Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 λεπτό πριν, Basketikos_ είπε

Καλύτερα να τα άφηνες κάβα για την επόμενη φορά που θα έκανες ταξιδάκι αναψυχής στα μέρη τους πάντως.

Εκτός των άλλων, τώρα θα μου συγχύσεις και τον @korakios.😝

Δηλαδή αν αφήσεις πιστωτικό σε κάποιον πάροχο και πας πάλι σε αυτόν πχ μετά από 2 μήνες θα πάρεις τότε ως έκπτωση;Δεν χάνονται;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

47 λεπτά πριν, korakios είπε

Δεν ξέρω από που προκύπτει το μείον 31,68 , υποθέτω δεν είχες άλλους έναντι και να κάηκα τζάμπα 

Κατά τα αλλά κλασσικά μείον το Α+Β του έναντι , μείον το μείον 14,71 έγινε χρέωση 

Σου χρωστάνε το 50ρικο στον τελικό , myrae ,όπως και εγινε με τους  υπόλοιπους και τα πήραν 

Έχει χιλιοαναλυθεί , το μόνο διαφορετικό στην περίπτωση σου είναι ότι αφαιρεί μεγάλο πόσο 

Είχα και δεύτερη παροχή που την πήρα με υπόλοιπο κοντά στα 26€ και τα έβαλαν σε αυτήν την παροχή, γιατί δεν μπορούσαν υποτίθεται να μου τα καταθέσουν εφόσον έιχα ενεργή παροχή σε αυτούς. Ξέχασα να το αναφέρω. 

Ω συναδελφε!

Ακριβώς το ίδιο συνέβη και σε μένα.Ειναι όμως πολύ μπαγασηδες ,δεν σου λένε ότι θα πας για λίγο elpedison και μετά πάλι σε αυτούς ,σε βεβαιώνουν ότι θα σταματήσει η μετάβαση.Εγω πάντως από τη στεναχώρια μου θα παω στο κατάστημα να τους επιστρεψω το πιστωτικό υπόλοιπο. Αυτό είναι το σωστό!

7 λεπτά πριν, liakjim είπε

Πω πω έχω τύψεις.

Αν θυμάστε ημουν Βόλτον. Πήρα τις 500. Έκανα αίτηση για ελπεντισον. Με πήραν τηλ από Βόλτον για να μη φύγω και για άλλες 500. Ο αφελής το πίστεψα ότι θα με κρατούσαν. Στην πραγματικότητα απλά με πήραν πίσω σαν νέο πελάτη. Στην ελπεντισον έμεινα 4 ημέρες. Μου ήρθε λοιπόν λογαριασμός από Βόλτον με τις 500 δώρο ( τσάμπα σχεδόν για τις κιλοβατώρες που εκαψα, 136€ για 786KWh) και -47€ από ελπεντισον μιας και δίνουν 50€ δώρο. Δεν το έκανα επίτηδες αυτό με την ελπεντισον, ειλικρινά νόμιζα ότι δεν θα πάω ποτέ. Τι να κάνουμε, μέσα στις τύψεις, έδωσα το IBAN να μου τα καταθέσουν. 😅

3 λεπτά πριν, GreekGames είπε

Δηλαδή αν αφήσεις πιστωτικό σε κάποιον πάροχο και πας πάλι σε αυτόν πχ μετά από 2 μήνες θα πάρεις τότε ως έκπτωση;Δεν χάνονται;

Ναι, έχει γραφτεί ξανά.

• Thanks 1

Στη ΕΛΠΕ για να αποφύγεις την εγγύηση μέσω πάγιας χρειάζεται το RF το οποίο όμως εμφανίζεται στον πρώτο λογαριασμο στον οποίο όμως θα την έχεις χρεωθεί σωστά;

Άλλος τρόπος γρήγορος & εύκολος που να ευνοεί τον τουρισμό?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, giorgosvet είπε

Εγω πάντως από τη στεναχώρια μου θα παω στο κατάστημα να τους επιστρεψω το πιστωτικό υπόλοιπο. Αυτό είναι το σωστό!

Μην κάνεις τίποτα. Στην επόμενη επιστροφή σου θα προστεθεί στο νέο δώρο. Αυτό είναι και το πιο αναίμακτο παιδιά. Μην μπλέκετε τα πράγματα και κόψουν τα δώρα στο τέλος.

Επεξ/σία από Basketikos_
  • Like 2

1 λεπτό πριν, Basketikos_ είπε

Μην κάνεις τίποτα. Στην επόμενη επιστροφή σου θα προστεθεί στο νέο δώρο. Αυτό είναι και το πιο αναίμακτο παιδιά. Μην μπλέκετε τα πράγματα και κόψουν τα δώρα στο τέλος.

Βρε 🏀 δεν καταλαβες το πνεύμα μου!😄 (εννοείται δεν θα κάνω τίποτα).

• Like 1

Καλησπέρα παιδιά είμαι από 22/1 στην volton με δώρο τις 500kw και μου ήρθε ο παρακάτω λογαριασμός και όλες οι τιμές είναι πολύ ανεβασμένες . Τι έχει γίνει που δεν καταλαβαίνω ; 

MTR000143231_EINV3271793.pdf

36 λεπτά πριν, liakjim είπε

Πω πω έχω τύψεις.

Αν θυμάστε ημουν Βόλτον. Πήρα τις 500. Έκανα αίτηση για ελπεντισον. Με πήραν τηλ από Βόλτον για να μη φύγω και για άλλες 500. Ο αφελής το πίστεψα ότι θα με κρατούσαν. Στην πραγματικότητα απλά με πήραν πίσω σαν νέο πελάτη. Στην ελπεντισον έμεινα 4 ημέρες. Μου ήρθε λοιπόν λογαριασμός από Βόλτον με τις 500 δώρο ( τσάμπα σχεδόν για τις κιλοβατώρες που εκαψα, 136€ για 786KWh) και -47€ από ελπεντισον μιας και δίνουν 50€ δώρο. Δεν το έκανα επίτηδες αυτό με την ελπεντισον, ειλικρινά νόμιζα ότι δεν θα πάω ποτέ. Τι να κάνουμε, μέσα στις τύψεις, έδωσα το IBAN να μου τα καταθέσουν. 😅

Πολύ κακή κίνηση 

• Like 7

Μόλις τώρα, liakjim είπε

Ποιο από όλα;

Το αίτημα κατάθεσης του πιστωτικού , έχει χιλιοαναλυθεί να μην κάνουμε ταρζανιές . Μπορούσες να το αφήσεις για όταν ξαναπάς στη ΕΛΠΕ 

• Like 5

Μόλις τώρα, korakios είπε

Το αίτημα κατάθεσης του πιστωτικού , έχει χιλιοαναλυθεί να μην κάνουμε ταρζανιές . Μπορούσες να το αφήσεις για όταν ξαναπάς στη ΕΛΠΕ 

Μα δεν θέλω να ξαναπάω.

Εξάλλου είναι το ίδιο.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...