Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

στη σελίδα 1758 εχω αναρτησει λογαριασμό,ας με κάποιος άν θέλει,εκει στις συμπληρωματικες χρεωσεις λεει,198 επι 5% 0,99 και ΕΦΚ 2 Ευρώ.πώς προέκυψαν αυτά; οπα μολις ανακαλυψα οτι εχουν υπολογισει λαθος τα δημοτικα τελη οι ημερες ειναι 124 και αυτοι υπολογισαν 67.

Επεξ/σία από iliata2410
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 ώρες πριν, GREGORYMO είπε

Η μισή Ελλάδα παίρνει Κοτ β

Και τι σημαίνει αυτό δηλαδή;

Ότι δεν είναι ευάλωτοι ή ότι δεν δικαιούνται τα δώρα;

Επεξ/σία από ev_trantos

6 minutes ago, ev_trantos said:

Και τι σημαίνει αυτό δηλαδή;

Ότι δεν είναι ευάλωτοι ή ότι δεν δικαιούνται τα δώρα;

Μη βγείτε off topic... αν θέλετε βρείτε ή ανοίχτε κανένα topic με εργασιακά, ένσημα, μαύρη εργασία κλπ.

• Like 1
  • Thanks 1

Τηλέφωνο πριν λίγο από Volton μιας που είδαν ότι φεύγω για παραμονή με ακόμα ένα μήνα δωρεάν KW στο μαγαζί.

Το ψέμα πάει σύννεφο.

Του ανέφερα ότι πάω ΕΛΠΕ για τα 85+20 και μου είπε ότι θα με δεσμεύσουν για ένα χρόνο και θα μου ζητήσουν πίσω την διατακτικη.

Επίσης σε ερώτηση πώς κατανέμονται οι δωρεάν KW αν πχ μείνω 2 μήνες και κάψω 1400 ότι οι 1000 θα είναι δωρεάν.

Του είπα ότι λέει ανακρίβειες και να έρθει αύριο με τον κηδεμόνα του 😁

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μολις εκλεισα για ΕΛΠΕ με 50+35+5*20+20 Σκλαβενιτη. Ημουν Volton και επιστρεφω ελπε.

Καλό deal. Μου ειπαν οτι τα 35 ειναι για περιορισμενο αριθμο.

Επεξ/σία από stylish
  • Like 1
  • Haha 2

Καλημέρα μίλησα και εγώ με elpedison και 2συνδεσεις Μ

ου δίνει από 50+35 και από 20€ Σκλαβενίτη για κάθε νέα σύνδεση.  Μου έστειλε τα συμβόλαια αλλά δεν αναφέρονται πουθενά οι δωροεπιταγες του Σκλαβενίτη. Θα πρέπει να ζητήσω να μου στείλουν email και να αναγράφεται αυτό?

10 minutes ago, goustaritsa1977ioa said:

Καλημέρα μίλησα και εγώ με elpedison και 2συνδεσεις Μ

ου δίνει από 50+35 και από 20€ Σκλαβενίτη για κάθε νέα σύνδεση.  Μου έστειλε τα συμβόλαια αλλά δεν αναφέρονται πουθενά οι δωροεπιταγες του Σκλαβενίτη. Θα πρέπει να ζητήσω να μου στείλουν email και να αναγράφεται αυτό?

Σωστά, δεν αναφερονται. 

2 ώρες πριν, crazyhorse1 είπε

Τελικά ισχύει ακόμη το 50+35+20 Σκλαβενίτης, αλλά μέχρι και σήμερα Δευτέρα. Όποιος θέλει ας μου στείλει pm.

Ισχύει και για υπάρχοντες πελάτες;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 12/2/2024 στις 3:01 ΜΜ, korakios είπε

δεν άνοιξα καν τα spoiler , πιστεύω στην περίπτωσή σου θα κλείσει η μηχανογράφηση του Ήρων 😁

https://www.insomnia.gr/forums/topic/796374-εναλλακτικοί-πάροχοι-ενέργειας-αποκλειστικά-και-μόνο/page/1713/

https://www.insomnia.gr/forums/topic/796374-εναλλακτικοί-πάροχοι-ενέργειας-αποκλειστικά-και-μόνο/page/1702/#comment-60178900

Καλημερα και καλη εβδομαδα...δεν ξερω @korakios ..μαλλον οντως θα κλεισει η μηχανογραφηση του ΗΡΩΝ...

ενω υποτιθεται περιμενα να βγαλουν εναν σωστο εκκαθαριστικο,μου βγαλαν 2 (!) την ιδια μερα ,αλλα σπαστο...δειτε και θαυμαστε...αντι να μου βαλουν τις εκκαθαριστικες KWh σε εναν γ.... εκκαθαριστικο εως τις 25/1 μου βαζουν παλι τις παλιες ενδεξεις μεχρι 21/1 με 290 ,με αποτελεσμα να με υπερχρεωνουν σ ενα εκκαθαριστικο 4 ημερων 817(!) με τιμες Ιαν 24 και οχι αναλογικα οπως θα επρεπε απο 8/11/23  και μαλιστα με πεταει και στις ΥΚΩ μεχρι και την 3η κλιμακα,αφου θεωρησε το συστημα οτι "εκαψα" 204 Kwh την ημερα ...

και μην σας μπερδευει τα 100 που αφαιρουν στον 1ο ...σωστα ειναι στην ουσια αναιρουν τον παλιο εκκαθαριστικο με τα 104 

με εναν υπολογισμο που εκανα,επρεπε ο εκκαθαριστικος ( με τα 43,91)μεχρι 21/1 να ηταν 139 περιπου και να εβγαινε ενας τελικος απο 21/1 - 1/2 (106 Kwh υπολοιπο) που φαινομαι οτι παω ΕΛΠΕ -29,16 ,αρα συνολο πληρωτεο 119 περιπου...

μιλαμε για διαφορα 160ευρω περιπου...

ηδη μιλησα μαζι τους και προσπαθουν να βγαλουν ακρη,αφου εν μερει η κυρια συμφωνησε οτι παλι ειναι λαθος οντως...

ειλικρινα δεν παιζονται...και εννοειται οτι αν δεν τα βρουν με την μηχανογραφητης ,επομενο σταδιο ειναι το myrae και ελπιζω οχι παραπερα...

Spoiler

ekkatharistikosneos1.jpg.38d903f982bc659593edbe74cf703b79.jpg

Spoiler

ekkatharistikosneos2.jpg.a2fd1c0530165b841cbac49402ce0fb6.jpg

Spoiler

ekkatharistikosneos3.jpg.1be599870b091c650cd8768ce9d1eacb.jpg

Spoiler

ekkatharistikosneosb1.jpg.c3158a2059e3d7b5bd760129bda2d529.jpg

Spoiler

ekkatharistikosneosb2.jpg.2fb49dfd9575503d5cb5d4789f2566d0.jpg

Spoiler

ekkatharistikosneosb3.jpg.d29175c2e333e5b2cb45af1f94ba3014.jpg

Επεξ/σία από lacta13

Στις 15/2/2024 στις 1:14 ΜΜ, _Biohazard_ είπε

Κι εμένα έτσι ακριβώς έγινε, πριν λίγο μίλησα με την εξυπηρέτηση.

Στην αρχή μου είπε ότι είναι σωστό, αλλά της εξήγησα αναλυτικά τι και πώς και πώς έτσι εξανεμίζεται το 50ευρω του δώρου και ξέρω πως έχει γίνει σε κάμποσους πελάτες αυτό το λάθος, με έβαλε 1 λεπτό αναμονη, επέστρεψε και μου παραδέχτηκε ότι όντως είναι λάθος και πως έχει γίνει σε αρκετούς πελάτες και θα το διορθώσουν. Μου είπε πως εντός 5 ημερών θα με καλέσουν για ενημέρωση και θα στείλουν νέο εκκαθαριστικό.

Λέτε καλού κακού να στείλω και ΡΑΕ; Όχι τίποτα άλλο, για να έχουν υπόψη τους τέτοιες "πονηριές".

Κάπου εδώ να ευχαριστήσω και όποιον το πρωτοπήρε χαμπάρι αυτό αλλά και όσους επεξηγούν το πρόβλημα και μπόρεσα και το εξήγησα κι εγώ στην εξυπηρέτηση πελατών!

Μου έστειλαν σήμερα νέο τελικό εκκαθαριστικό, αντί για 51.67€ χρεωστικό, τελικά έγινε 6.52€ πιστωτικό!

58.19€ θα πήγαιναν υπέρ πίστεως και ΗΡΩΝ! 

Τώρα, ανέλπιστα (γιατί νόμιζα έχω καταναλώσει το δώρο), έχω και κάβα αν επιστρέψω σε αυτούς!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...