Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Tελικά όσοι έχετε πιστωτικά υπόλοιπα από προηγούμενες φορές, όταν ξαναπάτε στον ίδιο πάροχο, σας συνυπολογίζονται αυτόματα στον νέο λογαριασμό, ή υπήρχαν περιπτώσεις που έπρεπε να τους πείτε να το κάνουν;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

1 ώρα πριν, dimpap61 είπε

Κι εγώ το ίδιο. Πήρα τηλέφωνο και σε τρία λεπτά έστειλαν το pdf στο  mail.

Μόνο εγώ έφαγα άκυρο και τηλεφωνικά, παρότι η κοπέλα ήθελε να εξυπηρετήσει; Μπορεί να περιμένω μέχρι Παρασκευή, είπε 

4 λεπτά πριν, Demetroula είπε

Tελικά όσοι έχετε πιστωτικά υπόλοιπα από προηγούμενες φορές, όταν ξαναπάτε στον ίδιο πάροχο, σας συνυπολογίζονται αυτόματα στον νέο λογαριασμό, ή υπήρχαν περιπτώσεις που έπρεπε να τους πείτε να το κάνουν;

Έχουν αναφερθεί και οι δυο περιπτώσεις αν δεν κάνω λάθος.

• Like 1

Μόλις τώρα, Nekro87 είπε

Μόλις πήρα και μου είπαν ότι μου το στέλνουν σε λίγο. Δοκίμασε ξανά.

Δεν μπορούσε να το δει καν, η κοπέλα, παρότι δοκίμασε στο φορές. Σε σένα το έβλεπε; Είδε μόνο ότι είναι τελικός

Μόλις τώρα, marinna είπε

Δεν μπορούσε να το δει καν, η κοπέλα, παρότι δοκίμασε στο φορές. Σε σένα το έβλεπε; Είδε μόνο ότι είναι τελικός

Ναι το είδε κανονικά. Ότι είναι τελικός και το ακριβές ποσό. Επιβεβαίωσα το email μου και θα μου το στείλει μέχρι τις 9. 

• Like 1

4 hours ago, CptBill said:

6η μερα οπου απο το σαπιο πορταλ της volton παιρνω το μηνυμα 

"Ο λογαριασμός e-bill δεν είναι ακόμη διαθέσιμος, παρακαλούμε δοκιμάστε αργότερα"
Δοκιμασα και τηλεφωνικα να τους ζητησω να μου στειλουν το λογαριασμο, μου ελεγαν οτι ουτε αυτοι μεχρι να εκδοθει δεν μπορουν να τον δουν και βλεπουν μονο το λογιστικο υπολοιπο.
Α ρε volton, you had one job.

Έρχεται στο mail, πριν εμφανιστεί στο site. Aν το είχες δηλωμένο, αλλιώς στέλνουν με ταχυδρομείο.

1 hour ago, madboy said:

Μίλησα στο τηλέφωνο με την εξυπηρέτηση πελατών της Volton και ζήτησα να μου αποστείλουν τον λογαριασμό στο

Τελικά μετα απο 2 λεπτά που έκλεισα το τηλέφωνο ήρθε και ο λογαριασμός. 

Τελικά εναντι είναι και οχι τελικός. Απο τις 10/02 είμαι Ελπε και υπέθεσα οτι θα έβγαζαν τελικό βάση ενδείξεων που θα τους έστελνε ο Δεδηε.

Κι εγώ έφυγα 10/1 και μου έβγαλαν έναντι μέχρι 10/1. Ίδιες πατέντες με ΗΡΩΝ και Elpedison, πάνε τη τιμολόγηση παραπίσω.

3 hours ago, madboy said:

Σε όσους εχουν φύγει απο Volton και δημιούργησαν λογαριασμό πρίν τους έρθει το μήνυμα εκπροσώπησης απο αυτούς, θα φανεί ο λογαριασμός στην σελίδα της Volton κάποια στιγμή ή θα πρέπει να τους καλέσω να μου το στείλουν;

Γιατί εμφανίζει το γνωστό μήνυμα "Δεν υπάρχουν δηλωμένες Παροχές στον λογαριασμό σας." Ενω υπάρχει κανονικά καταχορυμένη στο πεδίο του Προφίλ καθώς και στο πεδίο Μετρήστε μόνοι σας.

Πήγαινε στο "Mετρήστε μόνος σας", κάνε κλίκ πάνω στη παροχή σου μέχρι να ανανεωθεί η σελίδα, ξαναπήγαινε στο κεντρικό μενού κι εμφανίζεται η παροχή. Αν έχει βγει λογαριασμός θα τον δεις. Φρόντισε να έχεις καταχωρήσει και το mail στο Προφίλ.

• Like 1

2 λεπτά πριν, iliata2410 είπε

ξεχασα να ρωτησω ,ο τροπος υπολογισμος του μηχανισμου διακυμανσης διαφερει απο παροχο σε παροχο; η ειναι ο ιδιος  για ολους;

Είναι παρόμοιος.

3 λεπτά πριν, iliata2410 είπε

οχι δεν ειναι δες εδω πχ για ζενιθ,καταρχην εχει οριο διαφορετικο.Δες σε σποιλερ .

Απόκρυψη περιεχομένων

2024-02-27202324.png.6f2b3d0f083e4641c86f6f1d5f91f943.png

Είναι παρόμοιος ξαναλέω. Οι συντελεστές αλλάζουν.

25 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Έρχεται στο mail, πριν εμφανιστεί στο site. Aν το είχες δηλωμένο, αλλιώς στέλνουν με ταχυδρομείο.

Πέντε μέρες στο site, σήμερα το πρωί στο Viber και στο mail όταν τους πήρα τηλέφωνο το μεσημεράκι.

- Είχα ένα θέμα στο myrae όπου πάτησα 3 φορές του κόκκινο, και μου έβγαλε το κουμπάκι του διαμεσολαβητή.Η πλατφόρμα είναι ίδια με αυτή της ΡΑΕ, με τη διαφορά ότι ζητάνε υποχρεωτικά επισύναψη ταυτότητας ή εξουσιοδότησης. Κι από κάτω ζητάει να ανεβάσεις δικαιολογητικά... κι έχει 2 κουτάκια για σχόλια όπως ο ΣτΚ... στο ένα γράφεις το ιστορικό και στο 2ο την επιθυμητή επίλυση.

- Ο ΗΡΩΝ έκανε τελικά ανάκληση της πάγιας, ύστερα από αίτημα στο MyRAE. Mέσα σε 2 μέρες απάντησαν, ενώ το email ήταν σε αναμονή 2 βδομάδες.

• Like 5

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, ekrepali είπε

Κι εγώ έφυγα 10/1 και μου έβγαλαν έναντι μέχρι 10/1. Ίδιες πατέντες με ΗΡΩΝ και Elpedison, πάνε τη τιμολόγηση παραπίσω.

Πήγαινε στο "Mετρήστε μόνος σας", κάνε κλίκ πάνω στη παροχή σου μέχρι να ανανεωθεί η σελίδα, ξαναπήγαινε στο κεντρικό μενού κι εμφανίζεται η παροχή. Αν έχει βγει λογαριασμός θα τον δεις. Φρόντισε να έχεις καταχωρήσει και το mail στο Προφίλ.

Όντως πέτυχε το κόλπο, φάνηκε σαν pdf,

image.png.e694045947fd8dd0fb2d8dda48f117a4.png

αλλά δεν έχει "ψηθεί" ακόμη για να κατέβει:

image.png.e74c9fb2441b7d875bad332630e5c717.png

Επεξ/σία από liakjim
  • Like 2
  • Haha 1

Ξέχασα να αναφέρω για τον διαμεσολαβητή ότι δεν αναλαμβάνουν άκουσον-άκουσον, ζητήματα που αφορούν μικρά ποσά (κάτω από 100 ευρώ). Δηλαδή θέματα συνέπειας τελικού λογαριασμού από ΗΡΩΝ και NRG, δεν είναι σίγουρο ότι θα τα εξετάσουν. Αλλά αν δε δοκιμάσετε, το μόνο σίγουρο είναι ότι λεφτά δε θα πάρετε. Κι αν δεν ασχοληθεί ο μεσολαβητής υπάρχει και ο ΣτΚ. Ααα κι αυτό ξέχασα να το αναφέρω. Δεν αναλαμβάνει ο διαμεσολαβητής αν εκκρεμεί αλλού το αίτημα.

• Like 4
  • Haha 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...