Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

13 λεπτά πριν, doomnx είπε

Γιατί ποιο άλλο έχει έκπτωση 1,5 λεπτού; Το Smart Ιανουαρίου έχει αυτή την έκπτωση και καταλήγει 0,13508 όπως φαίνεται στο ιστορικό τιμών. 

Το φύλλο των ex-post υπάρχει για γενικότερη σύγκριση των προγραμμάτων ώστε να βοηθήσει στην επιλογή τρέχουσας προσφοράς και δεν μπορεί να περιλαμβάνει παρελθοντικές εκπτώσεις.

Μπερδεύτηκα που είδα στα δύο φύλλα διαφορετικές τιμές.

• Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

2 μέρες ακόμη για να κλείσει η ΤΕΑ Φεβρουαρίου και το τοπίο είναι ξεκάθαρο στα πράσινα τιμολόγια ρεύματος Μαρτίου:

Τουλάχιστον ένα τιμολόγιο (της ελίν) θα κοστίζει 0,08 €/kWh.

Agn1eRd.jpeg

• Like 8

18 λεπτά πριν, katsios2010 είπε

Εγω πηρα 3 καταστηματα τηλεφωνο. Το καλυτερο που πηρα για 2 παροχες ειναι τα 50 και 35 και 2 μπουρνουζια. Ουτε σκλαβενιτη, ουτε ενδερεδ που αναφερθηκε. Α και μια 150 ευρω φουλ health καρτα για εξετασεις Αχρηστη εντελως.

Τι μπουρνούζια?Calvin Klein?😂😂

2 hours ago, 7tasos7 said:

Από rae ποτέ παίρνουμε απάντηση; έχω στείλει από 20/2 rae για φυσικό αέριο γιατί έχω φύγει από 11/1 και αυτοί συνεχίζουν να βγάζουν έναντι έναν 13/1 με ένδειξη δική μου και έναν τώρα 19/2.ενω τηλεφωνικά με βλέπουν πως έχω φύγει και όλο λένε θα βγει τελικός. 

Ζήτα να ακυρωθούν εντελώς αυτοί οι λογαριασμοί, γιατί έχουν και χρεώσεις δημοτικών τελών μετά τη λήξη εκπροσώπησης.

• Like 1

1 λεπτό πριν, adi32 είπε

Με τους λογαριασμούς τι γίνεται? Δεν έχει βγει ούτε της ελπε του Δεκεμβρίου τελικός οούτε της βολτον του Ιανουαρίου και τώρα ξανά πήγα ελπε 

Αν πας και 3η φορά ΕΛΠΕ μέχρι να βγει λογαριασμός ξεκλειδώνεις το bonus των 350 €.

• Haha 18

1 hour ago, katsios2010 said:

Το καλυτερο που πηρα για 2 παροχες ειναι τα 50 και 35 και 2 μπουρνουζια.

Τις πετσέτες πέρυσι τις απέρριψα, αλλά τα μπουρνούζια είναι λόγος επιστροφής.

• Haha 5

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οι εταιρείες τα έχουν παιξει πάντως με τα τηλεφωνικα τους κέντρα. Η Ζενιθ ειδικά τα έχει πέξει, μας παίρνουν σε ημερήσια βάση τηλέφωνο αν ενδιαφερόμαστε! αν κι τους συμπαθω πιο πολυ απο protergia και nrg που μου την δινουν στα νευρα, μας εχουν ζαλίσει, λες και εχουμε καμια μεζονετα και απο εμας θα γινουν πλούσιοι

Επεξ/σία από Manefs23

4 minutes ago, Manefs23 said:

Οι εταιρείες τα έχουν παιξει πάντως με τα τηλεφωνικα τους κέντρα. Η Ζενιθ ειδικά τα έχει πέξει, μας παίρνουν σε ημερήσια βάση τηλέφωνο αν ενδιαφερόμαστε! αν κι τους συμπαθω πιο πολυ απο protergia και nrg που μου την δινουν στα νευρα, μας εχουν ζαλίσει, λες και εχουμε καμια μεζονετα και απο εμας θα γινουν πλούσιοι

Μπες στο μητρώο 11

1 ώρα πριν, SofoS@ είπε

στα δώσαν από το τηλέφωνο ή σε κατάστημα γιατί σε πρόσφατη επικοινωνια με κατάστημα μου είπαν οτι δεν ειναι σίγουρο πως μπορούν να δώσουν τα +20

Στο τηλέφωνο με τα κεντρικά τους. Μου ανέφερε ότι δεν μπορεί να το στείλει γραπτώς κ θα επικοινωνήσουν μαζί μου όταν ολοκληρωθεί το αίτημα για την αποστολή τους. Επέμενα για την ορθότητα σε αυτά που έλεγε κ ήταν ξεκάθαρη ότι θα πάρω από 20€ για κάθε παροχή μου ( 40€ σύνολο)

1 ώρα πριν, doomnx είπε

2 μέρες ακόμη για να κλείσει η ΤΕΑ Φεβρουαρίου και το τοπίο είναι ξεκάθαρο στα πράσινα τιμολόγια ρεύματος Μαρτίου:

Τουλάχιστον ένα τιμολόγιο (της ελίν) θα κοστίζει 0,08 €/kWh.

Agn1eRd.jpeg

Αυτό σημαίνει ότι τα κιτρινα θα είναι ποιο φθηνά λίγο? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 24/2/2024 στις 10:04 ΜΜ, kastoria74 είπε

στο τηλεφωνικό νούμερο αυτό έχει χρέωση κλήσης ;

κοιτάω τον πίνακα με τα σταθερά στο Excel του doomnx και βλέπω πολύ καλή τιμή στο σταθερό της ΖΕΝΙΘ αλλά όταν πατάω τον σύνδεσμο και με πάει στην σελίδα της εταιρείας βλέπω υπερδιπλάσιες χρεώσεις !

Άρα το Excel ΔΕΝ ισχύει.

Και του ΉΡΩΝΑ οι χρεώσεις είναι μεγαλύτερες από αυτές που δίνει το Excel !

Δεν είναι κακό να παραδεχτείς ότι είσαι εντελώς άσχετος και ότι δεν ξέρεις να διαβάζεις πίνακες και να ζητήσεις να σου αποσαφηνίσουμε τις χρεώσεις. Σκεφτόμαστε διπλά πριν κάνουμε τέτοιες βαρύγδουπες δηλώσεις.

Με αφορμή το post σου πήγα στο site της ZeniΘ. Έβγαλαν καινούργιο κυμαινόμενο με ρήτρα:

Power Home More -Κίτρινο τιμολόγιο: Ρεύμα με κυμαινόμενη τιμή | ZeniΘ (zenith.gr)

EDIT: Δεν απέσυραν το Choice τλκ.

Επεξ/σία από doomnx

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...