Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

12 ώρες πριν, john anad είπε

ΗΡΩΝ,τιμολογηση με το κιτρινο χρωμα για 19 μερες του Ιανουαριου με χρεωσαν με 0,18077E/KWH και με την εκπτωση που εχω 20 τοις εκατο πηγε η τιμη στα 0,1507,θεωρω οτι ειναι παρα πολυ ακριβη η τιμη,να συμπληρωσω οτι ο μεσος ορος της χρηματιστιριακης τιμης της kwh στις 19 μερες του Ιανουαριου ηταν 82,29€/MWH

απο εκει κανουν αποσβεση των δωρων. εγω θα εμενα αν ειχαν νορμαλ τιμες γιατι δεν ειμαι φανατικος τουριστας.

οταν βγει ο επομενος λογαριασμος θα φυγω απο τον Ηρωνα

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Ο @korakios το Εξέλ με τα επαγγελματικά το παράτησε και έχει πάει για διακοπές Χαβάη; 

Πάω να δω μια βόλτα τους παρόχους, τί επαγγελματικά και τί δωράκια βγάλανε για Μάρτιο!

• Haha 1

Καλημέρα σε όλους και καλό Σαββατοκύριακο. 

Στην Elpe που βγήκε λογαριασμός -73,78€ εάν μέσω του my elpedison κάνω πληρωμή ποσού - 73,78€ θα κάνουν στην πιστωτική κάρτα που έχω καταχωρημένη επιστροφή αυτό το ποσό? Το έχει δοκιμάσει κάποιος? 

• Haha 4

9 ώρες πριν, petrox21 είπε

Συγχαρητηρια στον Ηρων που δινει 50 ευρω και παρολ'αυτα δεν συνισταται

Σωστα δεν συνισταται αφου πανε για βραβειο εφευρετικοτητας για τους τροπους που σου παιρνουν πισω αυτα τα 50 ευρώ !! 

• Like 1

Άρα να δούμε για σταθερό τι βγήκε. Αυτό με τα 11 λεπτά λογικά μετά το εξάμηνο θα μπορέσουν να αλλάξουν την τιμή; άρα πάλι protergia είναι πιο φθηνή.. 

11 ώρες πριν, doomnx είπε

Όλες οι τιμές Μαρτίου.

8fLVPHO.jpeg

6aq0Wp1.jpeg

Repost γιατί δεν κοιτάτε πιο πίσω και ξαναρωτάτε.

• Like 6
  • Thanks 2

Με την μαγική μου σφαίρα λέω ότι δεν είναι καιρός για σταθερά τιμολόγια (παρακολουθώντας την πορείτα του TTF τουλάχιστον)

• Like 1

14 λεπτά πριν, @pnea1973 είπε

Άρα να δούμε για σταθερό τι βγήκε. Αυτό με τα 11 λεπτά λογικά μετά το εξάμηνο θα μπορέσουν να αλλάξουν την τιμή; άρα πάλι protergia είναι πιο φθηνή.. 

Με την έκπτωση συνέπειας τα καινούργια προγράμματα του Ήρωνα είναι φθηνότερα σε όλες τις κατηγορίες σταθερών.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, john anad είπε

Περιμενω τηλ να με παρουν για να δω τι θα μου πουν

Spoiler

11 ώρες πριν, john anad είπε

Στιγμιότυπο οθόνης 2024-03-02, 1.19.57 πμ.png

Σου έχουν χρεώσει την αρχική τιμή Ιανουαρίου του BASIC. 100%

Εάν σε είχαν χρεώσει σωστά θα είχες την αρχική τιμή του SOLAR και σε άλλη γραμμή την διακύμανση αγοράς. 

Δεν χρειάζεται καν να υπολογίσεις την τιμή για αυτό τον λόγο. Είναι ξεκάθαρο το λάθος. Το έκαναν και σε δικό μου λογαριασμό ακριβώς το ίδιο και μου το είπαν. Μου είπαν σας χρεώσαμε από λάθος με την τιμή του BASIC.

Το πάγιο είναι σε δύο γραμμές. Στην μία γραμμή σου χρεώνουν το πάγιο που αντιστοιχεί στον Δεκέμβριο (σωστό) και στην άλλη γραμμή το πάγιο που αντιστοιχεί στον Ιανουάριο για το BASIC (σχεδόν σωστό καθώς το SOLAR κανονικά έχει λίγο υψηλότερο πάγιο).

Επεξ/σία από fotis1997
  • Like 1
  • Thanks 1

6 λεπτά πριν, doomnx είπε

Με την έκπτωση συνέπειας τα καινούργια προγράμματα του Ήρωνα είναι φθηνότερα σε όλες τις κατηγορίες σταθερών.

Μην παίρνεις όρκο...τους ξερω τι λωποδύτες ειναι πολυ πριν βγουν οι ρήτρες αναπροσαρμογης !

ΤΑΧΥΔΑΚΤΥΛΟΥΡΓΟΙ !!

Για elpedison τι παίζει τωρα απο δώρα?

• Like 1

9 ώρες πριν, doomnx είπε

ΕΛΠΕ

Ελπε ημουν πριν την volton και ακομα δεν μου εχουν επιστρεψει το πιστωτικό... Δινουν ακόμα το 100αρι? 

Απο ότι κατάλαβα γίνεται λιγο χαμούλης και εχουν χασει την μπαλα... Ή τουλάχιστον αυτο ισχυε πριν κανεναν μηνα! 

Γενικά εμεις οι τουριστες συνεχίζουμε να κυνηγάμε τα δωράκια ή μας βγάζουν την πίστη? 

1 λεπτό πριν, BigJim34 είπε

Μην παίρνεις όρκο...τους ξερω τι λωποδύτες ειναι πολυ πριν βγουν οι ρήτρες αναπροσαρμογης !

ΤΑΧΥΔΑΚΤΥΛΟΥΡΓΟΙ !!

Για elpedison τι παίζει τωρα απο δώρα?

Φαίνονται όλα στο εξελ. 50 €.

1 λεπτό πριν, jasonas21 είπε

Γενικά εμεις οι τουριστες συνεχίζουμε να κυνηγάμε τα δωράκια ή μας βγάζουν την πίστη? 

Δωράκια αλλά τουλάχιστον 2 μήνες πριν επιστρέψουμε στον ίδιο πάροχο για να προλαβαίνουν να βγαίνουν οι λογαριασμοί.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...