Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

4 λεπτά πριν, petrosp_13 είπε

Απλά νομίζω ότι η αναλογική κατανομή των KWH στις μέρες δεν αναφερόταν ρητά σε αυτό που υπογράψαμε αλλά ΟΚ

Εδώ και 2 μήνες σας το λέμε, ειδικά ο @ekrepali που είχε πάρει ήδη λογαριασμό. Μην πιστεύετε τα ψέματα των πωλητών.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 hours ago, ekrepali said:

Κι εγώ έφυγα 10/1 και μου έβγαλαν έναντι μέχρι 10/1. Ίδιες πατέντες με ΗΡΩΝ και Elpedison, πάνε τη τιμολόγηση παραπίσω.

Το ότι εκδίδουν έναντι αντί για τελικό,  πέρα από την "σχετική ταλαιπωρία " για τον πελάτη, αλλάζει κάτι στο τελικό ποσό που θα κληθουμε να πληρώσουμε;

Επεξ/σία από madboy

8 hours ago, petrosp_13 said:

Απλά νομίζω ότι η αναλογική κατανομή των KWH στις μέρες δεν αναφερόταν ρητά σε αυτό που υπογράψαμε αλλά ΟΚ

Είναι ξεκάθαροι οι όροι, γράφει ότι στην εκκαθάριση το δώρο πάει αναλογικά βάσει κατανάλωσης και ημερών.

Spoiler

IMG_20240228_090837.jpg.632ef206f9ed7f5949509a37da2bf366.jpg

Από το Νοέμβριο το είχα επιβεβαιώσει όταν πήρα το λογαριασμό μου

5 hours ago, madboy said:

Το ότι εκδίδουν έναντι αντί για τελικό,  πέρα από την "σχετική ταλαιπωρία " για τον πελάτη, αλλάζει κάτι στο τελικό ποσό που θα κληθουμε να πληρώσουμε;

Όχι, αλλά προσοχή στα δημοτικά τέλη του μη πληρωθούν δίπλα. Ή ο έναντι να μη περιλαμβάνει δημοτικά τέλη πέρα της περιόδου εκπροσώπησης.

• Like 3

14 hours ago, DeareN said:

Καλησπέρα στην παρέα, μια  ερώτηση για τους γνώστες - παθόντες της εναλλαγής παρόχων.

Βγήκε έναντι από Ήρωνα αφού καθυστέρησε σχεδόν μήνα  να βγάλει λογαριασμό στα 150 ευρώ.

Ο λογαριασμός εκδόθηκε στις 22/2 με ημερομηνία λήξης στις 19/3

Εγώ έχω μεταφερθεί από 8/2 στη Volton, στον Ήρωνα ήμουν από τον Σεπτέμβριο.

Μου χρωστάνε και μια εγγύηση 82 ευρώ ο Ήρων.

Τί κάνω? Πληρώνω τον έναντι τώρα ή τον αφήνω και περιμένω να βγάλουν εκκαθαριστικό?

Θα  βγάλουν άραγε εκκαθαριστικό μέχρι τις 19/3 που λήγει αυτός ο έναντι ή πρέπει να τον πληρώσω τώρα για να μην έχω συνέπειες?

Ευχαριστώ πολύ

μια γρήγορη απάντηση παιδιά γιατί διάβασα καμιά 20αριά σελίδες και άκρη δεν έβγαλα,

thank you

6 λεπτά πριν, DeareN είπε

μια γρήγορη απάντηση παιδιά γιατί διάβασα καμιά 20αριά σελίδες και άκρη δεν έβγαλα,

thank you

Κανενας δεν θα σου δωσει απαντηση... Μονο ο παροχος σου... Κανε ενα τηλεφωνο...Οι παροχοι δεν βγαζουν λογαριασμο συντομα... Αργουν πολυ ...

• Like 1

Πηρα τηλ στη βολτον για να δω τι λογαριασμος ειναι αυτος που ηρθε σαν sms 19€ 

Δεν ειχαν ιδεα 

Θα εμφανιστει λεει στο site και δηλωστε να ερχεται στο email 

Αν πας να το δηλωσεις λεει προσπαθηστε αργοτερα 

Εν τω μεταξυ απο οτι ειδα στο Δεδηε αλλαξε το ψηφιο και ειμαι ελπε παλι που ακομα κι αυτοι δεν εχουν βγαλει τελικο για Δεκεμβριο 

Καλα ειναι 3 μηνες που δεν εχω πληρωσει τιποτα για ρευμα 

Ωραιο συστημα εχει φτιαξει το κρατος μας 

• Haha 3

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, adi32 είπε

Πηρα τηλ στη βολτον για να δω τι λογαριασμος ειναι αυτος που ηρθε σαν sms 19€ 

Δεν ειχαν ιδεα 

Θα εμφανιστει λεει στο site και δηλωστε να ερχεται στο email 

Αν πας να το δηλωσεις λεει προσπαθηστε αργοτερα 

Εν τω μεταξυ απο οτι ειδα στο Δεδηε αλλαξε το ψηφιο και ειμαι ελπε παλι που ακομα κι αυτοι δεν εχουν βγαλει τελικο για Δεκεμβριο 

Καλα ειναι 3 μηνες που δεν εχω πληρωσει τιποτα για ρευμα 

Ωραιο συστημα εχει φτιαξει το κρατος μας 

Τώρα δεν φταίει το κράτος... Οι πάροχοι που δεν βγάζουν σωστά και έγκαιρα τους λογαριασμούς... 

Το κράτος σου έδωσε το δικαίωμα να αλλάζεις πάροχο οπότε νομίζεις.. Όποτε σε συμφέρει.. 

Επεξ/σία από takoulou
  • Like 1
  • Haha 1

2 λεπτά πριν, takoulou είπε

Τώρα δεν φταίει το κράτος... Οι πάροχοι που δεν βγάζουν σωστά και έγκαιρα τους λογαριασμούς... 

Το κράτος σου έδωσε το δικαίωμα να αλλάζεις πάροχο οπότε νομίζεις.. Όποτε σε συμφέρει.. 

Το κρατος φταιει στο οτι εχει δημιουργησει ενα συστημα χρηματιστηριου για το βασικοτερο αγαθο, στο οποιο μπορει να λαβει μερος ενα 5% του πληθυσμου για να κερδισει κανοντας αλλαγες και υπολογισμους καθε μηνα , με το οποιο φαινεται οτι οι εταιρειες εχουν πελαγωσει κι αυτες. 

Μπορει για μας τους λιγους που μπορουμε να ασχοληθουμε να ειναι καλο αλλα για τους πολλους οχι 

• Like 3

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, adi32 είπε

Το κρατος φταιει στο οτι εχει δημιουργησει ενα συστημα χρηματιστηριου για το βασικοτερο αγαθο, στο οποιο μπορει να λαβει μερος ενα 5% του πληθυσμου για να κερδισει κανοντας αλλαγες και υπολογισμους καθε μηνα , με το οποιο φαινεται οτι οι εταιρειες εχουν πελαγωσει κι αυτες. 

Μπορει για μας τους λιγους που μπορουμε να ασχοληθουμε να ειναι καλο αλλα για τους πολλους οχι 

Νομίζω αυτό δεν συμβαίνει μόνο εδώ... Με το Χρηματιστήριο ενέργειας... 

Αν οι εταιρείες ήταν σωστές δεν θα είχαν πελαγωσει.. Αλλά το μόνο που τους νοιάζει να σε κάνουν πελάτη.. Και μετά τα ξεχνάνε όλα.. Και κάνουν λάθη ίσως και εσκεμμένα.. 

Επεξ/σία από takoulou
  • Like 1

17 λεπτά πριν, takoulou είπε

IMHO, το κράτος φταίει και παραφταίει που επιτρέπει να λειτουργούν οι πάροχοι ως εισπρακτικές του κράτους. Πώς είναι δυνατόν να καθόμαστε να ελέγχουμε τους τραγελαφικούς υπολογισμούς στους λογαριασμούς εταιριών που μας έχουν ως πρόβατα επί σφαγή... Από το κεφάλι βρωμά το ψάρι

• Like 1

θα κάνουμε ιδιωτικό το ρεύμα και όποιος θέλει θα μπορεί να αγοράζει και να πουλάει δηλ θα είναι ο μεσάζων, άντε και μερικοί να έχουν τη δική τους παραγωγή, τα λοιπά πως θα λειτουργεί πως θα βγάζει λογαριασμούς πω το 1 πως το άλλο θα το διορθώσουμε στην πορεία...ωχ αδερφέ...

Η Elpe εχει σταματήσει να απαντάει σε email? Της εχω στείλει για πιστωτικό υπολοιπο (αιτηση) απο της 9 του μηνα και αλλα δυο email σχετικά με την πορεία της αίτησης και ειναι αφαντοι... 

• Thanks 1

Μόλις έστειλε ο Ήρων τον τελικό με την διόρθωση, βάλανε κανονικά το δώρο (ελπίζω τουλάχιστον δεν πρόλαβα να το κοιτάξω καλά) και πρόσθεσαν προηγούμενο υπόλοιπο 95€ φαινομενικά από το πουθενά, ο προηγούμενος λάθος τελικός ήταν πρπ 65€ (στα οποία συνυπολογίζονται και το ανεξοφλητο 20€ από έναν έναντι). Προκύπτει κάπως αυτό το νούμερο που πρόσθεσαν η πάλι κάποια μαϊμουδια κάνανε και θα πρέπει να τους κυνηγάμε? Αν θέλετε μπορώ να αναρτήσω όλους τους λογαριασμούς.

Μια βοήθεια από τους πιο ειδικούς.

Τελευταίος εκκαθαριστικός από ξεχασμένο Business Fixed 23 της WATT+VOLT που πλέον έχει γίνει Protergia. Ήταν από τα τελευταία καλά προγράμματα που πρόλαβαν να υπογραφούν λίγο πριν τις θεαματικές ανόδους του ρεύματος. Στο +5 βασικά, είχε λήξει η προσφορά, αλλά είχαμε προλάβει να πάρουμε έγγραφα.

Φαίνεται να το έχουν ξεχάσει με τις καλές προνομιακές τιμές ή χάνω κάτι; Το κρατάει έτσι αυτός που το έχει ή θα συμφέρει καλύτερα το We Blue της Eunice πχ;

Νομίζω τα παρακάτω αρκούν για να βγει συμπέρασμα. Αν θέλετε και κάτι ακόμα μου λέτε:

image.png.4a3c865a4e317d83ed762b7897f5c385.png

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...