Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ο λόγος που ο ΗΡΩΝ δεν χρεώνει την ΕΡΤ είναι επειδή όταν η αξία του ρεύματος είναι κάτω από 10€, τότε υπάρχει απαλλαγή από την ΕΡΤ.

Επειδή ο Ήρωνας βάζει το δώρο στις χρεώσεις προμήθειας, φαίνεται ότι το ρεύμα είναι κάτω από 10€.

• Like 5
  • Thanks 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

2 λεπτά πριν, doomnx είπε

Όπως όλα δείχνουν, πάω ΗΡΩΝ αύριο γιατί δεν υπάρχει καλύτερη εναλλακτική στις 250 kWh/μήνα 🤐

μπορεί να είναι τραγικοί με την αργή μηχανογράφηση και τα λάθη , το 50ρικο δεν το χάνεις πάντως. Και εγώ περιμένω απο Ελπέ να δω τι υπόλοιπο θα έχω και θα ξαναπάω Ηρων

Μάλιστα σκέφτομαι να πληρώσω το λογαριασμό για να πάρω και τη συνέπεια (καφές δώρο 😛) στον διορθωτικό 😂

• Like 1
  • Haha 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, iliata2410 είπε

να γινει ενα πινακακι με μορφη excel ,ετσι ωστε πχ εχω καψει αυτο τον μηνα 180 κιλοβατωρες ,να βγαζει κατευθειαν το αποτελεσμα,λαμβανοντας υποψη καποια δεδομενα εταιριων.

Στο πρώτο λινκ της υπογραφής μου.

Επεξ/σία από panosena
  • Like 4
  • Thanks 2

Βγήκε ο πρώτος έναντι με random μέτρηση απο Elpedison πράσινο (απο 9/2 πελάτης και ο λογαριασμός είναι 9/2-20/2) έχουν βάλει κανονικά τα -50 αλλα μενει να τα βαλουν και στον εκκαθαριστικό. Χρέωση 0.11 μιας και ειναι κάτω απο 100kwh. 2 ερωτήσεις:

1. Η Ελπε στους έναντι βάζει και ΕΡΤ (ετσι φαινεται);. Οπότε αφαιρείται όλος ο λογαριασμός απο τον εκκαθαριστικό;
2. Ακόμα κάνενα νεο για την 20αρα Σκλαβενίτη ενω μου ειχαν πει απο Teleraise οτι θα έρθει πριν τον πρώτο λογαριασμό. Να πάρω κανα τηλ; και αν ναι που;

Οποτε για να τα συνοψίσουμε λιγο μιας και δεν ξερω αν τα εξελακια τα αναφερουν, απο δωρα σε εταιριες εχουμε Ελπε και Ηρων 50ευρω και volton <500kwh δωρεαν? Εχουμε καποιο αλλο "μεγαλο" δωρο απο καποιον αλλον?

Μιας και ειμαι volton να ξερω δηλαδη να ψαξω μεταξυ Elpe και Ηρων? :P

Τα εξελάκια αναφέρουν κάτω απο τους πίνακες τα δώρα σε κάθε κατηγορία, πχ Ηρων εχει 50 ευρώ μόνο σε κίτρινο/μπλε και όχι πράσινο.

• Like 1

5 ώρες πριν, COSTAKISMIKROS είπε

Καλημέρα σε όλους θα ήθελα να ρωτήσω ξέρετε κάποιο email της Ελιν για να τους στείλω  δικαιολογητικά που χρειάζονται για να αλλάξω πάροχο.

[email protected] , εάν δεν έχει αλλάξει κάτι 

28 λεπτά πριν, epir21 είπε

Ακόμα κάνενα νεο για την 20αρα Σκλαβενίτη ενω μου ειχαν πει απο Teleraise οτι θα έρθει πριν τον πρώτο λογαριασμό. Να πάρω κανα τηλ; και αν ναι που

Ούτε σε μένα έχουν έρθει κάρτα Edenred και Σκλαβενίτης - παρε και στην teleraise και στο κανονικό της elpedison αν θέλεις, μπας και προχωρήσει το πράγμα

• Like 1

1 hour ago, korakios said:

μπορεί να είναι τραγικοί με την αργή μηχανογράφηση και τα λάθη , το 50ρικο δεν το χάνεις πάντως. Και εγώ περιμένω απο Ελπέ να δω τι υπόλοιπο θα έχω και θα ξαναπάω Ηρων

Μάλιστα σκέφτομαι να πληρώσω το λογαριασμό για να πάρω και τη συνέπεια (καφές δώρο 😛) στον διορθωτικό 😂

Εννοείς να τους αφήσεις να τα τραβήξουν από την πάγια;

Πάντως δεν έχω παράπονο από την Elpedison. Από 13/12 μέχρι 11/02 και με τα 100€ δώρο οι 472 KWh μου βγήκαν στο τέλος 50€ και αν αφαιρέσεις και τα 50 € go4more από την προσφορά Νοεμβρίου δεν πλήρωσα τίποτα. Τώρα πήγα ΗΡΩΝ και βλέπουμε. Κοράκιε ευχαριστώ και πάλι που μας άνοιξες τα μάτια τον Νοέμβριο.

2 ώρες πριν, panosena είπε

Στο πρώτο λινκ της υπογραφής μου.

μολις το ειδα δεν το ειχα προσεξει οντως.Βαζοντας την καταναλωση εχεις σχεδον ετοιμο τον μηνιαιο λογαριασμο,με την μονη διαφορα οτι θα προσθεσω εγω και τα Δημοτικα τελη.Αν κανω καπου λαθος διορθωσε μου

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι, δεν έχω βάλει δημοτικά τέλη, τα προσθέτεις εσύ.

Ποιο σου βγάζει πιο οικονομικό πρόγραμμα, το Power On! Home Green της ελίν;

Επεξ/σία από panosena
  • Like 1

2 λεπτά πριν, panosena είπε

Ναι, δεν έχω βάλει δημοτικά τέλη, τα προσθέτεις εσύ

να υποθεσω ειναι υπολογισμενο για 30 ημερολογιακες ημερες σωστα;θα με πεις τωρα και 26 ημερες καταναλωσης να εχεις δεν αλλαζει σχεδον τιποτα.Πολυ καλη δουλεια.

😀😀😀😀

• Thanks 1

Αύριο θα κάνω αίτηση ΕΛΠΕ. Για να μην χρεώσει εγγύηση (+50) στο πρώτο λογαριασμό, τι μπορώ να κάνω? Να δώσω κάρτα και πότε μπορώ για να την υπολογίσει?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...