Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, korakios είπε

Πατάμε στο ότι οι όροι είναι καταχρηστικοί σε αντίθεση με τη νομοθεσία 

Δυστυχώς έτσι είναι , απλά μην το κλείνεις μιας και υπάρχει πιθανότητα να το καθυστερήσουν παραπάνω !

Και για να μην κλείσει αυτόματα το αίτημα , απαντάς στο ότι θα περιμένεις την έκδοση του λογαριασμού και μετά θα ολοκληρώσεις το αίτημα 

Εισαι κορυφη! Σε ευχαριστω!

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
43 λεπτά πριν, korakios είπε

Και για να μην κλείσει αυτόματα το αίτημα , απαντάς στο ότι θα περιμένεις την έκδοση του λογαριασμού και μετά θα ολοκληρώσεις το αίτημα

Τελικά έβγαλε λογαριασμό η βολτον χωρις να ανοίγει το pdf. 70€ για 540 κιλοβατώρες σε 29 ημέρες. Μόλις ανοίξει το pdf θα κλείσω το αίτημα. 

Δημοσ.

Καλησπέρα

Μου έγινε πρόταση απο ΖΕΝΙΘ σε κλειστό μπλε 0,128 για ένα χρόνο.

Γνωρίζει κάποιος που είναι στη ζενίθ αν είναι αξιόπιστος πάροχος και εν συντομία δεν κλέβει τον πελάτη του η δεν έχει κρυφές χρεώσεις?

Δημοσ.

Καλησπερα.

Επειδή θα φυγω απο Elpe για Μάρτιο σε αλλο παροχο   και θελω να βγει εκκαθαριστικός λογαριασμός , τι ειναι το πιο σωστό να κανω, να δηλωσω καταχωρηση στο  my deddie , να αφησω τον ΔΕΔΔΗΕ να ερθει να μετρησει ή να δηλώσω στην elpedison  τις μετρησεις;Στην εφαρμογή της elpe εχει περιοδο καταχωρησης ενδειξεων 19/2 εως 29 /2 και  επομενη καταμετρηση ΔΕΔΔΗΕ  27/2/24.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, panteraGGR είπε

Καλησπέρα

Μου έγινε πρόταση απο ΖΕΝΙΘ σε κλειστό μπλε 0,128 για ένα χρόνο.

Γνωρίζει κάποιος που είναι στη ζενίθ αν είναι αξιόπιστος πάροχος και εν συντομία δεν κλέβει τον πελάτη του η δεν έχει κρυφές χρεώσεις?

Κάνε ας αξιόπιστος , όσο για κρυφές χρεωσεις ζητά τους όρους , όχι ότι το 0,128 είναι κελεπούρι ,τουλάχιστον να μη σε βάρα με τα πάγια 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, tsigpan είπε

Καλησπερα.

Επειδή θα φυγω απο Elpe για Μάρτιο σε αλλο παροχο   και θελω να βγει εκκαθαριστικός λογαριασμός , τι ειναι το πιο σωστό να κανω, να δηλωσω καταχωρηση στο  my deddie , να αφησω τον ΔΕΔΔΗΕ να ερθει να μετρησει ή να δηλώσω στην elpedison  τις μετρησεις;Στην εφαρμογή της elpe εχει περιοδο καταχωρησης ενδειξεων 19/2 εως 29 /2 και  επομενη καταμετρηση ΔΕΔΔΗΕ  27/2/24.

Θα αφήσεις τον Δεδδηε να πάρει την καταμέτρηση.. Από εκεί θα βγει ο λογαριασμός σου.. 

• Like 2
  • Confused 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Nekro87 είπε

Τελικά έβγαλε λογαριασμό η βολτον χωρις να ανοίγει το pdf. 70€ για 540 κιλοβατώρες σε 29 ημέρες. Μόλις ανοίξει το pdf θα κλείσω το αίτημα. 

Οι 500 kwh δεν είναι δωρεάν;

Δημοσ.
38 λεπτά πριν, NIKELPE είπε

Οι 500 kwh δεν είναι δωρεάν;

Είναι. Όπως και το πάγιο, + αρχικη έκπτωση 20%, + έκπτωση συνέπειας 20%. Λογικά χρεώθηκα αναλογικά για τις μέρες που ήμουν. Δηλαδή χρεώθηκα περίπου 57kwh. Αναμένω.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, iliata2410 είπε

ερώτηση .στην ανάρτηση 1758 το excel με τους πίακες σύγκρισης ισχυει κανονικά;κατα δεύτερον,οι ΤΕΑ που φαινονται  εδώ.;

https://www.enexgroup.gr

Σε πιο μενου θα παω για να τις βρω;

https://www.enexgroup.gr/el/day-ahead-market-figures

avg MCP

για περιόδους προ μηνός διαλέγεις last 6 months πρώτα λόγω bug 

Δημοσ.

Ρε παιδιά ζήτησα διορθωτικό στον ΗΡΩΝ γιατί «ξέχασαν» καταλαθος (😂) το 50αρικο και εξέδωσαν το παρακάτω… μπορεί να το τσεκάρει κάποιος γιατί πάλι κάτι δεν μου αρέσει; 

Spoiler

IMG_5765.jpeg.015fdf0f5b91c9036efc5966d46903da.jpegIMG_5766.jpeg.93f4bb8020d1078575b92bb058625f45.jpeg

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, Nekro87 είπε

Είναι. Όπως και το πάγιο, + αρχικη έκπτωση 20%, + έκπτωση συνέπειας 20%. Λογικά χρεώθηκα αναλογικά για τις μέρες που ήμουν. Δηλαδή χρεώθηκα περίπου 57kwh. Αναμένω.

57 kwh 70€....?????

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, NIKELPE είπε

57 kwh 70€....?????

Και σε μένα εμφανίστηκε σήμερα το ποσό. 87,56 για 683 κιλοβατώρες σε 30 μέρες (αν τα υπολογίζω σωστά, 3 Ιανουαρίου με 1 Φεβρουαρίου). Θεωρητικά χρεώθηκα τόσο για 183 κιλοβατώρες - υπόψη ότι 239 από τις συνολικές είναι νυχτερινού, αλλιώς θα ήταν ακόμα μεγαλύτερο το ποσό. Σύμφωνα με το εξελ του doom βγαίνει 83,10 - η απόκλιση είναι μικρή και θα φανεί στο pdf γιατί υπάρχει.

Χωρίς την έκπτωση των 500 κιλοβατώρων θα έβγαινε 164,81 (doom), οπότε πάλι καλά να λέμε...

• Thanks 1
Δημοσ.

Μου ρθε εκκαθαριστικος Ήρων κ δεν καταλαβαίνω Χριστό από τις χρεώσεις. Με σφάζουν ή είναι νορμάλ; Κ η έκπτωση συνέπειας 5 ευρώ τι 20% είναι αυτό;😂

IMG_20240223_221606.jpg

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...