Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είμαι Ελπε και σκέφτομαι για τον Μάρτιο να πάω Volton ή Δεη. Ο τελευταίος λογαριασμός που έχω είναι της Δεη. 

Να ζητήσω βεβαίωση εκπροσώπησης από Ελπε για μετάβαση στους παραπάνω παροχους; Από το chat να την ζητήσω; Την στέλνουν άμεσα;

Ηρων δεν σκέφτομαι να πάω πάντως με αυτά που διαβάζω. Το σκεπτικό είναι να μείνω κάνα μήνα σε άλλο παροχο και μετά επιστροφή στην Ελπε. 

Επεξ/σία από madboy
  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

7 λεπτά πριν, doomnx είπε

Δεν είναι κακό να παραδεχτείς ότι είσαι εντελώς άσχετος και ότι δεν ξέρεις να διαβάζεις πίνακες και να ζητήσεις να σου αποσαφηνίσουμε τις χρεώσεις. Σκεφτόμαστε διπλά πριν κάνουμε τέτοιες βαρύγδουπες δηλώσεις.

Με αφορμή το post σου πήγα στο site της ZeniΘ. Έβγαλαν καινούργιο κυμαινόμενο με ρήτρα:

Power Home More -Κίτρινο τιμολόγιο: Ρεύμα με κυμαινόμενη τιμή | ZeniΘ (zenith.gr)

EDIT: Δεν απέσυραν το Choice τλκ.

Σε ευχαριστούμε πολυ, μαζι και κορακιο, για την προσφορά σου στον τουρισμο. Μην στεναχωριεσαι απο τετοια, παντα θα συμβαινουν

1 λεπτό πριν, katsios2010 είπε

Σε ευχαριστούμε πολυ, μαζι και κορακιο, για την προσφορά σου στον τουρισμο. Μην στεναχωριεσαι απο τετοια, παντα θα συμβαινουν

Α δεν στεναχωριέμαι. Μπορεί να ξεχαστεί κάποιο link, αλλά όχι και να βγαίνουν οι διπλάσιες χρεώσεις.

15 λεπτά πριν, conne είπε

Αυτό σημαίνει ότι τα κιτρινα θα είναι ποιο φθηνά λίγο? 

Και τα κίτρινα θα είναι πιο φθηνά για τον Φεβρουάριο σε σχέση με τον Ιανουάριο, ναι.

• Like 1

2 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Έχει και δοκιμαστήριο; Αλλιώς μπορείς να κάνεις καταγγελία στο myRae αν είναι στενά. 😁

Χαραζουν και το ονομα σου στην πλατη

• Like 1
  • Haha 3

Στις 23/2/2024 στις 9:18 ΜΜ, marinna είπε

Και σε μένα εμφανίστηκε σήμερα το ποσό. 87,56 για 683 κιλοβατώρες σε 30 μέρες (αν τα υπολογίζω σωστά, 3 Ιανουαρίου με 1 Φεβρουαρίου). Θεωρητικά χρεώθηκα τόσο για 183 κιλοβατώρες - υπόψη ότι 239 από τις συνολικές είναι νυχτερινού, αλλιώς θα ήταν ακόμα μεγαλύτερο το ποσό. Σύμφωνα με το εξελ του doom βγαίνει 83,10 - η απόκλιση είναι μικρή και θα φανεί στο pdf γιατί υπάρχει.

Χωρίς την έκπτωση των 500 κιλοβατώρων θα έβγαινε 164,81 (doom), οπότε πάλι καλά να λέμε...

Αν βγήκε το PDF θα ήθελα να δω αν υπολογίζω κάτι λάθος.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, katsios2010 είπε

Εως πεμπτη στα καταστηματα

Θέλω και τα 5×20 για επιστροφη παλιου πελατη και την 20αρα Σκλαβενίτη.Σε καταστημα χλωμό να μου τα δώσουν όλα,αλλά ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. 

Επεξ/σία από messinia3

1 ώρα πριν, doomnx είπε

πήγα στο site της ZeniΘ. Έβγαλαν καινούργιο κυμαινόμενο με ρήτρα:

Power Home More -Κίτρινο τιμολόγιο: Ρεύμα με κυμαινόμενη τιμή | ZeniΘ (zenith.gr)

με 1,80 συντελεστή και 60-40 όρια φαντάζομαι θα είναι ευκαιρία 😂

• Like 1
  • Haha 1

1 λεπτό πριν, korakios είπε

με 1,80 συντελεστή και 60-40 όρια φαντάζομαι θα είναι ευκαιρία 😂

Ούτε καν, προσπέρνα. 14+ λεπτά με 5 ευρώ πάγιο όταν το Choice βγαίνει 12 με 1...

41 λεπτά πριν, messinia3 είπε

Θέλω και τα 5×20 για επιστροφη παλιου πελατη και την 20αρα Σκλαβενίτη.Σε καταστημα χλωμό να μου τα δώσουν όλα,αλλά ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. 

Στα καταστηματα μονο 35 

1 ώρα πριν, liakjim είπε

Έχει πάρει κανείς οποιονδήποτε λογαριασμό από volton εντός του 2024;

Εγώ είμαι από τις 14/01 volton και δεν μ αφήνει να δώσω ούτε Kwh αλλά και ούτε έχω πάρει κάποιο λογαριασμό.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...