Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, liakjim είπε

Παιδιά πήρα λογαριασμό από Βόλτον!

Από τη συγκίνηση μου δεν κατάφερα ακόμη να τον ανοίξω.

Εμενα μολις μου ηρθε με sms να πληρωσω 18,39  Καλα το βγαλαμε το γεναρη

Στο site δε εχει τιποτα βεβαια 

Εναντι Τελικος ποιος ξερει ?

Οτι ναναι 

Επεξ/σία από adi32
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βγήκε 1ος/τελικός Volton για διάστημα 8/1 - 9/2 στα 39.62E για 437kwh (323 μέρα 114 νύχτα).

Έκατσα 32 μέρες αντί 30 αλλα και πάλι μου φαίνεται λίγο τσιμπημένο ποσό για ~20 kwh που θα χρεωθώ αν τα υπολογίζω σωστά.
Άκυρο μιας και είχα την εντύπωση οτι και οι ρυθμιζόμενες είναι δωρεάν αλλα λογικό όχι. αν χρεώσει και ρυθμιζόμενες για 437kwh μια χαρά είναι βγαίνει το ποσό.

Έχει εμφανιστεί το ποσό και μου έχει έρθει και μήνυμα αλλα δεν είναι διαθέσιμο ακόμα το pdf.

Επεξ/σία από epir21

On 31/07/2022 at 01:40, Liapisftw said:

Έχει κανείς ιδέα τι παίζει με nova energy? Την είχα βάλει παλιά μαζί με το ίντερνετ αλλα δεν μπορώ να βρω πουθενά την νεα τιμολογιακή πολιτική στο ίντερνετ.

Δίνανε τζάμπα Κοτ μέχρι Σεπτέμβριο 2022 (κυμαινομενο χωρίς ρήτρα αναπροσαρμογής) μετά άλλαξαν τους όρους χωρίς καν να ειδοποιήσουν τους πελάτες. Μακριά... οι εκπρόσωποι δεν ξέρουν που πάν τα τέσσερα. Τιμές τώρα φαντάζομαι ίδιες με βολτον αλλα αμφιβάλλω αν θα δίνουν τον 1 μήνα δωρεάν. Επίσης αν χρειαστείς κάτι πχ αμφισβήτηση, υπόψιν της volton κάνεις καταγγελία στη ραε. Η νονά δεν υπάρχει πουθενά, είναι βιτρίνα και παίρνουν απλά ένα ποσοστό επί των κερδών 

• Like 1

27 λεπτά πριν, epir21 είπε

Βγήκε 1ος/τελικός Volton για διάστημα 8/1 - 9/2 στα 39.62E για 437kwh (323 μέρα 114 νύχτα).

Έκατσα 32 μέρες αντί 30 αλλα και πάλι μου φαίνεται λίγο τσιμπημένο ποσό για ~20 kwh που θα χρεωθώ αν τα υπολογίζω σωστά.
Άκυρο μιας και είχα την εντύπωση οτι και οι ρυθμιζόμενες είναι δωρεάν αλλα λογικό όχι. αν χρεώσει και ρυθμιζόμενες για 437kwh μια χαρά είναι βγαίνει το ποσό.

Έχει εμφανιστεί το ποσό και μου έχει έρθει και μήνυμα αλλα δεν είναι διαθέσιμο ακόμα το pdf.

Μια χαρά είσαι. Για 437kw μόνο οι ρυθμιζόμενες είναι κοντά στα 25€. Βάλε και δημοτικα τέλη και καταλαβαινεις ότι καθαρά για ρεύμα πλήρωσες ψίχουλα.

• Like 2

29 λεπτά πριν, epir21 είπε

41 λεπτά πριν, adi32 είπε

Εμενα μολις μου ηρθε με sms να πληρωσω 18,39  Καλα το βγαλαμε το γεναρη

Στο site δε εχει τιποτα βεβαια 

Εναντι Τελικος ποιος ξερει ?

Οτι ναναι 

Ναι , και σε μένα μόνο SMS ήρθε. Ακόμα δεν μπορώ να τον δω .

Ολοι στην ιδια κατασταση ειμαστε με βολτον. Κι εγω ειμαι σε επικοινωνια μαζι τους γιατι θελω να δω τον λογαριασμο που ελαβα μονο με ΣΜΣ και μου ηρθε στα 26.95, με περιοδο καταναλωσης γυρω στις 24 ημερες, και τα οποια μου φανηκαν πολλα κ θελω να δω την αναλυση! 

(Αλλα τωρα βλεπω που λετε κ εσεις για ρυθμιζομενες κλπ)

4 λεπτά πριν, paranoid_android είπε

Ολοι στην ιδια κατασταση ειμαστε με βολτον. Κι εγω ειμαι σε επικοινωνια μαζι τους γιατι θελω να δω τον λογαριασμο που ελαβα μονο με ΣΜΣ και μου ηρθε στα 26.95, με περιοδο καταναλωσης γυρω στις 24 ημερες, και τα οποια μου φανηκαν πολλα κ θελω να δω την αναλυση! 

(Αλλα τωρα βλεπω που λετε κ εσεις για ρυθμιζομενες κλπ)

Πόση κατανάλωση είχες;

Ειναι για τα τσιρκο το συστημα τους 

Ακομα βγαζει 

Υπάρχει παροχή σε εκκρεμότητα επιβεβαίωσης από το σύστημα.

Τον αλλο μηνα που θα ξαναπαμε θα εχει πλακα

• Haha 1

Spoiler

IMG_20240227_105621-min.jpg.6f2e28ce4df8b81f3ce561bf347d05ba.jpg

IMG_20240227_105630-min.jpg.07924f9c3b453146831cf6eaf57a4c75.jpg

Aυτος ο Ματσάγγος, μεγάλο σαΐνι... ούτε τον κώδικα για ένα sms δε μπορεί να γράψει σωστά. 😄

Εγώ δε πήρα λογαριασμό για τη τερματισμενη παροχή... θα δούμε μέχρι το Πάσχα.

μου στείλαν από teleraise email με συμβόλαια κλπ, και περιμένω να πάρουν τηλέφωνο επιβεβαίωσης. Μέσα στα συμβόλαια έχει και ένα "ομαδικό ασφαλιστήριο επείγουσας τεχνικής βοήθειας στην κατοικία" της eurolife. Τιν' τούτο, ξέρει κανένας; Δεν μου είπαν τίποτα γι αυτό. Τι μας κρύβουνε;;;

Για την ιστορία: μήπως χάσανε την μπάλα; Πριν κάνα 10ήμερο με παίρνουν τηλέφωνο από ελπε (πλέον έμαθα ότι ήταν teleraise) για την παροχή που είχα ελπέ καιτην πήγα ήρωνα, για να επιστρέψω, με 50+ 5Χ20. Την προηγούμενη μέρα είχα πάει σε κατάστημα και έκανα συμβόλαιο με δώρο 50+35+20€ σκλαβενιτη. Το είδε ότι όντως είχε γίνει, σόρρυ λέει δεν μπορώ να κάνω τίποτα. Της λέω, εχω 2 παροχές των γονιών μου, ηταν ελπε και τωρα είναι ήρωνα, αλλά στο myelpe φαίνονται ακόμα ενεργές, ψήνομαι να τις επιστρέψω ελπε, Λέει ότι όντως φαλινονται ενεργές, θα σας πάρω μόλις τις δω τερματισμένες. Οκ.

Λίγες μέρες μετά με παίρνουν ξανά από ελπεντισον, νόμιζα ήταν η ίδια αλλά τώρα έμαθα ότι ήταν άλλη, από befon. Για την δικιά μου παροχή. Της λέω έκανα συμβόλαιο, τα είπαμε, για τις 2 των γονιών μου γίνεται κάτι; Ναι μου λέει, κάνουμε λοιπόν αιτήσεις, μου δίνει 50+5Χ20+ 20€ σκλαβενίτη. Τέλεια, απαντάω στα mail, κάνουμε και τηλεφωνική επιβεβαίωση, θεωρώ ότι όλα κομπλέ.

Χθες με ξαναπαίρνει η πρώτη κοπέλα, για τις παροχές των γονιών σας μου λέει. Αφού κάναμε συμβόλαια της λέω. Δεν κάναμε τίποτα μαζί λέει (εκεί κατάλαβα ότι η 2η κοπέλα ήταν άλλη), και δεν έχει γίνει τίποτα γιατί μόλις σήμερα οι παροχές φαίνονται τερματισμένες. Δεν είναι δυνατό να γίνει προσφορά και συμβόλαιο σε ενεργή παροχή. Όντως, μέχρι την προηγούμενη μέρα οι παροχές φαινόταν ενεργές στο myelpe, ποτέ δεν τερματίστηκαν και ας είχα ήδη κάνει συμβόλαιο με την befon.

Τεσπα, μου πρόσφερε 50+35+5Χ20 αλλά όχι δωροεπιταγή, προσπάθησα λίγο να πιέσω αλλά δεν είμαι καλός στα παζάρια, και περιμένω τηλέφωνο για επιβεβαίωση. Ελπίζω να μην χάσουμε εντελώς την μπάλα...

• Haha 2

43 λεπτά πριν, ekrepali είπε
  Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

IMG_20240227_105621-min.jpg.6f2e28ce4df8b81f3ce561bf347d05ba.jpg

IMG_20240227_105630-min.jpg.07924f9c3b453146831cf6eaf57a4c75.jpg

Aυτος ο Ματσάγγος, μεγάλο σαΐνι... ούτε τον κώδικα για ένα sms δε μπορεί να γράψει σωστά. 😄

Εγώ δε πήρα λογαριασμό για τη τερματισμενη παροχή... θα δούμε μέχρι το Πάσχα.

Spoiler

image.gif.09c0063f762a1a2dd0efbc5e79bb54b6.gif

• Haha 2

1 ώρα πριν, Giannis_Io είπε

Πόση κατανάλωση είχες;

Δεν ξερω γιατι δεν εχω αναλυτικο λογαριασμο για να δω, αλλα δεν θεωρω οτι εφτασα τις 500kwh

29 λεπτά πριν, leftermann είπε

μου στείλαν από teleraise email με συμβόλαια κλπ, και περιμένω να πάρουν τηλέφωνο επιβεβαίωσης. Μέσα στα συμβόλαια έχει και ένα "ομαδικό ασφαλιστήριο επείγουσας τεχνικής βοήθειας στην κατοικία" της eurolife. Τιν' τούτο, ξέρει κανένας; Δεν μου είπαν τίποτα γι αυτό. Τι μας κρύβουνε;;;

Για την ιστορία: μήπως χάσανε την μπάλα; Πριν κάνα 10ήμερο με παίρνουν τηλέφωνο από ελπε (πλέον έμαθα ότι ήταν teleraise) για την παροχή που είχα ελπέ καιτην πήγα ήρωνα, για να επιστρέψω, με 50+ 5Χ20. Την προηγούμενη μέρα είχα πάει σε κατάστημα και έκανα συμβόλαιο με δώρο 50+35+20€ σκλαβενιτη. Το είδε ότι όντως είχε γίνει, σόρρυ λέει δεν μπορώ να κάνω τίποτα. Της λέω, εχω 2 παροχές των γονιών μου, ηταν ελπε και τωρα είναι ήρωνα, αλλά στο myelpe φαίνονται ακόμα ενεργές, ψήνομαι να τις επιστρέψω ελπε, Λέει ότι όντως φαλινονται ενεργές, θα σας πάρω μόλις τις δω τερματισμένες. Οκ.

Λίγες μέρες μετά με παίρνουν ξανά από ελπεντισον, νόμιζα ήταν η ίδια αλλά τώρα έμαθα ότι ήταν άλλη, από befon. Για την δικιά μου παροχή. Της λέω έκανα συμβόλαιο, τα είπαμε, για τις 2 των γονιών μου γίνεται κάτι; Ναι μου λέει, κάνουμε λοιπόν αιτήσεις, μου δίνει 50+5Χ20+ 20€ σκλαβενίτη. Τέλεια, απαντάω στα mail, κάνουμε και τηλεφωνική επιβεβαίωση, θεωρώ ότι όλα κομπλέ.

Χθες με ξαναπαίρνει η πρώτη κοπέλα, για τις παροχές των γονιών σας μου λέει. Αφού κάναμε συμβόλαια της λέω. Δεν κάναμε τίποτα μαζί λέει (εκεί κατάλαβα ότι η 2η κοπέλα ήταν άλλη), και δεν έχει γίνει τίποτα γιατί μόλις σήμερα οι παροχές φαίνονται τερματισμένες. Δεν είναι δυνατό να γίνει προσφορά και συμβόλαιο σε ενεργή παροχή. Όντως, μέχρι την προηγούμενη μέρα οι παροχές φαινόταν ενεργές στο myelpe, ποτέ δεν τερματίστηκαν και ας είχα ήδη κάνει συμβόλαιο με την befon.

Τεσπα, μου πρόσφερε 50+35+5Χ20 αλλά όχι δωροεπιταγή, προσπάθησα λίγο να πιέσω αλλά δεν είμαι καλός στα παζάρια, και περιμένω τηλέφωνο για επιβεβαίωση. Ελπίζω να μην χάσουμε εντελώς την μπάλα...

Θα την χάσεις τη μπάλα. Προχώρησες με  BEFON και με Teleraise ταυτόχρονα.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα μόλις έκλεισα επιστροφή σε elpedison μέσω  befon.50+35 +5×20(επιστροφή παλιού πελάτη)συν 20αρα Σκλαβενιτη.Μεχρι σήμερα και με πολύ πίεση. Όποιος θέλει μου στέλνει pm.

Επεξ/σία από messinia3
  • Like 2
  • Thanks 5

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...