Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

13 λεπτά πριν, HAthinaia είπε

Παιδιά καλησπέρα χθες εκδόθηκε λογαριασμός τελικός από την Elpedison που αφορά διάστημα 1 μήνα και δεν έχει αφαιρεθεί στις Διάφορες Χρεώσεις/Πιστώσεις(Γ) το ποσό του δώρου (100 ευρώ). Είναι σωστό αυτό;

Ναι, αν έχει αφαιρεθεί σε προηγούμενο.

• Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Λοιπόν όσο αναφορά τα φθηνά τα σταθερά από άλλη άποψη δεν συμφέρει, διότι πχ το φθηνό 6μηνο της προτεργια έχει μεγάλο πάγιο 9.90 .Στους εκκαθαριστικους που θα έρχεται θα είναι στο τετράμηνο 39.60 .Αν πχ τον Απρίλιο μήνα βγει σταθερό με 0.005 λεπτά την κιλοβατώρα, καθόλου απίθανο να πάνε το πάγιο 15 Ευρώ.Αυτο με τα σταθερά είναι ένα τρικ των παροχων για εμένα.Παντως εχω από το απόγευμα ξυνομαι πολύ για το πράσινο της Ελιν.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 ώρες πριν, Andreas_thess είπε

Γιατί όχι το elpedison, volton ειδικό ή ελιν power on! Home Green? Και το ζενίθ κυμαινόμενο είναι. Ποια είναι η ουσιώδης διαφορά?

Τεράστια διαφορά παγίου

Επεξ/σία από MICHAILKON

Τι θα γινει ? μεχρι ποια ημερομηνια καθε μηνα συνηθως κανουν προσφορες? θα δωσουν κ κανα κινητρο να αλλαξουμε παροχο? οχι κερματα 50ε...πρεπει να μπει ενα μινιμουμ πχ 100ε, αλλιως γιατι να κανουμε τοση χαρτουρα, μας τρωει η μετακομιση...

• Haha 4

28 minutes ago, Specs said:

Τι θα γινει ? μεχρι ποια ημερομηνια καθε μηνα συνηθως κανουν προσφορες? θα δωσουν κ κανα κινητρο να αλλαξουμε παροχο? οχι κερματα 50ε...πρεπει να μπει ενα μινιμουμ πχ 100ε, αλλιως γιατι να κανουμε τοση χαρτουρα, μας τρωει η μετακομιση...

Μα γι αυτό το κατέβασαν και οι ελπε στα 50. Για να σταματήσει ο τουρισμός. Πάντως εμένα με κούρασε ο τουρισμός, αργούσαν οι τελικοί λογαριασμοί, έφτανε πχ γενναρης και ακόμα πλήρωνα για τον Οκτώβρη και άραξα στο κίτρινο της ΔΕΗ. Εννοείται δε παροτρύνω κανέναν να το κάνει, αλλά πολλές καθηστερησεις σε ηρων volton κτλ. 

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
32 λεπτά πριν, ^_NikitaS_^ είπε

εμένα με κούρασε ο τουρισμός

Πήγα να κάνω αίτηση στην ελπε για τουρίστας..και λέω ας μπω στο θέμα πρώτα...και διαβάζω το από πάνω..
Άμα είναι να με  λιώσει  ο τουρισμός κάθομαι και σπίτι μου...
Ε όχι και στις διακοπές λιώσιμο!
(θυμήθηκα τις διακοπές που είχα πάει μια φορά με κρουαζιερόπλοιο...ξύπναγα στις 6 και κάτι το πρωί!!! Κι όλη μέρα στους δρόμους! ΕΛΙΩΣΑ!!!)

32 λεπτά πριν, ^_NikitaS_^ είπε

Μα γι αυτό το κατέβασαν και οι ελπε στα 50. Για να σταματήσει ο τουρισμός.

Μα με το 50 γιατί να σταματήσει; Με το 0 σταματάει.

Επεξ/σία από panosena

Αυτή η βολτον είναι καρναβάλι. 

Πριν από μέρες μου ήρθε sms με λογαριασμό 18€ αλλά δε φαινόταν κάπου. Τώρα μου ήρθε 99 αλλά στο site λέει δεν είναι διαθέσιμο το pdf 

• κλειδώθηκε και ξεκλειδώθηκε αυτό το θέμα
1 λεπτό πριν, iliata2410 είπε

ο λογαριασμος μου στον ηρων ληγει 8 Μαρτιου(παγια εντολη απο ebanking),να περιμενω να ληξει και μετα να κανω αιτηση ;η μπορω και τωρα;

Ούτως ή άλλως θα σου έρθει και τελικός λογαριασμός αφού φύγεις. Οπότε φεύγεις οπότε θες.

• Like 1

Λοιπον,επειδη στο πρασινο τιμολογιο ο τροπος υπολογισμου, μηχανισμου διακυμανσης ειναι παρα πολυ δυσκολος με την συγκεκεριμενη εξισωση ,δεν ξερω κατα ποσο ειναι εφικτο,να γινει ενα πινακακι με μορφη excel ,ετσι ωστε πχ εχω καψει αυτο τον μηνα 180 κιλοβατωρες ,να βγαζει κατευθειαν το αποτελεσμα,λαμβανοντας υποψη καποια δεδομενα εταιριων.Ξερω τωρα θα με πειτε καποιοι,γιατι ρε φιλε βαριεσαι και τα θες ολα στο πιατο;Το καταλαβαινω αυτο,αλλα για καποιους που δυσκολευονται πολυ το λεω.

😀😀😀😀😀😀

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, iliata2410 είπε

Λοιπον,επειδη στο πρασινο τιμολογιο ο τροπος υπολογισμου, μηχανισμου διακυμανσης ειναι παρα πολυ δυσκολος με την συγκεκεριμενη εξισωση ,δεν ξερω κατα ποσο ειναι εφικτο,να γινει ενα πινακακι με μορφη excel ,ετσι ωστε πχ εχω καψει αυτο τον μηνα 180 κιλοβατωρες ,να βγαζει κατευθειαν το αποτελεσμα,λαμβανοντας υποψη καποια δεδομενα εταιριων.Ξερω τωρα θα με πειτε καποιοι,γιατι ρε φιλε βαριεσαι και τα θες ολα στο πιατο;Το καταλαβαινω αυτο,αλλα για καποιους που δυσκολευονται πολυ το λεω.

😀😀😀😀😀😀

Σε βλέπω που ψάχνεσαι εδώ και μέρες και φαίνεται να αγνοείς μέχρι και το εξελ μου που κάνει αυτό ακριβώς. Ξεκίνα από κει.

https://docs.google.com/spreadsheets/d/e/2PACX-1vQARHOCg8rqF6NsCSHQDBpzU32WvPQ9P0936VU1D55goVAuLizcefm0wlU-o6UmfQ/pubhtml#

https://docs.google.com/spreadsheets/d/e/2PACX-1vQARHOCg8rqF6NsCSHQDBpzU32WvPQ9P0936VU1D55goVAuLizcefm0wlU-o6UmfQ/pub?output=xlsx

3 ώρες πριν, COSTAKISMIKROS είπε

Καλημέρα σε όλους θα ήθελα να ρωτήσω ξέρετε κάποιο email της Ελιν για να τους στείλω  δικαιολογητικά που χρειάζονται για να αλλάξω πάροχο.

Δεν σου είπανε στο τηλ πού να τα στείλεις;

Επεξ/σία από doomnx
  • Like 1

Τελικά ο Ήρων έβαλε το 50ρικο αλλά αυτή τη φορά με χρέωσε το κλασσικό , διπλάσιο ποσό για το πάγιο διανομής ....

Spoiler

και έχει ξεχάσει να χρεώσει ΕΡΤ , μάλιστα ούτε σε προηγούμενους χρέωσε

• Like 2
  • Thanks 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...