Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

απο 15 του μηνα πηγα Ελπε και μου ηρθε ο λογαριασμος της nrg που γμουν πριν ως διορθωτικος ,-45 ευρω .Υπαρχει τροπος να τα παρω αυτα με καταθεση πχ ;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

31 minutes ago, Basketikos_ said:

Και γιατί βιάζεσαι να δεσμευτείς πάλι, ειδικά ανοιξιάτικα που σε λίγο δε θα χρειάζεσαι ούτε θέρμανση, ούτε ψύξη;

Μόνο και μόνο γιατί ειμαι στις 600 κιλοβατώρες τον μήνα και μαζεύονται από την διαφορά στην τιμή

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, lnoldori είπε

Μόνο και μόνο γιατί ειμαι στις 600 κιλοβατώρες τον μήνα και μαζεύονται από την διαφορά στην τιμή

Σε άλλο εστιάζω. Γιατί να πληρώσεις για να βγεις από μπλε (καλώς) και να ξαναμπείς σε μπλε ανοιξιάτικα. Και τα πράσινα και κίτρινα εξίσου φθηνά είναι (και φθηνότερα) και χωρίς δέσμευση. Ο χειμώνας πέρασε.

Δεσμεύσου από Ιούνιο στην τελική. Γνώμη μου βέβαια, μη σε πάρω στο λαιμό μου. Εσύ ξέρεις σε τι τις καταναλώνεις (που είναι βασικό για την τελική απόφαση).

Επεξ/σία από Basketikos_

48 minutes ago, lnoldori said:

Παιδιά καλησπέρα, αυτήν την στιγμή βρίσκομαι στο HOME FIX 2 του Ήρωνα με τα 0,16 χρέωσης και σκέφτομαι να μεταπηδήσω στο Protergia Value Safe με τιμή τα 0,0975 γιατί μου φαίνεται μεγάλη η διαφορά στην κιλοβατώρα.

Αν θυμάμαι καλά θα πρέπει να πληρώσω ρήτρα κανά 60 ευρώ πράγμα που σημαίνει ότι θα χάσω πάνω κάτω την εγγύηση καθότι δεν είχα βάλει πάγια.

Πρέπει να προσέξω κάτι? έχει πάει κάποιος άλλος σε αυτό το πρόγραμμα?

Γιατί δεν γυρνάς στο νέο σταθερό του Ήρων, που και αυτό είναι γύρω στα 10 λεπτά, να γλυτώσεις και τη ρήτρα και το καλοκαίρι ξανακοιτάς τι θα κάνεις.

• Like 3

@doomnx Αν καταλαβαίνω σωστά από το Preview Μαρτίου στο excel σου, για το μήνα Μάρτιο το Volton Ειδικό αναμένεται να έχει μία από τις πιο συμφέρουσες τιμές ανά kWh, 0.0833, κάνοντάς το άκρως ελκυστικό ειδικά σε συνδυασμό με την προσφορά των 500 kWh δώρο για νέους πελάτες, σωστά; Ουσιαστικά για κάποιον που ψάχνει νέο προορισμό αυτή τη στιγμή είναι μονόδρομος...

• Like 1

2 ώρες πριν, MICHAILKON είπε

Η ΔΕΗ θα είναι πολύ καλή πρόταση μέχρι τις ευρωεκλογές, μετά θα αρχίσει το ξύρισμα...

Γιατί τι θα γίνει μετά τις ευρωεκλογές?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, atom7 είπε

@doomnx Αν καταλαβαίνω σωστά από το Preview Μαρτίου στο excel σου, για το μήνα Μάρτιο το Volton Ειδικό αναμένεται να έχει μία από τις πιο συμφέρουσες τιμές ανά kWh, 0.0833, κάνοντάς το άκρως ελκυστικό ειδικά σε συνδυασμό με την προσφορά των 500 kWh δώρο για νέους πελάτες, σωστά; Ουσιαστικά για κάποιον που ψάχνει νέο προορισμό αυτή τη στιγμή είναι μονόδρομος...

Αν διατηρηθεί η έκπτωση συνέπειας και αν είναι τώρα στην ELPEDISON.

Επεξ/σία από doomnx

2 ώρες πριν, epir21 είπε

Messenger chat ειναι η λύση;

Και εμένα εδώ και μια βδομάδα δεν έχει εμφανιστεί το pdf. Μίλησα μέσω chat και μέσα σε 5' λεπτά μου τον έστειλαν. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, doomnx είπε

Αν διατηρηθεί η έκπτωση συνέπειας και αν είναι τώρα στην ELPEDISON.

Ναι από ELPEDISON η μετάβαση. Μόλις έκανα την αίτηση για Volton. Κανονικά -15% η αρχική έκπτωση και -20% η έκπτωση συνέπειας μου είπαν. Οι τιμές Μαρτίου (για τα πράσινα) πότε ανακοινώνονται επίσημα; Αύριο; Γιατί σήμερα μου έδωσαν την τιμή Φεβρουαρίου, αλλά είπαν ότι αναμένεται μείωση (κοντά στα 9 λεπτά).

Επεξ/σία από atom7
  • Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σας, Σας παραθέτω και εγώ τους 2 πρώτους λογαριασμούς από ΗΡΩΝ.. παρατηρείτε τίποτα ασυνήθιστο γιατι λιγο τσιμπημένος μου φαίνεται ο 2ος με πιστωτικό.. 

1ος

Spoiler

1_page-0001.jpg.a26d8593f1110f5f3f356a30c1b3be40.jpg1_page-0002.jpg.2820bce97084d441c4379beef222811e.jpg

2ος

Spoiler

2_page-0001.jpg.61cf3f84375958d88cf2034b62c4c941.jpg2_page-0002.jpg.a445640b559ea46718bfc0c870fbea86.jpg

Επεξ/σία από ekans

17 λεπτά πριν, ekans είπε

Καλησπέρα σας, Σας παραθέτω και εγώ τους 2 πρώτους λογαριασμούς από ΗΡΩΝ.. παρατηρείτε τίποτα ασυνήθιστο γιατι λιγο τσιμπημένος μου φαίνεται ο 2ος με πιστωτικό.. 

1ος

Απόκρυψη περιεχομένων

1_page-0001.jpg.a26d8593f1110f5f3f356a30c1b3be40.jpg1_page-0002.jpg.2820bce97084d441c4379beef222811e.jpg

2ος

Απόκρυψη περιεχομένων

2_page-0001.jpg.61cf3f84375958d88cf2034b62c4c941.jpg2_page-0002.jpg.a445640b559ea46718bfc0c870fbea86.jpg

480 kWh δήλωσες, πόσο περίμενες;

31 λεπτά πριν, atom7 είπε

Ναι από ELPEDISON η μετάβαση. Μόλις έκανα την αίτηση για Volton. Κανονικά -15% η αρχική έκπτωση και -20% η έκπτωση συνέπειας μου είπαν. Οι τιμές Μαρτίου (για τα πράσινα) πότε ανακοινώνονται επίσημα; Αύριο; Γιατί σήμερα μου έδωσαν την τιμή Φεβρουαρίου, αλλά είπαν ότι αναμένεται μείωση (κοντά στα 9 λεπτά).

Στις 2 Μαρτίου θα ξέρουμε σίγουρα.

• Thanks 1

@doomnx έχεις κανένα inside info από τα κονέ σου αν όντως σήμερα είναι η τελευταία μέρα για 50+35€ στα φυσικά καταστήματα Elpedison ή τί μέλλει γενέσθαι από αύριο γενικά με αυτό;

• Like 1

11 λεπτά πριν, Basketikos_ είπε

@doomnx έχεις κανένα inside info από τα κονέ σου αν όντως σήμερα είναι η τελευταία μέρα για 50+35€ στα φυσικά καταστήματα Elpedison ή τί μέλλει γενέσθαι από αύριο γενικά με αυτό;

Όχι δεν ξέρω κάτι. Τηλεφωνικά έχει πάψει ήδη η προσφορά με τα 35. Μόνο 50 δίνουν.

• Thanks 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...