Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

9 λεπτά πριν, john anad είπε

το solar generous home(κιτρινο) του ΗΡΩΝ δεν υπαρχει στον πινακα

Όχι, υπάρχει το καλύτερο Gurantee Home.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Μόλις τώρα, doomnx είπε

Όχι, υπάρχει το καλύτερο Gurantee Home.

εγω ομως ειμαι στο solar generous home και δεν υπαρχει και διαβασες στην παραπανω αναρτηση μου ποσο με χρεωσε

2 λεπτά πριν, john anad είπε

εγω ομως ειμαι στο solar generous home και δεν υπαρχει και διαβασες στην παραπανω αναρτηση μου ποσο με χρεωσε

Τι μπορώ να κάνω γι' αυτό; Έχει 3-4 προγράμματα σχεδόν ίδια αλλά με ακριβότερη Βασική Τιμή Προμήθειας ή μικρότερη έκπτωση. Διάλεξα το φθηνότερο. Μπορείς να κατεβάσεις το εξέλ και να βάλεις τη ΒΤΠ και την έκπτωση του Solar στον τύπο.

1 ώρα πριν, gpapas640 είπε

ΟΤΕ (πράσινο): 0,155 και με 10% έκπτωση 0,139. Πάλι το βραβείο του ακριβότερου θα πάρει.

Εν τω μεταξύ φαίνεται να έχουν υπολογίσει λάθος το ΜΔ στο site.

25 λεπτά πριν, doomnx είπε

Όλες οι τιμές Μαρτίου εκτός από το Φυσικό Αέριο που φαίνεται ότι πάλι πήγαν για ύπνο χωρίς να ανακοινώσουν τιμή.

KVFbOMi.jpeg

0ebuLaM.jpeg

οποτε στο πρασινο τιμολογιο για τον μηνα μαρτιο η φθηνοτερη ειναι η elin power on green. Στο πρασινο τιμολογιο η τελικα τιμη ειναι αυτη ετσι ; δεν υπαρχει αλλη χρεωση; 

Στα επαγγελματικα; 

1 ώρα πριν, johnmegarythmos είπε

καλησπερα μου βγηκε ο λογαριασμος της elpedison στο γ22 και βλεπω οτι η 0,15505 ευρω η τιμη για 11/01/2024 εως 1/02/2024 και τιμη απο 1/02/2024-09/02/2024 τιμη 0,1377 ευρω .  Γενικα υπαρχει κατι φθηνοτερο που μπορω να παω για τον μηνα μαρτιο; Κοιτα να ξανα επιστρεψω στην we energy πλεον eunice power για το γ22 corp αξιζει να το επιλεξω; βλεπω που εχετε βαλει στο πινακακι τιμη καπου στα 0,12 αλλα γραφει εκκαθαριση απο το αδμηε και δεν καταλαβαινω. Να υποθεσω οτι θα αργησει να βγαινει ο λογαριασμος ; θυμαμαι οτι θελει ακομα ενα μηνα διοτι παει ενα μηνα πισω. Τελος η τιμη στο γ22 κιτρινο δεν υπαρχει; αξιζει; να κανω κινηση;  ή αξιζει να δω αλλον παροχο; δεη βλεπω δεν αξιζει . Επισης στην we energy υπαρχει ακομα εκπτωση συνεπειας πληρωμης εμπροθεσμου λογαριασμου που στην elpedison βλεπω οτι δεν υπαρχει, ετσι μου ειπανε τηλεφωνικα . 

Τελος βλεπω οτι ανακοινωθηκαν οι τιμες του πρασινου για τον μηνα μαρτιο στην elpedison βλεπω τιμη 0,10762 ευρω για γ22  εδω https://www.elpedison.gr/el/gia-tin-epicheirisi/revma-gia-mikres-mesaies-epicheiriseis/elpedison-eidiko-timologio-gia-epicheiriseis-g22-g23_133078/ , αρα το smart θα ειναι χαμηλοτερα; διοτι βλεπω μεχρι στιμης οτι το το πρασινο ειναι πιο υψηλο απο το bright το σταθερο αλλα για τον μηνα μαρτιο το πρασινο ειναι αρκετα φθηνοτερο απο το bright . Αρα το smart το κιτρινο δηλαηδ  θα πρεπει να ειναι κατω απο το πρασινο; ή αξιζει να παμε στο πρασινο για τον μηνα μαρτιο; . 

Θα σε βοηθήσει ο @korakios όταν επιστρέψει.

4 λεπτά πριν, doomnx είπε

Τι μπορώ να κάνω γι' αυτό; Έχει 3-4 προγράμματα σχεδόν ίδια αλλά με ακριβότερη Βασική Τιμή Προμήθειας ή μικρότερη έκπτωση. Διάλεξα το φθηνότερο. Μπορείς να κατεβάσεις το εξέλ και να βάλεις τη ΒΤΠ και την έκπτωση του Solar στον τύπο.

αυτα που με χρεωσαν φιλε ειναι παραλογα,τους εκραξα σημερα στο τηλ,η κοπελα που μιλουσαμε δεν μπορουσε να δικαιολογησει τα παραλογα και μου ειπε πως θα με παρει καποιος ποιο υπευθυνος απο τον ηρων να μου εξηγησει τα ανεξηγητα.εχουν κανει σιγουρα καποιο λαθος

1 λεπτό πριν, john anad είπε

αυτα που με χρεωσαν φιλε ειναι παραλογα,τους εκραξα σημερα στο τηλ,η κοπελα που μιλουσαμε δεν μπορουσε να δικαιολογησει τα παραλογα και μου ειπε πως θα με παρει καποιος ποιο υπευθυνος απο τον ηρων να μου εξηγησει τα ανεξηγητα.εχουν κανει σιγουρα καποιο λαθος

Ανέβασε λογαριασμό χωρίς τα προσωπικά σου στοιχεία να τον δούμε.

13 λεπτά πριν, john anad είπε

Στιγμιότυπο οθόνης 2024-03-02, 1.19.57 πμ.png

Ναι, φαίνεται να είναι λάθος η χρέωση Ιανουαρίου. Εγώ τη βγάζω 0,17319 €/kWh για 1-19 Ιανουαρίου, χωρίς έκπτωση συνέπειας/παραμονής.

4 λεπτά πριν, doomnx είπε

Ναι, φαίνεται να είναι λάθος η χρέωση Ιανουαρίου. Εγώ τη βγάζω 0,17319 €/kWh για 1-19 Ιανουαρίου, χωρίς έκπτωση συνέπειας/παραμονής.

πως την εβγαλες 0,17319?

Ειμαι για αλλαγη παροχου απο ελπε, και η αρχικη μου σκεψη ηταν φυσικα Ηρων λογω του 50αρικου δωρου. Με ολα αυτα που διαβαζω ομως απο ολους σας για λαθη επι λαθων, φαγωμα του δωρου, καθυστερησεις και λοιπα, σκεφτομαι οτι δεν αξιζει και μαλλον πρεπει να παω απλα σε εναν απο τους πιο φτηνους υπολοιπους κι ας μην εχουν δωρο. Δηλαδη να σου χαριζουν λεφτα και να μην θελει ο αλλος να παει, ειναι κατορθωμα... Εσεις που ειστε καμμενοι απο τον Ηρων θεωρειτε αξιζει τον κοπο? Ουσιαστικα απο οσο εχω καταλαβει, το πλανο τους ειναι, καθυστερουμε λογαριασμους για να μη μας φυγουνε, και κανουμε ενα σωρο αναποδες χρεωσεις και τρωμε το δωρο, και οποιος το καταλαβει.. Και μετα τρεχουμε για καταγγελια στη ΡΑΕ και τα διορθωνουν?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, john anad είπε

πως την εβγαλες 0,17319?

[(1,26 x 0,09618 + 0,018) - 0,06] + 0,094.

Στις αγκύλες ο ΜΔ.

2 λεπτά πριν, petrox21 είπε

Ειμαι για αλλαγη παροχου απο ελπε, και η αρχικη μου σκεψη ηταν φυσικα Ηρων λογω του 50αρικου δωρου. Με ολα αυτα που διαβαζω ομως απο ολους σας για λαθη επι λαθων, φαγωμα του δωρου, καθυστερησεις και λοιπα, σκεφτομαι οτι δεν αξιζει και μαλλον πρεπει να παω απλα σε εναν απο τους πιο φτηνους υπολοιπους κι ας μην εχουν δωρο. Δηλαδη να σου χαριζουν λεφτα και να μην θελει ο αλλος να παει, ειναι κατορθωμα... Εσεις που ειστε καμμενοι απο τον Ηρων θεωρειτε αξιζει τον κοπο? Ουσιαστικα απο οσο εχω καταλαβει, το πλανο τους ειναι, καθυστερουμε λογαριασμους για να μη μας φυγουνε, και κανουμε ενα σωρο αναποδες χρεωσεις και τρωμε το δωρο, και οποιος το καταλαβει.. Και μετα τρεχουμε για καταγγελια στη ΡΑΕ και τα διορθωνουν?

Υπάρχει και η Volton

Επεξ/σία από doomnx

1 λεπτό πριν, doomnx είπε

(1,26 x 0,09618 + 0,018) - 0,06 + 0,094

ο μεσος ορος της χρηματιστηριακης τιμης στις 19 ιανουαριου ηταν 0,082,αν θες μου λες τι ειναι το 0,06 και το 0,094 στον παραπανο τυπο

6 λεπτά πριν, petrox21 είπε

και εγω δεη πηγα για να ξαναγυρισω ελπε. ουτε καν απεξω δεν περναω απο ηρων

• Like 1

3 λεπτά πριν, john anad είπε

ο μεσος ορος της χρηματιστηριακης τιμης στις 19 ιανουαριου ηταν 0,082,αν θες μου λες τι ειναι το 0,06 και το 0,094 στον παραπανο τυπο

α: 1,26
ΤΕΑ 1-19 Ιανουαρίου: 0,09618 €/kWh
β: 0,018
Lu: 0.06
Βασική Τιμή Προμήθειας: 0,094

Περιγράφονται όλα στους ειδικούς όρους παράγραφος Ε.3.2.2.

• Like 2

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...