Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
59 λεπτά πριν, korakios είπε

Μήπως έχει έναν κόκκινο κύκλο και αφαιρεί το σύνολο εκεί του έναντι ,έτσι ώστε να μείνει η χρέωση μόνο από τα τέλη ?

Δηλαδή παίζει να σου φάγανε το 50ρικο (είναι αρκετά γνωστό θέμα)

😛

Όχι δεν έχει τπτ. Το ίδιο κάνανε και σε συγγενή μου και ήμουν υποψιασμένος.

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, prototypegr είπε

Όχι δεν έχει τπτ. Το ίδιο κάνανε και σε συγγενή μου και ήμουν υποψιασμένος.

Ανέβασε τους 2 λογαριασμούς (η και περισσότερους αν είχες πάνω από έναν έναντι) , μέσα σε spoiler αν μπορείς όλους μαζί 

Δημοσ.

Τελικά ο λογαριασμός Volton ήρθε μόνος του σε mail πριν προλάβω να μιλήσω στο chat, μετά απο καμία βδομάδα που είχε βγεί το κόστος στο portal - το ίδιο πράγμα που γίνεται και στον ΗΡΩΝ πανω κατω, πρωτα φαινεται το ποσο και μετα βγαινει το pdf.

Οι ανυπόμονοι λίγο περισσότερο υπομονή, κάποια στιγμή θα έρθει :) 

Βάζω και τον λογαριασμό, 39.62Ε τελική. 437 kwh για 32 μέρες άρα 410 δώρο, μια χαρά. Τίμια η Volton.

Spoiler

image.png.41bb221cb26b005319d279d6bbf7cfbb.png

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μετά από 10ήμερη απουσία λόγω επαγγελματικού ταξιδιού επέστρεψα διαβάζοντας 39 σελίδες 🤪  (4 σελίδες τη μέρα, χμ καλά ήταν, συγκρατημένα πράγματα 😉 )

Σε άλλα νέα, ενημέρωση από την Ζενίθ ότι σταματάει το promo των 60€ (6Χ10) , και βγαίνει νέο κυμαινόμενο Power Home More με 5€ πάγιο και 5% έκπτωση συνέπειας. Αναφέρθηκε, αν δεν κάνω λάθος. (Με την ΤΕΑ Φεβρουαρίου βγαίνει νομίζω στα 0,109+πάγιο) Υπάρχει επίσης δώρο 60€ το οποίο αποδίδεται τμηματικά σε 12μηνη βάση, δηλαδή 5€/μήνα

Η ΗΡΩΝ επίσης βγάζει 5 νέα σταθερά σε αντικατάσταση των ήδη υφιστάμενων. 2 για ετήσια δέσμευση (1 επαγγελματικό + 1 οικιακό με 9,5 πάγιο και 20% συνέπεια, 0,175/0,140 επαγγελματικό 0,145/0,116 οικιακό) και 3 για 6μηνη (1 επαγγελματικό με 9,5 πάγιο και 20% συνέπεια 0,155/0,124 + 1 οικιακό 9,5 πάγιο και 20% συνέπεια 0,124/0,992 + 1 promo οικιακό με τα ίδια στοιχεία και επιπλέον έκπτωση 5% 0,124/0,093 με διάθεση μόνο από εξωτερικούς συνεργάτες)

Αυτά και πάμε να δούμε τις νέες τιμές Μαρτίου για τα ex-ante... Θα το ξενυχτήσουμε και απόψε doom? 😂

Επεξ/σία από bilham
  • Like 3
  • Haha 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, bilham είπε

Αυτά και πάμε να δούμε τις νέες τιμές Μαρτίου για τα ex-ante... Θα το ξενυχτήσουμε και απόψε doom? 😂

Εχω πάρει ποπκορν :-)

• Haha 4
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, prototypegr είπε

Έτοιμος.

Δεν ξέρω από που προκύπτει το μείον 31,68 , υποθέτω δεν είχες άλλους έναντι και να κάηκα τζάμπα 

Κατά τα αλλά κλασσικά μείον το Α+Β του έναντι , μείον το μείον 14,71 έγινε χρέωση 

Σου χρωστάνε το 50ρικο στον τελικό , myrae ,όπως και εγινε με τους  υπόλοιπους και τα πήραν 

Έχει χιλιοαναλυθεί , το μόνο διαφορετικό στην περίπτωση σου είναι ότι αφαιρεί μεγάλο πόσο 

Δημοσ.

Είδα σήμερα, είχα μέρες να μπω, στο myheron το pdf του τελικού εκκαθαριστικού με έκδοση 28/02. Ήμουν ήρων 09/12 μέχρι 09/01.

Σωστός σε σχέση με το δώρο, ξαναπιστώθηκε. Το κλασικό λάθος διπλοχρέωσης του δικτύου διανομής. Και επίσης δεν μου έχουν χρεώσει ερτ😜

Απορία, δεν ξέρω αν το σκέφτομαι σωστά. Στον εκκαθαριστικό μιας και ξαναπιστώνουν το δώρο των -50, στις συμπληρωματικές τον έναντι τον έχουν με θετικό πρόσημο. Αυτό δεν σημαίνει πως διπλοχρεώνονται οι ρυθμιζόμενες;

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, lazurell είπε

Είδα σήμερα, είχα μέρες να μπω, στο myheron το pdf του τελικού εκκαθαριστικού με έκδοση 28/02. Ήμουν ήρων 09/12 μέχρι 09/01.

Σωστός σε σχέση με το δώρο, ξαναπιστώθηκε. Το κλασικό λάθος διπλοχρέωσης του δικτύου διανομής. Και επίσης δεν μου έχουν χρεώσει ερτ😜

Απορία, δεν ξέρω αν το σκέφτομαι σωστά. Στον εκκαθαριστικό μιας και ξαναπιστώνουν το δώρο των -50, στις συμπληρωματικές τον έναντι τον έχουν με θετικό πρόσημο. Αυτό δεν σημαίνει πως διπλοχρεώνονται οι ρυθμιζόμενες;

Δεν έχεις και εσύ σε εναν κόκκινο κύκλο μείον όλο το πόσο του έναντι ?

Αν δεν το βρίσκεις δες για παράδειγμα δες στον παραπάνω τελικό (όχι έναντι ) λογαριασμό το μείον 31,68 

Δημοσ.
19 minutes ago, bilham said:

Μετά από 10ήμερη απουσία λόγω επαγγελματικού ταξιδιού επέστρεψα διαβάζοντας 39 σελίδες 🤪  (4 σελίδες τη μέρα, χμ καλά ήταν, συγκρατημένα πράγματα 😉 )

Σε άλλα νέα, ενημέρωση από την Ζενίθ ότι σταματάει το promo των 60€ (6Χ10) , και βγαίνει νέο κυμαινόμενο Power Home More με 5€ πάγιο και 5% έκπτωση συνέπειας. Αναφέρθηκε, αν δεν κάνω λάθος. (Με την ΤΕΑ Φεβρουαρίου βγαίνει νομίζω στα 0,109+πάγιο) Υπάρχει επίσης δώρο 60€ το οποίο αποδίδεται τμηματικά σε 12μηνη βάση, δηλαδή 5€/μήνα

Η ΗΡΩΝ επίσης βγάζει 5 νέα σταθερά σε αντικατάσταση των ήδη υφιστάμενων. 2 για ετήσια δέσμευση (1 επαγγελματικό + 1 οικιακό με 9,5 πάγιο και 20% συνέπεια, 0,175/0,140 επαγγελματικό 0,145/0,116 οικιακό) και 3 για 6μηνη (1 επαγγελματικό με 9,5 πάγιο και 20% συνέπεια 0,155/0,124 + 1 οικιακό 9,5 πάγιο και 20% συνέπεια 0,124/0,992 + 1 promo οικιακό με τα ίδια στοιχεία και επιπλέον έκπτωση 5% 0,124/0,093 με διάθεση μόνο από εξωτερικούς συνεργάτες)

Πείτε στη Ζενίθ να μην κόψει το Choice, ε!

• Like 1
  • Haha 1
Δημοσ.
18 ώρες πριν, doomnx είπε

Ε, ELPEDISON, ΗΡΩΝ, Volton είναι οι επιλογές σου. Πέρνα ένα τουρ και βλέπεις μετά.

Υπάρχει περίπτωση να βγουν αλλά δώρα μέχρι αύριο; Κάτι τέτοιο έγραψε @korakios κάτι σελιδες πίσω. 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, korakios είπε

Δεν έχεις και εσύ σε εναν κόκκινο κύκλο μείον όλο το πόσο του έναντι ?

Αν δεν το βρίσκεις δες για παράδειγμα δες στον παραπάνω τελικό (όχι έναντι ) λογαριασμό το μείον 31,68 

Εντάξει είναι σε μένα η χρέωση/πίστωση, έβαλαν -50 και στον τελικό. Οπότε τον έναντι τον προσθέτουν αντί να τον αφαιρούν ώστε να μην διπλοπιστωθεί το δώρο. Έτσι όμως οι ρυθμιζόμενες νομίζω διπλοχρεώνονται. Στον έναντι χρεώθηκα α*20μέρες, μετά από 12 μέρες χρεώθηκα α*32 μέρες. Αν δεν υπήρχε δώρο το α*20 θα είχε πιστωθεί, τώρα χρεώθηκε.

Spoiler

image.png.3daa3e8121d43e5bf15936dd22f7b269.pngimage.png.3c032f5e6f7ea6a110b82322f6df463e.png

Δημοσ.
5 ώρες πριν, desiro είπε

Εγω που πηρα στα κεντρικα της ελπεντισον μου δωσανε 50 ευρω συν 3 20αρες δωροεπιταγες Σκλαβενιτη

Προσφέρθηκαν μόνοι τους ή τους πίεσες για τις 20ρες;

Δημοσ.

Πω πω έχω τύψεις.

Αν θυμάστε ημουν Βόλτον. Πήρα τις 500. Έκανα αίτηση για ελπεντισον. Με πήραν τηλ από Βόλτον για να μη φύγω και για άλλες 500. Ο αφελής το πίστεψα ότι θα με κρατούσαν. Στην πραγματικότητα απλά με πήραν πίσω σαν νέο πελάτη. Στην ελπεντισον έμεινα 4 ημέρες. Μου ήρθε λοιπόν λογαριασμός από Βόλτον με τις 500 δώρο ( τσάμπα σχεδόν για τις κιλοβατώρες που εκαψα, 136€ για 786KWh) και -47€ από ελπεντισον μιας και δίνουν 50€ δώρο. Δεν το έκανα επίτηδες αυτό με την ελπεντισον, ειλικρινά νόμιζα ότι δεν θα πάω ποτέ. Τι να κάνουμε, μέσα στις τύψεις, έδωσα το IBAN να μου τα καταθέσουν. 😅

• Haha 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, liakjim είπε

Τι να κάνουμε, μέσα στις τύψεις, έδωσα το IBAN να μου τα καταθέσουν. 😅

Καλύτερα να τα άφηνες κάβα για την επόμενη φορά που θα έκανες ταξιδάκι αναψυχής στα μέρη τους πάντως.

Εκτός των άλλων, τώρα θα μου συγχύσεις και τον @korakios.😝

Επεξ/σία από Basketikos_
  • Haha 3
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...