Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα σας μία ανακεφαλαίωση και μία συμβουλή, προτίμηση άμα μπορείτε να μου δώσετε.

Εγώ αυτήν την στιγμή έχω ΔΕΗ Γ1 πράσινο ρεύμα και ελιν Gas on! Home αέριο. Και τα δύο χωρίς συμβόλαιο γιατί θέλω να φύγω σε ένα χρόνο από το σπίτι. Στην ελιν αέριο μου δίνει κάποιους πόντους για βενζίνη που είναι κάτι χρήσιμο αλλά όχι κάτι σπουδαίο σε ποσότητα και έχω πάγια εντολή. Στο ρεύμα δεν έχω νυχτερινό και η μηνιαία μου χρήση είναι περίπου 250kwh τον χειμώνα και κάτω από 200 τους υπόλοιπους μήνες. Ποιο πρόγραμμα θα με συμφέρει τώρα με βάση τα παραπάνω( δηλαδή με βάση την κατανάλωση και το χωρίς συμβόλαιο ή συμβόλαιο εξάμηνο). Από τα Excel που διάβασα κτλ καταλαβαίνω ότι είναι το elin power on home Green? Ή το elpedison ειδικό και ας είναι 12μηνο? Και επίσης γνωρίζουμε που θα κινηθεί η τιμή του ρεύματος? Πχ η ελιν τον Ιανουάριο ήταν πιο πάνω από ΔΕΗ και τώρα έχει πέσει. Παίζει τον επόμενο μήνα να ανέβει πάλι πολύ? 

Ευχαριστώ πολύ!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, Andreas_thess είπε

Καλησπέρα σας μία ανακεφαλαίωση και μία συμβουλή, προτίμηση άμα μπορείτε να μου δώσετε.

Εγώ αυτήν την στιγμή έχω ΔΕΗ Γ1 πράσινο ρεύμα και ελιν Gas on! Home αέριο. Και τα δύο χωρίς συμβόλαιο γιατί θέλω να φύγω σε ένα χρόνο από το σπίτι. Στην ελιν αέριο μου δίνει κάποιους πόντους για βενζίνη που είναι κάτι χρήσιμο αλλά όχι κάτι σπουδαίο σε ποσότητα και έχω πάγια εντολή. Στο ρεύμα δεν έχω νυχτερινό και η μηνιαία μου χρήση είναι περίπου 250kwh τον χειμώνα και κάτω από 200 τους υπόλοιπους μήνες. Ποιο πρόγραμμα θα με συμφέρει τώρα με βάση τα παραπάνω( δηλαδή με βάση την κατανάλωση και το χωρίς συμβόλαιο ή συμβόλαιο εξάμηνο). Από τα Excel που διάβασα κτλ καταλαβαίνω ότι είναι το elin power on home Green? Ή το elpedison ειδικό και ας είναι 12μηνο? Και επίσης γνωρίζουμε που θα κινηθεί η τιμή του ρεύματος? Πχ η ελιν τον Ιανουάριο ήταν πιο πάνω από ΔΕΗ και τώρα έχει πέσει. Παίζει τον επόμενο μήνα να ανέβει πάλι πολύ? 

Ευχαριστώ πολύ!

1) Power Home Choice - Κίτρινο τιμολόγιο: Ρεύμα με κυμαινόμενη τιμή | ZeniΘ (zenith.gr)  2)WeBlue - Eunice Power (eunice-power.gr)

Επεξ/σία από MICHAILKON

18 ώρες πριν, Kostas1a είπε

Καλησπέρα. Εκδόθηκε εκκαθαριστικός από ELPEDISON.Είναι σωστές οι χρεώσεις; Επειδή δεν είμαι έμπειρος στο "άθλημα", ευχαριστώ εκ των προτέρων όποιον κάνει τον κόπο και ξοδέψει τον χρόνο του να απαντήσει. Επισυνάπτω τον εκκαθαριστικό αναφέροντας ότι στη συγκεκριμένη περίοδο κατανάλωσης(04/12/2023 έως 15/02/2024) περιλαμβάνεται το δώρο των 100 ευρώ και 21,01 ευρώ που πλήρωσα στον προηγούμενο λογαριασμό.  Ευχαριστώ

Απόκρυψη περιεχομένων

EΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟΣ EINV019713603.pdf 1.22 MB · 25 downloads

Θα βοηθούσε να ανέβαζες και τον προηγούμενο λογαριασμό, αλλά ΟΚ φαίνεται.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Προσπαθω να βγαλω το αποτελεσμα του τελικου την τιμη προηγουμενου υπολοιπου με τις πιστωσεις αλλα δεν μπορω να βγαλω απο που προκυπτουν οι πιστωσεις στο πεδιο Γ.

1ος Εναντι

Spoiler

Screenshot_1.png.ee9a8cf3703e8b12ded21e7

Screenshot_2.png.d115eae8506837b6b8e93e5

Screenshot_3.png.77812cd94895fa5d854477b

2ος Εναντι

Spoiler

Screenshot_4.png.08411c41aa28a908ebff563

Screenshot_5.png.7aba73b36ac3d3a6bce92f5

Screenshot_6.png.b4dc0e664e8dacb1514b03e

Screenshot_7.png.6976595dd4bf55901bef3fa

Τελικος

Spoiler

Screenshot_8.png.06922ed9c9575d35df9b12b

Screenshot_9.png.25fdbd379ecf6518e4c7d6f

Screenshot_10.png.a3141ae479ce62a872c600

Screenshot_11.png.b78f2a82b6e71fca793541

Επεξ/σία από gogkroj

Στις 1/3/2024 στις 4:49 ΜΜ, bilham είπε

Σε άλλα νέα, ενημέρωση από την Ζενίθ ότι σταματάει το promo των 60€ (6Χ10) , και βγαίνει νέο κυμαινόμενο Power Home More με 5€ πάγιο και 5% έκπτωση συνέπειας. Αναφέρθηκε, αν δεν κάνω λάθος. (Με την ΤΕΑ Φεβρουαρίου βγαίνει νομίζω στα 0,109+πάγιο) Υπάρχει επίσης δώρο 60€ το οποίο αποδίδεται τμηματικά σε 12μηνη βάση, δηλαδή 5€/μήνα

Στην ουσία χαρίζει τα πάγια στα κυμαινόμενα και αφήνει μόνο την αναλογική χρέωση. Και πάλι το More βγαίνει ακριβότερο από το Choice, ακόμα και με την έκπτωση συνέπειας. Αψυχολόγητο...

Στις 1/3/2024 στις 5:15 ΜΜ, Rebirth είπε

Υπάρχει περίπτωση να βγουν αλλά δώρα μέχρι αύριο; Κάτι τέτοιο έγραψε @korakios κάτι σελιδες πίσω. 

Τελικά κόπηκαν δώρα αντί να βγουν κι άλλα 

• Like 2

Έρχομαι με ερώτηση περί πληρωμής λογαριασμών κι εγώ.
Εμφανίστηκε στο myelpe ο τελικός elpe, με ημερομήνια έκδοσης 22/02, προθεσμία για πληρωμή 20/3.
Στο σύνολο δείχνει και τον προηγούμενο (που με πάγια πληρώθηκε ωστόσο 28 ή 29/2).

Διαγράφω την πάγια, εξοφλώ παραδοσιακά μόνο το ποσό του τελικού και ξεμπέρδεψα, σωστά;

5 ώρες πριν, mechpanos είπε

Ο @korakios το Εξέλ με τα επαγγελματικά το παράτησε και έχει πάει για διακοπές Χαβάη; 

Ε, αυτά γίνονται όταν έχεις πλουτίσει από τα πιστωτικά δώρα των παρόχων.😝

• Haha 6

καλησπέρα, κάπου είχα δεί για έκτακτη επιδότηση στους δικαιούχους κοτ για ιανουάριο-φεβρουάριο. θυμάται κανείς πότε θα αποδοθεί

59 λεπτά πριν, MICHAILKON είπε

Γιατί όχι το elpedison, volton ειδικό ή ελιν power on! Home Green? Και το ζενίθ κυμαινόμενο είναι. Ποια είναι η ουσιώδης διαφορά?

4 λεπτά πριν, Georgebek2 είπε

Η ελπε δηλαδη τακοψε;;

Προφανώς εννοεί ότι παραμένουν μόνο τα 50 ευρώ δώρο χωρίς κάποιο έξτρα promo....μέχρι νεωτέρας θέλω να ελπίζω. 

3 minutes ago, messinia3 said:

Προφανώς εννοεί ότι παραμένουν μόνο τα 50 ευρώ δώρο χωρίς κάποιο έξτρα promo....μέχρι νεωτέρας θέλω να ελπίζω. 

Και 50αρικο να μεινει καλα ειναι,μ για θερινο τουρισμο.. μη κοπει τελειως φοβαμαι!!

• Like 2

20 λεπτά πριν, GEORGES81 είπε

καλησπέρα, κάπου είχα δεί για έκτακτη επιδότηση στους δικαιούχους κοτ για ιανουάριο-φεβρουάριο. θυμάται κανείς πότε θα αποδοθεί

Έχει αποδοθεί ήδη στους λογαριασμούς που βγαίνουν τώρα. 

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, Georgebek2 είπε

Η ελπε δηλαδη τακοψε;;

Αναφερόμουν στην ZeniΘ που έκοψε το 60άρι. Αλλά, ναι, και στην ΕΛΠΕ από τα 100 φτάσαμε στα 50...

Επίδομα θέρμανσης είδε κανείς στους λογαριασμούς;

Επεξ/σία από doomnx
  • Like 2

Καλησπέρα σε όλους και ένα μεγάλο μπράβο σε όσους ασχολούνται ενεργά και απαντούν σε ερωτήσεις και σχόλια των χρηστών του φόρουμ. 

Ειμαι Ελπεντισον από Δεκέμβρη με 100€ promo + 5*20€ , εκδόθηκε λογαριασμός Γενάρη πριν λίγες μέρες, αρνητικός στα -23€ . Με βλέπω να κάθομαι και Μαρτη να τους δώσω και τπτ να μη με λένε τσαμπατζη να έχω καλό πρόσωπο όταν επιστρέψω.

Ελπίζω να μην έχουν κοπεί τα δώρα μέχρι τότε, αν ισχύουν , θα κάνω ένα πέρασμα στον Ηρων. 

• Like 3

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...