Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Βγήκε νωρίς νωρίς και ο τελικός από Ηρων 

Απορω που στέλνουν ότι βγήκε και δεν έχουν συγχρονίσει το my heron και δεν κατεβαίνει ο λογαριασμός 

Φυσικά λάθος είναι κρίνοντας από το συνολικό αφού οι καημένοι ξέχασαν το δώρο 😂

Φφφφ, ήρθε η σειρά μου για myrae 

Ας μου θυμίσει κάποιος μετά από πόσες μέρες είναι διαθέσιμο το pdf ?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1 λεπτό πριν, ekrepali είπε

Έφαγα άκυρο απ'τον διαμεσολαβητή, αναμενόμενο. Μόνο με οικιακές παροχές ασχολούνται, όχι επαγγελματικές.

Τον κούρασες τον καρεκλο χωρίς λόγο , ντροπή 😁

• Haha 2

Η volton στην οποία βρίσκομαι από τις 22 του Ιανουάριο ακόμη δεν έχει στείλει λογαριασμό. Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχα μαζί τους μου είπανε ότι θα αρχίσουν από αυτήν την εβδομάδα να στελνουν και μάλιστα κατά προσέγγιση. Εννοείται ότι εδώ και λίγες μέρες, αφού τελειώσε ο μήνας έκανα αίτηση για τουρισμό αλλού (ηρων για το 50ρικο). Παίζει τώρα αυτοί από την volton να στείλουν έναν προσεγγιστικο με λιγότερες από τις 500( έχω καταναλώσει περισσότερες). Θα περιμένω να βγάλουν τελικό σύμφωνα με όσα έχω δηλώσει εγώ στον ηρωνα για αλλαγή και ακύρωση αυτού του πρώτου λογαριασμού; έχει κανείς παρόμοια εμπειρία; Επίσης προς ενημέρωση γιατί το είδα ότι το γράψανε άλλοι συμφορουμιτες εμένα η elpe ΔΕΝ με δέχθηκε με δικό της λογαριασμό πίσω. Όλοι οι υπάλληλοι επέμεναν ότι πρώτα πρέπει να βγει λογαριασμός volton, εξου και η στροφή στον ηρωνα. 

• Like 1

7 minutes ago, korakios said:

Απορω που στέλνουν ότι βγήκε και δεν έχουν συγχρονίσει το my heron και δεν κατεβαίνει ο λογαριασμός 

Συνήθως 2

• Like 1

8 λεπτά πριν, korakios είπε

Και μένα που βγήκε, λάθος είναι και ήδη έκανα αμφισβήτηση και άνοιξα αίτημα και στο myrae. Κοντολογίς δεν αφαίρεσαν από τον τελικό εκκαθαριστικό το ρεύμα και τις ρυθμιζόμενες που πλήρωσα έναντι και μάλιστα το ρεύμα του έναντι μου το ξαναπρόσθεσαν. Και για να καταλάβετε το πόσο λάθος είναι, στον έναντι για μικρότερο χρονικό διάστημα μου χρέωσαν 246kwh (δεν είχα δώσει καταμέτρηση) και στον εκκαθαριστικό που αφορά όλο το χρονικό διάστημα του έναντι συν καμιά 10αριά μέρες ακόμα, έχω συνολικά 150kwh.

• Like 1
  • Thanks 1

21 minutes ago, korakios said:

Μέχρι 10 μέρες. Και να κάνεις αίτημα στο rae δε πρόκειται να καταφέρεις κάτι... το πολύ-πολύ να σου στείλουν τη λογιστική καρτέλα. Για το pdf θα περιμένεις πάλι.

14 minutes ago, sofos92 said:

Η volton στην οποία βρίσκομαι από τις 22 του Ιανουάριο ακόμη δεν έχει στείλει λογαριασμό. Παίζει τώρα αυτοί από την volton να στείλουν έναν προσεγγιστικο με λιγότερες από τις 500( έχω καταναλώσει περισσότερες).

Εγώ έφυγα 10 γενάρη και πήρα τελικό σήμερα, είναι πολύ νωρίς για σένα.

Κατά προσέγγιση τιμολογούν βάσει ιστορικού θεωρητικά. Μπορεί να βάλουν 500, ή 650 ή 350... ό,τι κάτσει.

Γενικώς θα δεις ότι η τιμολόγηση θα πάει ένα με εναμιση μήνα πίσω. Αν έρθει πχ σήμερα ο ΔΕΔΔΗΕ, ο εκκαθαριστικός θα βγει κάποτε τον απρίλη.

• Like 2

9 λεπτά πριν, prototypegr είπε

Και μένα που βγήκε, λάθος είναι και ήδη έκανα αμφισβήτηση και άνοιξα αίτημα και στο myrae. Κοντολογίς δεν αφαίρεσαν από τον τελικό εκκαθαριστικό το ρεύμα και τις ρυθμιζόμενες που πλήρωσα έναντι και μάλιστα το ρεύμα του έναντι μου το ξαναπρόσθεσαν. Και για να καταλάβετε το πόσο λάθος είναι, στον έναντι για μικρότερο χρονικό διάστημα μου χρέωσαν 246kwh (δεν είχα δώσει καταμέτρηση) και στον εκκαθαριστικό που αφορά όλο το χρονικό διάστημα του έναντι συν καμιά 10αριά μέρες ακόμα, έχω συνολικά 150kwh.

Μήπως έχει έναν κόκκινο κύκλο και αφαιρεί το σύνολο εκεί του έναντι ,έτσι ώστε να μείνει η χρέωση μόνο από τα τέλη ?

Δηλαδή παίζει να σου φάγανε το 50ρικο (είναι αρκετά γνωστό θέμα)

1 λεπτό πριν, ekrepali είπε

Μέχρι 10 μέρες. Και να κάνεις αίτημα στο rae δε πρόκειται να καταφέρεις κάτι... το πολύ-πολύ να σου στείλουν τη λογιστική καρτέλα. Για το pdf θα περιμένεις πάλι.

Κάνω διακοπές αυτό το διάστημα , δε βιάζομαι 😛

• Haha 2

Ο ΗΡΩΝ ξανακτυπά!

Σε δεύτερο (έναντι) λογαριασμό με περίοδο κατανάλωσης Ιανουαρίου, ενώ το πρόγραμμα γράφει guarantee και κίτρινο, χρέωσαν με 0,18077€/kWh. Δηλαδή με τιμή του πράσινου. 

Και αναμένω και τον τελικό μετά να δω εάν θα προσπαθήσουν να φάνε και το δώρο.

• Thanks 1

7 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Εγώ έφυγα 10 γενάρη και πήρα τελικό σήμερα

Εγώ ήμουν στη Volton από 10/1 - 12/2 και μου ήρθε σήμερα στο email ο τελικός λογαριασμός. Είχε φανεί το ποσό στο myvolton εδώ και 3 μέρες αλλά το pdf δεν ήταν διαθέσιμο. Σήμερα όμως "τσουπ" να το! Μήπως είδαν ότι ξαναέκανα αίτηση να πάω Volton χθες και επισπεύσαν τις διαδικασίες;

Βγηκε και ο δικός μου από ελπε. Εκκαθαριστικός με ΚΟΤ Β.

Διόρθωσαν την χαμηλή χρέωση που είχαν βάλει το Γενάρη και αφαίρεσαν και την εξτρα επιδότηση για ΚΟΤ.

image.png.d0b39d905582f10cc5e13c4311c43e62.png

• Thanks 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βγήκε λογαριασμός ελπε σμαρτ 21/1- 1/2 τιμη 0,12884

1/2 - 19/2 τιμή 0,12673

Βέβαια είναι έναντι με μέτρηση πελάτη.

Υπενθυμίζω ότι έχω το δώρο 5Χ20 και μπήκε σωστά. 

Επεξ/σία από favou2000
  • Like 1
  • Thanks 1

11/1 ενεργοποιήθηκα στη volton. Σήμερα είδα οτι άλλαξε το ψηφίο μου και πήγα elpe. Οι ενδείξεις που έδωσα στις δυο αιτήσεις εχουν διαφορά 544 Kwh. H volton μου έχει βγάλει ένα λογαριασμό έναντι απο 11/1 εως 11/2 με MONO 62!!! Kwh όπου με χρεώνει τις 2. Το δώρο μου ήταν 60Kwh?

Τώρα που θα βγεί τελικός τις υπόλοιπες 482 θα τις χρεωθώ κανονικά? Για 30 ημέρες 62 και για 18 482?

Spoiler

image.jpeg.aba3af912e58d734ce631003b482002e.jpeg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

14 minutes ago, thanos678 said:

H volton μου έχει βγάλει ένα λογαριασμό έναντι απο 11/1 εως 11/2 με MONO 62!!!

Aν είναι έναντι, πλήρωσε τον και αγνόησε τις κιλοβατώρες. "Κατά προσέγγιση" έβαλαν όσο να'ναι. Στον τελικό θα γίνει το ξεκαθάρισμα.

14 minutes ago, thanos678 said:

11/1 ενεργοποιήθηκα στη volton. Σήμερα είδα οτι άλλαξε το ψηφίο μου και πήγα elpe. Οι ενδείξεις που έδωσα στις δυο αιτήσεις εχουν διαφορά 544 Kwh.

Για περίπου 50 μέρες εκπροσώπησης... αν έκαψες 544, τότε:

- για τις πρώτες 30 μέρες εκπροσώπησης αντιστοιχούν 544*30/50= 326kw δωρεάν

- για τις υπόλοιπες 20 μέρες εκπροσώπησης αντιστοιχούν 544*20/50 = 217kw τις υποίες στον τελικό θα της χρεωθείς με τιμές Φλεβάρη.

Επεξ/σία από ekrepali
  • Like 1
  • Thanks 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...