21, δηλαδή εργοταξιακό ρεύμα, ποια εταιρία προτείνετε; Αυτή τη στιγμή έχω ΔΕΗ αλλά είναι από τις ακριβές. Με πήραν από την Ηρων και μου έκαναν μια προσφορά με 0,124 για έξι μήνες και το ψάχνω λιγάκι. Να σημειώσω ότι πρόκειται για οικιακή χρήση αλλά δεν έχω επιλογή εκτός του γ21 γιατί ακόμη εκκρεμεί το κλείσιμο της άδειας. 

Πολλοί από εδώ μέσα με Γ21 έχουν το παρακάτω:
https://eunice-power.gr/prasino-reuma/prosfores/weblue/

Ανεβαινει ο ανταγωνισμος...

οι δημιουργοι εξελ δεν θα δωσουν τιποτε να προτιμησουμε το δικο τους εξελ για επιλογη παροχου?

• Like 1
  • Thanks 1
  • Haha 15

24 λεπτά πριν, galanta είπε

Καλησπερα... Δεν μπορεις το εργοταξιακο να το εχεις για πολυ καιρο... Καποια στιγμη θα  πρεπει γυρισει σε οικιακο... Οποτε θα πρεπει  να βγει η αδεια  συντομα γιατι θα το κοψουν,..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 λεπτά πριν, Specs είπε

οι δημιουργοι εξελ δεν θα δωσουν τιποτε να προτιμησουμε το δικο τους εξελ για επιλογη παροχου?

Σου στέλνω την αγάπη μου 😍. 50 γραμμάρια, αξία ανεκτίμητη.

Επεξ/σία από panosena
  • Thanks 1
  • Haha 2

12 λεπτά πριν, Specs είπε

Θα προτιμήσουμε όποιον συμπεριλάβει και τα επαγγελματικά.😎

• Like 1

Just now, Basketikos_ said:

Θα προτιμήσουμε όποιον συμπεριλάβει και τα επαγγελματικά.😎

Εγω θα προτιμησω εναν που με τις απαιτησεις εδω μεσα δεν τον αφηνουν να ... ολοκληρωσει...

...το κομματι coming soon και ετσι να εχω το ΚΟΤ ετοιμο κ μετα βλεπω τι αλλο θα ζητησω...

• Haha 1

Για πάγια εντολή στην ΕΛΠΕ εκεί που λέει με κάρτα και ζητάει απλά τα στοιχεία της κάρτας,Πρέπει πέρα από αυτό να κάνω κάτι με την τράπεζα η μόνο βάζω τα στοιχεία της κάρτας και τέλος 

Μόλις τώρα, GreekGames είπε

Για πάγια εντολή στην ΕΛΠΕ εκεί που λέει με κάρτα και ζητάει απλά τα στοιχεία της κάρτας,Πρέπει πέρα από αυτό να κάνω κάτι με την τράπεζα η μόνο βάζω τα στοιχεία της κάρτας και τέλος 

Μόνο βάζεις τα στοιχεία της κάρτας και τέλος.

• Thanks 1

Μόλις τώρα, fotis1997 είπε

Μόνο βάζεις τα στοιχεία της κάρτας και τέλος.

Και επειδή ακόμα δεν μου έχει έρθει ο πρώτος λογαριασμός,αν το ενεργοποιήσω δεν θα πληρώσω εγγύηση έτσι

1 λεπτό πριν, GreekGames είπε

Και επειδή ακόμα δεν μου έχει έρθει ο πρώτος λογαριασμός,αν το ενεργοποιήσω δεν θα πληρώσω εγγύηση έτσι

Σωστά.

• Thanks 1

Καλησπέρα σε ολους.

Είχα πάει στην βολτον τότε με την προσφορά για δωρεάν ρεύμα έως 500kwh στον πρώτο λογαριασμό. 

Μου ήρθε ο λογαριασμός. 22 ευρώ. Οκ είναι οι ρυθμιζόμενες κτλ. Το ήξερα οτι θα πληρώσω κάτι, εννοείτε.

Η ένστασή μου είναι η εξής, τα λαμόγια μου έβαλαν εκτίμηση κατανάλωσης 62kwh για 1 μήνα. Μου είπαν οτι επειδή είναι ο πρώτος λογαριασμός, δεν είχα δυνατότητα καταχώρησης μέτρησης στο σύστημα καθώς μέχρι να βγεί ο πρώτος λογαριασμός, δεν έχω δυνατότητα εγγραφής στο site τους. 

Ουσιαστικά, θα πληρώσω 22 ευρώ για 1 μήνα και τις επόμενες kwh θα τις πληρώσω στον επόμενο μήνα που θα περάσω εγώ μέτρηση. 

Η εγγραφή μου στο πρόγραμμα της volton έγινε 11/1 και η χρέωση υποτίθετε οτι αφορά έως 11/2. Έχετε κάποια γνώμη εαν μπορώ να κάνω κάτι ή να αποδεχτώ οτι την πάτησα και θα την πληρώσω στον επόμενο με κανονική τιμή kwhωρας;

Spoiler

image.png.7c72e64f7fe4d3ef12a9b5284ed26e48.png

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...