Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μόλις τώρα, liakjim είπε

Είναι φθηνότερη η Βολτον.

Και σε 1-2 μήνες πού ξέρεις τι θα ισχύει;

Άσε που όταν θα γυρίσεις με τουλάχιστον 100€ σε νομίζω να σε χαλάσει.😉

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σε όλους, ήμουν ΔΕΚ-ΙΑΝ στην ΕΛΠΕ στο smart, έφυγα αρχές ΙΑΝ για αλλού, έβγαλαν έναν έναντι και έναν τελικό, μπορείτε να μου πείτε αν είναι σωστοί; Στο έναντι έβαλαν το δώρο 100€ αλλά στον τελικό είναι όλα σωστά;; Συγνώμη αλλά μου φαίνονται όλα κινεζικά, ευχαριστώ όλους εκ των προτέρων!!!Πως βάζω σε spoiler βρε παιδιά; Δεν το βρίσκω με τπτ!! Σορρυ!!

IMG_3143.jpeg

IMG_3144.jpeg

IMG_3145.jpeg

IMG_3146.jpeg

IMG_3147.jpeg

IMG_3148.jpeg

IMG_3149.jpeg

IMG_3150.jpeg

Επεξ/σία από DinoSOS

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 λεπτά πριν, nikosperis είπε

Καλησπέρα παιδιά είμαι από 22/1 στην volton με δώρο τις 500kw και μου ήρθε ο παρακάτω λογαριασμός και όλες οι τιμές είναι πολύ ανεβασμένες . Τι έχει γίνει που δεν καταλαβαίνω ; 

MTR000143231_EINV3271793.pdf 1.38 MB · 5 downloads

Είναι λογαριασμός  με τιμολογηση από 22/01-13-02, δηλαδή λιγότερες από 30 ημέρες οπότε σου πιστωσανε αναλογικά 367 κιλοβατώρες από τις δωρεαν 500. Τις άλλες 133 θα τις λάβεις στον επόμενο. Κατά τα άλλα τιμολογουν το πρόγραμμα σου και είναι υψηλή η χρέωση λόγω μεγάλης κατανάλωσης.

Επεξ/σία από juanjk

1 λεπτό πριν, juanjk είπε

Είναι ο πρωτος; Είναι λογαριασμός  με τιμολογηση από 22/01-13-02, δηλαδή λιγότερες από 30 ημέρες οπότε σου πιστωσανε αναλογικά 367 κιλοβατώρες από τις δώδεκα 500. Τις άλλες 133 θα τις λάβεις στον επόμενο. Κατά τα άλλα τιμολογουν το πρόγραμμα σου και είναι υψηλή η χρέωση λόγω μεγάλης κατανάλωσης.

Ναι είναι ο πρώτος λογαριασμός αλλά η αρχική τιμή που έχει το πρόγραμμα που είμαι είναι κάπου στα 0,12 με τις εκπτώσεις και δεν είδα κάπου να αφαιρούν τις 500 κιλοβατώρες . Τι πρέπει να κάνω τώρα ; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, DinoSOS είπε

Καλησπέρα σε όλους, ήμουν ΔΕΚ-ΙΑΝ στην ΕΛΠΕ στο smart, έφυγα αρχές ΙΑΝ για αλλού, έβγαλαν έναν έναντι και έναν τελικό, μπορείτε να μου πείτε αν είναι σωστοί; Στο έναντι έβαλαν το δώρο 100€ αλλά στον τελικό είναι όλα σωστά;; Συγνώμη αλλά μου φαίνονται όλα κινεζικά, ευχαριστώ όλους εκ των προτέρων!!!

IMG_3143.jpeg

IMG_3144.jpeg

IMG_3145.jpeg

IMG_3146.jpeg

IMG_3147.jpeg

IMG_3148.jpeg

IMG_3149.jpeg

IMG_3150.jpeg

Δεν είναι πολύ ευδιάκριτες όλες οι σελίδες. Στις χρεώσεις του τελικού φαίνονται εντάξει οι χρεώσεις για κίτρινο smart.

7 λεπτά πριν, nikosperis είπε

Ναι είναι ο πρώτος λογαριασμός αλλά η αρχική τιμή που έχει το πρόγραμμα που είμαι είναι κάπου στα 0,12 με τις εκπτώσεις και δεν είδα κάπου να αφαιρούν τις 500 κιλοβατώρες . Τι πρέπει να κάνω τώρα ; 

Σε χρεώνουν 0.144 Γενάρη και 0.124 Φλεβάρη σωστό δείχνει.

Κατανάλωσες 1254 κιλοβατώρες.

Σου χρεωσανε 887 κιλοβατώρες

Σου δώρισαν δηλαδή ήδη τις 367 και στον επόμενο θα λάβεις άλλες 133 που χρωστάνε.

Δεν κάνει κάτι. Είτε περιμένεις τον επόμενο είτε κάνεις τουρισμό. Επειδή κανείς μεγάλη κατανάλωση από 13/02 έχεις ήδη υπερκαλύψει τις 133 που θα σου δώσουν.

Σε ο,τι κίνηση κάνεις να δηλώνεις σωστά τις τρέχουσες κιλοβάτωρες στις αλλαγές παρόχου, γιατί στις μεγάλες καταναλώσεις εκτοξεύονται οι υκω χρεώσεις που έχουν κλίμακα.

Επεξ/σία από juanjk
  • Like 1

Καλησπερα σε όλους. 

Ο αγαπημένος πάροχος ελπεντισον , λέμε τώρα , ενώ δηλώνω κάθε μήνα της κιλοβατώρες , αποφάσισε μόνος να βάλει όσες ήθελε και αντί για 1800 που δήλωσα (σημείωση κάθε μήνα τον χειμώνα περίπου τόσα δηλώνω ) έβαλε μόνο 750 . Στην ερώτηση για πιο λόγο λένε ότι υπήρχε πρόβλημα στο σύστημα. Έτυχε σε κάποιον άλλο αυτό ; Νιώθω ότι πάλι πο@στιτσες πάνε να κάνουνε με τους λογαριασμούς και ότι τον επόμενο που θα έχω άλλες 1800 συν τις 1050 που δεν πέρασαν στο σύστημα να γίνεται χαμός . Υπόψιν μέχρι περσυ τους πλήρωνα 0,25€ και τώρα με βάζει σε υποψίες το να μην περάσουν την μέτρηση μου !

Αν κατάλαβα καλά εδώ λέει ότι κάθε μήνα θα έχει εκκαθαριστικό αν θέλεις κάθε μηνα.Και αναρωτιέμαι,σε αυτήν την εταιρεία οι μετρήσεις του ΔΕΔΔΗΕ για τετράμηνο δεν υφίστανται;

https://eunice-power.gr/dose-ti-metrisi-sou/

53 λεπτά πριν, NIKELPE είπε

Στη ΕΛΠΕ για να αποφύγεις την εγγύηση μέσω πάγιας χρειάζεται το RF το οποίο όμως εμφανίζεται στον πρώτο λογαριασμο στον οποίο όμως θα την έχεις χρεωθεί σωστά;

Άλλος τρόπος γρήγορος & εύκολος που να ευνοεί τον τουρισμό?

Πάγια σε πιστωτική κάρτα και δε χρεώνεσαι εγγύηση,χωρίς να περιμένεις τον πρώτο λογαριασμό.το κάνεις από το myelpedison.

• Like 1

Καλησπέρα σε όλους, ήμουν ΔΕΚ-ΙΑΝ στην ΕΛΠΕ στο smart, έφυγα αρχές ΙΑΝ για αλλού, έβγαλαν έναν έναντι και έναν τελικό, μπορείτε να μου πείτε αν είναι σωστοί; Στο έναντι έβαλαν το δώρο 100€ αλλά στον τελικό είναι όλα σωστά;; Συγνώμη αλλά μου φαίνονται όλα κινεζικά, ευχαριστώ όλους εκ των προτέρων!!!Πως βάζω σε spoiler βρε παιδιά; Δεν το βρίσκω με τπτ!! Σορρυ!!

Τα ξαναεβαλα με καλύτερη ανάλυση!

Spoiler

IMG_3158.jpeg

IMG_3157.jpeg

IMG_3156.jpeg

IMG_3155.jpeg

IMG_3154.jpeg

IMG_3153.jpeg

IMG_3152.jpeg

IMG_3151.jpeg

• Like 1

23 λεπτά πριν, juanjk είπε

Σου δώρισαν δηλαδή ήδη τις 367 και στον επόμενο θα λάβεις άλλες 133 που χρωστάνε.

Δεν χρωστάνε τίποτα. Για τις 22 μέρες αναλογούν 367. Η μέτρηση είναι ολοσωστη. Τις υπόλοιπες τις χρεώθηκε κανονικά. 

Ευχαριστώ παιδιά για την βοήθεια τώρα σε ποια εταιρεία να παω ; Ήμουν τέλη Δεκεμβρίου με τέλη Ιανουαρίου στην ελπεντισον για το δώρο τον 100 ευρώ .να ξαναγυρίσω σε αυτή που έχει δώρο 50 ευρώ   ;

15 λεπτά πριν, DinoSOS είπε

Τα ξαναεβαλα με καλύτερη ανάλυση!

Απόκρυψη περιεχομένων

IMG_3158.jpeg

IMG_3157.jpeg

IMG_3156.jpeg

IMG_3155.jpeg

IMG_3154.jpeg

IMG_3153.jpeg

IMG_3152.jpeg

IMG_3151.jpeg

Σου κέρασαν 481 κιλοβατώρες μαζί με τα υπόλοιπα πάγια και φόρους για δήμο/ΕΡΤ μαζί,  μια χαρά βγήκε το 100ρικο. Δώσε 2.60 μπουρμπουάρ 🤣 

8 λεπτά πριν, Nekro87 είπε

Δεν χρωστάνε τίποτα. Για τις 22 μέρες αναλογούν 367. Η μέτρηση είναι ολοσωστη. Τις υπόλοιπες τις χρεώθηκε κανονικά. 

Αν έχει φύγει δε χρωστάνε, αν είναι ακόμη πελάτης τότε χρωστάνε και τις υπόλοιπες 8 ημέρες.

14 λεπτά πριν, juanjk είπε

Αν έχει φύγει δε χρωστάνε, αν είναι ακόμη πελάτης τότε χρωστάνε και τις υπόλοιπες 8 ημέρες.

Όντως Είχα την εντύπωση ότι ήταν τελικός.

40 λεπτά πριν, Vasilis1978V είπε

Καλησπερα σε όλους. 

Ο αγαπημένος πάροχος ελπεντισον , λέμε τώρα , ενώ δηλώνω κάθε μήνα της κιλοβατώρες , αποφάσισε μόνος να βάλει όσες ήθελε και αντί για 1800 που δήλωσα (σημείωση κάθε μήνα τον χειμώνα περίπου τόσα δηλώνω ) έβαλε μόνο 750 . Στην ερώτηση για πιο λόγο λένε ότι υπήρχε πρόβλημα στο σύστημα. Έτυχε σε κάποιον άλλο αυτό ; Νιώθω ότι πάλι πο@στιτσες πάνε να κάνουνε με τους λογαριασμούς και ότι τον επόμενο που θα έχω άλλες 1800 συν τις 1050 που δεν πέρασαν στο σύστημα να γίνεται χαμός . Υπόψιν μέχρι περσυ τους πλήρωνα 0,25€ και τώρα με βάζει σε υποψίες το να μην περάσουν την μέτρηση μου !

Σε μετακίνηση από βολτον προς ελπεντισον αντί να πάρουν τις ενδείξεις που τους έδωσα πήραν παλιότερες ενδείξεις. Αποτέλεσμα να βρεθώ με 620 κιλοβατώρες παραπάνω.

Έστειλα κατευθείαν myrae και απάντησαν ότι θα στείλουν αίτημα διόρθωσης στο ΔΕΔΔΗΕ. Πράγματι ο ΔΕΔΔΗΕ είδε το λάθος και άλλαξε τις ενδείξεις αλλά οι πονηροί στην ελπεδισον δεν το διόρθωσαν.

Περίμενα λίγο και άνοιξα παλι αίτημα στο myrae ζητώντας ξανά να διορθώσουν την ένδειξη. Στο δεύτερο αίτημα προχώρησαν σε διόρθωση και έκδοση τελικου αφού εντωμεταξυ είχα φύγει από αυτούς. 

Γνώμη μου άνοιξε άμεσα αίτημα στη ΡΑΕ.

• Like 2
  • Thanks 1

1 ώρα πριν, liakjim είπε

Μα δεν θέλω να ξαναπάω.

Εξάλλου είναι το ίδιο.

Το ίδιο φυσικά και δεν είναι , μπορούσες σε συνδυασμό με επόμενο δώρο να πας για λίγο εκεί 

Αν θες να χτυπάς βολτον αντιπροσφορές , τουλάχιστον πήγαινε κάπου άλλου για ενδιάμεσο 

Το θέμα είναι αν παίρνουν όλοι πιστωτικά σε κατάθεση θα κόψουν τα δώρα με μαθηματική ακρίβεια , νόμιζα αυτονόητο 

Απο εκεί και μετά κινείσαι όπως καταλαβαίνεις 

• Like 7

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...