Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

19 hours ago, katsios2010 said:

Για Δυτική Αττικη befon σκλαβενιτης, στειλε μου pm

Κέντρο Αθήνας είναι. Μίλησα με ελπε χθες και δεν βγήκε άκρη. Θα με πάρουν να μου πουν είπαν... 

12 hours ago, fr33z3r63 said:

Καταρχάς παιδιά να ευχαριστήσω κι εγώ με τη σειρά μου θερμά όλους όσους έχετε αφιερώσει αφιλοκερδώς τόσες εργατώρες για την ενημέρωση μας... Very much appreciated🙏

Λοιπόν απόψε κατα τις 19:00 πήγα στην ΕΛΠΕ Περιστερίου για να μεταφέρω την παροχή μου από Ήρων που βρίσκομαι το τελευταίο ενάμιση μήνα στο ειδικό τους και... έφυγα με 50 bonus εγγραφης + 35 το promo Φεβρουαρίου + (εδω είναι το ωραίο) 50αρα Eden red(όταν αναφερα πως ειμαι παλιός πελάτης-πριν τον ΉΡΩΝ δλδ😁- που επιστρέφω κ πάλι).  Με τα πολλά έφυγα απο το κατάστημα με σύνολο 135 Euro bonus! 

Όσοι βολεύεστε και σκέφτεστε την μετακίνηση σας στην ΕΛΠΕ νομίζω ειναι εξαιρετικό deal. Έχετε υποψη σας πως έχουν απομείνει ελάχιστες διαθέσιμες Eden red (απο οτι πηρε το μάτι μου 4-5 ακομα) και η μόνη προϋπόθεση ειναι πως πρέπει να καταναλωθει μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου.

Ζούμε για τέτοιες στιγμές 😁

Ωραίος!

Να κάνω κι εγώ ένα antireport για το κατάστημα στο Κολωνάκι που δίνει μόνο τα προβλεπόμενα δώρα. 

Τελευταία φορά που πήγα εκεί για αλλαγή παροχου. 

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

καλημέρα.Επειδή μπερδευτηκα λιγάκι,εχτες στον ηρωνα ανοιξε το μετρα μονο σου.Εδωσα την ενδειξη.ο τελευταιος λογαρασμος που ηρθε ηταν εκκαθαριστικος,απο 2 Σεπτεμβριου εως 30 Ιανουαριου.Η ενδειξη που εδωσα(λογικα θα ειναι ο λογαριασμος απο 31 Ιανουαριου εως 23 Φεβρουαριου)θα αφαιρεθει απο την ενδειξη που ειχε ο ΔΕΔΗΕ στις 30 Σεπτεμβριου;η απο αυτη που εδωσα στις 27 Ιανουαριου εγω;(το μετρα μονος ανοιγει παντα,ασχετα αμα εκδωθει εκκαθαριστικος).κατα δευτερον η καταναλωση στον λογαριασμο που θα ερθει θα σπασει στα δυο;(ειμαι στο γκαραντι) .θελω να καταληξω θα πολαπλασιασω με το 0,08200 που ειναι τωρα ,και με το 0,07700 που ηταν το Ιανουαριο αντιστοιχα;Διορθωστε ΄λιγακι αν εχω καπου λαθος

2 ώρες πριν, prototypegr είπε

Τι ημερομηνία έβαλες στο πεδίο (1) που λέει "αιτούμαι την ανάκληση/ακύρωση της από .../..../.... Πάγιας Εντολής". Που να θυμάμαι πότε την έκανα.

Ούτε και εγώ θυμόμουν για να πω την αλήθεια! 

Απλά θυμόμουν ότι το έκανα όταν εκδόθηκε ο πρώτος λογαριασμός, γιατί πριν εκδοθεί ο 1ος δεν μπορούσα να το κάνω. 

Έτσι λοιπόν είδα πότε εκδόθηκε ο 1ος λογαριασμός και έβαλα αυτή την ημερομηνία. Δεν ξέρω αν ήταν ακριβώς αυτή..... αλλά η δουλειά έγινε 🙂

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, ekrepali είπε

Κι εγώ δε θυμάμαι ημερομηνία, ούτε καν θυμάμαι ποια κάρτα είχα βάλει. Τι μπλέξιμο. Θα το πάω μέσω ΡΑΕ μου φαίνεται...

Αυτό το έντυπο από που το κατεβάζουμε?

Επεξ/σία από vagmouk

Στις 23/2/2024 στις 1:44 ΜΜ, korakios είπε

Καμια εκτίμηση δεν έχουμε , απλά να μην κόψουν τα δώρα θα θελουμε , όσο για το πιστωτικό , εφόσον δεν θα ξαναπατήσεις εκεί εννοείται παρτο

Τα δώρα τα κόβουν όποτε θέλουν ανεξάρτητα από το πόσοι τους κράζουν ή τους θαυμάζουν.

Απλώς θεωρώ ανεπίτρεπτο σε μια ευάλωτη οικογένεια (ΚΟΤ Β) να παίρνουν πίσω το δώρο των 50€, να δίνουν ηλίθιες δικαιολογίες για το λόγο αφαίρεσης του και να μην απαντούν εγγράφως (email) στο ερώτημα: "που αναγράφεται αυτό στο συμβόλαιο μου;"

1 λεπτό πριν, ev_trantos είπε

Τα δώρα τα κόβουν όποτε θέλουν ανεξάρτητα από το πόσοι τους κράζουν ή τους θαυμάζουν.

Απλώς θεωρώ ανεπίτρεπτο σε μια ευάλωτη οικογένεια (ΚΟΤ Β) να παίρνουν πίσω το δώρο των 50€, να δίνουν ηλίθιες δικαιολογίες για το λόγο αφαίρεσης του και να μην απαντούν εγγράφως (email) στο ερώτημα: "που αναγράφεται αυτό στο συμβόλαιο μου;"

Δεν αφορά το κράξιμο , το έγραψα πάνω στο πιστωτικό και την κατάθεση σε τράπεζα . Από εκεί και μετά δεν υπάρχει πάροχος που να μην έχουμε κράξει 

στην παραπανω αναρτηση μου ξεχασα να ρωτησω για τον μηχανισμο διακύμανσης,οχι για το πώς υπολογίζετε,αλλά απο ποιούς παράγοντες εξαρτάται;

Spoiler

Τιμή αερίου , απόδοση ανανεώσιμων , μαγείρεμα τιμής λόγω χρηματιστηρίου ενέργειας 

οφτοπικ μιας και οδηγεί σε απαγορευμένες για insomnia συζητήσεις

1 ώρα πριν, ev_trantos είπε

Η μισή Ελλάδα παίρνει Κοτ β

• Haha 2

5 ώρες πριν, Titarasaudi είπε

Απλά θυμόμουν ότι το έκανα όταν εκδόθηκε ο πρώτος λογαριασμός, γιατί πριν εκδοθεί ο 1ος δεν μπορούσα να το κάνω. 

Έτσι λοιπόν είδα πότε εκδόθηκε ο 1ος λογαριασμός και έβαλα αυτή την ημερομηνία. Δεν ξέρω αν ήταν ακριβώς αυτή..... αλλά η δουλειά έγινε 🙂

Απλως  πηγαινεις σε αλλον παροχο... Αφου εγινε ετσι... 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 λεπτά πριν, takoulou είπε

Απλως  πηγαινεις σε αλλον παροχο... Αφου εγινε ετσι... 

Μα γι'αυτό έκανα ανάκληση πάγιας εντολής, γιατί πήγα ήδη σε άλλο πάροχο! 😊

Επεξ/σία από Titarasaudi

34 λεπτά πριν, Titarasaudi είπε

Μα γι'αυτό έκανα ανάκληση πάγιας εντολής, γιατί πήγα ήδη σε άλλο πάροχο! 😊

Δεν βλέπεις ότι ο κόσμος έχει κάποια ψιλό θέματα με τους παρόχους.. Δεν ακούς τι λένε.. 

7 ώρες πριν, ekrepali είπε

Κι εγώ δε θυμάμαι ημερομηνία, ούτε καν θυμάμαι ποια κάρτα είχα βάλει. Τι μπλέξιμο. Θα το πάω μέσω ΡΑΕ μου φαίνεται...

6 ώρες πριν, Titarasaudi είπε

Τους τα έστειλα χωρίς ημερομηνία και τους έγραψα και τον λόγο που δεν την έβαλα. Αν είναι ας με ενημερώσουν ποια είναι η σωστή και να την προσθέσω. Κάπου έλεος δλδ.

6 minutes ago, prototypegr said:

Τους τα έστειλα χωρίς ημερομηνία και τους έγραψα και τον λόγο που δεν την έβαλα. Αν είναι ας με ενημερώσουν ποια είναι η σωστή και να την προσθέσω. Κάπου έλεος δλδ.

Εγώ άνοιξα στο myrae, γιατί με την εξυπηρέτηση του ΗΡΩΝ δε βγάζω άκρη. Είχα ζητήσει να συνδεθώ με το τμήμα διαχείρησης οφειλών και μου είπανε πως δεν υπάρχει τέτοιο τμήμα.  🤣 Αφού το γράφει στο pdf επάνω, θα μας τρελάνουν. Μου 'λεγε κάτι κουλά η κοπέλα να πάρω τηλέφωνο τη τράπεζα να ακυρώσω την εντολή... δε καταλάβαινε πως άλλο η πάγια εντολή κι άλλο η πάγια κάρτα. Αν δε βγάλω άκρη και δεν την ακυρώσουν, θα κάνω καταγγελία στην Αρχή Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα... δεν είναι δυνατόν να στείλω στον ΗΡΩΝ γραπτώς τα στοιχεία απ'όλες τις κάρτες μου μέχρι να πετύχω ποια είχα βάλει.

• Like 1
  • Sad 1
  • Haha 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...