Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

8 λεπτά πριν, XghosT7 είπε

Καλημέρα, έχω πρόταση από Elpedison στο πρόγραμμα Smart Day και μου δίνουν 50€ στον λογαριασμό + 40€ για Σκλαβενίτη. 

Πολύ καλά θα έλεγα. Έχει πάρει κανείς κάτι καλύτερο από Elpedison;

Έχει αναφερθεί 50+35 στον πρώτο λογαριασμό και 20άρα Σκλαβενίτη.

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

2 hours ago, Giorgis4 said:

Λοιπόν, (ημερομηνίες κατανάλωσης, όχι έκδοσης)

10/9 εκκαθαριστικός (Ήρωνας)

29/9 τελικός από Ήρωνα (μεταπήδηση σε ελπεντισον)

30/9 - 10/11 έχω 2 έναντι από ελπεντισον

13/12 έναρξη εκπροσώπησης από Ήρωνα

24/1 έναρξη εκπροσώπησης από Volton (επιβεβαίωση ημερομηνίας μετά από τηλεφωνική επικοινωνία με την εταιρεία)

Δεν έχω λάβει λογαριασμό μετά τον τελευταίο έναντι της ελπεντισον (κατανάλωση έως 10/11).

Αύριο ήθελα να κάνω αλλαγή παρόχου (αφού τελειώνει ο μήνας με τα δωρεάν 500kw)

Τι φάση;

Πάρε ένα τηλέφωνο στον ΔΕΔΔΗΕ στο δωρεάν τηλέφωνο, όχι το 5ψηφιο. Ρώτα πότε είναι το παράθυρο καταχώρησης ένδειξης διμήνου... υποθέτω πως είναι αρχές Μαρτίου.

Αν είναι έτσι θα μπορείς να δώσεις ένδειξη στον ΔΕΔΔΗΕ για περίοδο πχ 45 μέρες 750kw. Θα πάρεις δώρο τις 500, θα πληρώσεις τις 250kw.

Αν θέλεις να τη κοπανισεις στις 30 μέρες για να μη πληρώσεις τίποτα, μόνο σε κατάστημα θα μπορούσες να ξεμπερδευεις γρήγορα, αλλά δύσκολα θα δεχτούμε χωρίς λογαριασμό προηγούμενου παρόχου. Ενώ με ηλεκτρονική αίτηση σε ΗΡΩΝ ή ΕΛΠΕ ίσως δεχτούνε, αλλά μπορεί να καθυστερήσουν μέχρι και 5-10 μέρες να στείλουν το αίτημα στον ΔΕΔΔΗΕ. 

Ξεκινά από αυτό που έγραψα στην αρχή, μάθε ημερομηνία παραθύρου.

1 hour ago, favou2000 said:

OFF TOPIC 

Μη βγείτε κι άλλο off topic. Έχει ανοιχτεί ξεχωριστό topic για το συγκεκριμένο ζήτημα.

48 minutes ago, adi32 said:

Τσεκαρετε καλα τους τελικους ΗΡΩΝ γιατι κανουν λαθη 

Ειχαν χρεωσει ξανα τα ποσα των εναντι και τους πηρα τηλ και θα στειλουν διορθωτικο 

Απο βολτον με πηραν χτες για να παραμεινω με αλλες 500 αλλα ειπα οχι 

Θα κάνω μια πρόβλεψη ότι κατάλαβες λάθος... ότι σωστες είναι οι χρεώσεις αξίας ρεύματος έναντι αλλά σου έφαγαν τα 50 ευρώ από το δώρο, δηλαδή δε το πίστωσαν στη στήλη Α του εκκαθαριστικού. Ανέβασε έναντι και εκκαθαριστικό να δούμε 

• Like 1

Ελαβε κανεις το παρακατω μηνυμα απο ELPEDISON ?

Αγαπητέ πελάτη,

Σας ενημερώνουμε πως έχετε λάβει 15€/mWh έκπτωση για την κατανάλωση του σπιτιού σας, τον μήνα Ιανουάριο. 

Η έκπτωση έχει ήδη συμπεριληφθεί στην τιμή χρέωσης ανά kWh για την κατανάλωσή σας κατά την περίοδο του Ιανουαρίου με το πρόγραμμα ELPEDISON Smart, όπως αυτή απεικονίζεται στη σελίδα 5 του λογαριασμού σας.

• Like 1

4 λεπτά πριν, S90 είπε

Αγαπητέ πελάτη,

Σας ενημερώνουμε πως έχετε λάβει 15€/mWh έκπτωση για την κατανάλωση του σπιτιού σας, τον μήνα Ιανουάριο. 

Η έκπτωση έχει ήδη συμπεριληφθεί στην τιμή χρέωσης ανά kWh για την κατανάλωσή σας κατά την περίοδο του Ιανουαρίου με το πρόγραμμα ELPEDISON Smart, όπως αυτή απεικονίζεται στη σελίδα 5 του λογαριασμού σας.

ναι ελαβα σημερα στο viber

• Like 1

2 ώρες πριν, kostis123 είπε

Μια γρήγορη ερώτηση

Στον λογαριασμό που έλαβα από ΔΕΗ (myHome4All) εκκαθαριστικός, δεν υπάρχουν καθόλου χρεώσεις για

ΕΦΚ και ΔΕΤΕ

Στο excel του  doomnx όμως υπάρχουν κανονικά και υπολογίζονται.

Τι μπορεί να συμβαίνει ? Εχουν καταργηθεί ?

Στο άλλο νήμα για ΔΕΗ ,όχι εδώ 

• Haha 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 hours ago, kaktos77 said:

Παιδιά καλημέρα, προηγούμενος πάροχος elpedison σε 2 παροχές, από 24/1 είμαι volton με βάση τον ΔΕΔΔΗΕ, ωστόσο η elpedison δεν έχει εκδόσει τελικούς και στη volton βλέπουν μόνο την μια από τις 2 παροχές ακόμα. Οπότε στη μια μπορώ να ζητήσω βεβαίωση εκπροσώπησης στην 2η όμως; Μπορώ να στείλω λογαριασμό elpedison στην elpedison; 😁 

Επίσης τις προηγούμενες μέρες γράφατε εκτός από τα 50 στο ρεύμα +35 Σκλαβενίτη ανά παροχή ότι υπήρχε και το 65 edenred + 35 Σκλαβενίτη, το έχει πάρει κανένας τώρα ή πάει αυτό;

Ακριβως ιδια περιπτωση και εδω.. απο ελπε στις 24/1 Volton και σημερα εστειλα την αιτηση σε ελπε... δεν ζητησαν λογαριασμο...

-50€ στον πρωτο λογαριασμό + 40€ σκλαβενίτης + 5μηνες -20€ σαν παλιος πελάτης που επιστρέφει...

Τρεεεεέξε :)  

2 hours ago, XghosT7 said:

Καλημέρα, έχω πρόταση από Elpedison στο πρόγραμμα Smart Day και μου δίνουν 50€ στον λογαριασμό + 40€ για Σκλαβενίτη. 

Πολύ καλά θα έλεγα. Έχει πάρει κανείς κάτι καλύτερο από Elpedison;

Δινουν και εκπτωση -100€ (5Χ20) αν εισαι παλιος πελατης τους και επιστρέφεις, αλλιώς μια χαρα εισαι...  :)

1 hour ago, S90 said:

Αγαπητέ πελάτη,

Θα πάρουμε και εκπτωση τελικά με τον τελικό για Ιανουάριο?? Τρέλανέ μας ΕΛΠΕ 😁

Επεξ/σία από tounion
  • Like 3

1 minute ago, Cmg__ said:

παιδιά έχω κάνει 500 kwh volton κ πηγα elpe. αν γυρίσω έχει πάλι 500 kwh? γτ όταν προσπαθούσαν να με κρατήσουν ειπαν γ 2ο μήνα

Λογικά θα ισχυεί.. αφου τρεχει ακομη η πρωθητική.. εχεις λαβει λογαριασμό volton ?

1 λεπτό πριν, Cmg__ είπε

παιδιά έχω κάνει 500 kwh volton κ πηγα elpe. αν γυρίσω έχει πάλι 500 kwh? γτ όταν προσπαθούσαν να με κρατήσουν ειπαν γ 2ο μήνα

Πολλοί το κάνετε αυτό τελευταία , απλά να ξέρετε ότι είναι ταχυτουρισμός και παίρνετε τα δώρα της ΕΛΠΕ για λίγες μέρες αφήνοντας πιστωτικό ,το οποίο και σημαίνει ότι θα τα κόψουν αργά ή γρήγορα ….

(Αναφέρομαι για υπαναχώρηση )

• Like 1

9 ώρες πριν, Demetroula είπε

Εγώ λέω να προσπαθούμε να εξαντλούμε τα δώρα σε κατανάλωση χωρίς πολλές ''καφρίλες'' γιατί θα γυρίσει εναντίον μας συλλογικά.
Φανταστείτε ας πούμε ξαφνικά να αρχίσουν να δίνουν δώρα με προϋπόθεση ξέρω 'γω πχ 5 μήνες παραμονή κλπ.

Συμφωνώ με τη λογική σου και αυτό θα έκανα εάν δεν προσπαθούσε να πάρει πίσω το δώρο από πάρα πολλούς πελάτες όπως αναφέρθηκε ήδη από αρκετούς φίλους εδώ μέσα.

Επίσης στην τηλεφωνική επικοινωνία μου μαζί τους, γιατί στο email δεν απάντησαν ποτέ, έδωσαν την ηλίθια δικαιολογία ότι το προβλέπει το συμβόλαιο σε περίπτωση πρόωρης αποχώρησης, κάτι το οποίο είναι εντελώς ψευδές.

Τώρα εάν κάποιοι θέλετε μια τέτοια εταιρεία να την έχετε σε εκτίμηση, ενώ αυτή έδειξε πάρα πολύ καλά πόσο σας εκτιμάει και σας σέβεται είναι δικαίωμα σας.

• Like 3

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, tounion είπε

Λογικά θα ισχυεί.. αφου τρεχει ακομη η πρωθητική.. εχεις λαβει λογαριασμό volton ?

δεν έχω λάβει, μέχρι πότε είναι μήπως ξέρεις;

5 λεπτά πριν, korakios είπε

Πολλοί το κάνετε αυτό τελευταία , απλά να ξέρετε ότι είναι ταχυτουρισμός και παίρνετε τα δώρα της ΕΛΠΕ για λίγες μέρες αφήνοντας πιστωτικό ,το οποίο και σημαίνει ότι θα τα κόψουν αργά ή γρήγορα ….

(Αναφέρομαι για υπαναχώρηση )

θα κάτσω τουλάχιστον μέχρι να πάρω και σκλαβε που θα πάρει κάποιον καιρό, να φάω κ λίγο... εντάξει εμείς οι τουρίστες είμαστε πόσοι 1%; 10%; οι υπόλοιπες μάζες που κινούνται με αυτά τα δωράκια συμφέρουν τους παρόχους πάλι. Αλλα γενικά έχεις δίκιο ότι δεν πρέπει να το παρακάνουμε κ χαλάμε την πιάτσα μην τα κόψουν στο τέλος. ή μη βάλουν τίποτα όρους παραμονής. Απλά με νοιάζει να προλάβω τα 500kwh όσο ισχύει στην volton, ακόμα για να βγάλω τα σπασμένα του ηρωνα...

Επεξ/σία από Cmg__
  • Like 1

1 λεπτό πριν, ev_trantos είπε

Συμφωνώ με τη λογική σου και αυτό θα έκανα εάν δεν προσπαθούσε να πάρει πίσω το δώρο από πάρα πολλούς πελάτες όπως αναφέρθηκε ήδη από αρκετούς φίλους εδώ μέσα.

Επίσης στην τηλεφωνική επικοινωνία μου μαζί τους, γιατί στο email δεν απάντησαν ποτέ, έδωσαν την ηλίθια δικαιολογία ότι το προβλέπει το συμβόλαιο σε περίπτωση πρόωρης αποχώρησης, κάτι το οποίο είναι εντελώς ψευδές.

Τώρα εάν κάποιοι θέλετε μια τέτοια εταιρεία να την έχετε σε εκτίμηση, ενώ αυτή έδειξε πάρα πολύ καλά πόσο σας εκτιμάει και σας σέβεται είναι δικαίωμα σας.

Καμια εκτίμηση δεν έχουμε , απλά να μην κόψουν τα δώρα θα θελουμε , όσο για το πιστωτικό , εφόσον δεν θα ξαναπατήσεις εκεί εννοείται παρτο 

• Like 1
  • Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 minutes ago, korakios said:

απλά να ξέρετε ότι είναι ταχυτουρισμός

Πολυ σωστος κραταμε τον όρο!

Εδω μιλαμε για τουρισμο, οι ταχυτουριστες στο αλλο νημα.. 😄

Επεξ/σία από Georgebek2
  • Haha 7

Μόλις τώρα, ev_trantos είπε

Δεν έχω αντοχή να ξαναγράψω το στόρυ μου με αυτή την εταιρεία, υπάρχουν και πολύ χειρότερα.

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...