Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

20 λεπτά πριν, flampouras είπε

Btw ξέχασα να αναφέρω (αν παίζει κάποιο ρόλο) ότι ήταν εκκαθαριστικός. Τώρα τι θα κάνουν θα δείξει...Άρα τι κάνουμε σύντεκνοι; 

Τι εννοείς?το να αλλάξεις πρόγραμμα στην εταιρεία που είσαι είναι απλό.Ακομα δεν ξέρουμε τιμές για Μάρτιο στα πράσινα. Ούτως ή άλλως ελπε είμαστε κυρίως για τα δώρα.οταν τελειώσουν αλλαγή και επιστροφή αν τρέξει καλό promo😊

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Καλησπέρα, έχει κάποιος συνάδελφος net metering με εναλλακτικό πάροχο να μου πει εντυπώσεις στη συνεργασία (δηλαδή να μην υπάρχουν προβλήματα επικοινωνίας, λανθασμένων λογαριασμών κτλ) κατά προτίμηση με νυχτερινό. Η τιμή kwh δεν είναι και τόσο σημαντικό λόγω μικρής χρέωσης κατ'έτος που ενδεχωμενος να μηδενίζεται λόγω φθηνότερου παγίου.

Ήρθε η ώρα να ρίξω μαύρη μέτρα στη ΔΕΗ (και στα κεφάλα κάποιων)

Τι ήθελα και μπήκα μέσα στη νύχτα. Εκκαθαριστικος 175 και έχω συνεχόμενα έναντι να έρχονται 130 και 140..και μένω μόνος....δεν δεν βγαίνει πραγματικά.

Κάνω καταμετρηση εγώ και τα δηλώνω.

• Confused 1

1 ώρα πριν, valkon είπε

Τι ήθελα και μπήκα μέσα στη νύχτα. Εκκαθαριστικος 175 και έχω συνεχόμενα έναντι να έρχονται 130 και 140..και μένω μόνος....δεν δεν βγαίνει πραγματικά.

Κάνω καταμετρηση εγώ και τα δηλώνω.

Τι εννοείς;

• Like 1

12 hours ago, jasonas21 said:

Δηλαδή να στειλω myrae ή βιάζομαι λιγο? Μετα απο ποσο καιρό συνήθως επιστρέφουν πιστωτικό? 

η απαντηση σε τετοια διληματα ηταν/ειναι/θα ειναι παντα Myrae.

• Like 1

1 ώρα πριν, takoulou είπε

Με κάτι τέτοια άρθρα που συνέχεια βγαίνουν στα site συμπεραίνεις πόσο άσχετοι είναι οι δημοσιογράφοι πάνω στο ρεύμα. 

Παίρνουν απλά την τιμή της χονδρικής και γράφουν απλά ένα έπεσε ή κατέβηκε και στο τέλος γράφουν κάτι τιμές ότι να ναι των παρόχων που συνήθως τις κάνουν copy-paste ο ένας από τον άλλον (και βλέπεις σε κάθε άρθρο τα ίδια λάθη).

Στο συγκεκριμένο παράδειγμα αρχικά γράφουν για τα πράσινα (χωρίς να το αναφέρουν) και αναφέρουν το 0,11 της elpedison χωρίς να αναφέρουν ότι είναι μόνο για τις πρώτες 100 kWh. Επίσης δεν αναφέρουν αρχικές τιμές χωρίς συνέπεια.

Έναν άσχετο απλά θα τον μπερδέψει παραπάνω το άρθρο.

• Like 2
  • Thanks 1

15 ώρες πριν, Con_stant1ne είπε

Μήπως συμφέρει να πάμε σε πράσινα τον Μάρτιο; Γιατί για να πέσει η τιμή του κίτρινου ex-post στα 10 λεπτά θα πρέπει η ΤΕΑ Μαρτίου να πέσει κάτω από 55€/MWh, τουλάχιστον στο smart ελπε, που λίγο απίθανο το κόβω.

Συμφωνώ και προσυπογράφω...για Μάρτιο τα φθηνότερα τιμολόγια θα είναι τα πράσινα. Με Μ-1 στα 73,61 και Μ-2 στα 93,02 είναι σιγουράκι εκτός και αν πέσει η ΤΕΑ κάτω από 50...

• Like 1

1 ώρα πριν, razkal είπε

η απαντηση σε τετοια διληματα ηταν/ειναι/θα ειναι παντα Myrae. 

Τελικα μου απαντησαν ότι το εχουν προωθήσει στο αρμοδιο τμημα... Ξερει κανενας περιπου ποσο καιρο κανουν να εχω ενα μπούσουλα το ποτε να επικοινωνήσω με τον φιλο Myraeνη? 

16 ώρες πριν, Basketikos_ είπε

Η ΔΕΗ έχει καταφέρει να είναι από τις οικονομικότερες δηλαδή αυτό το μήνα. Ενδιαφέρον.

ΥΓ: Θα βόλευε στο μάτι αν τα σόρταρες με βάση την τιμή Φεβρουαρίου.

Η ΔΕΗ θα είναι πολύ καλή πρόταση μέχρι τις ευρωεκλογές, μετά θα αρχίσει το ξύρισμα...

• Haha 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχουν όλοι οι πάροχοι πακέτα για αγροτικές συνδέσεις;  

Επίσης για μη τουρίστες, με κατανάλωση 300-350kwh, αν τα βλέπω καλά το καλύτερο πρόγραμμα είναι το ¨Protergia Οικιακό Value Safe 6μήνες¨;

Επεξ/σία από t54g05
  • Like 1

Τελικά πως παίρνουμε το pdf του λογαριασμού της volton? εδω και μια εβδομάδα περίπου ειναι στο site αλλα το pdf δεν ειναι διαθέσιμο. Messenger chat ειναι η λύση;

• Like 1

Παιδιά καλησπέρα, αυτήν την στιγμή βρίσκομαι στο HOME FIX 2 του Ήρωνα με τα 0,16 χρέωσης και σκέφτομαι να μεταπηδήσω στο Protergia Value Safe με τιμή τα 0,0975 γιατί μου φαίνεται μεγάλη η διαφορά στην κιλοβατώρα.

Αν θυμάμαι καλά θα πρέπει να πληρώσω ρήτρα κανά 60 ευρώ πράγμα που σημαίνει ότι θα χάσω πάνω κάτω την εγγύηση καθότι δεν είχα βάλει πάγια.

Πρέπει να προσέξω κάτι? έχει πάει κάποιος άλλος σε αυτό το πρόγραμμα?

17 λεπτά πριν, epir21 είπε

Τελικά πως παίρνουμε το pdf του λογαριασμού της volton? εδω και μια εβδομάδα περίπου ειναι στο site αλλα το pdf δεν ειναι διαθέσιμο. Messenger chat ειναι η λύση;

Καλησπέρα, εγω πήρα τηλέφωνο στο κατάστημα που έκανα την αίτηση και μου τον έστειλαν την ίδια μέρα στο email μου.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, lnoldori είπε

Παιδιά καλησπέρα, αυτήν την στιγμή βρίσκομαι στο HOME FIX 2 του Ήρωνα με τα 0,16 χρέωσης και σκέφτομαι να μεταπηδήσω στο Protergia Value Safe με τιμή τα 0,0975 γιατί μου φαίνεται μεγάλη η διαφορά στην κιλοβατώρα.

Αν θυμάμαι καλά θα πρέπει να πληρώσω ρήτρα κανά 60 ευρώ πράγμα που σημαίνει ότι θα χάσω πάνω κάτω την εγγύηση καθότι δεν είχα βάλει πάγια.

Πρέπει να προσέξω κάτι? έχει πάει κάποιος άλλος σε αυτό το πρόγραμμα?

Και γιατί βιάζεσαι να δεσμευτείς πάλι, ειδικά ανοιξιάτικα που σε λίγο δε θα χρειάζεσαι ούτε θέρμανση, ούτε ψύξη;

Επεξ/σία από Basketikos_

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...