Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 λεπτό πριν, doomnx είπε

α: 1,26
ΤΕΑ 1-19 Ιανουαρίου: 0,09618 €/kWh
β: 0,018
Lu: 0.06
Βασική Τιμή Προμήθειας: 0,094

Περιγράφονται όλα στους ειδικούς όρους παράγραφος Ε.3.2.2.

το ΤΕΑ ειναι 0,082 απο 1-19 ιανουαριου

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

1 ώρα πριν, doomnx είπε

Όλες οι τιμές Μαρτίου εκτός από το Φυσικό Αέριο που φαίνεται ότι πάλι πήγαν για ύπνο χωρίς να ανακοινώσουν τιμή.

KVFbOMi.jpeg

0ebuLaM.jpeg

Doom ευχαριστούμε πολύ. Συνεχίζουμε χαλαρά τουρισμό, φεύγω από ελπέ για βολτον και σε ένα μήνα τα λέμε πάλι 😂

• Like 1

59 λεπτά πριν, doomnx είπε

Υπάρχει και η Volton

Σκεφτομουν οτι δεν εχει καποιο νοημα για μενα που το χειμωνα καταναλωνω 100-150Kwh το μηνα. Αρα ουσιαστικα ρυθμιζομενες και δημος θα πληρωθουν κανονικα, και θα εχω κανα -15 το πολυ στην καταναλωση. Αλλα απο την αλλη μαλλον απο το ολοτελα αφου δεν παιζει κατι καλυτερο.. ισως παω.

Συγχαρητηρια στον Ηρων που δινει 50 ευρω και παρολ'αυτα δεν συνισταται

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παίδες καλησπέρα, και συγνώμη αν έχει απαντηθεί.
Έχω ξεμείνει στο smart της elpe και σκέφτομαι σιγά σιγά να την κάνω.
Αν κάνω αιτηση να παώ στο ELPEDISON Ειδικό Τιμολόγιο Οικιακό θα πάρω το 50άρικο?
Γιατί βλέπω παίζει ηρωνας 50αρικο και βολτον, ηρωνα λεω να αποφυγω και βολτον λεω να την κρατησω για πιο καλοκαιρινους μηνες.

Επεξ/σία από TasosPk

1 ώρα πριν, TasosPk είπε

Παίδες καλησπέρα, και συγνώμη αν έχει απαντηθεί.
Έχω ξεμείνει στο smart της elpe και σκέφτομαι σιγά σιγά να την κάνω.
Αν κάνω αιτηση να παώ στο ELPEDISON Ειδικό Τιμολόγιο Οικιακό θα πάρω το 50άρικο?
Γιατί βλέπω παίζει ηρωνας 50αρικο και βολτον, ηρωνα λεω να αποφυγω και βολτον λεω να την κρατησω για πιο καλοκαιρινους μηνες.

Εισαι ηδη πελατης elpe αρα λιγο δυσκολα να σου δωσουν το 50€, μονο αν τους ζορισεις αλλα και παλι δεν ειναι βεβαιο. Αν θες δοκιμασε ελιν που ειναι και η φθηνοτερη για τον μαρτιο. Μπορει οταν κανεις αιτηση να σε παρουν τηλεφωνο και να σε "δελεασουν" με καποιο δωρο για να μεινεις.

8 ώρες πριν, peragialos είπε

Δηλαδή σε έχουν χρεώσει σωστά. και γω την ίδια απορία είχα για τον δικό μου λογαριασμό που είναι σχεδόν ίδιος με τον δικό σου.

Ναι, αν στην 4η σελίδα στο (Γ) σου έχει αφαιρέσει το έναντι 

Πολύ σύντομη ερώτηση εαν κάποιος μπορεί να εκθέσει ένα σύντομο σκεπτικό:
Για οικιακή παροχή (χωρίς νυχτερινό) που καταναλώνει πολυ το χειμώνα (άνω των 800-900kwh/μήνα) και λίγο το καλοκαίρι (~200kwh/μήνα) ποια θα ήταν η βέλτιστη πρακτική για να μην μπαίνει κάποιος σε αλλαγές προγραμμάτων/παρόχων διαρκώς; Με δεδομένη και την (πιθανολογούμενη) πτωτική τιμή της ΤΕΑ και με ορίζοντα για τους επόμενους τουλάχιστον 8-10 μήνες.
Ουσιαστικά ρωτώ γιατί δεν έχω καταλάβει το πνεύμα των ex-post κίτρινων κυρίως. Αν θεωρούμε ότι θα πέφτει και άλλο η τιμή έχει καθόλου νόημα να μεταφερθεί κάποιος σε τέτοιο πρόγραμμα όπως της Ζενιθ; Ή πράσινο που είναι πιο ευκολα υπολογισμένα όλα απο 1η κάθε μήνα; Σε αυτη την περίπτωση σκεφτόμουν μεταφορά σε ελίν ή Volton.

Σημείωση: η παροχή τώρα είναι σε Elpedison ειδικό

Ευχαριστώ όλους για τις όποιες απαντήσεις προκαταβολικά και ιδίως για άλλη μια φορά τους συνφορουμίτες korakios και doomnx που κάνουν τόσο κόπο με τα excel.

10 ώρες πριν, ΑΠΟΛΛΩΝ83 είπε

Καλησπέρα και ευχαριστούμε για την ενημέρωση! Για πόσες παροχές μιλάς?

Καλημερα....για 1 φιλε μου!!

• Thanks 1

36 λεπτά πριν, Gilles27 είπε

Πολύ σύντομη ερώτηση εαν κάποιος μπορεί να εκθέσει ένα σύντομο σκεπτικό:
Για οικιακή παροχή (χωρίς νυχτερινό) που καταναλώνει πολυ το χειμώνα (άνω των 800-900kwh/μήνα) και λίγο το καλοκαίρι (~200kwh/μήνα) ποια θα ήταν η βέλτιστη πρακτική για να μην μπαίνει κάποιος σε αλλαγές προγραμμάτων/παρόχων διαρκώς; Με δεδομένη και την (πιθανολογούμενη) πτωτική τιμή της ΤΕΑ και με ορίζοντα για τους επόμενους τουλάχιστον 8-10 μήνες.
Ουσιαστικά ρωτώ γιατί δεν έχω καταλάβει το πνεύμα των ex-post κίτρινων κυρίως. Αν θεωρούμε ότι θα πέφτει και άλλο η τιμή έχει καθόλου νόημα να μεταφερθεί κάποιος σε τέτοιο πρόγραμμα όπως της Ζενιθ; Ή πράσινο που είναι πιο ευκολα υπολογισμένα όλα απο 1η κάθε μήνα; Σε αυτη την περίπτωση σκεφτόμουν μεταφορά σε ελίν ή Volton.

Σημείωση: η παροχή τώρα είναι σε Elpedison ειδικό

Ευχαριστώ όλους για τις όποιες απαντήσεις προκαταβολικά και ιδίως για άλλη μια φορά τους συνφορουμίτες korakios και doomnx που κάνουν τόσο κόπο με τα excel.

Για τωρα που εχεις υψηλη καταναλωση συμφερει οποιο εχει χαμηλοτερη τιμη χρεωσης, οπως το πρασινο της ελιν. Για το καλοκαιρι(αν και εχουμε πολυ καιρο και τα πραματα θα εχουν αλλαξει νεα προγραμματα ή αυξομειωσεις τιμων) δες για καποιο προγραμμα σαν το choice της ζενιθ με 1€ (0€ οσο ισχυει η προσφορα) παγιο και απο τα πιο φθηνα κιτρινα

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στο λογαριασμού του Ήρωνα (generous guarantee home bonus) έχει 2 πάγια - να υποθέσω πως έχουν βάλει 2ο πάγιο επειδή έχω νυχτερινό;🥳

Επίσης υπολογίζουν την τιμη κιλοβατόρας ως ...  0,18077 ευρώ για τον Ιανουάριο. Στο site τους γράφουν κάτι που είναι κάτω από το μισό και στο συμβόλαιο λένε για διακύμανση κτλ. Ο υπερδιπλασιασμός δεν νομίζει να είναι διακύμανση, κάπως αλλιώς θα έπρεπε να λέγεται...

To δώρο των 50 ευρώ μάλλον με βάζει μέσα από το δίμηνο κιόλας. Για τουρισμό που πάμε τώρα;

Επεξ/σία από hln3

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...