Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

7 λεπτά πριν, trobinhood είπε

Παιδιά έχω βάλει μπλε Δεη myhome online απο αρχές Ιανουαρίου και έχω κατανάλωση 500 ημέρας και 150 νύχτας και την έχω πατήσει μιάς και οι τιμές έπεσαν . Η ρήτρα αποχώρησης ειναι 100 ευρώ αυτή τη στιγμή και σε κανα μήνα θα ειναι 65

Με δεδομένο ότι οι τιμές έχουν φτάσει κάτω από 10 λεπτά και το νυχτερινό μου εμένα κάνει 16.6 είμαι φοβερά χαμένος προς το παρόν . Που θα με συμβουλεύατε να πάω για να γλυτώσω όσο γίνεται τη χασούρα?  Το 6μηνο της protergia είναι καλή επιλογή ?

Μαζί με το δήμο και ΥΚΩ με εχουν τρελάνει στο 220άρι κάθε μήνα !! (25ΚVA)

Γιατί βιαστικές... Θα έπρεπε να περιμένεις... Γιατί να πας σε εξάμηνο... Πας σε κάποιο πράσινο.. Έχεις και νυχτερινό... Να κοιτάξεις ποιος πάροχος το προσφέρει μαζί.. 

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

25 λεπτά πριν, trobinhood είπε

Παιδιά έχω βάλει μπλε Δεη myhome online απο αρχές Ιανουαρίου και έχω κατανάλωση 500 ημέρας και 150 νύχτας και την έχω πατήσει μιάς και οι τιμές έπεσαν .

Η ρήτρα αποχώρησης ειναι 100 ευρώ αυτή τη στιγμή και σε κανα μήνα θα ειναι 65

Με δεδομένο ότι οι τιμές έχουν φτάσει κάτω από 10 λεπτά και το νυχτερινό μου εμένα κάνει 16.6 είμαι φοβερά χαμένος προς το παρόν . Που θα με συμβουλεύατε να πάω για να γλυτώσω όσο γίνεται τη χασούρα? 

Το 6μηνο της protergia είναι καλή επιλογή ?

Καλησπέρα βάστα μέχρι τον Απρίλιο και θα δικαιωθείς.......

Εγώ μίλησα το αν θα με ακούσεις είναι δική σου υπόθεση!!!!!!!!!

• Confused 2

17 λεπτά πριν, kotronas είπε

Καλησπέρα βάστα μέχρι τον Απρίλιο και θα δικαιωθείς.......

Εγώ μίλησα το αν θα με ακούσεις είναι δική σου υπόθεση!!!!!!!!!

Και εδώ έχουμε ένα κλασικό παράδειγμα καταστροφολογίας ?,Αρμαγεδώνα , ?ευσεβών πόθων ? Όλα αυτά μαζί κόντρα στη πραγματικότητα 

ευγε 

• Like 3

57 λεπτά πριν, trobinhood είπε

Παιδιά έχω βάλει μπλε Δεη myhome online απο αρχές Ιανουαρίου και έχω κατανάλωση 500 ημέρας και 150 νύχτας και την έχω πατήσει μιάς και οι τιμές έπεσαν .

Η ρήτρα αποχώρησης ειναι 100 ευρώ αυτή τη στιγμή και σε κανα μήνα θα ειναι 65

Με δεδομένο ότι οι τιμές έχουν φτάσει κάτω από 10 λεπτά και το νυχτερινό μου εμένα κάνει 16.6 είμαι φοβερά χαμένος προς το παρόν . Που θα με συμβουλεύατε να πάω για να γλυτώσω όσο γίνεται τη χασούρα? 

Το 6μηνο της protergia είναι καλή επιλογή ?

Γιατί δεν παίρνεις μερικά δώρα να ρεφάρεις και μετά αν είναι κλείνεις σταθερό;

• Like 4

1 ώρα πριν, doomnx είπε

Γιατί δεν παίρνεις μερικά δώρα να ρεφάρεις και μετά αν είναι κλείνεις σταθερό;

Όπως? Doom μόλις βγουν αύριο οι τιμές θα μπορούσες να μου προτείνεις μία συμφέρουσα λύση?

Έχω την αίσθηση ότι αν παραμείνω Μάρτη Απρίλη σ αυτό το πρόγραμμα θα έχω χάσει περίπου 100 ευρώ σέ σχέση Με τό να αλλάξω ακόμη κ χωρίς δώρο 

10 λεπτά πριν, trobinhood είπε

Όπως? Doom μόλις βγουν αύριο οι τιμές θα μπορούσες να μου προτείνεις μία συμφέρουσα λύση?

Έχω την αίσθηση ότι αν παραμείνω Μάρτη Απρίλη σ αυτό το πρόγραμμα θα έχω χάσει περίπου 100 ευρώ σέ σχέση Με τό να αλλάξω ακόμη κ χωρίς δώρο 

Δε νομίζω να προλαβαίνεις τα έξτρα 35€ που έδινε η ελπέδισον στα καταστήματα , ίσως να πάρεις τηλ . Προς το παρών δίνουν 50ρικο 

Περίμενε αύριο μεθαύριο , να δούμε τι θα παίζει αυτόν το μήνα από δώρα 

• Like 8

12 λεπτά πριν, trobinhood είπε

Ε, ELPEDISON, ΗΡΩΝ, Volton είναι οι επιλογές σου. Πέρνα ένα τουρ και βλέπεις μετά.

• Like 5

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βγήκε ο πρώτος εκκαθαριστικός λογαριασμός στην volton με ενδείξεις που έδωσα τηλεφωνικά στον δεδδηε, φυσικά όπως είπαν και κάποιοι φίλοι ποίο πάνω μέσω εποικινωνιας με το chat, το στείλανε την ίδια στιγμή και ποίο μετά ήρθε και στο mail.

Το σκαλίζω η το αφήνω όπως είναι?δεν φένεται το δώρο με τις 500kwh.τα φώτα σάς παρακαλώ.

Επεξ/σία από koriosg4

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 hours ago, koriosg4 said:

Βγήκε ο πρώτος εκκαθαριστικός λογαριασμός στην volton με ενδείξεις που έδωσα τηλεφωνικά στον δεδδηε.

Για 596 kw που έκαψες έπρεπε να πάρεις δώρο 483 και να χρεωθείς τις υπόλοιπες 113.

Εσύ δε χρεώθηκες τίποτα και πήρες και ΚΟΤ. Τι να σκαλίσεις... κερδισμένος είσαι.

Επεξ/σία από ekrepali
  • Like 1
  • Haha 2

4 hours ago, doomnx said:

Preview τιμών Φεβρουαρίου για όλα τα ex-post κυμαινόμενα τιμολόγια (κίτρινα) με βάση την ΤΕΑ Φεβρουαρίου στα 73,61 €/MWh και ΛΠ στα 13,505 €/MWh.

yA2U5i2.jpeg

Αν μας διαβάζει κάποιος από τη Ζενίθ ας κρατήσουν το choice με το πάγιο 1€ 2-3 μήνες ακόμα, να ξαποστάσουμε για το καλοκαίρι οι χειμερινοί τουρίστες :)

• Like 1
  • Thanks 1

16 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Για 596 kw που έκαψες έπρεπε να πάρεις δώρο 483 και να χρεωθείς τις υπόλοιπες 113.

Εσύ δε χρεώθηκες τίποτα και πήρες και ΚΟΤ. Τι να σκαλίσεις... κερδισμένος είσαι.

Γι αυτό ρωτάω, αλλά γιατί δεν φένεται το δώρο και η χρέωση στο ρεύμα ποίο αναλυτικά?

Ευχαριστώ ekrepali.

1 hour ago, koriosg4 said:

Γι αυτό ρωτάω, αλλά γιατί δεν φένεται το δώρο και η χρέωση στο ρεύμα ποίο αναλυτικά?

Ευχαριστώ ekrepali.

Γράφουν μόνο αυτές που χρεώνουν... παράδειγμα αν σε 30 μέρες είχες κάψει 510kw, θα σε χρέωναν τις 10. Οι kw δώρο δε φαίνονται.

Όπως σου το ανέφερα, έπρεπε να χρεωθείς 113kw... ίσως κάνουν καμιά διόρθωση στον επόμενο, οπότε βάλε στην άκρη κάνα 15άρι ευρώ.

• Thanks 1

10 ώρες πριν, dimostr είπε

Και εδώ έχουμε ένα κλασικό παράδειγμα καταστροφολογίας ?,Αρμαγεδώνα , ?ευσεβών πόθων ? Όλα αυτά μαζί κόντρα στη πραγματικότητα 

ευγε 

Σε χαιρετώ Λαμία, εάν τα βλέπεις όλα αυτά σε 2 προτάσεις , κάνεις λάθος επάγγελμα, η κάθε επιχείρηση έχει βγάλει τα ποσά που θα εισπράξει και τα μοιράζει σε διαφορετικά τιμολόγια. Όταν μπαίνει ο κάθε ταλαίπωρος για να βγάλει άκρη και να μπει σε όλη αυτη την διαδικασία για να εξοικονομήσει κάτι έχει χάσει την ψυχολογία του και έρχομαι εγώ να τον ηρεμήσω, να τον απαλλάξω. Κοινωνικό έργο. Ερχεσαι λοιπόν εσύ να αποδικωποιήσης όλο αυτό για πιό όφελος ; Για προσωπικό;

Και συγνώμη για την παράθεση. 

• Confused 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...