Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 ώρα πριν, Greg29M είπε

Ρε παιδιά ζήτησα διορθωτικό στον ΗΡΩΝ γιατί «ξέχασαν» καταλαθος (😂) το 50αρικο και εξέδωσαν το παρακάτω… μπορεί να το τσεκάρει κάποιος γιατί πάλι κάτι δεν μου αρέσει; 

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

IMG_5765.jpeg.015fdf0f5b91c9036efc5966d46903da.jpegIMG_5766.jpeg.93f4bb8020d1078575b92bb058625f45.jpeg

Αν ο προηγούμενος ήταν σωστός στις χρεωσεις αφαιρείς ένα πενηντάρικο από εκείνον (50 συν ΦΠΑ 6%)

τις χρεώσεις διανομής να επαληθεύσεις 

1 λεπτό πριν, toolre είπε

Μου ρθε εκκαθαριστικος Ήρων κ δεν καταλαβαίνω Χριστό από τις χρεώσεις. Με σφάζουν ή είναι νορμάλ; Κ η έκπτωση συνέπειας 5 ευρώ τι 20% είναι αυτό;😂

IMG_20240223_221606.jpg

Δε βγαίνει άκρη από τα μισά που είπες 

Τσεκαρε το excel μου μιας και διαβάζοντας τον καφέ έχεις χρεωσεις από ξεχασμένο πρόγραμμα Δεκ και πριν 

Αν όντως ξεχάστηκες και δε σκοπεύεις να ψάχνεσαι , κλείσε σταθερό και όσο βγει βγήκε 

Η συνέπεια 20% αφορά προηγούμενη κατανάλωση 

Τωρα πρόσεξα και 5% , είναι παραμονής , άρα όντως ξέμεινες καιρό και σε σφάξανε 

Τσεκαρε τη μαθηματική πράξη στο πεδίο Β ρυθμιζόμενων , χρέωση διανομής , εκεί που λέει επι 4,434 ,κάνε επαλήθευση 

Απο τετοιες περιπτώσεις δυστυχώς βγαίνουν τα δώρα που χτυπάμε 

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

korakios συγνώμη που ρωτάω ξανά η πάγια εντολή στον ηρων αν θυμάμαι καλά δεν απενεργοιποιηται έτσι; επίσης αν πληρώσω με κάρτα 15 μέρες πριν κυνδινευω να ξαναπληρωσω με πάγια; και αν θέλω να ξανακάνω συμβόλαιοετα από καιρό πως ξανακάνω για να πάρω το πενηνταρικο ;; δηλαδή πως βγαινω μέσω browser ως νέος πελάτης;

Καταρχάς παιδιά να ευχαριστήσω κι εγώ με τη σειρά μου θερμά όλους όσους έχετε αφιερώσει αφιλοκερδώς τόσες εργατώρες για την ενημέρωση μας... Very much appreciated🙏

Λοιπόν απόψε κατα τις 19:00 πήγα στην ΕΛΠΕ Περιστερίου για να μεταφέρω την παροχή μου από Ήρων που βρίσκομαι το τελευταίο ενάμιση μήνα στο ειδικό τους και... έφυγα με 50 bonus εγγραφης + 35 το promo Φεβρουαρίου + (εδω είναι το ωραίο) 50αρα Eden red(όταν αναφερα πως ειμαι παλιός πελάτης-πριν τον ΉΡΩΝ δλδ😁- που επιστρέφω κ πάλι).  Με τα πολλά έφυγα απο το κατάστημα με σύνολο 135 Euro bonus! 

Όσοι βολεύεστε και σκέφτεστε την μετακίνηση σας στην ΕΛΠΕ νομίζω ειναι εξαιρετικό deal. Έχετε υποψη σας πως έχουν απομείνει ελάχιστες διαθέσιμες Eden red (απο οτι πηρε το μάτι μου 4-5 ακομα) και η μόνη προϋπόθεση ειναι πως πρέπει να καταναλωθει μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου.

Ζούμε για τέτοιες στιγμές 😁

• Like 2
  • Thanks 2

Εμεις ρε παιδια γτ δεν πηραμε προμο +35 στην ελπε; 

Κι εγω φλεβαρη πήγα (ημουν και πριν πελατης τους κ επεστρεψα) κ εδωσαν μονο την 60αρα edernred + σκλαβενιτη δωροεπιταγη μεσω συστασεων

Γτ το χασαμε εμεις αυτο;

Επισης, οσοι λετε οτι η edernred πρέπει να καταναλωθει μεχρι φλεβαρη, ποιος σας το ειπε; εγω ακομα περιμενω να παραλαβω, δεν προβλεπεται μεχρι την επομενη βδομαδα που τελειωνει ο μηνας, οποτε ελπιζω να μην ισχυει αυτο που ειπατε κ παει ακλαφτη

• Like 1

4 hours ago, tsigpan said:

Καλησπερα.

Επειδή θα φυγω απο Elpe για Μάρτιο σε αλλο παροχο   και θελω να βγει εκκαθαριστικός λογαριασμός , τι ειναι το πιο σωστό να κανω, να δηλωσω καταχωρηση στο  my deddie , να αφησω τον ΔΕΔΔΗΕ να ερθει να μετρησει ή να δηλώσω στην elpedison  τις μετρησεις;Στην εφαρμογή της elpe εχει περιοδο καταχωρησης ενδειξεων 19/2 εως 29 /2 και  επομενη καταμετρηση ΔΕΔΔΗΕ  27/2/24.

Δώσε ένδειξη στο myelpedison σήμερα ή αύριο. Θα έρθει να μετρήσει κι ο ΔΕΔΔΗΕ. Το τι απ'τα δυο θα βγάλει η elpedison εξαρτάται απ'το κύκλο τιμολόγησης. Κανονικά πρέπει να βγάλουν εκκαθαριστικό. Αλλά έχουμε δει πολλές και την elpedison και τον ΗΡΩΝ να βγάζουν έναντι με περίοδο κατανάλωσης ακριβώς μια μέρα πριν την επιτόπια καταμέτρησης. Συνεπώς αν βάσει κύκλου τιμολόγησης είναι προγραμματισμένο να εκδώσουν πρώτα έναντι, καλύτερα να είναι με πραγματική ένδειξη και όχι κατά προσέγγιση.

Κάποια στιγμή, είτε τώρα είτε τον άλλο μήνα θα βγει ο εκκαθαριστικός μέχρι 27/2... και μετά ο τελικός με την ένδειξη που θα δώσεις στον άλλο πάροχο.

3 hours ago, Greg29M said:

Ρε παιδιά ζήτησα διορθωτικό στον ΗΡΩΝ γιατί «ξέχασαν» καταλαθος (😂) το 50αρικο και εξέδωσαν το παρακάτω… μπορεί να το τσεκάρει κάποιος γιατί πάλι κάτι δεν μου αρέσει; 

Reveal hidden contents

IMG_5765.jpeg.015fdf0f5b91c9036efc5966d46903da.jpegIMG_5766.jpeg.93f4bb8020d1078575b92bb058625f45.jpeg

Χρωστάς 53 ευρώ λιγότερα απ'ότι πριν, πού είναι το πρόβλημα;

35 minutes ago, sosias said:

korakios συγνώμη που ρωτάω ξανά η πάγια εντολή στον ηρων αν θυμάμαι καλά δεν απενεργοιποιηται έτσι; επίσης αν πληρώσω με κάρτα 15 μέρες πριν κυνδινευω να ξαναπληρωσω με πάγια; και αν θέλω να ξανακάνω συμβόλαιοετα από καιρό πως ξανακάνω για να πάρω το πενηνταρικο ;; δηλαδή πως βγαινω μέσω browser ως νέος πελάτης;

Η πάγια εντολή στη τράπεζα, απενεργοποιείται όποτε θες (και χρεώνεται εγγύηση εννοείται αν είσαι ενεργός πελάτης).

Η πάγια κάρτα στο myheron απενεργοποείται μόνο με έγγραφο έντυπο (υπάρχει ειδική φόρμα). Εγώ το'χω στείλει εδώ και μέρες κι ακόμα ενεργή είναι, ίσως και να είχα βάλει άλλη κάρτα δε θυμάμαι.

Αν θες να πληρώσεις με κάρτα, κάντο τουλάχιστον 4-5 εργάσιμές πριν την ημερομηνία λήξης για να προλάβει να λογιστικοποιηθεί η συναλλαγή. Θα μηδενίσει το υπόλοιπο και δε θα τραβήξει η πάγια.

Για νέα αίτηση κάνεις login με τους κωδικούς σου, το account παραμένει ενεργό με όλο το ιστορικό. Πατάς μετά εκεί που λέει αγορά - shop και κάνεις econtract.

• Like 2
  • Thanks 2

Επιστρέφω με το pdf του έκτακτου από ηρων. 
φαίνονται σωστά όλα , αλλά γιατί το κάνουν τόσο πολύπλοκο και δεν ακυρώνουν τον προηγούμενο , να εκδώσουν καινούριο ώστε να μην υπάρχει αυτό το καρναβάλι στις χρεώσεις Γ;

Anyway ορίστε 

Spoiler

843446854_.jpeg.f01774e97ee40c9efc7d9d0d7a2d0ffa.jpeg

Υγ. Το αστείο που είδα ήταν ότι Ιανουάριο με βάλανε 85kwh στην χρέωση ενώ στην διακύμανση 86. Μάλλον στην τύχη γίνονται όλα 😂

• Like 1

7 ώρες πριν, paranoid_android είπε

Εμεις ρε παιδια γτ δεν πηραμε προμο +35 στην ελπε; 

Κι εγω φλεβαρη πήγα (ημουν και πριν πελατης τους κ επεστρεψα) κ εδωσαν μονο την 60αρα edernred + σκλαβενιτη δωροεπιταγη μεσω συστασεων

Γτ το χασαμε εμεις αυτο;

Επισης, οσοι λετε οτι η edernred πρέπει να καταναλωθει μεχρι φλεβαρη, ποιος σας το ειπε; εγω ακομα περιμενω να παραλαβω, δεν προβλεπεται μεχρι την επομενη βδομαδα που τελειωνει ο μηνας, οποτε ελπιζω να μην ισχυει αυτο που ειπατε κ παει ακλαφτη

Είχες πάει σε κατάστημα?

8 ώρες πριν, ekrepali είπε

Η πάγια κάρτα στο myheron απενεργοποείται μόνο με έγγραφο έντυπο (υπάρχει ειδική φόρμα). Εγώ το'χω στείλει εδώ και μέρες κι ακόμα ενεργή είναι, ίσως και να είχα βάλει άλλη κάρτα δε θυμάμαι.

Πριν λίγες μέρες έστειλα και εγώ στον Ηρων το σκαναρισμένο έντυπο, σε pdf, για ανάκληση της πάγιας εντολής και σε 2 μέρες ήρθε η απάντηση ότι ολοκληρώθηκε! 

Και στο app που μπήκα δε γράφει πλέον "Ενεργή" αλλά έχει κουμπί "Ενεργοποίηση". 

• Like 1

36 λεπτά πριν, Titarasaudi είπε

Πριν λίγες μέρες έστειλα και εγώ στον Ηρων το σκαναρισμένο έντυπο, σε pdf, για ανάκληση της πάγιας εντολής και σε 2 μέρες ήρθε η απάντηση ότι ολοκληρώθηκε! 

Και στο app που μπήκα δε γράφει πλέον "Ενεργή" αλλά έχει κουμπί "Ενεργοποίηση". 

Τι ημερομηνία έβαλες στο πεδίο (1) που λέει "αιτούμαι την ανάκληση/ακύρωση της από .../..../.... Πάγιας Εντολής". Που να θυμάμαι πότε την έκανα.

5 λεπτά πριν, vagmouk είπε

Για να πάρουμε πίσω από τον Ηρων τα χρήματα του πιστωτικού που στέλνουμε?Στο mail της εξυπηρέτησης?

Ναι, αναγράφοντας ΑΦΜ, τράπεζα, ΙΒΑΝ και ποιον αριθμό παροχής αφορά.

• Like 1

Καλημέρα σας. Επειδή δεν ξέρω σε ποιο νημα να το γράψω, εφόσον η αποκλιμάκωση (ευτυχώς)των τιμών του φ. Αερίου παρασύρει εν πολλοίς το ρεύμα, δεν θα έπρεπε να συμπαρασύρει το υγραέριο κίνησης; Το περασμένο καλοκαίρι ηταν καμια 10σεντ παρακάτω  το λίτρο. Ευχαριστώ 

2 hours ago, prototypegr said:

Τι ημερομηνία έβαλες στο πεδίο (1) που λέει "αιτούμαι την ανάκληση/ακύρωση της από .../..../.... Πάγιας Εντολής". Που να θυμάμαι πότε την έκανα.

Κι εγώ δε θυμάμαι ημερομηνία, ούτε καν θυμάμαι ποια κάρτα είχα βάλει. Τι μπλέξιμο. Θα το πάω μέσω ΡΑΕ μου φαίνεται...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...