Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και τελικά ήρθε και ο λογαριασμός της Βολτον με email όπως μου υποσχέθηκαν. 😅

Θέλουν λίγο παραπάνω χρόνο τα παιδιά αλλά βάζουν γκολ στο τέλος.

• Like 2
  • Haha 1
  • Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
6 minutes ago, liakjim said:

Και τελικά ήρθε και ο λογαριασμός της Βολτον με email όπως μου υποσχέθηκαν. 😅

Θέλουν λίγο παραπάνω χρόνο τα παιδιά αλλά βάζουν γκολ στο τέλος.

Eμφανίστηκε κι εμένα χτες το ποσό του τελικού, 50 ευρώ λιγότερα απ'ότι περίμενα. Να είχα κάνει λάθος στους υπολογισμούς μου το θεωρώ χλωμό, μάλλον είναι "πασχαλινά δωράκια". Γιατί και παραπάνω είδαμε λογαριασμό εις όφελος του πελάτη.

• Like 1
Δημοσ.
30 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Eμφανίστηκε κι εμένα χτες το ποσό του τελικού, 50 ευρώ λιγότερα απ'ότι περίμενα. Να είχα κάνει λάθος στους υπολογισμούς μου το θεωρώ χλωμό, μάλλον είναι "πασχαλινά δωράκια". Γιατί και παραπάνω είδαμε λογαριασμό εις όφελος του πελάτη.

Κρύβε λόγια..Big Brother is watching us 😁

• Like 1
Δημοσ.
40 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Εμένα είναι όπως τον περίμενα.

• Like 1
Δημοσ.

Καλημέρα και καλό μήνα!

Για τον Μάρτιο συμφέρει να πάμε σε κίτρινο τιμολόγιο (ex-ante) με τιμή κλεισίματος Φεβρουαρίου ΤΕΑ 73,61 ή να πάμε σε πράσινο;

Δημοσ.

Τη βοήθειά σας παρακαλώ, η Volton έχει χρεώσει μόνο τις 204KWh με ρεύμα σωστά;

Spoiler

image.png.816aff60c45a7506079f47ac9d49eaca.png

Τον κ#λ# μου έκαψα αυτό τον μήνα...

• Haha 1
Δημοσ.
25 λεπτά πριν, armenistis1980 είπε

πως πάμε volton? μόνο με τηλέφωνο?

Καλημέρα.. Πήγαινε και διάβασε 12-15 πιο πίσω σελίδες για τον πάροχο αυτό.. Δεν είναι και πολυ συνεπής στις αλλαγές.. 

• Like 1
Δημοσ.

Αν έχεις κατάστημα κοντά σου θα σου πρότεινα σε κατάστημα. 

Σε κάθε περίπτωση να μην υπογράψεις το συμβόλαιο αν δεν αναγράφονται σε αυτό οι Kwh που θα τους δώσεις εσυ.

Στην δική μου περίπτωση έχουν περάσει 45 μέρες και ακόμα δεν έχουν διορθώσει την λανθασμένη αρχική τους ένδειξη.

• Like 1
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, madboy είπε

Αν έχεις κατάστημα κοντά σου θα σου πρότεινα σε κατάστημα. 

Σε κάθε περίπτωση να μην υπογράψεις το συμβόλαιο αν δεν αναγράφονται σε αυτό οι Kwh που θα τους δώσεις εσυ.

Στην δική μου περίπτωση έχουν περάσει 45 μέρες και ακόμα δεν έχουν διορθώσει την λανθασμένη αρχική τους ένδειξη.

Ζητανε φωτογραφια μετρητη ή απλα δινεις ενδειξεις;

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, takoulou είπε

Καλημέρα.. Πήγαινε και διάβασε 12-15 πιο πίσω σελίδες για τον πάροχο αυτό.. Δεν είναι και πολυ συνεπής στις αλλαγές.. 

Επειδή παρακολουθώ το νήμα αλλά μπορεί να μου ξέφυγε κάτι, τι εννοείς; Προσωπικά έχω ήδη κάνει ένα αναίμακτο πέρασμα από Volton και τώρα έχω κάνει αίτηση για το δεύτερο γύρο. Αν εξαιρέσουμε ένα διάστημα που το πόρταλ τους (myvolton) δεν λειτουργούσε, δεν είχα κανένα πρόβλημα ούτε στο να πάω (την πρώτη φορά) ούτε στο να φύγω. Για να δούμε τι θα γίνει με την καινούρια αίτηση, αν έχω θέμα θα ενημερώσω.

1 ώρα πριν, liakjim είπε

Εμένα είναι όπως τον περίμενα

Και εμένα ο (ένας και μοναδικός) τελικός λογαριασμός είναι ακριβώς όπως τον περίμενα. Ούτε ευχάριστες ούτε δυσάρεστες εκπλήξεις. 239€ για 1236 (!) kWh. - όπως είπε και ο φίλος @darkmatinee "Τον κ#λ# μου έκαψα" ....

• Like 1
Δημοσ.
6 minutes ago, alexander098 said:

Φωτογραφία ζητάνε αλλά σημειώσε το και ολογράφως.

Εγω εχω τον παλιό μετρητή και προφανώς κανένας στα κεντρικά δεν ξέρει να τον διαβάζει σωστά.

• Thanks 1
Δημοσ.
20 minutes ago, alexander098 said:

Eμενα στη παλιά παλιά εκπροσώπηση δέχτηκαν και σκέτη ένδειξη χωρίς φώτο. Ο κάθε ιδιώτης που διαχειρίζεται το κατάστημα πράττει διαφορετικά.

• Like 1
  • Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...