Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγω που πηρα στα κεντρικα της ελπεντισον μου δωσανε 50 ευρω συν 3 20αρες δωροεπιταγες Σκλαβενιτη....Οταν ρωτησα για το 35αρι μου ειπανε οτι ηταν μεχρι προχθες.....το εκλεισα κ μετα απο μιση ωρα με πηρανε τηλ κ μου ειπανε οτι αμα υπογραψω μεχρι το τελος της μερας ισχυει κ το 35αρι,,  οπως κ εκανα!! Επισης σε μια αλλη παροχη που εκανα υπαναχωρηση επειδη μου ειχαν υποσχεθει 1 60αρα edenred κ 3 20αρες Σκλαβενιτη,,, χθες ηρθε το πρωτο δεμα κ περιελαμβανε 6 20αρες Σκλαβενιτη 😁😁... Παει πολυ καλα το πραγμα!!

• Like 4
  • Thanks 1
  • Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, desiro είπε

Εγω που πηρα στα κεντρικα της ελπεντισον μου δωσανε 50 ευρω συν 3 20αρες δωροεπιταγες Σκλαβενιτη....Οταν ρωτησα για το 35αρι μου ειπανε οτι ηταν μεχρι προχθες.....το εκλεισα κ μετα απο μιση ωρα με πηρανε τηλ κ μου ειπανε οτι αμα υπογραψω μεχρι το τελος της μερας ισχυει κ το 35αρι,,  οπως κ εκανα!! Επισης σε μια αλλη παροχη που εκανα υπαναχωρηση επειδη μου ειχαν υποσχεθει 1 60αρα edenred κ 3 20αρες Σκλαβενιτη,,, χθες ηρθε το πρωτο δεμα κ περιελαμβανε 6 20αρες Σκλαβενιτη 😁😁... Παει πολυ καλα το πραγμα!!

Μια χαρά σου έκατσε! Όταν λες πήρες στα κεντρικά τι εννοείς; Σε ποιο τηλέφωνο;

Δημοσ.
21 hours ago, darkmatinee said:

Γιατί δεν γυρνάς στο νέο σταθερό του Ήρων, που και αυτό είναι γύρω στα 10 λεπτά, να γλυτώσεις και τη ρήτρα και το καλοκαίρι ξανακοιτάς τι θα κάνεις.

Σε αλλαγή από πρόγραμμα σε πρόγραμμα φαντάζομαι την γλυτώνω την ρήτρα, σωστά? Η πρόταση σου νομίζω ότι είναι και η καλύτερη λύση γιατί μαζί με την συνέπεια πάει σχεδόν στην ίδια τιμή.

• Like 1
Δημοσ.

Τις δωροεπιταγές Σκλαβενίτη σε πόσο καιρό τις παραλάβατε από ελπε; Εγώ την πρώτη φορά σε 2 μήνες και τώρα πάλι 2 μήνες είπαν. 

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, GreekGames είπε

Κανονικά δεν θα έπρεπε σήμερα να ανακοινώνουν σιγά σιγά τιμές;

Αργά το απόγευμα βράδυ.. 

Υπομονή.. 

• Thanks 1
Δημοσ.
5 minutes ago, Con_stant1ne said:

Τις δωροεπιταγές Σκλαβενίτη σε πόσο καιρό τις παραλάβατε από ελπε; Εγώ την πρώτη φορά σε 2 μήνες και τώρα πάλι 2 μήνες είπαν. 

myrae. μην βασιζεσαι στα λογια τους.

ανοιξα αιτημα εκει για την edenred που την περιμενω απο ενα μηνα.

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα σας. 

Συνεχίζοντας την στρατηγική με τα δώρα, και καθώς εφαγα το χριστουγεννιάτικο δώρο της ΕΛΠΕ συνεχίζω τον τουρισμό και πάω HERON για το 50ρικο. Ως τώρα από τον Ιούνιο, εχω γλιτώσει περίπου 800 ευρώ. Δεν βλέπω να παίζει καποιο χρηματικό δώρο αλλού, οποτε συνεχίζω να παίζω μπάλα, με αυτές τις 2. Μπράβο στην ομάδα. Μακάρι να υπηρχε το ίδιο και για τα τηλέφωνα

• Like 4
  • Thanks 1
  • Haha 2
Δημοσ.

Αναμένω τα βραβεία του Μαρτίου, να δω που θα πάω με τα νέα προγράμματα και προσφορές, πάει η Elpe φάγαμε 100ρικo μου χρωστάνε και 1 edered, και πάμε γι΄άλλα (πιστεύω την edenred να μου την στείλουν για το Φλεβάρη, μη μου τη φάνε!)

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
46 λεπτά πριν, Con_stant1ne είπε

Περιπου στους 2 μηνες την παρελαβα κι εγω!

Δημοσ.
1 hour ago, lnoldori said:

Σε αλλαγή από πρόγραμμα σε πρόγραμμα φαντάζομαι την γλυτώνω την ρήτρα, σωστά? Η πρόταση σου νομίζω ότι είναι και η καλύτερη λύση γιατί μαζί με την συνέπεια πάει σχεδόν στην ίδια τιμή.

Λογικά ναι, πάρε τους ένα τηλέφωνο πρώτα.

• Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, SofoS@ είπε

Μια χαρά σου έκατσε! Όταν λες πήρες στα κεντρικά τι εννοείς; Σε ποιο τηλέφωνο;

2112117320

1 ώρα πριν, Con_stant1ne είπε

Εγω σε 1 μηνα ακριβως

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, razkal είπε

myrae. μην βασιζεσαι στα λογια τους.

ανοιξα αιτημα εκει για την edenred που την περιμενω απο ενα μηνα.

Kαι?  Ποια ηταν η εξέλιξη?

Περιμένω και εγώ δωροεπιταγές από αρχές Ιανουαριου! 

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παίδες εκδόθηκε λογαριασμός από elpedison. 

Διακρίνετε κάτι λάθος ή είναι κομπλέ?

Spoiler

Screenshot_20240301_140845.webp.23493fe44d7049e4657d02ba73e69c63.webpScreenshot_20240301_140543.webp.cf23e953b70a012df030d72411bd737e.webpScreenshot_20240301_140741.webp.3eeb80c0ae2f9d0b9a8e7a32f309346d.webp

Επεξ/σία από armenistis1980
Δημοσ.
18 minutes ago, CHRISpros said:

Kαι?  Ποια ηταν η εξέλιξη?

Περιμένω και εγώ δωροεπιταγές από αρχές Ιανουαριου! 

σημερα το ανοιξα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...