Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

8 minutes ago, doomnx said:

Θα την χάσεις τη μπάλα. Προχώρησες με  BEFON και με Teleraise ταυτόχρονα.

αυτό καταλαβαίνω. Μόλις ήρθε sms ότι η μια από τις δυο παροχές εκπροσωπείται από την ελπε απο 23-2-2024. Η της τελερειζ ήταν σίγουρη ότι ότι είπαμε με befon είναι άκυρο. Προφανώς δεν ξέρουν τι τους γίνεται. Τώρα στο τηλέφωνο μου λέει ότι θα το προωθήσει μεν, αλλά αν έχει καταχωρηθεί πρώτα το της befon, θα ισχύει ότι είπαμε με την befon. Λέω απλά να μην κάνω την επιβεβαίωση στην teleraise να ξεμπερδεύω.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Μόλις τώρα, leftermann είπε

αυτό καταλαβαίνω. Μόλις ήρθε sms ότι η μια από τις δυο παροχές εκπροσωπείται από την ελπε απο 23-2-2024. Η της τελερειζ ήταν σίγουρη ότι ότι είπαμε με befon είναι άκυρο. Προφανώς δεν ξέρουν τι τους γίνεται. Τώρα στο τηλέφωνο μου λέει ότι θα το προωθήσει μεν, αλλά αν έχει καταχωρηθεί πρώτα το της befon, θα ισχύει ότι είπαμε με την befon. Λέω απλά να μην κάνω την επιβεβαίωση στην teleraise να ξεμπερδεύω.

Για να είσαι σίγουρος κάνε ένα τηλέφωνο στον Δεδδηε να δεις τι ισχύει;

• Like 1

8 λεπτά πριν, leftermann είπε

Το πιο απλό, δες αν άλλαξε το τελευταίο ψηφίο σου στον αριθμό παροχής.

1 minute ago, doomnx said:

Το πιο απλό, δες αν άλλαξε το τελευταίο ψηφίο σου στον αριθμό παροχής.

ναι, για την μια από τις 2 παροχές άλλαξε, για την άλλη όχι. Οπότε σαφώς και ισχύουν οι αιτήσεις που έκανα με μπεφον 20-2-24 (η αλλαγή έγινε από 23-2-24). Οπότε η τύπισσα της teleraise δεν ξερει τι της γίνεται.

Απλά αγνοώ τα σημερινά, αν και όποτε με πάρουν για επιβεβαίωση το αρνούμαι, και τέλος. Χάσαμε 2Χ35 για τους γονεις, κέρδισα όμως 2Χ20€ σκλαβενίτη που θα πάνε στην τσεπούλα μου, να πάω να πάρω γαλατάκι για τα παιδάκια μου που πεινάνε καλέ κύριε... :) :)

Α, χασαμε και τον χρόνο μας πρωί πρωί Τριτιάτικα, τεσπά, δεν βαριέσαι, δεν είχα πολλή δουλειά έτσι κι αλλιώς...

Μόλις τώρα, leftermann είπε

ναι, για την μια από τις 2 παροχές άλλαξε, για την άλλη όχι. Οπότε σαφώς και ισχύουν οι αιτήσεις που έκανα με μπεφον 20-2-24 (η αλλαγή έγινε από 23-2-24). Οπότε η τύπισσα της teleraise δεν ξερει τι της γίνεται.

Απλά αγνοώ τα σημερινά, αν και όποτε με πάρουν για επιβεβαίωση το αρνούμαι, και τέλος. Χάσαμε 2Χ35 για τους γονεις, κέρδισα όμως 2Χ20€ σκλαβενίτη που θα πάνε στην τσεπούλα μου, να πάω να πάρω γαλατάκι για τα παιδάκια μου που πεινάνε καλέ κύριε... :) :)

Α, χασαμε και τον χρόνο μας πρωί πρωί Τριτιάτικα, τεσπά, δεν βαριέσαι, δεν είχα πολλή δουλειά έτσι κι αλλιώς...

Πάρε τηλέφωνο στο ΔΕΔΔΗΕ να δεις αν έχουν παραλάβει κάποια αίτηση για τη 2η παροχή. Αν όχι ακόμα, τότε μπορείς να προχωρήσεις με τη δεύτερη εταιρεία.

• Like 1

5 ώρες πριν, doomnx είπε

Αφού αυτοί οι 2 μόνο δίνουν δώρα στα πράσινα 

Σωστό. Το ερώτημα πλέον είναι αν οι ελπετζηδες πάμε στο πράσινο ή το κίτρινο της Volton, αφού κανένα δεν έχει χρονική δέσμευση. 

Screenshot_2024-02-27-12-42-27-95_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg.eea90329da0e2803c709fe28691ea31e.jpgScreenshot_2024-02-27-12-42-06-02_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg.04fba609c193cf4bb298da29f8d11133.jpg

O επομενος λογαριασμός που θα εκδωθεί(Ηρων) θα ειναι για κατανάλωση απο 31 Ιανουαρίου εώς 23 Φεβρουαρίου 175 κιλοβατωρες κατανάλωσα .Ο μηχανισμος διακυμανσης οπως τον υπολογησα,θα ειναι.1,26*0,07557*175+0,018=0,1132182-0,06=0,0532182*175=9,32 Ευρω.Σωστα το υπολόγισα ή εκανα κάτι λάθος;βοθήστε λιγάκι αν θελετε.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, iliata2410 είπε

O επομενος λογαριασμός που θα εκδωθεί(Ηρων) θα ειναι για κατανάλωση απο 31 Ιανουαρίου εώς 23 Φεβρουαρίου 175 κιλοβατωρες κατανάλωσα .Ο μηχανισμος διακυμανσης οπως τον υπολογησα,θα ειναι.1,26*0,07557*175+0,018=0,1132182-0,06=0,0532182*175=9,32 Ευρω.Σωστα το υπολόγισα ή εκανα κάτι λάθος;βοθήστε λιγάκι αν θελετε.

Σωστά. Η διακύμανση για αυτές τις ημερομηνίες θα βγαίνει 0,0532182€/kWh

Επεξ/σία από fotis1997
  • Like 1

1 ώρα πριν, Rebirth είπε

Σωστό. Το ερώτημα πλέον είναι αν οι ελπετζηδες πάμε στο πράσινο ή το κίτρινο της Volton, αφού κανένα δεν έχει χρονική δέσμευση. 

Screenshot_2024-02-27-12-42-27-95_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg.eea90329da0e2803c709fe28691ea31e.jpgScreenshot_2024-02-27-12-42-06-02_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg.04fba609c193cf4bb298da29f8d11133.jpg

Αν έχεις σκοπό να φύγεις στο μήνα, δεν έχει διαφορά. Σε διαφορετική περίπτωση στο πράσινο ξέρεις τι σε περιμένει.

• Like 2

Παίδες, έχω κλείσει πάνω από ένα μήνα και δεν έχω λάβει ακόμα την 60αρα κάρτα της ΕΛΠΕ

Τους έχω καλέσει 3 φορές το τελευταίο 10ήμερο και μου λένε να περιμένω τηλέφωνο για ραντεβού για να παραλάβω

Θέλω να φύγω, αλλά όχι πριν πάρω την κάρτα

Τι μου προτείνετε να κάνω;

8 λεπτά πριν, petrosp_13 είπε

Παίδες, έχω κλείσει πάνω από ένα μήνα και δεν έχω λάβει ακόμα την 60αρα κάρτα της ΕΛΠΕ

Τους έχω καλέσει 3 φορές το τελευταίο 10ήμερο και μου λένε να περιμένω τηλέφωνο για ραντεβού για να παραλάβω

Στείλε στο myrae ότι παρά τις διαβεβαιωσεις της εταιρείας δεν έχεις παραλάβει ακόμα και επισυνάψει το promo του δώρου.Αφου το έχεις στη σύμβαση μπορείς να φύγεις πάντως δεν υπάρχει θέμα,θα στη φέρουν κάποια στιγμή.

• Like 2

1 hour ago, petrosp_13 said:

το ιδιο κι εγω (αν και εφυγα απο ελπε πριν 10 μερες). υποτιθεται εχει παει στον κουριερ αλλα ακομα περιμενω.

αν δεν εχω νεα τους ως την Παρασκευη θα το παω μεσω myrae.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

6η μερα οπου απο το σαπιο πορταλ της volton παιρνω το μηνυμα 

"Ο λογαριασμός e-bill δεν είναι ακόμη διαθέσιμος, παρακαλούμε δοκιμάστε αργότερα"
Δοκιμασα και τηλεφωνικα να τους ζητησω να μου στειλουν το λογαριασμο, μου ελεγαν οτι ουτε αυτοι μεχρι να εκδοθει δεν μπορουν να τον δουν και βλεπουν μονο το λογιστικο υπολοιπο.
Α ρε volton, you had one job.

Επεξ/σία από CptBill
  • Like 1

1 ώρα πριν, paranoid_android είπε

Ελαβα και τον αναλυτικο τελικο λογαριασμο σε pdf απο volton και στην ουσια ειναι 26,94€ για 193kwh σε 26 μερες. 

Με email σου ήρθε;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...