Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

59 λεπτά πριν, korakios είπε

Μήπως έχει έναν κόκκινο κύκλο και αφαιρεί το σύνολο εκεί του έναντι ,έτσι ώστε να μείνει η χρέωση μόνο από τα τέλη ?

Δηλαδή παίζει να σου φάγανε το 50ρικο (είναι αρκετά γνωστό θέμα)

😛

Όχι δεν έχει τπτ. Το ίδιο κάνανε και σε συγγενή μου και ήμουν υποψιασμένος.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

1 λεπτό πριν, prototypegr είπε

Όχι δεν έχει τπτ. Το ίδιο κάνανε και σε συγγενή μου και ήμουν υποψιασμένος.

Ανέβασε τους 2 λογαριασμούς (η και περισσότερους αν είχες πάνω από έναν έναντι) , μέσα σε spoiler αν μπορείς όλους μαζί 

Τελικά ο λογαριασμός Volton ήρθε μόνος του σε mail πριν προλάβω να μιλήσω στο chat, μετά απο καμία βδομάδα που είχε βγεί το κόστος στο portal - το ίδιο πράγμα που γίνεται και στον ΗΡΩΝ πανω κατω, πρωτα φαινεται το ποσο και μετα βγαινει το pdf.

Οι ανυπόμονοι λίγο περισσότερο υπομονή, κάποια στιγμή θα έρθει :) 

Βάζω και τον λογαριασμό, 39.62Ε τελική. 437 kwh για 32 μέρες άρα 410 δώρο, μια χαρά. Τίμια η Volton.

Spoiler

image.png.41bb221cb26b005319d279d6bbf7cfbb.png

• Like 2

18 λεπτά πριν, korakios είπε

Ανέβασε τους 2 λογαριασμούς (η και περισσότερους αν είχες πάνω από έναν έναντι) , μέσα σε spoiler αν μπορείς όλους μαζί 

Έτοιμος.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μετά από 10ήμερη απουσία λόγω επαγγελματικού ταξιδιού επέστρεψα διαβάζοντας 39 σελίδες 🤪  (4 σελίδες τη μέρα, χμ καλά ήταν, συγκρατημένα πράγματα 😉 )

Σε άλλα νέα, ενημέρωση από την Ζενίθ ότι σταματάει το promo των 60€ (6Χ10) , και βγαίνει νέο κυμαινόμενο Power Home More με 5€ πάγιο και 5% έκπτωση συνέπειας. Αναφέρθηκε, αν δεν κάνω λάθος. (Με την ΤΕΑ Φεβρουαρίου βγαίνει νομίζω στα 0,109+πάγιο) Υπάρχει επίσης δώρο 60€ το οποίο αποδίδεται τμηματικά σε 12μηνη βάση, δηλαδή 5€/μήνα

Η ΗΡΩΝ επίσης βγάζει 5 νέα σταθερά σε αντικατάσταση των ήδη υφιστάμενων. 2 για ετήσια δέσμευση (1 επαγγελματικό + 1 οικιακό με 9,5 πάγιο και 20% συνέπεια, 0,175/0,140 επαγγελματικό 0,145/0,116 οικιακό) και 3 για 6μηνη (1 επαγγελματικό με 9,5 πάγιο και 20% συνέπεια 0,155/0,124 + 1 οικιακό 9,5 πάγιο και 20% συνέπεια 0,124/0,992 + 1 promo οικιακό με τα ίδια στοιχεία και επιπλέον έκπτωση 5% 0,124/0,093 με διάθεση μόνο από εξωτερικούς συνεργάτες)

Αυτά και πάμε να δούμε τις νέες τιμές Μαρτίου για τα ex-ante... Θα το ξενυχτήσουμε και απόψε doom? 😂

Επεξ/σία από bilham
  • Like 3
  • Haha 1

6 λεπτά πριν, bilham είπε

Αυτά και πάμε να δούμε τις νέες τιμές Μαρτίου για τα ex-ante... Θα το ξενυχτήσουμε και απόψε doom? 😂

Εχω πάρει ποπκορν :-)

• Haha 4

10 λεπτά πριν, prototypegr είπε

Έτοιμος.

Δεν ξέρω από που προκύπτει το μείον 31,68 , υποθέτω δεν είχες άλλους έναντι και να κάηκα τζάμπα 

Κατά τα αλλά κλασσικά μείον το Α+Β του έναντι , μείον το μείον 14,71 έγινε χρέωση 

Σου χρωστάνε το 50ρικο στον τελικό , myrae ,όπως και εγινε με τους  υπόλοιπους και τα πήραν 

Έχει χιλιοαναλυθεί , το μόνο διαφορετικό στην περίπτωση σου είναι ότι αφαιρεί μεγάλο πόσο 

Είδα σήμερα, είχα μέρες να μπω, στο myheron το pdf του τελικού εκκαθαριστικού με έκδοση 28/02. Ήμουν ήρων 09/12 μέχρι 09/01.

Σωστός σε σχέση με το δώρο, ξαναπιστώθηκε. Το κλασικό λάθος διπλοχρέωσης του δικτύου διανομής. Και επίσης δεν μου έχουν χρεώσει ερτ😜

Απορία, δεν ξέρω αν το σκέφτομαι σωστά. Στον εκκαθαριστικό μιας και ξαναπιστώνουν το δώρο των -50, στις συμπληρωματικές τον έναντι τον έχουν με θετικό πρόσημο. Αυτό δεν σημαίνει πως διπλοχρεώνονται οι ρυθμιζόμενες;

2 λεπτά πριν, lazurell είπε

Είδα σήμερα, είχα μέρες να μπω, στο myheron το pdf του τελικού εκκαθαριστικού με έκδοση 28/02. Ήμουν ήρων 09/12 μέχρι 09/01.

Σωστός σε σχέση με το δώρο, ξαναπιστώθηκε. Το κλασικό λάθος διπλοχρέωσης του δικτύου διανομής. Και επίσης δεν μου έχουν χρεώσει ερτ😜

Απορία, δεν ξέρω αν το σκέφτομαι σωστά. Στον εκκαθαριστικό μιας και ξαναπιστώνουν το δώρο των -50, στις συμπληρωματικές τον έναντι τον έχουν με θετικό πρόσημο. Αυτό δεν σημαίνει πως διπλοχρεώνονται οι ρυθμιζόμενες;

Δεν έχεις και εσύ σε εναν κόκκινο κύκλο μείον όλο το πόσο του έναντι ?

Αν δεν το βρίσκεις δες για παράδειγμα δες στον παραπάνω τελικό (όχι έναντι ) λογαριασμό το μείον 31,68 

19 minutes ago, bilham said:

Μετά από 10ήμερη απουσία λόγω επαγγελματικού ταξιδιού επέστρεψα διαβάζοντας 39 σελίδες 🤪  (4 σελίδες τη μέρα, χμ καλά ήταν, συγκρατημένα πράγματα 😉 )

Σε άλλα νέα, ενημέρωση από την Ζενίθ ότι σταματάει το promo των 60€ (6Χ10) , και βγαίνει νέο κυμαινόμενο Power Home More με 5€ πάγιο και 5% έκπτωση συνέπειας. Αναφέρθηκε, αν δεν κάνω λάθος. (Με την ΤΕΑ Φεβρουαρίου βγαίνει νομίζω στα 0,109+πάγιο) Υπάρχει επίσης δώρο 60€ το οποίο αποδίδεται τμηματικά σε 12μηνη βάση, δηλαδή 5€/μήνα

Η ΗΡΩΝ επίσης βγάζει 5 νέα σταθερά σε αντικατάσταση των ήδη υφιστάμενων. 2 για ετήσια δέσμευση (1 επαγγελματικό + 1 οικιακό με 9,5 πάγιο και 20% συνέπεια, 0,175/0,140 επαγγελματικό 0,145/0,116 οικιακό) και 3 για 6μηνη (1 επαγγελματικό με 9,5 πάγιο και 20% συνέπεια 0,155/0,124 + 1 οικιακό 9,5 πάγιο και 20% συνέπεια 0,124/0,992 + 1 promo οικιακό με τα ίδια στοιχεία και επιπλέον έκπτωση 5% 0,124/0,093 με διάθεση μόνο από εξωτερικούς συνεργάτες)

Πείτε στη Ζενίθ να μην κόψει το Choice, ε!

• Like 1
  • Haha 1

18 ώρες πριν, doomnx είπε

Ε, ELPEDISON, ΗΡΩΝ, Volton είναι οι επιλογές σου. Πέρνα ένα τουρ και βλέπεις μετά.

Υπάρχει περίπτωση να βγουν αλλά δώρα μέχρι αύριο; Κάτι τέτοιο έγραψε @korakios κάτι σελιδες πίσω. 

2 λεπτά πριν, korakios είπε

Δεν έχεις και εσύ σε εναν κόκκινο κύκλο μείον όλο το πόσο του έναντι ?

Αν δεν το βρίσκεις δες για παράδειγμα δες στον παραπάνω τελικό (όχι έναντι ) λογαριασμό το μείον 31,68 

Εντάξει είναι σε μένα η χρέωση/πίστωση, έβαλαν -50 και στον τελικό. Οπότε τον έναντι τον προσθέτουν αντί να τον αφαιρούν ώστε να μην διπλοπιστωθεί το δώρο. Έτσι όμως οι ρυθμιζόμενες νομίζω διπλοχρεώνονται. Στον έναντι χρεώθηκα α*20μέρες, μετά από 12 μέρες χρεώθηκα α*32 μέρες. Αν δεν υπήρχε δώρο το α*20 θα είχε πιστωθεί, τώρα χρεώθηκε.

Spoiler

image.png.3daa3e8121d43e5bf15936dd22f7b269.pngimage.png.3c032f5e6f7ea6a110b82322f6df463e.png

5 ώρες πριν, desiro είπε

Εγω που πηρα στα κεντρικα της ελπεντισον μου δωσανε 50 ευρω συν 3 20αρες δωροεπιταγες Σκλαβενιτη

Προσφέρθηκαν μόνοι τους ή τους πίεσες για τις 20ρες;

Πω πω έχω τύψεις.

Αν θυμάστε ημουν Βόλτον. Πήρα τις 500. Έκανα αίτηση για ελπεντισον. Με πήραν τηλ από Βόλτον για να μη φύγω και για άλλες 500. Ο αφελής το πίστεψα ότι θα με κρατούσαν. Στην πραγματικότητα απλά με πήραν πίσω σαν νέο πελάτη. Στην ελπεντισον έμεινα 4 ημέρες. Μου ήρθε λοιπόν λογαριασμός από Βόλτον με τις 500 δώρο ( τσάμπα σχεδόν για τις κιλοβατώρες που εκαψα, 136€ για 786KWh) και -47€ από ελπεντισον μιας και δίνουν 50€ δώρο. Δεν το έκανα επίτηδες αυτό με την ελπεντισον, ειλικρινά νόμιζα ότι δεν θα πάω ποτέ. Τι να κάνουμε, μέσα στις τύψεις, έδωσα το IBAN να μου τα καταθέσουν. 😅

• Haha 4

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, liakjim είπε

Τι να κάνουμε, μέσα στις τύψεις, έδωσα το IBAN να μου τα καταθέσουν. 😅

Καλύτερα να τα άφηνες κάβα για την επόμενη φορά που θα έκανες ταξιδάκι αναψυχής στα μέρη τους πάντως.

Εκτός των άλλων, τώρα θα μου συγχύσεις και τον @korakios.😝

Επεξ/σία από Basketikos_
  • Haha 3

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...